Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Israel : Cheap wrappings of lies



There were princes and there were kings-Now hidden in disguise / Cheap wrappings of lies-Keep your heart alive with a song from inside (Siouxsie and the Banshees)

« Walk in silence, Don't walk away, in silence. See the danger, Always danger, Endless talking, Life rebuilding, Don't walk away. Walk in silence, Don't turn away, in silence. Your confusion, My illusion, Worn like a mask of self-hate, Confronts and then dies. Don't walk away.» (Joy Division)

Αν δει καποιος σοβαρος αστρολογος τον χαρτη του Ισραηλ, όπως τον εχω παρει από το βιβλιο της Liz Greene : the outer planets and their cycles-the astrology of the collective, o Κρονος που στην πολιτικη Αστρολογια συμβολιζει την εξουσια της ιδιοκτησιας είναι τετραγωνο με τον Ηλιο που είναι η Ανωτατη εξουσια του κρατους, και αυτή την οψη εάν καποιος την ευρισκε σε ωροσκοπιο προσωπου, προτεινει ένα βαθυ αισθημα ανεπαρκειας και ανασφαλειας και μια αναγκη να αποδειξει τον εαυτο του over and over again στους αλλους.

Η Liz Greene θεωρει ότι το ιδιο πραγμα ερμηνευεται όταν μια τετοια οψη εμφανιζεται και σε ένα ωροσκοπιο Εθνικης Ψυχης.Αυτη είναι μια αμυντικη οψη βεβαια, και ο ισχυρος Διας, με τις πολλες οψεις, για να μην μιλαμε μεταφυσικα ότι παραπεμπει στον ωροσκοπο τοξοτη του χαρτη των ΗΠΑ, αν και η συναστρια τους προδιδει αυτή τη σχεση, και τον ιδιαιτερο δεσμο που εχουν, ο Διας εχει γινει σ αυτό το κρατος, κομπαστικος και ναρκισσος, οποτε αυτοεπεκτεινεται με ιλιγγιωδη ταχυτητα, με σκοπο να μασκαρει τα συναισθηματα της ανασφαλειας του και της αμφιβολιας της υποστασης του.
Βεβαια εχει και δημιουργικες πλευρες ολο αυτό.Δυναμωνει την αναπτυξη του και ενθαρρυνει την αποφασιστικοτητα του για να το επιτυχει.

Συμφωνα με τον χαρτη αυτό το Israel βλεπει τον εαυτο του σαν ένα Ζυγο, αφου εχει ωροσκοπο Ζυγο, ΑΛΛΑ η ουσια του κρατους του βρισκεται με τον Ηλιο στο Ταυρο στον 8ο οικο και ολοι ξερετε τι σημαινει αυτό.Η εννοια της κατοχης από το ζωδιο του Ταυρου, γινεται με τροπους του 8ου οικου, που είναι τα αγαθα των αλλων διπλα του.

Αλλα ακομα και να μπουμε στη λογικη της persona του Israel, o Ζυγος είναι ένα ιδεαλιστικο ζωδιο, που τους κανει να πιστευουν από παλια ότι σ αυτό το μερος μπορει να ζησουν ολοι οι διωγμενοι και οι αποκληροι με ειρηνη , σε πεισμα του ότι βρισκεται αυτό το κρατος συνεχως σε πολεμικες συγκρουσεις με τους γειτονους του.

Αλλα αυτό το ιδανικο του Israel είναι ένα μεγαλο ονειρο, και στην πραγματικοτητα με τον Ποσειδωνα στο σπιτι του και στο ιδιο ζωδιο με τον ωροσκοπο του χαρτη του, και με τον Κρονο στο Λεοντα προτεινει μια απογοητευση σ αυτό το ονειρο, και μια αναγνωριση ότι ο κοσμος διπλα τους δεν είναι όπως τον φανταζονται αυτοι. Η πραγματικοτητα αυτου του Κρατους δεν εχει καμια σχεση με τις φαντασιες και τις ονειρωξεις του Ισραηλ, οι οποιες με την πρωτη ευκαιρια μας δειχνουν το πιο σκληρο και απανθρωπο προσωπο τους.

Η ουσια είναι ότι οσο πιο πολύ ζεις στις glamorous φαντασιες σου, και αυτό αφορα το κρατος του Ισραηλ, συνεχως η ζωη μεσω του Κρονου, θα προαγει την πραγματοποιηση ότι εσυ εισαι περιορισμενος από τις περιστασεις, τους φοβους σου και τα blockages σου.

Αυτος είναι ο αληθινος λογος που σκοτωνει το Ισραηλ τους γειτονους του, o βαθυτερος ο ψυχολογικος και είναι αποριας αξιον γιατι οι ιμαμηδες και οι θρησκευτικοι ηγετες των γειτονων τους, καλουν γυναικοπαιδα στην πρωτη γραμμη, όταν γνωριζουν ότι οι Ισραηλινοι θα σκοτωσουν…

Γινεται επιτηδες ή εχουν τελειως αγνοια από εσωτερισμο και ψυχικα θεματα λυτρωσης….Οι εκτιμησεις δικες σας, εμεις εδω παρουσιαζουμε την alternative side αυτου του θεματος, που χρειαζεται για να εχετε ολοκληρωμενη αποψη…

Τα transits του χαρτη του Israel δειχνουν το τελος του σαν κρατος, όπως το ξερουμε σε επτα χρονια…Σταχτη θα μεινει από αυτό το κρατος στην περιοχη, και ασε τι φαντασιωνονται οι Εβραιοι.

Απλα ξαναδειτε το χαρτη με τα transits Uranus,Neptune and Pluto και κρινετε….και η απορια μου είναι μια άλλη ακομα…?

Αν ηταν αυθεντικο αυτό το κρατος με συνεχεια από το παρελθον δεν θα επρεπε να εχει στο χαρτη του εστω ένα αστερι του David ή μια πενταλφα που είναι τα συμβολα του.

Αντι γι αυτό εχει το σφυρι του Thor με Δια και Πλουτωνα, και αρνητικες γωνιες Δια και Πλουτωνα, φανερωνουν ένα ειδος μαυρης μαγειας για λογους δυναμης ή να το πουμε πιο απλα, σημαινει ότι καποιοι το φυτεψαν αυτό το κρατος σ αυτή την περιοχη για να επεκτεινεται ασυστολα.Το μονο που μενει είναι δυο yod από την παραδοση της Ιστοριας τους, με Ηλιο και Δια που στην πολιτικη αστρολογια συμβολιζει Εξουσια και Τραπεζες αντιστοιχα.Αλλα τα yod δειχνουν συνεχως με το δακτυλο του θεου, συνεχεις αλχημειες και μεταστοιχειωσεις που περνανε μεσα από κρισεις…

Η είναι διαφορετικα …ας μας το πουν αλλιως….

Θα κλεισω αυτό το αρθρο με τους στιχους των Joy Division από το τραγουδι τους Atmosphere, το εγραψα ηδη στην αρχη και το Israel των Siouxsie and the Banshees που απεικονιζουν καλυτερα το χαρτη του Ισραηλ από το να γραφουμε κατεβατα για όλα αυτά τα Δαιμονια εκει στη Μ.Ανατολη…

Little orphans in the snow / With nowhere to call a home
Start their singing, singing…
Waiting through the summertime / To thaw your hearts in wintertime
That’s why they’re singing, singing…
Waiting for a sign to turn blood into wine
The sweet taste in your mouth / Turned bitter in its glass
Israel…in Israel…
Shattered fragments of the past / Meet in veins on the stained glass
Like the lifeline in your palm
Red and green reflects the scene / Of a long-forgotten dream
There were princes and there were kings
Now hidden in disguise / Cheap wrappings of lies
Keep your heart alive with a song from inside..
Even though we’re all alone, we are never on our own when we’re singing…
There’s a man who’s looking in, and he smiles a toothless grin
Because he’s singing, singing…
See some people shine with glee, but their song is jealousy
Their hate is clanging, maddening…
In Israel…will they sing Happy Noel?
Israel…in Israel..in Israel will they sing Happy Noel ?....

Καλημερα ολη μερα και ελπιζω από την Παρασκευη εκει κατω στη Μ.Ανατολη, να σταματησουν οι ανθρωποθυσιες αιματος που είναι αφιερωμενες στο Θηριο….

Και να μην παρεξηγηθω μιλαω και γραφω παντα συμβολικα….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου