Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Venus Declination in Gemini : Fooled by love and unusual sexual behavior

Venus Declination in Gemini : Fooled by love and unusual sexual behavior
I wave it high in full surrender
Will you come take it?
Slide it low?
I will not make it hard for you
Will you come grace a dance?
Will you let me start?
I will let you finish?
From high to low
and low to high?
Of sways and grinds
and grinds to sways?
The rhythm is ours
Let's move wave by wave
Feel the magic of the dance
Let's make it our own.
Come, my lover be my guest..
Will you?

( Mia Louise )

Ένα από τα πιο δυσκολα θεματα στην Αστρολογια, στην προσπαθεια σου να κανεις μια συνθεση, ειτε σε γενεθλια χαρακτηριστικα για αναλυση του χαρακτηρα, ειτε σε επιπεδο προβλεψης, είναι οι πολυαριθμοι παραγοντες που προκυπτουν από τους μαθηματικους υπολογισμους…

Και ναι τα computers απλοποιησαν τους υπολογισμους, αλλα η συνθεση είναι το χαρισμα του καλλιτεχνη αστρολογου μεσα από την εμπειρια του, και κυριως πως εχει αφομοιωσει αυτή την εμπειρια….

Αυτά με την αφορμη της κινησης της Αφροδιτης που είναι σε declination φαση σε πλατος συν 23 μοιρες και 34 πρωτα λεπτα.Σημερινη η θεση αυτή.

Declination κινηση αρχισε η Αφροδιτη από χθες το απογευμα 5/5 και θα συνεχισει μεχρι 7/6 που θα βρεθει στην ιδια κατασταση Declination και ο μυθικος αδελφος της Ερμης, για να παρει τη σκυταλη αυτος και να συνεχισει αυτου του ειδους την κινηση, και η Αφροδιτη απο την παραπανω ημερομηνια να επανελθει στις φυσιολογικες τιμες της κινησης της.

Πριν προχωρησουμε σε ερμηνειες γι αυτό, που είναι το ζητουμενο , καλο είναι να εχουμε μια αποψη από την αστρονομια, τι ακριβως συμβαινει.

Ποιοι πλανητες δεν είναι ποτε εκτος οριων, μπαινει ένα ερωτημα…

Είναι ο Ηλιος, ο Κρονος, ο Ποσειδωνας και ο Κενταυρος Χειρωνας.Και φυσικα ολη αυτή η συγκεκριμενη ομαδα πλανητων εχει έναν Λογο να Υπηρετησει και αυτος είναι του Σκοπου της Θεραπειας που βρισκομαστε στη Γη.

Και προφανως θα υπαρχει μια εκπληξη για Ποσειδωνα και Χειρωνα, γιατι οι δακτυλιοι και μονον του Κρονου από μονοι τους δειχνουν τον πλανητη αυτό να εχει μια λογικη που είναι παντα εντος οριων.

Συνεπως η Σεληνη, ο Ερμης, η Αφροδιτη, ο Αρης, ο Διας, ο Ουρανος και ο Πλουτωνας είναι καποιες φορες εκτος οριων με τη Σεληνη να κατεχει τα σκηπτρα να βγαινει εκτος οριων.

Η Φαση αυτή των πλανητων εκτος οριων ονομαζεται Εωσφορικη.

Δεν είναι απαραιτητο να είναι οι πλανητες σε αποκλιση πορειας εκτος οριων, αρκει μια ματια στους αστρονομικους πινακες για να δει καποιος/α τη δικη του maximum αποκλιση ακομα και αν είναι μεσα στα ορια.Γιατι όταν εχεις Δια και Πλουτωνα κοντα στα ορια αποκλισης, όπως το δικο μου παραδειγμα, αλλα με μεγαλυτερη αριθμητικη τιμη στην κλιμακα, σε σχεση με τους υπολοιπους πλανητες, αυτές οι δυο πλανητικες ενεργειες θα σου δειχνουν το δρομο της Εξοδου, από βαλτωμενα κλειστα υποδειγματα που εχεις μπλεξει κατά τη διαρκεια της ζωης σου.

Aυτό το τεραστιο θεμα της Αποκλισης της κινησης της Αφροδιτης, να θυμαστε ότι ολες οι παρενεργειες των συμπεριφορων της στα θεματα που κυβερναει τη ζωη σας θα φανουν από τις αρχες του Οκτωβρη που θα μπει στην αναδρομη φαση πορειας της…

Ακομα το συναισθημα που θα σας δινει καθημερινα θα είναι φανατισμος στα θεματα της αγαπης σε τετοιο σημειο που ο ιδεαλισμος σας θα θολωνει συνεχως για να νιωθετε stressfull επειδη δεν εισαι μπερδεμενος με το αντικειμενο του ποθου σου, οποιο και να είναι αυτό….

Η επιθυμια σου για sensual απολαυσεις θα ηρεμει μονον με ολες τις μορφες λαγνειας και ασελγειας που θα εχεις διαθεσιμες.Τα θεματα θα γινονται χειροτερα εξ αιτιας των συνεχων αυταπατων οι οποιες θα κανουν τους ανθρωπους να εχουν δυσκολια στο να βλεπουν τη διαφορα αναμεσα στην ψευδαισθηση και την πραγματικοτητα.Και οι συνεπειες θα είναι τοτε μια παρορμητικη εισοδος σε σχεσεις και συναλλαγες με καταστροφικα αποτελεσματα.

Ολος ο κινδυνος βρισκεται στους ανθρωπους που ζουν μεσα σε conventional σχεσεις ενώ καταστελλουν και καταπνιγουν την αληθινη επιθυμια τους για unconventional…

Μετριοπαθεια, «παν μετρο αριστον» και « τιποτε σε υπερβολη» για να μην καταστρεψετε ότι με κοπο εχετε ανοικοδομησει στις ζωες σας.Και η Αφροδιτη ξερει με τις αλχημειες της τι δωρα αληθινα εχει να σας προσφερει….

για περισσοτερα διαβαστε στο : http://www.uranianastrology.eu/index.php/2-uncategorised/153-venus-declination-in-gemini-fooled-by-love-and-unusual-sexual-behavior

Να εχετε μια ομορφη εβδομαδα
οι υπεροχες φωτος απο την fcb σελιδα της Mia Louise’s World of Poetr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου