Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Venus Declination in Gemini-Uranus in Taurus- Mars in Aquarius : the Great Harlot : Tell Me What You Dream

Venus Declination in Gemini-Uranus in Taurus-
Mars in Aquarius : the Great Harlot : Tell Me What You Dream

Yπαρχει η εκ των προτερων γνωση που συμβολιζεται από τον Προμηθεα και η εκ των υστερων γνωση που συμβολιζεται από τον Επιμηθεα.Σπανια συνεργαζονται αυτές οι δυο εννοιες και φαινεται από το μυθολογικο τους story.

Η Αφροδιτη στο Μυθο ηταν κορη του Ουρανου, που δημιουργηθηκε από τους αφρους της θαλασσας μαζι με το αιμα των γεννητικων οργανων του πατερα της, αφου την ξεγεννησε ο Κρονος, η πρωτη μαμη της Αφροδιτης, ο οποιος ειχε ευνουχησει τον πατερα του και πατερα της.Αλλα αυτή είναι η Ουρανια Αφροδιτη, καθοσον η Αφροδιτη στο Μυθο είναι μια dual goddess.Και συνηθως αφορα αερινους οικους και ζωδια, και μια τετοια συγκυβερναει το ζωδιο του Ζυγου.Στο ζωδιο του Ζυγου η διαμαχη της Αφροδιτης θα φαινεται με το Χειρωνα, καθοσον αυτος συμβολιζει τη συνθεση αντιθετων, που συντελειται στο ζωδιο του Ζυγου.

Ακομα αυτή του ειδους η Αφροδιτη αφορα μαλλον τους καλλιτεχνες και τους πνευματικους.

Στο Μυθο όμως υπαρχει και άλλη Αφροδιτη, η Διωνη, που ηταν κορη του Δια και της Ηρας.Και αφορα την πιο γηινη πλευρα της Αφροδιτης και κυβερνα το ζωδιο του Ταυρου.Και σ αυτό το ζωδιο εισερχεται, μυθικα μιλωντας πια, όχι ο Πατερας της, αλλα ο προ- παππους της, ο οποιος εχει εγγονο τον πατερα της Δια, και αφου ο Διας ηταν γιος του Κρονου, και ο Ουρανος, ευνουχιστηκε από τον γιο του στο Μυθο, όλα δειχνουν την εχθρικη σχεση Ουρανου και Κρονου, και τη φιλικη Ουρανου και Δια….

προσπαθησετε να βρειτε μια λεξη που ταιριαζει στη Μυθικη θεοτητα της Αφροδιτης, γι αυτό και διαλογιστειτε πολύ την τριτη φωτογραφια που δειχνει ολες τις μυθολογικες εκφρασεις της Αφροδιτης, δανεισμενη από το inner planets των Liz Greene and Howard Sasportas, μια λεξη η οποια είναι Harlot και μαλλον είναι Γαλλικη λεξη, ασχετα αν χρησιμοποιειται παντου. H Αφροδιτη είναι η Great Harlot της Μυθολογιας και του ζωδιακου και σε κάθε αναλυση ή σεμιναριο εχεις ένα προβλημα μαζι της μηπως ξεγλιστρας σε ένα ειδος soft-core porn…

Επιλεκτικα εχω βρει αυτή τη λεξη harlot και η ιδεα είναι της Liz Greene, ασφαλως και όχι δικη μου, γιατι υπαρχει ενας μεγαλος αριθμος λεξεων που περιγραφει τα διαφορα προσωπα του κεντρικου αυτου θηλυκου αρχετυπου, αλλα φοβαμαι ότι αυτές οι μικρες διαφορες δεν αντανακλουν την εννοια Harlot.

Υπαρχουν και άλλες λεξεις να περιγραψουν την εννοια της Αφροδιτης, όπως αγοροκοριτσο, πορνη κοκ.Μια πορνη είναι απλα για πωληση.Μια harlot μπορει και να είναι, αλλα μαλλον προτεινει σεξουαλικη ελευθερια και εγκαταλειψη.Μια πορνη -prostitute είναι μια περιγραφη περισσοτερο ενός επαγγελματος, ενώ μια πουτανα-hooker είναι η αργκω εκφραση του ιδιου επαγγελματος.Μια Εταιρα-courtesan από την άλλη απευθυνεται στην κουλτουρα, το στυλ και την ικανοτητα στις ερωτικες τεχνες, πολύ κοντα και στην εννοια της Γιαπωνεζικης geisha.

Και αυτή είναι για πωληση, αλλα η τιμη της είναι πολύ Υψηλη και ετσι τη δοκιμαζουν πολύ μικρος αριθμος ανθρωπων ιδιως αυτοι που εχουν τιτλους και απιθανα χρηματα.

Ασχετα αν φαντασιωνονται οι πιο πολλες γυναικες, ότι βρισκονται σ αυτή την κατηγορια,αφου ειχα την special τιμη να μου καταθετει τις φαντασιωσεις αυτή η κατηγορια των γυναικων επι 25 χρονια.

Ετσι επιστρεφουμε στη λεξη harlot, που μπορει να δειχνει αγρια, αλλα να είναι εγκαταλειμμενη, και μπορει να μην πουλαει τον εαυτο της τελικα, ή αν το κανει, δεν συμπεριφερεται με τον ψυχρο υπολογισμο της πορνης.
Ετσι η ετυμολογια της λεξης είναι ενδιαφερον να την διερευνησει καποιος.Ακομα μπορει να χρησιμοποιηθει και για τα δυο φυλα για να περιγραψει κατι το κατεργαρικο, και συνδεεται με την παλια Γαλλικη Λεξη harlot ή herlot η οποια ενσωματωνει μεσα της μια εννοια της λεξης αλητικη.
Μαλιστα συγγενευει με την αγγλοσαξονικη λεξη loddere, που σημαινει σπαταλη.

Αν δει καποιος και καποια τις αυτές τις γλωσσικες καταβολες και διαφορες, θα νιωσει ότι ο συναισθηματικος τονος της λεξης harlot EINAI AYTOΣ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ, μαλλον από το να εχει το σωμα του για να κανει εμπορικες συναλλαγες.

Η Αφροδιτη με την εισοδο της 5/5 σε κινηση declination,που εξηγησαμε στην προηγουμενη αναρτηση τι σημαινει , προετοιμαζει με την εκτροπη της, την εισοδο του προ-παππου της Ουρανου στο σπιτι της, τον κατ εξοχη ανατροπεα και fussy type του ζωδιακου.Ακομα στους Διδυμους που βρισκεται δινει ένα τονο εσωτερικου image σε μια προδιαθεση να κυριαρχησουν τα θεματα και οι αξιες της, σαν εξουσια παντου, αφου είναι εσωτερικος κυβερνητης αυτου του ζωδιου.

Ακομα ο πλανητης και ο μυθικος θεος Ουρανος συμβολιζει την μετατοπιση εξουσιας και των κεντρων της, κάθε δεκαετια περιπου που συμπιπτει με την επταετη του κινηση σε κάθε ζωδιο.

Το γεγονος ότι το ωροσκοπιο της ΑΕΚ διαθετει Αφροδιτη declination στους Διδυμους , στην ποδοσφαιρικη της ομαδα, σηκωσε πρωταθλημα με τελετες στη Ριζουπολη, μετα από 24 χρονια, την ημερα που εμπαινε παλι declination στους Διδυμους, κοντα στις ιδιες μοιρες με το natal horoscope της ΑΕΚ, αυτό κατι λεει πολύ σπουδαιο για τη συγχρονικοτητα της εμφανισης της και ακομα πιο σπουδαιο για τη Μαγεια της Θεας.

Μην παραπλανηθεις και παρεις για τιμωρια το ηλεκτροσοκ που θα σου φερει ο Ουρανος στη ζωη σου, προετοιμαζοντας η Αφροδιτη αυτές τις ημερες αυτό το ειδος του ηλεκτροσοκ που σε περιμενει….
Δεν υπαρχει άλλος τροπος να εγκαταλειψεις την παλια ζωη σου εκτος από το ηλεκτροσοκ, που είναι μαγεια και αλχημεια της Αφροδιτης.

" Γι αυτό σβησε το φως όταν σε καταπινει το κρεβατι σου, γιατι μονον τοτε παρακολουθω τον υπνο σου, που εχεις πεσει σ αυτόν τοσο βαθια και σε έναν κοσμο που δεν μπορω να μοιραστω μαζι σου…
Γι αυτό πες μου τι ονειρευεσαι….Ξερεις ότι ποτε δεν μου εχεις πει ουτε ένα ονειρο σου, και προτιμας να μου μιλας ιστοριες καθημερινης τρελας,για να μου κρυβεις τη διαφορετικη σου ζωη, όταν τα φωτα αναβουν παλι…
Γι αυτό δεν μπορεις να με βρεις και να σε βρω, γιατι προσπαθεις να μου διαβασεις το μυαλο τι νιωθω, αφου η ζηλεια σου σε κυβερναει κάθε βραδυ, την ωρα που το σωμα σου ξεκουραζεται και το πνευμα σου φτερουγιζει με την μορφη των επιθυμιων σου που εμφανιζονται σε μενα…
Πες μου τι ονειρευεσαι …μηπως να ζεις σε έναν άλλο και διαφορετικο κοσμο…
Μηπως με ονειρευεσαι ότι ζω μια διαφορετικη ζωη όταν οι νυχτες ξεδιπλωνονται…
Πες μου τι ονειρευεσαι …
και γιατι τα ονειρα σου να μην είναι η πραγματικοτητα της ζωης σου…
και ολο το άλλο που ζεις μια παραζαλη ψευδαισθησης…
πες μου τι ονειρευεσαι, και ξεγλιστρας τοσο καλα στην πραγματικοτητα, οταν τα φωτα ολα αναβουν...

γιατι ειμαστε ολο αυτο που κανουμε, για να αλλαξουμε αυτο που ειμαστε ...."

για περισσοτερα διαβαστε στο : http://www.uranianastrology.eu/index.php/2-uncategorised/155-venus-declination-in-gemini-uranus-in-taurus-mars-in-aquarius-the-great-harlot-tell-me-what-you-dream
καλημερα ολη μερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου