Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ 2016 : Σχιζοφρενεια και sentimentality μια συναισθηματικη φαρσα γιγαντιαίων διαστάσεων που ανεγειρεται επανω στη βια...

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ 2016 : Σχιζοφρενεια και sentimentality μια συναισθηματικη φαρσα γιγαντιαίων διαστάσεων που ανεγειρεται επανω στη βια...

(H Ψυχικη Αναπηρια σε ολο τον Μεταβλητο Σταυρο) : Era of Great Depression
Σε ολο το 2016, ακομα και στην εκπνοη του, “ ο Χαρος εχει βγει παγανια”, o Χαρος της παρανοιας ντυμενος με υστερικα χρωματα, που καλυπτουν τη βασικη μιζερια των πιο πολλων ανθρωπων στα βασικα επιπεδα της επικοινωνιας.
Σε καποιες περιπτωσεις ο Χαρος βγηκε παγανια ισχυει και κυριολεκτικα….
Ποσους μας πηρε εφετος από κοντα μας…
Απο τοτε που ξεκινησε το Uranus square Pluto, περιπου το 2008, μεχρι σημερα, οι ζωες μας εχουν περασει μυρια κυματα, απ τον Τυφωνα και τις συνεχεις σεισμικες δονησεις.
Η ασχημια εχει γινει σημα κατατεθεν της ψυχικης εκφρασης και ο σουρεαλισμος της ψυχης τους είναι μια εικονα απ τις αποθηκες του Salvador Dali, εκεινα τα εργα του που προφανως τον φρικαραν και τον ιδιο.
Ισως γιατι απεικονιζαν τις ψυχικες οδυνες του που φιλτραραν τα παντα με τοξικα συναισθηματικα δηλητηρια.
Το εργο του Dali απ το 1929 εως το 1938 προετοιμαζε την Ευρωπη για τη λαιλαπα του Β Παγκοσμιου Πολεμου.
Για να επιστρεψουψε στην Αστρολογικη Ταπετσαρια του Ουρανου, τα τελευταια χρονια…
Uranus square Pluto γκρεμισμα ενος παλιου κοσμου που ειχε αρχισει την groovy decay του απ τη δεκαετια του 60 μαζι με το Neptune conj Chiron in Pisces που προσωποποιουσε την μιζερια και τη δυστυχια με ένα αθλιο glamorous, εγινε το ρεφραιν μιας dance remix ψυχεδελειας αναμεσα στα 2011-2016…
Και ολο αυτό θα συνεχιστει με άλλο τιτλο : The era of great Depression μεχρι στα 2020..το εχουμε ξαναπει διανυουμε τη χειροτερη δεκαετια από το β παγκοσμιο πολεμο και μετα..
Ο Ποσειδωνας μεσω του transit του στους Ιχθεις μας εχει κανει ολους και ολες Pisces types .
Ολες και ολοι κυκλοφορουμε με Pisces mind.Καθοσον ο Ποσειδωνας ο Κυβερνητης τους, δινει ρυθμο σε ολες τις πραξεις μας και τα κινητρα μας...
Ακομα χειροτερα μας εχει τοξινωσει με την καταθλιψη των Ιχθυων που είναι από τις χειροτερες ολων των ζωδιων.Αυτο δεν εχετε παρα να το διαπιστωσετε αν δειτε το τρανζιτ του Ποσειδωνα στους χαρτες σας και εκει ενώ σε πρωτη επαφη σας αφηνει με ένα αισθημα “αγγιγματος του Μιδα “ στο δευτερο επιπεδο σας εχει οδηγησει σε μια τρομακτικη καταθλιψη που δεν μπορειτε να βγειτε απο τον Λαβυρινθο της Piscean σκεψης….
Και να μην αρχισουμε παλι, αν θα πεσουμε επανω στους Ιχθεις να τους “φαμε”, γιατι κανενας και καμια από τους Ιχθεις δεν εχουν προθεση να σας κανουν κακο….
Απλα είναι more universal η καταθλιψη τους.
Και με δεδομενο ότι ο Μεταβλητος Σταυρος φιλοξενει στο τερραιν του, Κρονο-Χειρωνα, Δεσμες της Σεληνης, Ποσειδωνα και προσφατα τον Αρη καταλαβαινετε ότι μας αφορα ολους και ολες αυτό, καθοσον στα προσωπικα μας ωροσκοπια εχουμε Μεταβλητο Σταυρο και διενεργειται ένα αγριο και κτηνωδης παιγνιδι εξουσιας και δυναμης στους αντιστοιχους οικους των ωροσκοπιων μας.
Συνεπως ο εμφυλιος αρχιζει με τους Διδυμους και κλεινει με τους Ιχθεις, που το σκοτεινο ψαρι παντα ταυτιζεται με τον Αυτοκρατορα, τα αγρια λιονταρια που κατασπαρασσουν τους αθωους χριστιανους..
Παρθενοι και Τοξοτες ακολουθουν αυτό το αγριο Χριστουγεννιατικο thriller οπως εγινε ολη τη χρονια που περασε, και ολες οι συνεπειες εχουν να κανουν με το network των συναισθηματικων τους σχεσεων και ολων των σχεσεων τους πιο γενικα.
Και ο Κρονος από κοντα να προσπαθει να συνθεσει και να κανει πρακτικοτητα και καθημερινοτητα, την prima material ολου του παραπανω συστηματος εφερνε ολο και πιο πολλους και πιο πολλες στην απογνωση και την καταθλιψη, ενός ναρκισσιστικου παραξυσμου ντυμενος με συναισθηματικα παραληρηματα που αντικαθιστουσαν την συναισθηματικη εκφραση και στη θεση της εμπαινε η Υστερια.
Οι συνεχεις Σχιζοειδεις εκρηξεις απ το γεγονος ότι οι αντιμαχομενες πλευρες προσπαθουν και προσπαθουσαν να επιβαλλουν με τη μεθοδο της ασχημιας, τον τροπο που θα ζουσε η άλλη πλευρα εχει φερει σε κατασταση Απελπισιας αυτό που ονομαζουμε Θηλυκο.Και θηλυκο εχουν και οι αντρες, δεν εννοω απαραιτητα τη βιολογικη γυναικα..
Αλλα ο ορος σχιζοειδής., “refers to an individual the totality of whose experience is split in two main ways : in the first place, there is a rent in his relation with his world and, in the second,there is a disruptive of his relation with himself. Susch a person is not able to experience himself "together with" others or "at home in" the world,but,on the contrary,he experiences himself in despairing aloneness and isolation;moreover,he does not experience himself as a complete person but rather as "split" in various ways,perhaps as a mind more or less tenuously linked to a body,as two or more selves,and so on”, αναφέρει ο γνωστός Ψυχίατρος R.D.Laing.
Αφου ολοι και ολες μετατρεπονται σταδιακα σε σχιζοειδεις προσωπικοτητες απαντανε συναισθηματικα με the glamour of sentimentality όπως ακριβως τους συμπιεζει το transit του Ποσειδωνα τους…
Sentimentality : είναι η επιτηδευση της συναισθηματικης εκφρασης που κάποιος/α ευκολα θα μπορουσε να θεωρησει αυτό σαν μια fake εκφραση του συναισθηματος και σαν μια υποκρισια και να ξεμπερδεψει μια
και καλη μ αυτό, αλλά τα πράγματα είναι τελειως διαφορετικα.
Υπάρχει ένα ειδος τεντωματος της εκφρασης του συναισθηματος, το οποιο στη συνεχεια παραμορφώνεται για να χρησιμοποιηθεί σαν δικαιολογία για την επιβολη της πνευματικης αποψης και κουλτουρας της μιας πλευρας στην άλλη....
και στην ουσια αυτό είναι μια μορφη βίας και κτηνωδιας, ακομα και οταν γινεται με πλαγιους τροπους...
Αυτό μπορεί να συμβαίνει όμως μονο αν εκείνοι που θέλουν να στηρίξουν τα δικά τους στερεότυπα συμπεριφορας που μισουν οι άλλοι, αλλά οι ιδιοι παραμένουν τυφλοί στις σκιές τους, που διέπουν τα δικά τους μιση και φόβους.
Οι άνθρωποι αυτοί θα καταχραστούν τα πάντα για να τα στρεβλώσουν όλα, προκειμένου να τα ταιριάξουν στους σκοπούς τους .
Τωρα αν αυτά τα διαβάσετε, σαν μια απολογια για βρείτε τη μάρκα του μίσους που εχετε έναντι κάποιου άλλου , θα σας είναι αδυνατο να καταλαβετε τι ακριβως είναι γραμμένο ΕΔΩ .
Πάρτε το μίσος σας τότε, και να το προβάλετε κάπου αλλού.
By the way, ας θυμηθούμε ότι emotion είναι η συγκινηση, feeling είναι ο τρόπος που νιωθω και βιωνω μια προσωπικη μου αξια ειτε σε επιπεδο μιας ιδεας, ανθρώπου και ενός αντικειμενου και τέλος εκει ερχεται η κατσταση semtimentality που είναι η τραβηγμένη επιτηδευση του συναισθηματος που προερχεται απ το μπερδεμα συγκινησης και συναισθηματων.
Ολα μπαινουν στην ετικετα του Συναισθηματος και ακομα χειρότερα τα βιωνουμε στις συναισθηματικες μας σχεσεις, τα παιδια μας, τις οικογένειες μας, με αποτέλεσμα την γιγαντωση των συναισθηματικων προβληματων που στο τέλος καταλήγουν ψυχολογικα….
Ένα pause εδώ, για να μπορεσω να σας εξηγήσω την αντιδραση που υπάρχει απέναντι σ αυτό του ειδους τη συναισθηματικη ασχήμια που ειμαστε ολες και ολοι μας θυματα, και που ερχομαστε αντιμετωποι όλο αυτο τον καιρό...
Και οσο πιο sensual και ομορφος ο τυπος αυτού του ανθρωπου που μπλεκουμε, τοσο πιο επιρρεπεις ειμαστε στην κτηνωδια του sentimentality.
Όλα εμφανιζονται σαν μια ατροφία του συναισθήματος που είναι ένα χαρακτηριστικό του σύγχρονου ανθρώπου και πάντα η ίδια αυτή ατροφία εμφανίζεται σαν μια αντίδραση, όταν υπάρχει πάρα πολύ συναίσθημα εκει γύρω , και πιο συγκεκριμένα όταν υπάρχει πάρα πολύ ψευτικο ή διογκωμένο συναισθημα.
Το πόσο ειμαστε σημερα αληθινα ενημεροι σε όλο αυτό το emotional resque που μπλεκουμε στη ζωη μας ειναι ένα ζήτημα, γιατί υπάρχει μια καλή συμφωνία στα συναισθηματικα στοιχεία που υπάρχουν στις παραπάνω διακρισεις που σας περιέγραψα, που τελικα αποδεικνύουν ότι πράγματι εχουμε μπει σε μια συναισθηματικη φαρσα γιγαντιαίων διαστάσεων .
Ακριβώς αυτό γινεται στις semtimentality καταστασεις.
Βιωνουμε μια συναισθηματικη φαρσα γιγαντιαίων διαστασεων, και ήδη εχει φανει απ την τρομακτικη αυξηση των διαζυγίων και την επερχομενη διάλυση των συναισθηματικών σχεσεων.
Και για να το καταλαβετε λιγο καλύτερα :
Σκεφτείτε το θλιβερό ρόλο τη του λαϊκού συναισθηματος εν καιρώ
πολέμου !
Σκεφτείτε τον δικο μας ανθρωπισμό !
Κάθε ψυχίατρος γνωρίζει πολύ καλά πως ο καθένας από εμάς μπορει να γίνεται ανήμπορος , αλλά όχι ένα αξιολυπητο θύμα των ιδιων του των συναισθημάτων.
Η συναισθηματικότητα (sentimentality), τοτε είναι μια υπερδομη που ανεγειρεται και ορθωνεται επάνω στην βια κα την κτηνωδία ...
η sentimentality κρυβει και καθυστερεί την εναρξη πολέμου μέσα στις σχέσεις..
Όλα αυτά προκυπτουν από μια εκθεση του Yung επάνω στην Οδυσσεια,
αφού ο χαρακτήρας του Οδυσσέα στο επος αυτό έχει τολμήσει ...
εχει κανει το μεγαλο βημα : για την απόσπαση της συνείδησης του από το αντικείμενο.
Γιατι δυστυχώς βλέπουμε τους ανθρώπους συμφωνα με τις προβολές μας και οχι οπως ειναι...
Ok να κανετε και εσεις το ιδιο : γιατι Και ο ίδιος ο Οδυσσέας έχει απελευθερωθεί από κατάσχεση, εμπλοκή, και αυταπάτη, και μπορεί ως εκ τούτου να επιστρέψει στην Λεαινα Πηνελοπη του….
Γιατι οι σχεσεις που εμπλεκε στην επιστροφή του απ την Τροία ήταν αρνητικές, ψυχρόαιμες, παράξενες και συνηθισμένες, γκροτέσκο και σατανικές , όπως ακριβως είναι στην καθημερινη μας ζωή, μονο που ο Οδυσσέας μεσα του εχει μια τέτοια θετική αρετή, που του επιτρέπει να αφυπνιζεται ....
και να συνεχίζει….
Μια θετικη αρετή που είναι ταυτοσημη με την τηλεπαθητική σκέψη της Πηνελοπης του που τον περιμενε,
υφαινοντας ολη την ημερα στον αργαλειο της και το βραδυ «ξηλωνε»…
Ελπιζω σε πρωτη φαση να πηρατε μια ιδεα για το sentimentality που σας περιμένει που δεν είναι τιποτε άλλο παρα το διχτυ της συγχισης στα συναισθηματα που ριχνει η Θεα Αφροδιτη στις μισητές ανταγωνιστριες της Ηρα και Αθηνα…
μυθικα μιλώντας...
Δηλ. στη λογικη των σχέσεων που εχουν ανοικοδομηθεί γυρω απ την εμμονικη και απελπισμένη οικογενειακή ασφάλεια , χωρις καμια ποιότητα αξιών στις δημιουργηθεισες σχεσεις.
Εδώ είναι περισσοτερα απλα τα πραγματα : δεν υπάρχει καυλα μεσα σε τέτοιες μιζερες οικογενειακες ασφάλειες.
Όλα τα ζωδια του Αερα, κυριως του Ζυγυ, του Τοξοτη, και του Νερου κυριως Καρκινου και Ιχθυ, εχουν να υποφέρουν τα μεγιστα, αφου οι εμπλοκές τους στον μεγάλο αυτό συναισθηματικο πολεμο που μαινεται, θα τους διαλυσει οριστικά…
αν δεν εχουν ξεκαθαρισει τα συναισθηματικα υποδειγματα των σχεσεων τους.
Και όπως εκπαιδευομαστε στα σχολεία για την νοητικη μας εξέλιξη, και δεν μπορείς να σταματήσεις αυτή την εκπαιδευση, ετσι υπάρχει και συναισθηματικη εκπαιδευση την οποία καθολη τη διαρκεια της ζωής σου, δεν γινεται να σταματάς...
και δεν γινεται να μην βλέπεις οτι οι περισσότεροι και οι περισσοτερες φλερτάρουν με το συναισθηματικο αυτισμο, που ο προθαλαμος του ειναι οι sentimentality καταστάσεις...
Ακομα χειροτερα οταν φτανουμε στη μεση ηλικια και διαπιστωνουμε οτι αυτα τα προβλήματα τα εχουν πρωτα απολα οι γονεις μας...
τι να τους πεις μετα...
ότι σε όλη τους τη ζωη, εζησαν μια φουσκα και μια φάρσα..
η κακη διαχειριση εκ μερους μας θα μας οδηγήσει στην ιδια τραγωδια και ισως χειρότερη...
δεν γινεται να σεβεσαι τις συναισθηματικες ισορροπίες των γονιων σου, στις σχέσεις τους, οταν εισαι σε υψηλότερη διαβαθμιση συναισθηματικης σχεσης απο αυτους...
γιατι εμπειρια δεν ειναι αυτο που σου συμβαινει, αλλά ο τροπος
που αντιδράς σ αυτο που σου συμβαινει....
όσοι και οσες το αναγνωρίσουν, η εξελιξη μεσα στις συναισθηματικές τους σχέσεις θα ειναι αλματωδης..
Οι συναισθηματικες μας σχεσεις ειναι η καλυτερη ψυχοθεραπεια και απ την πιο αριστη ψυχοθεραπεία με τον αναλυτη μας, αλλά σε καμια περιπτωση δεν γινεται να σταματάς την εκπαιδευση σου μεσα σ αυτές….
Με την Pisces depression, που αφορα ολους μας
Πρεπει να είσαι ΠΟΛΥ προσεχτικός ώστε να ΜΗΝ πέσεις στην παγίδα της συναισθηματικής τους υποδούλωσης, κάτι το οποίο είναι εύκολο να κάνεις. Με την πρώτη ματιά βλέπεις αυτό το όμορφο πρόσωπο, τόσο ευγενικό και τρυφερό, αλλά με κάποιο τρόπο τόσο προβληματισμένο. Δεν μπορείς να βάλεις το δάκτυλό σου στο «πρόβλημα», αλλά νομίζεις ότι μπορείς να τους αλλάξεις, το οποίο είναι το πρώτο σου λάθος. Μπορεί ακόμη να αισθάνεσαι ότι αν βοηθήσεις αυτό το αξιολύπητο πλάσμα, όλη αυτή η ευγένεια και η τρυφερότητα θα είναι όλη δική σου, το οποίο είναι το δεύτερο λάθος σου. Ρώτα οποιονδήποτε έχει κάνει αυτό το λάθος και δεν είναι ακόμη ένα συναισθηματικό φυτό. Είναι σε μία διαδρομή σε roller coaster τόσο στον παράδεισο όσο και στην κόλαση 27 φορές, και είναι στη διαδικασία της προετοιμασίας του επόμενου ταξιδιού.
Με κάποιο τρόπο, δεν μπορούν να κατέβουν. Εθισμένοι σε συναισθηματικά άκρα, και βουτηγμένοι τόσο βαθιά, αρχίζουν να συμπεριφέρονται ολοι και οι ίδιοι σαν Ιχθείς.
Ακομα χειροτερα εχουν αρχισει και τους μιμουνται.Σε καποιες οριακες περιπτωσεις μπερδευουν συναισθηματικα και τους ερωτικους συντροφους των Ιχθυων ότι είναι δικοι τους..
Δεν είναι τυχαιο ότι οσοι και οσες είναι μπερδεμενοι σε imaginative love stories είναι πρωταγωνιστες οι Ιχθεις…
Διατήρησε την προσωπική σου ταυτότητα. Μπορείς να βοηθήσεις, αλλά να το κάνεις από απόσταση, καταρχήν. Αν οτιδήποτε δίνεις ή προσφέρεις ως βοήθεια φαίνεται να καταβροχθίζεται σαν να πετιέται στον ωκεανό, τότε οπισθοχώρησε. Πολλές φτωχές ψυχές κάνουν το αντίθετο, σκεφτόμενοι ότι «σίγουρα αυτή η ΕΠΟΜΕΝΗ προσπάθεια θα πετύχει», αλλά αυτό ποτέ δεν γίνεται. Είναι κατανοητό πώς αυτό συμβαίνει σε τόσους πολλούς. Ένας Ιχθύς πάντα φαίνεται ότι είναι κοντά στο σύνορο της ευτυχίας. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι αυτό το ένα μικρό πράγμα, ή δράση, θα τους ωθήσει πέρα από την άκρη, για να σας ενώσει σε μία κατάσταση απόλυτης χαράς. Απλά να έχεις κατά νου πως δεν έχεις να κάνεις με κάποιον που είναι στη γραμμή που συνορεύει με τη χαρά και τη θλίψη, αλλά μάλλον με κάποιον που ΕΙΝΑΙ και οι δύο πλευρές, όλα τυλιγμένα σε ένα άτομο.
Ένας τρόπος να βοηθήσεις αυτούς τους επαγγελματίες πάσχοντες, χωρίς να τραβιέσαι στο χάος του συναισθηματικού βάθους ο ίδιος, είναι να δημιουργήσεις κάτι για αυτούς που θα το νοιάζονται.
Ο μόνος τρόπος να εμποδίσεις έναν Ιχθύ και κατ επεκταση ολους και ολες που εχουν αποκτησει ένα transit Pisces mind, από το να ανησυχεί για μία κατάσταση, είναι να τους δώσεις κάτι ΑΛΛΟ να ανησυχουν για αυτό.
Μία καλή αρχή είναι ένα αβοήθητο γατάκι, ένα πληγωμένο πουλί, ή ακόμη ένα ψάρι. Αν έχουν ήδη αφθονία από αυτά, τότε απλά πήγαινέ τον στον κινηματογράφο, ή νοίκιασε για αρκετές μέρες ταινίες. Οι Ιχθείς θα μπορούσαν να περάσουν όλη τους τη ζωή μπροστά από την οθόνη, ή πάνω σε αυτή. Βεβαιώσου ότι αρκετές από αυτές είναι συναισθηματικές ταινίες, κατά προτίμηση ψυχολογικά δράματα, ή κάτι που θα κινείται στη γραμμή του Ρομάν Πολάνσκι.
Ένας άλλος τρόπος να τους αποσπάσεις από τη δυστυχία τους είναι με τον μυστικισμό, ή οτιδήποτε τους επιτρέπει να αφήνουν τον «αληθινό κόσμο» για λίγο. Κάρτες Ταρώ, αστρολογία, το I-Ching, διάβασμα παλάμης και αριθμολογία, όλα αυτά θα τους βοηθήσουν να αποδράσουν από τον τρέχοντα πόνο τους. Αρκετοί ανταποκρίνονται αρκετά καλά σε ένα μπουκάλι κρασί. Κάθε Ιχθύς θα μπορούσε να γράψει ένα βιβλίο για την τάση φυγής, ως εκ τούτου, διερεύνησέ το αυτό διεξοδικά ώστε να μπορέσεις να βρεις έναν τρόπο που δεν είχαν σκεφτεί ποτέ.
Αυτό ακριβως είναι : πρεπει να βρεις έναν τροπο που δεν εχουν σκεφτει οι περισσοτεροι μηπως και μπορεσεις και τους βγαλεις από την χρονια καταθλιψη τους…
Δηλ. παλι θα βγαλει το φιδι από την τρυπα ο Παρορμητικος Σταυρος και θα φανει τη νεα χρονια που ερχεται με βημα ταχυ….
Καλησπερα και καλη συνεχεια στις γιορτες σας οι οποιες θα ισιωσουν και θα στρωσουν αφου ο ο Ουρανος θα σταματησει να είναι stationary…
θα παρει εμπρος στην πορεια του….
αλλα δεν θα είναι κανενας και καμια διπλα σας απ αυτους και αυτές που νομιζετε ότι τους αγαπησατε, ιδιως αν τους εχετε χρησιμοποιησει με manipulative methods στα ορια της υστεριας…
Οσο για μενα προσωπικα :
Αγαπάω τις γυναίκες που τους αρέσουν οι γάτες,
παρόλο που μου αρέσουν οι σκύλοι, ίσως λίγο περισσότερο....
και σιχαινομαι σεξουαλικα αυτές που φροντιζουν σκυλια…
γιατι κανουν μαθηματα ιδιαιτερα πως θα γινουν σκυλες….
Κρυβοντας τις σεξουαλικες τους ανεπαρκειες για να ανταμειβονται κοινωνικα συνεχως από τη ζωη…
Γιατι αλλά αν ακολουθήσουμε το συμβολισμό...
ο σκύλος ειναι του Δία και η γάτα του Άρη....
και όπως λέει η Marie-Louise Von Franz
the Cat : a tale a feminine redemption...
και ότι σου αρέσει περισσότερο ειναι αυτό
που ψάχνεις για να κάνεις υπέρβαση....
αλλά υπάρχουν και τα κορίτσια κάμπιες
που μοιάζουν με τα φίδια
και σε γεμίζουν με σκόνη απο λεμόνι
απ τα ψέματα τους
με μια σκόνη ροζ και γλυκό...
και την ημέρα που γίνονται πεταλούδες
πετάνε μακριά απο μένα...
ειναι η μερα που αλλάζουν
και με κρατάνε υπνωτισμένο
μέσα στις φλόγες τους
και η ομορφιά τους τρεμοπαίζει
σαν λάμψη μέσα στο κεφάλι μου....
Αληθεια πως αντεχετε την Pisces γλιτσα και θελετε να φορατε και το Pisces mind τους ...γιατι το Ψαρι ειναι η καλυτερη τροφη των εκλεκτων, αλλα πρεπει να του καθαρισεις τα εντοσθια για να μπορεσεις να το απολαυσεις...
Μονο που δεν υπολογιζεις οτι τρως και τα δικα σου την ωρα που το καθαριζεις...
φιλια πολλα πολλα ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου