Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Saturn in Capricorn -Mercury retrograde in Sag and in fire element-Neptune in Pisces : η ιεραρχηση των αναγκων



Στη ζωη υπαρχουν αναγκες.Δεν γινεται να πραγματοποιησεις τιποτε, αν δεν υπαρχει μεσα σου η αντιστοιχη πίεση της αναγκης, που καποιες φορες συνοδευεται και με μια μορφη βιας, που φαινεται στις συγκρουσεις μας ειτε με τον εαυτο μας,ειτε με τους αλλους όταν οι αλλοι αγνοουν τις δικες μας αναγκες.

Άλλο θέλω, άλλο χρειάζομαι και άλλο έχω ανάγκη. Στην Ελληνική μυθολογία, η Ανάγκη ήταν μία βίαιη αναπόφευκτη θεϊκή δύναμη, με πολλά επίθετα, ένα από αυτά το Αδράστεια, που σημαίνει “εκείνη από την οποία κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει”.

Ο Πλάτωνας στο Συμπόσιο, αναφέρει ότι πριν κυριαρχήσει ο Έρως, στα θεία πράγματα βασίλευε μόνο η Ανάγκη και όλα τελούσαν υπό το κράτος της, ενώ στην Πολιτεία, παρουσιάζει τη θεά Ανάγκη να φέρει στα γόνατά της αδαμάντινη άτρακτο μέσα στην οποία περιστρέφεται το σύμπαν.

Τελικα τι ξεχνας ? Τις ανάγκες σου. Την μοναδικότητά σου δηλαδή. Τον ίδιο σου τον εαυτό. Κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από τις ανάγκες του.

Η χαρτογραφηση της Αστρολογιας μεσω πλανητικων ενεργειων φανερωνει αναγκες, αλλα κανενας δεν μπορει να διακρινει από έναν χαρτη, ποσες αναγκες του εχει ικανοποιησει.

Ακομα ο Κρονος μπαινοντας στον Αιγοκερω, στο πιο σκληρο στοιχειο της Γης, και το στοιχειο της γης μας δειχνει απο που ερχόμαστε και που πάμε, στην ιεραρχηση των αναγκων μας.Και ο Κρονος στο στοιχειο της Γης,εκδηλωνει ένα ζητημα που περιβαλλει την λειτουργικοτητα της αισθησης.

Too Much προσοχη μπορει να πληρωνεται σε χρονο και ενεργεια, για την οργανωση,διευθυνση και τον ελεγχο του εξωτερικου κοσμου σε βλαβη του αυθορμητισμου.Αντιθετα μπορει να υπαρξει ενας φοβος του υλικου κοσμου και των εμφυτων προβληματων του, προκυπτοντας σε χαος και καταθλιψη.

Σε τελευταια αναλυση του Κρονου τα transits, είναι εκεινα που θα διευκρινιζουν μια κατασταση, και πως η διαδρομη της ζωης θα επαναδιατυπωνει αμφοτερα υλικες αναγκες και spiritual καλεσμα.

Ο Φυσικος σεβασμος στην παραδοση θα επιστρεψει σ αυτό το διαστημα, ο οποιος θα ενεργει σαν ένα ανασταλτικο επανω στην αναγκη για πειραματισμο.Αυτο θα εχει σαν αποτελεσμα να εμφανιζονται ο φοβος της εξερευνησης,αναπτυξης και αλλαγης που θα γινουν η ριζα της αιτιας που θα προκαλει στασιμοτητα και αποτυχια στην αποκτηση μιας νεας προοπτικης.

Σταθερη ενημερωση και συναισθηση αυτου του παραγοντα, θα δημιουργει ένα εσωτερικο block που θα σε βοηθησει να υπερνικησεις το φοβο αυτό και να οικοδομησεις νεες συνηθειες που αυτές θα ενσωματωσουν την αλλαγη μεσα στη ζωη σου.

Ναι πολύ δυσκολοι καιροι…

Και το χειροτερο συναισθημα φευγοντας ο Κρονος από τον τοξοτη, είναι ότι σου προσφερε η Στιγμη και το απερριψες,καμια αιωνιοτητα δεν μπορει να στο ξαναδωσει..

Αντε να δουλεψεις μ αυτό το feeling Χριστουγεννιατικα….

για περισσοτερα διαβαστε στο :http://www.uranianastrology.eu/index.php/2-uncategorised/123-saturn-in-capricorn-mercury-retrograde-in-sag-and-in-fire-element-neptune-in-pisceds

Καλημερα ολη μερα …και ειμαστε Χριστουγεννα....του 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου