Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

 

Sun conj Venus conj Neptune in Pisces :
 
the wings of desire –from Her to Eternity -manic-magic-Majestic…
 
Als das Kind, Kind war ...
Όταν το παιδί ήταν παιδί,
περπατούσε με τα χέρια ανοιχτά
Ήθελε το ρυάκι να 'ναι ποτάμι,
το ποτάμι, χείμαρρος κι η λιμνούλα, θάλασσα.
Όταν το παιδί ήταν παιδί δεν ήξερε ότι ήταν παιδί
Όλα ήταν γεμάτα ζωή και η ζωή ήταν μια.
Όταν το παιδί ήταν παιδί, δεν είχε γνώμη για τίποτα...
Δεν είχε συνήθειες, καθόταν οκλαδόν, έτρεχε, είχε τσουλούφι στα μαλλιά και δεν έκανε γκριμάτσες όταν το φωτογράφιζαν...
(wim mertens : wings of desire)
Στις τρεις το πρωι το φως ειναι Κόκκινο γιατι ειναι γκρι το πρωί
Και οταν σκονταφτεις σε μια τρύπα στο έδαφος
προσπαθω να νιωσω εαν εισαι βαμπίρ ή ένα θύμα
Εξαρτάται από το ποιος είναι γύρω σου
γιατι συνηθιζεις να παρακολουθεις μονο διαφημισεις
θα μπορουσες να συγχρονισεις τα χειλη σου με τα δικα μου
αν γινει αυτο θα μπορεσεις να κοιταξεις μεσα μου
Και αν κοιτάξεις, κοιτάς μέσα μου
Και αν μιλάς δεν είναι για μένα
Και όταν σε αγγίζω, δεν νιώθεις κάτι
Αν μπορούσα να μείνω μαζι σου, τότε η νύχτα θα σου παραδοθει...
Μείνε και η μέρα θα διατηρήσει την εμπιστοσύνη της
Μείνε και η νύχτα θα ήταν αρκετή για εμας..
Από μακριά, σε ζω τοσο κοντα απο τα ραδιοκυματα σου
Και αν με ακους δεν μπορώ να σε καλέσω και να σου μιλησω
Και αν πηδηξεις στην αγκαλια μου
μπορεί να πέσεις
Και αν φωνάξεις, θα σ` ακούω μόνον εγω
Αν μπορούσα να μείνω τότε η νύχτα θα σου παραδοθει
Μείνε και η μέρα θα διατηρήσει την εμπιστοσύνη της
Μείνε με το πνεύμα σου που βρήκα
Μείνε μαζι μου
γιατι με τους δαίμονες σου πνίγηκες
Μείνε και η νύχτα θα ήταν αρκετή για εμας...
Ειναι Τρεις το πρωί
Είναι ήσυχα και δεν υπάρχει κανείς γύρω μου
εκτος απο τα βηματα μου που περπαταω..
Και μονον το κτυπημα που κανει ενας αγγελος
που τρεχει στο εδαφος
και μονον το κτυπημα που κανει ενας αγγελος
που μοιαζει με την μορφη σου
οταν χτυπαει ξαφνικα στο εδαφος..
Γιατι απο σενα αρχιζει η αιωνιοτητα
γιατι εισαι τοσο μακρια μου
οσο τοσο κλειστα μεσα μου
Να υπενθυμησουμε ότι πλησιαζει η γεννηση του νεου κυκλου της Αφροδιτης, η οποια δεν εμπιπτει στους συνηθισμενους κυκλους όπως οι αλλοι πλανητες-Θεοι και Θεοτητες γι αυτό οποια και οποιος δεν κατεχει τα μυστκα της, ανετα την και τον υποχρεωνει να ακολουθει την πορεια της …manic-magic-Majestic…
Ο κυκλος αυτος της Αφροδιτης είναι ετσι όχι μονον για να θαυμαζει καποιος το μεγαλειο της τις εποχες που κλεινει η πενταλφα της στον ουρανιο θολο, αλλα κυριως γιατι η μαγικη της ικανοτητα είναι να παρουσιαζει ολους τους υπολοιπους θεους με το μεγαλειο της ομορφιας της, ένα ειδος θειου performance τους, όπως ακριβως οι μεγαλοι καλλιτεχνες που την εχουν και προστατιδα τους.
Ακομα η ποιηση της να σε γεφυρωνει με αλλους κοσμους μαζι με την ομορφια του υπεροχου γιου της τον Ερωτα…τον οποιο όμως φοβοταν ολοι οι θεοι ακομα.
Επι πλεον με τις μαγειες της στελνει τελειως αδιαβαστους τους περισσοτερους αστρολογους, γιατι σπανια εννοουν και καταλαβαινουν το κυκλο της με αποτελεσμα οι περισσοτεροι να μπερδευουν την ενεργεια της με lunatic καταστασεις, καθοσον θηλυκες ενεργειες αμφοτερες.
Ακομα αστρονομικα ο πλανητης Αφροδιτης είναι ο μεγαλυτερος πλανητης από ολους στην ιεραρχια με θηλυκα ονοματα και αντιστοιχα των θεοτητων.Και στο συμβολο της είναι το αντιστροφο του μυθικου της Πατερα Ουρανου, για να συνειδητοποιησουμε αρχετυπικα ότι οποιαδηποτε ομορφια προερχεται από το θηλυκο του Μεγαλου Πατερα αρχετυπου.
Οι ομορφες κορες είναι η ομορφια του «θηλυκου» του μπαμπα τους, με αποτελεσμα να είναι τον περισσοτερο καιρο στα μαχαιρια με τις μαναδες τους.
Ειλικρινα αδυνατω να εννοησω γιατι δεν μπορουν να καταλαβουν αυτό οι περισσοτερες μαναδες με τις ομορφες κορες τους, και προτιμουν να τις σαμποταρουν οσο περισσοτερο μπορουν…
Και παμε στον κυκλο της.Περυσι στις 13/3/20, δυο μηνες πριν την εναρξη της οπισθοδρομης πορειας της, (13/5), η Αφροδιτη εγινε ο Εσπερος, το απογευματινο αστερι, όπως το βλεπουμε στον ουρανιο θολο, και ηταν στην maximum αποσταση της, 45-48 μοιρες μπροστα από τον Ηλιο σε ζωδιακο γεωγραφικο μηκος,
Σ αυτή τη φαση του χρονου φαινεται να κερδιζει ο Ηλιος σε γεωγραφικο μηκος και στο μεσον αυτης της φασης της, φτανει τη μοιρα με την οποια θα κανει συνοδο με τον Ηλιο που ονομαζεται inferior retrograde conjunction.
Οταν η Αφροδιτη φθανει στην stationary φαση της εμφανιζεται να μετακινειται προς τα πισω στο ζωδιακο και παραμενει ακομα τριαντα μοιρες μπροστα από τον Ηλιο.
Ο Ηλιος ταξιδευει μπροστα και η Αφροδιτη οπισθοδρομη για να συναντηθουν όπως ειπαμε στην inferior συνοδο της.
Αυτο περυσι διαδραματιστηκε στις 3/6 στις 14 μοιρες των Διδυμων περιπου.
Απο αυτό το σημειο η Αφροδιτη πεφτει πισω από τον Ηλιο σταδιακα στη μοιρα του γεωγραφικου μηκους.Και αυτό είναι το midpoint του retrograde κυκλου της και η αρχη από μια νεα φαση αξιολογησης και δρασης της.
Μερικες μερες αργοτερα, μια εβδομαδα περιπου μετα την inferior conjunction της, η Αφροδιτη είναι περιπου 10 μοιρες πισω από τον Ηλιο και φαινεται στον ουρανο μετα την εξαλειψη της συνοδου της μαζι του.,.
Σ αυτή τη φαση γινεται πρωινο αστερι και ονομαζεται Εωσφορος ή Αυγερινος στη λαικη παραδοση.Ακομα αρχιζει μια stationary πορεια για να προετοιμαστει για την ευθυγραμμη της κινηση.
Ενα μηνα μετα τη συνοδο της με τον Ηλιο βρισκεται ξανα στην ιδια μοιρα που εκανε την inferior συνοδο μαζι του.Και μιλαμε πια ότι εχουμε φτασει στις 17/7/20 περιπου .Ακομα είναι ηδη 45 με 48 μοιρες πισω από τον Ηλιο σε ζωδιακο γεωγραφικο μηκος.
Εννεα μηνες μετα την inferior conjunction της από 3/6 δηλ. ετοιμαζεται να φθασει στην άλλη πλευρα του Ηλιου από γεωκεντρικη αποψη και φθανει περιπου στην ιδια μοιρα τον Ηλιο σε ζωδιακο γεωγραφκο μηκος.Παραμενει ακομα αορατη στο ματι του παρατηρητη για περιπου 50 μερες γυρω από τη συνοδο της και ονομαζεται αυτή Superior conjunction.Αυτο σημειωνει το χρονον εκεινο που η Αφροδιτη αρχιζει την προοδο προς την κατευθυνση μεγαλυτερης ανατολικης επιμηκυνσης της, και ενας νεος κυκλος αρχιζει.
Οσο θα πλησιαζουμε στα μεσα του Μαρτη και μετα, ακριβως σ αυτή τη φαση βρισκομαστε...
δηλ. στην εναρξη του νεου της κυκλου.
Και εννεα μηνες μετα θα αρχισει παλι την οπισθοδρομη φαση της, στα μεσα του Επομενου Δεκεμβρη κοκ.
Η προχθεσινη Πανσεληνος στις 27/2 εγκαινιασε την εισοδο της Αφροδιτης στους Ιχθεις, εισηλθε μια μερα νωριτερα σε ένα ζωδιο στο οποιο εχει εξαρση.
Αν και αυτό το ξερουν ολοι, κανενας όμως δεν στην πραξη δεν μπορει να αποδωσει την εννοια της εξαρσης, ιδιως για την Αφροδιτη στους Ιχθεις.
Και αλλιως φυσικα το νιωθουν ολο αυτό οι γυναικες που εχουν αυτή τη θεση και διαφορετικα οι αντρες με την αναλογη τοποθεσια της.
Η Αφροδιτη βρισκεται σε εξαρση φυσικα στο χωρο των Ιχθυων αλλα και αορατη από το γυμνο ματι αφου είναι πισω από τον Ηλιο, δεχομενη ένα εξαγωνο από τον Ουρανο που θα ολοκληρωθει στις 3/3, δινοντας reservoirs φανταστικων πορων για προσβαση και εξερευνηση ολων δημιουργικων σας projects που σας απασχολουν, σε ολη τη διαρκεια αυτης της εβδομαδας.
Η Αφροδιτη μαζι με τον Ηλιο πανε για συνοδο με τον Ποσειδωνα στους Ιχθεις κατά τη διαρκεια αυτου του φθινοντος Σεληνιακου κυκλου.
Στις 10/3 ο Ηλιος θα κανει συνοδο με τον Ποσειδωνα και θα ακολουθησει η Αφροδιτη συνοδο με τον Ποσειδωνα στις 13/3, την ιδια μερα με την επερχομενη Νεα Σεληνη στους Ιχθεις.
Ο μαγικος αυτος συνδυασμος, που μπορει να τον νιωθουν καποιες και καποιοι και μανιακο, Ηλιου-Αφροδιτης και Ποσειδωνα μεσα στον ωκεανικο κοσμο των Ιχθυων μπορει να διαλυσει και να ξεπλυνει ολο αυτό που πρεπει να απελευθερωθει.
Και που αρχισε κυριως εννεα μηνες νωριτερα.
Συνεπως στις πρωτες δυο εβδομαδες του Μαρτη, μπορουμε να βυθιστουμε στη ψυχη των αισθησεων μας για να βρουμε τροπο να φροντισουμε συναισθηματικες αναγκες και να καλλιεργησουμε ιδεες απ τη φαντασια μας, ολες εκεινες που συγκεντρωσαμε εννεα μηνες που ηδη πια κυοφορουν .
Από τον Απριλη του 2011 όταν ο Ποσειδωνας μπηκε στους Ιχθεις, ζουμε μια ενδιαφερουσα χρονικη περιοδο που φιλοξενει τις ενωσεις της Αφροδιτης με τον Ποσειδωνα στο ζωδιο των Ιχθυων.
Και προς το παρον απευθυνονται σε μια συνοδο που θα ολοκληρωθει όπως ειπαμε στις 13/3.Και αν κανουμε ένα ιστορικο των συνοδων τους από την πρωτη φορα που βρεθηκαν μαζι στο ζωδιο των Ιχθυων θα δουμε τις παρακατω ημερομηνιες :
28/2/2013-11/4/2014-1/2/2015-20/3/2016-12/1/2017 -21/2/2018 και 10/4/2019.
Πρεπει οπωσδηποτε να κανετε χρονικους απολογισμους εάν είναι δυνατον να θυμηθειτε και τις συγκεκριμενες ημερομηνιες.
Και φυσικα θα συνεχιζουν να κανουν συνοδους στη ζωδιακη περιοχη των Ιχθυων μεχρι στις 27/3/2025.Και το πιο εκπληκτικο είναι ότι αυτή τη χρονια το 2025, θα σχηματισουν συνοδο στο τελος των Ιχθυων στις 29º53 , ενώ η Αφροδιτη θα είναι αναδρομη.Σαν να θελει να κανει έναν απολογισμο ολων αυτων των ετων,που σχηματιζαν συνοδο μεταξυ τους.Συν οτι θα σε προετοιμασει ολα αυτα τα χρονια μεχρι τοτε, να εισελθεις ψυχικα στην Aquarian Age.
Τωρα πλησιαζουμε την 8η συνοδο μεταξυ τους και είναι ευκαιρια να σημειωσουμε ποιες αλλαγες εχουν γινει στις ζωες μας, τι συνειδητοποιησεις πραγματοποιηθηκαν στις συναισθηματικες σας σχεσεις με τους αλλους, και ακομα στη σχεση σας με τον εαυτο σας και τη φαντασια σας.
Η συνοδος Αφροδιτης και Ποσειδωνα στους Ιχθεις είναι απιστευτα ονειρεμενη, ευφανταστη και Numinous.
Η διερευνηση της ιδεας του Numinous ηταν αρχικη σκεψη του Carl Jung και γοητευει ολους τους ψυχοθεραπευτες ιδιως αυτους που ενδιαφερονται για τη διερευνηση της αλληλεπικαλυψης μεταξυ θεραπευτικων και θρησκευτικων ενδιαφεροντων.
Και προσβαση στο Numinous εχεις μεσα από Απολλωνιες και Διονυσιακες διαδρομες.
Ομως είναι μια επικινδυνη παραζαλη καποιες φορες.
Γιατι αν κυνηγας τη Δυναμη και αυτή ισοδυναμει για σενα με το κυνηγι του numinous τοτε αυτό καλλιστα σε οδηγει σε μονοπατια μαυρης μαγειας.
Η αν φλερταρεις με αδιανοητους και αδυνατους ερωτες, αντικαθιστωντες την εννοια numinous στη ζωη σου επειδη σου τραγουδανε μαγικα οι Σειρηνες, να θυμασαι ότι παντα θα υπαρχει μια Σειρηνα που θα τραγουδαει επανω σε ένα ναυαγιο, για να δημιουργησεις το δικο σου ναυαγιο όπως τραγουδουσαν στο there there οι αγαπημενοι Radiohead.
Και να επιστρεψουμε στην ερχομενη συνοδο Ποσειδωνα και Αφροδιτης, αυτή αντιστοιχει στον ρομαντικο ερωτα που ανυψωνεται στην popular culture, σαν η πιο μαγικη απολες τις ερωτικες εμπειριες.
Αυτές τις μερες μου ηλθε από την Αμερικη ένα απιθανο βιβλιο του Richard Tarnas : Prometheus the awakener που μας τιναζει στον αερα ότι ξεραμε για τον αρχετυπικο Ουρανο, και φυσικα εχει συγκλονιστικα δικιο γιατι εχει αφοπλιστικα επιχειρηματα.
Στο Cosmos and Psyche ένα must manual φιλοσοφικης σκεψης που συνδυαζει ιστορια και Αστρολογικους κυκλους με την ψυχολογια του βαθους,μιλαει για τις σχεσεις μεταξυ της Αστρολογιας και του ρομαντισμου στην οποια σχολιαζει ότι, δεδομενου ότι η αστρολογια και η συγχρονικοτητα του Jung δεν αναγνωριζονται ανοικτα στη συναινεση της κοινωνιας, καταληγουμε τοτε σε μια πιο αυξημενη επιθυμια για ρομαντικη αγαπη στις mainstream μορφες κουλτουρας.
Γιατι στην υλιστικη συναινεση της κοσμοθεωριας, η ρομαντικη αγαπη φερνει ολοκληρη τη μαγικη αισθηση μιας κοινωνιας αναμεσα στις ψυχες που ανοιγουν ένα νέο συμπαν, ένα ανοιγμα που υπερβαινει τη συμπιεσμενη απομονωση του καρτεσιανου εγω προς την επιγνωση της παγκοσμιας ψυχης.
Και πιο συγκεκριμενα ο Tarnas επεσημανε ότι η αστρολογια, η συγχρονικοτητα, η ρομαντικη αγαπη όλα : (1) εχουν μεγαλες δυνατοτητες για βαθια σημασια-(2) είναι εξαιρετικα ευαισθητες σε μια σκεπτιστικη αρνηση και (3) είναι επισης ευαισθητες τοσο στην προβολη οσο και στην ψευδαισθηση.
Και φυσικα η πιθανοτητα ψευδαισθησης στην αγαπη που βρισκουμε στην συνοδο Αφροδιτης και Ποσειδωνα, αλλα και στις άλλες οψεις τους, καλυπτουν επισης την αληθεια ότι αν καποιος μεταφερει το θεικο εσωτερικο, είναι πιθανο να συμβει μια κοινωνια θεοτητων μεσα από τη ρομαντικη αγαπη, στην οποια τελικα συμβαινει η αμοιβαια αναγνωριση της θεοτητας.
Συνεχιζοντας ο Tarnas σχολιαζει ότι οι ιδεες του Jung συνδεονται επισης με ένα άλλο φαινομενο που σχετιζεται με την οψη Αφροδιτης και Ποσειδωνα στην αστρολογια : όταν προβαλλεται ασυνειδητο περιεχομενο στις σχεσεις μας, και οι δυο συγγενεις εταιροι εμπλεκονται στην ανταλλαγη προβολων.
Και τοτε : The lover carves into his soul the model of the beloved. In that way, the soul of the lover becomes the mirror in which the image of the loved one is reflected .
( Marsilio Ficino from De amore).
Ολες οι παραπανω ιδεες συνδεονται με τα μεταμορφωτικα συναισθηματα της Αγαπης που συνηθως συνοδευουν τις διελευσεις του Ποσειδωνα και της Αφροδιτης, καθως και με τα καταστροφικα συναισθηματα απογοητευσης που μπορουν να αφυπνιζουν την αυτοπραγματωση.
Οι προβολες μεσα στις σχεσεις μπορει να είναι πιο επιβλαβεις όταν δεν εχουν αυθεντικο συντονισμο με την ψυχη καποιου,αλλα αντιθετα εχουν ρυθμιστει από κοινωνικες δυναμεις.
Αυτες οι εξωτερικες επιρροες συνδεσης περιτυλιγονται μεσα σε μια συστηματικη καταπιεση, απαιτωντας την αναγκη να αποβαλλουμε τους τροπους που επηρεαζουν το φυλο, τη σεξουαλικοτητα και άλλες προσωπικες μας ταυτοτητες.
Και οσο περισσοτερο ειμαστε σε θεση να αναλαβουμε την ευθυνη για αυτό το εργο, παρομοια με την ιδεα της εξατομικευσης του Jung, τοσο καλυτερα μπορουμε να κερδισουμε την αποδοχη των αυθεντικων επιθυμιων της ψυχης μας.
Και καθως το κανουμε αυτό, μπορουμε να προσελκυσουμε συντροφους που πραγματικα αντηχουν με την εσωτερικη μας ζωη, που θα μας οδηγησουν σε μια εμβαθυνση των μαθηματων που χρειαζομαστε σε επιπεδο ψυχης.Μπορουμε επισης να αποκτησουμε μια πιο υγιη σχεση με τον εαυτο μας, ετσι ώστε να μπορουμε να ενισχυσουμε την ανακαμψη και την αποκατασταση όταν τελεινωνει μια σχεση.
Και συμβαινει και κατι άλλο με τις οψεις Αφροδιτης και Ποσειδωνα, ιδιως με τις hard aspects :
Δεν είναι πραγματικα δυνατο να αποτρεψουμε το Ασυνειδητο μας από τη διαμορφωση της σχεσιακης δυναμικης που σχηματιζουμε με αλλους, και αυτό είναι ένα δωρο οσον αφορα τη δημιουργικοτητα και την αναπτυξη που καλλιεργειται απο το αναμειγμα αυτων των ασυνειδητων πεδιων.
Μπορουμε όμως να συνειδητοποιησουμε ότι το φαινομενο συμβαινει και είναι ανοικτο στην πραγματικη παρουσια και τις αναγκες ενος συνεργατη, αντι να τους περιοριζουμε στη δικη μας προβολη.
Οι φωτεινες αναμεμιγμενες αντιληψεις και προβολες μεταξυ των εραστων είναι τοσο γεματες από μαγικη ισχυ, που εχει γεννησει αμετρητα επη τεχνης που εχουν υποστει τις δοκιμασιες του χρονου και θα συνεχισουν να το κανουν.
Το πιο σημαντικο όμως είναι αυτό που μπορει να εμπλουτισει τη ζωη μας, όταν δεν προκαλει αυτοκαταστροφικη αυταπατη.
Και καθως η Αφροδιτη και ο Ποσειδωνας ξεκινουν έναν νέο κυκλο μαζι, αλλα και με τις επομενες οψεις τους, ιδιαιτερα όταν σχηματιζεται τετραγωνο και αντιθεση, διεκδικουμε την ευκαιρια να προβληματιστουμε σχετικα με τις ασυνειδητες προβολες μας.
Ειναι απαραιτητο όμως, όταν τις συνειδητοποιησουμε να μην ανταλλαξουμε με τη μεθοδο του θαψιματος τη συνειδητοποιηση σε αρνηση, αλλα να διατηρησουμε το στοχασμο, ώστε το μοτιβο του να μπορει να μεταλλαχθει και να αποκτησουμε μια ενοραση και διορατικοτητα απιστευτου βαθους.
O Ποσειδωνας μας φερνει τη λαχταρα για την ιδανικη και διαρκη θεικη συνδεση, αλλα μπορει επισης να φερει τον εξουθενωτικο πονο όταν μια θρυμματισμενη εμπειρια μας απαλλασσει από τη ψευδαισθηση.
Και τοτε μπορει να υποφερουμε την αγωνια της προδοσιας ή της εγκαταλειψης, η επακολουθη διαδικασια να κατεβαινεις στον Κατω Κοσμο, στα μοναχικα μας βαθη και που τελικα οδηγει σε ουσιαστικη αναγεννηση και επεκταση της συνειδησης.
Οπως η Περσεφονη αναδυεται από το κρυμμενο βασιλειο της στον ανωτερο κοσμο των ανθισμενων λουλουδιων, ετσι και η Αφροδιτη προκυπτει από τα βαθη του ωκεανου για να γονιμοποιησει το νέο εδαφος, με αποτελεσμα να μπορεσουμε να αποκαταστησουμε την ικανοτητα μας να παιρνουμε και να δινουμε αγαπη.
Και όταν οι σχεσεις διαλυονται μεσα σε απογοητευτικη καταρρευση των ψευδαισθησεων,ο προβληματισμος που προκυπτει είναι για να συνειδητοποιησουμε εκεινες τις ζωτικες και αναντικαταστατες εμπειριες και συνειδητοποιησεις που μαθαμε μεσω των αμοιβαιων προβολων της.
Και στην πραγματικοτητα μπορουμε να συνειδητοποιουμε ότι όλα αυτά ηταν απαραιτητα για να γινουμε αυτό το οποιο είναι προορισμενο να γινουμε.
Και τελος καθως η Αφροδιτη και ο Ποσειδωνας θα ενωθουν για μια άλλη ακομα φορα στο μεταβλητο ζωδιο του Ιχθυ, εκεινο που προεχει ρητα να προσεξετε είναι : να εχετε γεματο το μυαλο σας για το πως θα πλοηγηθειτε στα κυματα της κοινωνιας μεσα στο πιο ωκεανικο σημειο του ζωδιακου κυκλου.
Η ενωση τους Αφροδιτης και Ποσειδωνα στους Ιχθεις, μπορουν ακομα να βελτιωσουν την ευαισθητοποιηση για το πώς οι προβολες μας, μας αποσυνδεουν από την πραγματικοτητα και πως μπορουν να μας οδηγησουν σε μια αγαπη που θα βασιζεται σε συντονισμενους δεσμους ενωσης και συνδεσης και να μπορουν να διευκολυνουν τη φροντιδα της αγαπης για τον εαυτο μας και της αποδοχης της αλλης πλευρας.
Και ακριβως όπως η Maya σε περιστρεφει σε ένα συνεχως μεταβαλλομενο ρευμα ψευδαισθησεων, ο κυκλος της Αφροδιτης και του Ποσειδωνα ρεει μεσα από την πραγματικοτητα μας μαζι με τις μυστικιστικες σαγηνευτικες μελωδιες της υδατινης ροης του.
Και ενώ μαθαινουμε μεσα σ αυτό το ρευμα, μπορουμε να απολαυσουμε τη φανταστικη ενεργοποιηση του, διατηρωντας παραλληλα τις πρακτικες του να παραμενουμε γειωμενοι και επικεντρωμενοι σε γηινα θεματα και ευθυνες.
Αυτο θα εχει σαν αποτελεσμα να μπορουμε να ανακτησουμε τα πιο αστραφτερα κοσμηματα σοφιας από τις παλιρροιες αντι να χαθουμε στον ωκεανο.
Για το τελος να θυμηθουμε τι είναι υποκρισια , ένα άλλο χαρακτηριστικο αυτης της οψης Αφροδιτη και Ποσειδωνα : Υποκρισια είναι ελλειψη της εσωτερικης αληθειας ή η ελλειψη μιας πνευματικης πεποιθησης και που φυσικα σε οδηγει στην παραδοση στην oceanic ecstasy της διαλυσης σου.
Εαν εισαι ακομα επιρρεπης τοτε σημαινει ότι εχεις να ανοικοδομησεις έναν inner-self που θα σου είναι απαραιτητος για τον επομενα χρονια.
καλημερα ολη μερα ❤
υγ : Aweng Mayen Chuol by Clemens Ascher for Numero Berlin, June 2019 from fcb page red list

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου