Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

New Moon in Pisces 13/1 : time 1230 pm : broken dreams

New Moon in Pisces 13/1 : time 1230 pm : broken dreams
 
the imaginal insight that can be revealed under the waves of Neptune can become incomparable treasure once brought back to dry land-
 
an experience all-as bliss-
charm of daemon lover
 
It hurts me so to be
Under your spell
Ain't no heaven for me, but a hell
But after all, I can't let you go
'Cos I love you so, Demon Lover
Demon Lover, Demon Lover
I love you (shocking blue)
« I believe that he was talking about the cosmic dance, the dance we all do by the act of simply being alive.
Fundamentally dancing is “emotion in motion” (mutable water).
As you dance, you fall in love with the spirit within all creation.
As you find a beat you resonate with, you lose all sense of being.
As you move in tempo with your beat, you lose all sense of Self.
As you forget yourself, you dive deeper into oceans of spirit, merging with existence itself.
As all sense of separation is dissolved, you exist only in the moment. You become creation". (Neptune in Pisces)
Μια Νέα Σελήνη μας καλεί για μια ανανέωση παντα, καθώς τα φιλιά της Εκάτης μου υπενθυμίζουν ότι στις πιο σκοτεινές ώρες μπορεί να βλέπουμε το φώς...
φυσιολογικά μια Νέα Σελήνη σημαίνει νέες αρχές και νέα ξεκινήματα...
καθώς θα πρέπει να υπολογίσετε σε ποιόν οίκο σας πέφτει για να δείτε τα θέματα που θα σας απασχολήσουν....
αλλά σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να ξεχάσουμε τις ιδιαίτερες μουσικές της νότες....
Και η συγκεκριμενη Νεα Σεληνη ειναι η πιο σπουδαια της χρονιας, γι αυτο και παμε μαεστρο :
Η Νεα Σεληνη σημερα στους Ιχθεις, θα υπηρετησει σαν ένα εκτεταμενο κοντεινερ για ενεργοποιηση της Φαντασιας και μιας αναθεωρησης της πορειας προς τα εμπρος.
Οι Ιχθεις είναι ένα ζωδιο χωρις ορια του νυχτερινου υδατος, παρεχοντας σ αυτή τη lunation το απαραιτητο υγρο περιβαλλον, ιδανικο για να βυθυστει καποια/ος σε μια ενσωματωση οποιασδηποτε ψυχικης αισθησης που εχει προκληθει προσφατα.
Η underwater ζωδιακη περιοχη των Ιχθυων μπορει να θολωσει και να διαβρωσει τα μερη που εχουμε σταθεροποιησει με βεβαιοτητα, αυτος είναι και ο λογος που οι περισσοτεροι φοβουνται και κανουν τους Ιχθεις scapegoat.
Αν το δεις καποια θετικα ολο αυτό, τοτε θα υπαρχει μια ευθυγραμμιση με τη ροη της μεταβαλλομενης δυναμικης.Παρολα αυτά η ικανοτητα που βρισκεις στην περιοχη των Ιχθυων για καμψη των οριων και μια παραμονη ανοιχτη σε νεες επιρροες δεν αφορα αυτή τη φορα την ευκαμψια, διοτι οι Ιχθεις μπορουν να διατηρησουν την πιστη στο οραμα τους, εναντια σε ολες τις πιθανοτητες και τις προκλησεις που προκυπτουν. με εκπληκτικη δυναμη και αποφασιστικοτητα, που κανει τους πιο θεληματικους και αποφασιστικους τυπους να τρεπονται σε φυγη.
(δεν ειναι τυχαιο οτι εχουν inner ruler Pluto)
Ο κυματοειδης ρυθμος της Νεας Σεληνης στους Ιχθεις ευνοει την επιβραδυνση των θεματων και των πραγματων, για να μπορει να υπαρξει πληρης απορροφηση ολων των περιβαλλοντολογικων επιρροων, για να αισθανθεις ποιες οψεις σχεδιων σου και προοπτικων σου χρειαζονται να καθαριστουν και να ξεπλυθουν, συνειδητοποιωντας το ουσιωδες μαργαριταρι της εννοιας και του νοηματος, για να συνεχισει και να διαμορφωνεται αυτο μεσα σου.
Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς εχει μια separating συνοδο με την Αφροδιτη και τον Ποσειδωνα και ένα απευθυνομενο αρμονικο εξαγωνο με τον Πλουτωνα στον Αιγοκερω.
Και αυτές οι αστρολογικες μετακινησεις που περιβαλλουν αυτή την Pisces New Moon στα μεσα Μαρτη, είναι στην ουσια λιγοτερο ασταθεις και συντριπτικες αποτι ηταν πριν ένα μηνα, και δημιουργουν μια καταλληλη χρονικη στιγμη για να μελετησουμε ολο το βαθυ υλικο που εχει αναδυθει, συλλεχθει και συγκεντρωθει στο μυαλο και στο σωμα μας, ιδιαιτερα τον τελευταιο χρονο, που αντιμετωπιζουμε την παγκοσμια πανδημια, που μας εχει επηρεασει ολους μας ειτε με τον ένα τροπο ή ειτε με τον αλλον.
Και ακομα αυτή η Νεα Σεληνη σχηματιζει και ένα εξαγωνο στη μοιρα που εγινε η συνοδος Κρονου και Πλουτωνα στις 12/1/2020.Και αυτό σημαινει ότι στο κατω μερος της ωκεανικης εκτασης αυτης της Νεας Σεληνης, είναι θαμμενοι ολοι οι πολυτιμοι λιθοι μιας σκοπιμης ενορασης που μπορει καλλιστα να ανιχνευσουν ολες οι υπογειες αισθησεις του Πλουτωνα.
Γι αυτό βυθιστειτε, σ αυτό που η Σεληνη, η Αφροδιτη, και ο Ποσειδωνας μπορει να σας κανει να ανακαλυψετε και κυριως να ανακτησετε σ αυτό που βρισκεται κατω από τα κυματα της γονιμης αυτης lunation.
(lunation σημαινει σεληνιακος μηνας).
Το 2021 ξεκινησε με με μια ωθηση μια μια χαοτικη μεταβλητοτητα μιας νεας Εποχης της συνοδου Δια και Κρονου στα τροπικα αερινα ζωδια που κυριως η ενεργεια τους είναι εξωστρεφης.
Κατι που σημαινει ότι καινουργιες ιδεες, σχεδια και εργα που εχουν επωασθει από τοτε, θα είναι σε θεση να αναπτυχθουν πιο ευκολα τωρα, να εκφραστουν δημιουργικα σ αυτό τον σεληνιακο μηνα.
Και πραγματι η Πανσεληνος στο ζωδιο του Ζυγου που θα γινει στις 28/3, θα προσφερει μια καταλυτικη ωθηση για να προωθησει μια σημαντικη αναπτυξη στις ιδεες και τα σχεδια που εχουμε διαμορφωσει.
Αυτο σημαινει αντιθετα ότι η Νεα Σεληνη στους Ιχθεις, είναι λιγοτερη καταλληλη για δραση, και περισσοτερο είναι σε συμφωνια με τα βαθια ονειρα που μοιαζουν με ένα μακρυ πολυτελες λουτρο , τυλιγμενο και δημιουργημενο με τις δικες μας σκεψεις,φαντασιωσεις και περισυλλογες.
Το ρεφραιν αυτης της Νεας Σεληνης είναι το κεντρικο μοτιβο αυτης της lunation.Αυτη η Νεα Σεληνη είναι τρεις μοιρες separating από τον Ποσειδωνα,και αυτος μια μοιρα από την ακριβεια συνοδου με την Αφροδιτη, την ιδια στιγμη που η Σεληνη ενωνεται με τον Ηλιο.
Αυτη η επιρροη του Ποσειδωνα μπορει να μας και να σας παρασυρει σε μια ecstasy, και ενώ σε ορισμενες περιπτωσεις μπορει να οδηγησει σε συγχιση και αβασιμες αποφασεις, η τρομακτικη ευδαιμονια του Ποσειδωνα,μπορει να μας ευαισθητοποιησει την αντιληψη για τη θεικη ζωτικη δυναμη που υπαρχει μεσα σε ολες μας τις υλικες συνθηκες.
Γιατι ο Ποσειδωνας μπορει να ανοιξει μια πυλη σε αλλους κοσμους, όπως μια εκτροπη σε μια μυθικη περιοχη, οπου θα απορροφηθουμε με μη συνηθισμενους τροπους από την ρουτινα μας.Και αυτό μπορει να φαινεται ισως μη παραγωγικο, μια παραλυτικη ακαμψια που μας χρονοτριβει, αλλα μια φανταστικη διορατικοτητα που μπορει να αποκαλυφθει κατω από τα κυματα του Ποσειδωνα, μπορει να γινει ασυγκριτος θησαυρος μολις ξαναβρεθει καποιος/α στη ξηρα.
Με την Αφροοδιτη σε κλειστη γωνια με τον Ποσειδωνα, καθως σχηματιζεται η Νεα Σεληνη θα συναντηθουμε με τις πιο περιεργες και παραξενες λυσεις με τις numinous νοτες του Ποσειδωνα μεσα στις σχεσεις μας και τη δημιουργικη μας εκφραση.
Και καθως εχουμε ξαναπει η συνοδος Αφροδιτης και Ποσειδωνα στους Ιχθεις στις 13/3, θα είναι η ενατη φορα που θα ενωθουν στο ζωδιο της εξαρσης της Αφροδιτης, από την πρωτη συνοδο τους
σ αυτό το ζωδιο στις 28/22013.
Και φυσικα ο Ποσειδωνας θα διαλυει όλα τα ορια της Αφροδιτης στο ζωδιο της εξαρσης της, λειτουργωντας σαν ένα ωκεανιο αρμα που το σερνουν λαμπρα δελφινια και θαλασσοπουλια, τα οποια μεταφερουν το αστερι της Αφροδιτης με ευλογια ψηλα επανω από τα ταραγμενα κυματα.
Και στην πραγματικοτητα η Αφροδιτη ανεβαινει σταδιακα προς μια ενωση με τον Ηλιο, που θα ελθει στο τελος του μηνα, με τις φλογερες ακτινες του Ηλιου να καινε ότι χρειαζεται να καθαριστει και να αποβληθει από τον παρελθοντικο κυκλο της.
Και η επιρροη του Ποσειδωνα στην Αφροδιτη μπορει να βοηθησει να γεφυρωσει αυτό που στο παρελθον το ενιωθες σαν ένα εμποδιο, σαν ένα μη διασταυρουμενο αδιεξοδο, διαλυοντας την πολυπλοκοτητα των προβληματων,ετσι ώστε ένα ουσιωδες ζητημα που σε απασχολουσε, χρειαζεται να το αντιμετωπισεις.
Βεβαια η Αφροδιτη είναι τυλιγμενη σε ονειρα και σε ένα μυστηριο μεσα στο σκοταδι αυτης της Νεας Σεληνης στους Ιχθεις,και υποβαλλεται σε μυστικη μεταμορφωση μακρια από το φως της ημερας.
Απο τη Νεα Σεληνη στις 13/3 μεχρι η Αφροδιτη σχηματισει την ανωτερη συνοδο της με τον Ηλιο στις 25/3 στις 5 μοιρες και 50 λεπτα στο ζωδιο του Κριου, η Αφροδιτη θα είναι στη διαδικασια τερματισμου ενός κυκλου και επομενως ισως χρειαστει να επικεντρωθουμε σε μια αναπαυση για την επιλυση παλαιοτερων ζητηματων μαλλον, παρα να ξεκινησουμε κατι καινουργιο.
Ωστοσο, οι ιστοριες που είναι ετοιμες να ανοιξουν με τον νέο κυκλο της Αφροδιτης μπορει να ηδη οικοδομημενες και βαθια συναισθανομενες, και ετσι μπορουμε ταυτογχρονα να αρχισουμε να ξεκιναμε συναρπαστικες νεες δημιουργικες κατευθυνσεις και την ιδια ωρα να βιωνουμε μια καθαρτικη απελευθερωση παλαιων σχεδιων.
Και οσο θα αυξανεται το φως της Σεληνης στην ανθηση του στην Πανσεληνο 28/3, θα είναι μια ιδιαιτερη διαφωτιστικη περιοδος για βαθια υποδειγματα που σχετιζονται με την Αφροδιτη στη ζωη σας.
Η φαση σαν πρωινο αστερι της Αφροδιτης τελειωνει τωρα,ενώ ξεκινησε τον περασμενο Ιουνιο, όταν η Αφροδιτη εμφανιστηκε πριν από την ανατολη του Ηλιου, κατά τη διαρκεια της οπισθοδρομης φασης της στους Διδυμους, καθως τοτε σχηματισε την κατωτερη συνοδο της με τον Ηλιο στις 3/6.
Αλλα το πληρες τοξο του κυκλου της Αφροδιτης που κλεινει τωρα, αρχισε με την ανωτερη συνοδο της στις 13/8/2019 στις 22 μοιρες περιπου στο Λεοντα.
Ομως καλο είναι να ριξεις μια ματια στην πενταλφα του συνοδικου της κυκλου, και την τελευταια φορα που αρχισε να σχηματιζεται αυτό το αστερι της, ηταν στις 28/3 του 2013 στις 9 μοιρες του Κριου περιπου, γιατι τα μοτιβα της ιστοριας σας που αρχισαν και τελειωνουν τωρα, θα μπορουσαν να σχετιζονται με το τωρα.
Ακομα υπαρχει μια συνοδος στον Κριο, αναμεσα στον Ηλιο και την Αφροδιτη, πριν τεσσερα χρονια στις 25/3 ακριβως στην 5η μοιρα του Κριου, αλλα ηταν κατωτερη συνοδος δηλ.η Αφροδιτη ηταν αναδρομη και ετσι σε μια διαφορετικη φαση του κυκλου της σε σχεση με το τωρα.
Διερευνειστε βαθια όλα αυτά, το Συμπαν προσφερει τεραστια δωρα μεσα από τη φαντασια του Ποσειδωνα για τα θεματα της Αφροδιτης σας.
Και παμε στο χορηγο και κυβερνητη αυτης της Νεας Σεληνης το Δια.
Ενας κυβερνητης που είναι βυθισμενος γιατι δεν σχηματιζει καμια γωνια με Ηλιο, Σεληνη και κανει ημιεξαγωνα με τον Ποσειδωνα και την Αφροδιτη στους Ιχθεις.Τα ημιεξαγωνα είναι σημαντικα στις συναστριες γιατι είναι φυση Σεληνης στην εκδηλωση τους, αλλα στην πραξη αυτης της Νεας Σεληνης δειχνουν ελλειψη στην ουσια του Δια, που θα δημιουργησει μια ονειρικη ατμοσφαιρα που θα ενισχυσει και άλλο την επιρροη της Αφροδιτης να ενωθει με τον Ποσειδωνα.
Και είναι σαν ο Διας στον Υδροχοο που είναι, να απομακρυνεται από αυτους τους δυο, Αφροδιτη και Ποσειδωνα, να απομονωνεται από αυτά τα συναρπαστικα ταξιδια και τα φανταστικες εορτες που γινονται στο σπιτι των Ιχθυων.
Και μολις η Σεληνη αυξηθει σε φως στον Κριο θα κανει ένα εξαγωνο μαζι του στις 15/3, δημιουργωντας ετσι την πρωτη οψη μεταξυ της Σεληνης και του Δια μεσα στον νέο σεληνιακο κυκλο.
Και να θυμαστε ότι ο Διας ακομα βρισκεται στην αρχη του Ηλιακου κυκλου του, ανατελλει κάθε μερα πριν από την αυγη, αναγγελλοντας την ανατολη του Ηλιου μαζι με τον Κρονο και τον Ερμη.Αυτη η τριπλη ευθυγραμμιση του Δια, του Κρονου και του Ερμη στον ουρανο πριν από την ανατολη του Ηλιου,εγινε προσφατα ένα εκπληκτικο συμβολο για την ανανεωση και τη διατιθομενη δημιουργικη ισχυ, καθως ο Διας και ο Κρονος αναδεικνυουν πια τις νεες μετακινησεις τους, που προηλθαν από την ενωση τους στο χειμερινο Ηλιοστασιο στον Αιγοκερω.
Ετσι ο επερχομενος σεληνιακος κυκλος γινεται ιδανικος για μια περαιτερω σκληρη προσπαθεια για να αναπτυχθεις και να προχωρησεις προς τα εμπρος, με τις οποιες ιδεες σου εχουν κυοφορηθει, καθως η ερχομενη πανσεληνος στον Ζυγο θα κανει κλειστη οψη τριγωνου με τον Κρονο και ανοιχτη οψη τριγωνου με τον Κρονο στον Υδροχοο, κατι που σημαινει ότι θα φανουν τα πρωτα αποτελεσματα της συνοδου Κρονου και Δια στον Υδροχοο,όπως αρχισε από τον περασμενο Δεκεμβρη.
Ακομα να θυμαστε κατά τη διαρκεια αυτης της Νεας Σεληνης και πριν την Πανσεληνο, ο Ερμης ολοκληρωνει το εξαγωνο του με τον Ουρανο και το τετραγωνο του με τον Αρη, ενας Αρης, ο κοκκινος πλανητης που θα βγει εκτος οριων, declination σε βορεια κλιση και πιο ψηλα από ολους στον Ουρανο.
Και ο Αρης εκτος οριων στους Διδυμους δεν γνωριζει πραγματικα ορια στην αναζητηση πληροφοριων και στην επιθυμια να γνωστοποιησει τις ανακαλυψεις του.
Και ενώ θα πρεπει να βρουμε τροπους για να φερουμε ισορροπια και γειωση στις καθημερινες μας ρουτινες, η αγρια φυση του Αρη εκτος οριων στους Διδυμους μπορει να οδηγησει σε ένα ειδος εφευρετικης λυσης και μιας ανορθοδοξης δημιουργικοτητας, που μπορει να είναι ακριβως αυτό που χρειαζομαστε.
Ο Αρης θα παραμεινει εκτος οριων στους Διδυμους και θα συνεχισει να είναι εκτος οριων στον Καρκινο μεχρι στις 24/5 με αποτελεσμα η προωθητικη δυναμη του Αρη είναι κατι που πρεπει να μαθουμε να τη χρησιμοποιησουμε.Ακομα ο Αρης θα εχει κανει τριγωνο με τον Κρονο σ αυτή τη φαση της Νεας Σεληνης, προσπαθωντας να βγει μπροσταρης στην ανατρεπτικη οψη της τρεχουσας χρονιας, Κρονου τετραγωνου Ουρανου, και με τις γρηγορες του ανταποκρισεις θα εχετε παρει μια πρωτη γευση τι είναι αυτό που καταρρεει στην παλια σας και στην τρεχουσα ζωη σας.
Η Νεα Σεληνη αυτή γινεται στο τριτο δεκανο του ζωδιου των Ιχθυων, ο οποιος συνδεεται με την καρτα ten of cups, που στη μυθικη ταρω απεικονιζει την εμφανιση της Ψυχης στο θειο status, ετσι ώστε αυτή εισερχεται στον κοσμο των Θεων με τον αντρα της τον Ερωτα.
Και αυτή σ αυτή τη φαση εχει φορεσει χρυσα φτερα.Αλλα όμως εδώ υπαρχει και η άλλη πλευρα.
Το να εχεις ενα μεγαλο ονειρο μπορει να κρυβει και τον τρομο της απωλειας.
Ακομα συμφωνα με το Αρχαιο Ελληνιστικο κειμενο 36 Airs of the zodiac, σ αυτό το δεκανο αποδιδεται η μορφη της Ελπιδας, ο δαιμων της ΕΛΠΙΔΑΣ .Αυτο είναι ένα αστερι καθοδηγησης που επιθυμουμε, ενας φυλακας αγγελος στον οποιο προσευχομαστε για βοηθεια και η ελπιδα που μπορουμε να συγκεντρωσουμε ακομα και στις πιο ζοφερες και πιο απελπισμενους μας χρονους στο τριτο δεκανο των Ιχθυων, το τελευταιο προσωπο του ζωδιακου κυκλου, γεματος από παθος που απαιτειται για να περασει στο τελος και την αναγεννηση ολοκληρου του κυκλου του ζωδιακου.
Παρατηρωντας τις εικονες της ρομαντικης ευτυχιας που βρισκονται στην καρτα καθως και στην αριστουργηματικη εργασια του Heinrich Cornelius Agrippa’s, Three Books of Occult Philosophy,o Austin Coppock εγραψε στο καταπληκτικο του, 36 faces-history,Astrology and Magic of the decans για τον τριτο δεκανο των Ιχθυων ότι :
"εμπνεει τη λαγνεια και την επιθυμια που υπονοουνται από τις εικονες, αλλα το πραγματικο αντικειμενο των ποθων αυτων είναι η συγχωνευση με το ιδιο το Συμπαν."
Και το προσωπο και το σωμα του Αγαπημενου και της Αγαπημενης τελικα είναι μια μασκα, ένα σημειο εισοδου στην εμπειρια του all-as bliss.
Ακομα ο Coppock σημειωνει ότι ο τριτος δεκανος των Ιχθυων, το τριτο αυτό προσωπο ξεδιπλωνεται σαν την αναζητηση για την αληθινη και την τελεια αγαπη, αλλα η προθυμια να τα θυσιασουν όλα για ένα ονειρο, οδηγει στο τριτο προσωπο των Ιχθυων να
«γεμισουν με σπασμενα ονειρα και αποτυχημενους μαρτυρες, ολες και ολοι εκεινοι που θυσιαστηκαν για μια ψευδαισθηση»…
Και η καμενη επιθυμια που κυμαινεται σ αυτό το δεκανο των Ιχθυων και τα μεγαλοπρεπη ονειρα της για μια εκστατικη ευδαιμονια, καθως και η αγωνια της απωλειας που προερχεται από την αποτυχια της υλοποιησης των ονειρων, όλα ταιριαζουν με το γεγονος ότι ο Αρης είναι ο κυβερνητης αυτου του Δεκανου και δεν θα ξεχασετε ότι βγαινει εκτος οριων πριν την πανσεληνο αυτης της Νεας Σεληνης.
Ακομα αυτή η Νεα Σεληνη με προεξοντα Ποσειδωνα οριστικοποιει και οριοθετει την κινηση του Ποσειδωνα στο τελευταιο δεκανο των Ιχθυων για το υπολοιπο ταξιδι του στους Ιχθεις που θα διαρκεσει μεχρι το 2025.
Το αποτελεσμα είναι ότι αυτή η Νεα Σεληνη στους Ιχθεις είναι ιδανικη για να σας φερει σε επαφη με τα εσωτερικα οραματα και τις επιθυμιες σας που θα σας οδηγησουν στη συνειδητη δραση σας από ασυνειδητες πηγες.
Και μακαρι το σκοταδι της Νεας Σεληνης στους Ιχθεις να βοηθησει στην εμβαθυνση της σχεσης σας με τις εσωτερικες εικονες σας, τα σχεδια και τις επιθυμιες που διαμορφωνουν τους εξωτερικους σας στοχους στον ευρυτερο κοσμο.
Ευχομαι τα καλυτερα και να εχετε ένα ομορφο Σαββατοκυριακο ❤

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου