Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Saturn square Uranus in Aquarius : The dehumanization of humanity

Saturn square Uranus in Aquarius : The dehumanization of humanity
 
Wake up, it was only a nightmare
«η Τεχνη πεθανε, ο μονος λογος υπαρξης της είναι το χρημα…ναι το χρημα ! (Νταλι)
 
Ολο αυτό που βιωνουμε εδώ και χρονια και με αποκορυφωμα τον τελευταιο χρονο, και δεν φαινεται να μπορει να το ανακοψει καμια κυβερνηση με ότι ποσοστα και να κερδιζει στις εκλογες , είναι ενας κοσμος που βυθιζεται αργα και βασανιστικα σε μια θαλασσα μαζικης ψυχωσης, μια συλλογικη υστερια που δεν είναι ουτε πραγματικη, αλλα ουτε και φανταστικη…
Το ταξιδι του Ποσειδωνα στους Ιχθεις απ το 2011 και μετα, εχει κανει τον περισσοτερο κοσμο, αν όχι ολους εστω σε καποια επιπεδα, να μην μπορουν να πιστεψουν τιποτε, αλλα και αυτοι που πιστευουν σε κατι, συνηθως οι οπαδοι των κυβερνωντων κομματων, οι περισσοτερες πιθανοτητες είναι να «κοιμουνται ακομα τον υπνο του δικαιου»
Ποσο ακομα όταν τα νεα της καθημερινοτητας είναι συνηθως είναι αναγνωση ρεπορταζ του οργανωμενου εγκληματος, το οποιο κανει καταχρηση εξουσιας με ότι μπορει να φανταστει νοσηρα καποιος.
Και επειδη η δουλεια μας είναι η αναλυση στη ψυχολογια του βαθους via astrology, αυτό που προκυπτει είναι μια παγκοσμια αρρωστεια εχει σκεπασει τα παντα, και αυτό δεν φαινεται ολοφανερα από την πανδημια, αλλα αν εμβαθυνει καποιος θα νιωσει ότι εχει να κανει με ένα σκοτεινο κακοβουλο πνευμα που ανερχεται από τις υπογειες περιοχες της συνειδησης μας, όπως αυτή συνδεεται με το Ασυνειδητο.
Δεν προερχεται ακριβως από το Ασυνειδητο, αλλα από τη σχεση που εχει η συνειδηση μας με το Ασυνειδητο.Και δυστυχως είναι νοσηροτατο σε παγκοσμια πλειοψηφια.Αυτο το κακοβουλο πνευμα μεσα στο σκοταδι του είναι αορατο, αδυνατο να εντοπισθει, να απομονωθει και να το προσδιορισεις με τον οποιοδηποτε τρισδιαστατο ανθρωπινο ορο, αλλα μεχρι το τελος αυτης της χρονιας ο περισσοτερο μη αφυπνισμενος κοσμος θα οδηγηθει με μαθηματικη ακριβεια στην τρελα, μεσα σε ένα κλιμα μικροκομματικων αντιπαραθεσεων και τρισαθλιων διχασμων.
Μην ψαχνετε να δειτε εξωτερικα από πού προερχονται όλα αυτά, όπως κανουν συνηθως οι αριστερες αναλυσεις που το φορτωνουν στον εγκληματικο καπιταλισμο, όχι ότι δεν είναι τοσο εγκληματικος η μεταστοιχειωση του καζινο καπιταλισμου στον καπιταλισμο της μαφιας.Γιατι ετσι λειτουργει πια η κάθε μορφη εξουσιας, κατι που ο Πλουτωνας στον Αιγοκερω απ το 2009 το εδειξε τοσο καθαρα.
Αλλα αυτό που είναι σχεδιασμενο απ το χορο του Συμπαντος εχει σκοπο να μπερδεψει τη φαντασια σας, ιδιαιτερα σε ολους αυτους που επιμενουν ότι δεν εχουν, σε αυτές που την αγνοουν και στους υπολοιπους που ταυτιζονται με τον τρισδιαστατο κοσμο τους.
Σαν ένα ψαρι στο νερο που δεν εχει καμια ιδεα πως να βυθιστει σ αυτό το medium της φαντασιας, αλλοι που δεν εχουν ξυπνησει από το ονειρο τους που σταδιακα μετατρεπεται σε εφιαλτη, ολοι και ολες είναι πραγματι βυθισμενοι στην απολυτη τρελα και δεν εχει σημασια τι ψυχιατρικους ορους τις δινουμε.
Σας ειχα ενημερωσει ότι η εφετεινη χρονια θα είναι ακομα χειροτερη.Εκτος καποιων λιγων ατομικων προοδων που και αυτές θα ερχονται από το πουθενα, γιατι καποιος θα εχει καλλιεργησει τη φαντασια του.Τη φαντασια του όχι τη μεθη του.
Να εξηγουμαστε.
Το πρωτο βημα είναι καποιος να συνειδητοποιησει την αδυναμια του και την τρωτοτητα του και να μαθει να μην την μπερδευει με τις ασυνειδητες λαχταρες του.
Η σταδιακη αποσυνθεση που συντελειται που τη νιωθεις σαν να χορευουν δαιμονια είναι στην ουσια μια διαλυση του «εγω» σας, μια απολυτη απελευθερωση από οποιαδηποτε αισθηση ταυτοτητας και όλα τα απεριγραπτα συναισθηματα του κενου δεν είναι μονο στο μυαλο σας.Αναδυονται από πολύ βαθυτερα.
Η περυσινη συνοδος Κρονου και Πλουτωνα εφερε στην επιφανεια μια υπουλη ασθενεια που επιδιωκει να γκρεμισει και να καταστρεψει ότι εχει μεινει ορθιο ακομα σ αυτό τον πλανητη.
Και κάθε ατομο που υποκυπτει στον πειρασμο του να υποκυψει στο συλλογικο του ξορκι, και εννοω μ αυτή τη φραση τη σχεση της συνειδησης του με το Ασυνειδητο., είναι φανατικα προσκολλημενο στην υποστηριξη μιας ατζεντας που τελικα είναι διαμετρικα αντιθετα με την εξυπηρετηση των καλυτερων δικων του ενδιαφεροντων και συνεπως και συμφεροντων του.
Εάν παρατηρησει καποιος πως μεταδιδεται αυτή η τρελα που θα σαρωσει μεχρι το τελος της χρονιας όπως ειπαμε, θα δει ότι αυτή η μεταδοση όπως εκφραζεται απ τους περισσοτερους, προσπαθει να καταστρεψει την ικανοτητα του κάθε νου να επικοινωνησει με τη φαντασια του και τη διαισθηση του.
Αρχιστε να παρατηρειτε ότι όταν μιλατε με καποια ατομα που ξερετε, τελικα αλληλοεπιδρατε με συνεχομενες ρομποτικες επαναληψεις μιας αφηγησης που δεν είναι δικες τους.
Και αυτοι που κατεχονται τελικα ασυνειδητα από αυτή τη συλλογικη διαταραχη,υποτασσονται απλα από τις δυναμεις του σκοτους και γινονται οι πρακτορες χειραγωγησης που προσπαθουν να προσκαλεσουν και αλλους να λαβουν μερος στη μαζικη ψυχωση του ανθρωπινου γενους.
Και φυσικα ολο αυτό θα οδηγησει σε μια πνευματικη κριση, και που μεσα σε ατμοσφαιρα απολυτου σκοταδιου, πρεπει ο καθενας και η καθεμια να ανακαλυψει και να μαθει να λαμπει απο τον κεντρικο πυρηνα του ατομου του.
Ειμαστε σε πολεμο με το απολυτο Σκοταδι και νομιζω ότι το βλεπετε πια καθαρα.
Ταδε εφη Ang Stoic ενας θαυμασιος αστρολογος από το Νοτιο Ημισφαιριο την Αυστραλια.
Και είναι μια διαφορετικη αναλυση του Κρονου τετραγωνο Ουρανου που θα είναι τοσο δραστηριο εφετος που θα εξαντλησει τους περισσοτερους και τις περισσοτερες, και που το αποκορυφωμα του θα είναι το Δεκεμβρη.
Η μυθικη διαμαχη Κρονου και Ουρανου εχουμε πει πολλες φορες από εδώ ότι θα φερει όλα τα ειδη του θυμου, της αγριας επιθετικοτητας και της λυσσας στην επιφανεια.Ηδη το αντιλαμβανεστε.
Ακομα οι τρεις διαφορετικες μυθολογικες εκφρασεις του aggression συμφωνα με τον James Hillman είναι ο Τυφωνας, ο Αρης και ο Ηφαιστος και τα τρια δημιουργηματα της Θεας Ηρας, εξ αιτιας του θυμου της απεναντι στον συζυγο της Δια.
Βεβαια άλλες version Μυθολογικες ισχυουν για τον Ησιοδο, και άλλες για τον Οβιδιο και την περιγραφη των θεων από τον Ομηρο, που μαλλον δειχνει να συμφωνει περισσοτερο με τον Οβιδιο.
Όταν μιλαμε για την aggression, τοτε αναλογιζομαστε ότι αυτή είναι μια αρχετυπικη ενεργεια ή ακομα καλυτερα ένα μοντελο που παρεχει πρωτοτυπα συμπεριφορας όχι μονο για τις πτυχες που σχετιζονται με την παρορμητικοτητα και αρα δεν είναι παντα ευχαριστη, αλλα και για τις περισσοτερο προηγμενες που αντιπροσωπευονται για παραδειγμα, από μια ιδεα που δινει αμεσα ωθηση στη δραση, όπως το λεγομενο : «No sooner said than done» ή αυτό που εκφραζεται πιο λαικα, «θα το κανω χθες».
Αρης, Ηφαιστος και Τυφωνας τα τρια προσωπα της αγριας επιθετικοτητας είναι σπινθηρες που αναφλεγονται, κυριως ο Αρης, και πρσκαλουν σε δραση εδώ και τωρα, χωρις κανενα ειδος διαλογισμου και διερευνησης.
Η βοηθεια των Μυθων συνισταται ότι επαναφερουν το αρχετυπο της επιθετικοτητας (aggression), στο αρχικο και ξεχασμενο νοημα του και μπορουμε ετσι να διερευνουμε και τις δυο αιτιες και τις παραλλαγες της, με σκοπο να αναζητουμε ποιες είναι οι ψυχικες περιπτωσεις που το χαρακτηριζουν, αλλα που θα μας βοηθησουν να κατανοησουμε καλυτερα στον εαυτο μας και τις διαπροσωπικες δυναμικες τοσο στο σπιτι οσο και στην περιοχη της εργασιας.
Αν και θα επανελθω με ιδιαιτερο αρθρο για τις τρεις διαφορετικες οψεις aggression, Τυφωνας-Αρης και Ηφαιστος, καλο είναι να θυμηθουμε ψυχολογικα τη σχεση Ηρας και Δια.
Γιατι εχοντας υποψη τη σημασια του ρολου που παιζει η Μητερα στη σχεση και την αναπτυξη των παιδιων, ιδιαιτερα αν είναι αγορια, θα επικεντρωθουμε σε σχεση με το προσωπο της Θεας Ηρας.
Αν εξαιρεσει καποιος τις ρομαντικες ιστοριες του Ομηρου για τον Ερωτα της Ηρας με το Δια,μαλλον συμφωνα με τον Παυσανια, και τον Οβιδιο ότι η Ηρα προσπαθησε να αποπλανησει το Δια φορωντας μια μυθικη γοητευτικη ζωνη, που ανηκε στην Αφροδιτη.
Αυτη η ζωνη, της οποιας σκοπος της ηταν να σαγηνευει ή να προσελκυει έναν αντρα, ηταν ένα μαγικο εργαλειο για να κανει τον επιθυμητο ανδρα να πεσει στα ποδια του από τον πυρετο του ποθου του.
Για να το επιτυχει η Ηρα αυτο συμφωνα με τον Παυσανια, δηλ.να πραγματοποιησει τη σαγηνη της στο Δια χρειαζοταν περιοδικα να ξεφευγει απο τον συζυγο της. Βυθιζοταν στο σκοταδι και ταξιδευε στη πηγη του ιερου ποταμου Καναθο κοντα στο Αργος.Λουζοταν εκει στη πηγη του Καναθου και αποκτουσε εκ νεου την παρθενια της, ανανεωνοντας συμβολικα τον ιερο γαμο με τον Δια.Ολο αυτό ηταν μια μορφη αντηχησης που μας κανει να καταλαβαινουμε ότι μετα από μια καταθλιψη, βουτωντας σε αυτά τα νερα, καποια θα μπορουσε να ανακτησει την εσωτερικη της ισορροπια.
Στην πραγματικοτητα αυτου του ειδους υπηρετη της anima του, του αντρα που βρισκεται κατω απ την κυριαρχια «των τακουνιων» της γυναικας του, μια συμπεριφορα στην οποια ο Διας εχει διακριθει ιδιαιτερα, εν μερει δικαιολογειται από το να αισθανεται τον εαυτο του περιορισμο να εχει σχεση με μια γυναικα για την οποια δεν ειχε το αναλογα συναισθημα.Για αυτό το λογο φαινεται ότι συμφωνα με ορισμενες πηγες, και δυο τους απετυχαν να εχουν παιδια μεταξυ τους.Ο Διας για παραδειγμα με εξαιρεση την Αθηνα που γεννηθηκε από το κεφαλι του, ειχε κορες και από άλλες γυναικες, ενώ η ιδια η Ηρα φαινεται να ειχε μονο τους γιους της, χωρις να εχουν συλληφθει από το συζυγο της.
Φυσικα ενας τετοιος γαμος εχει τραγικα αποτελεσματα γι αυτο και ολο αυτο θεωρειται η μυθικη βαση γεννηση της aggression συμπεριφορας, καθοσον και τα τρια παιδια ηταν της Ηρας, Τυφωνας, Αρης και Ηφαιστος.
Και τα τρια της παιδια εγκαταλειφθηκαν από την Ηρα.
Ας δουμε το ολο θεμα της απανθρωπιας και της κακιας, του θυμου και της αγριας επιθετικοτητας και πιο φιλοσοφικα.
Και καθως μπαινουμε ολο και πιο βαθια στα ψυχεδελικα χρωματα της γοητειας του κακου, είναι μια ευκαιρια να αναλογιστεις μεσα σ αυτή την πρωτοφανη κριση που δεν αφηνει τιποτε ορθιο στο περασμα της , να αναλογιστει καποια/ος τι σημαινει ακριβως οτι το κακο εισελθει στη ζωη του…
Το απολυτο κακο είναι ο πολεμος…Που δυστυχως παιζει και αυτό το σεναριο στη χωρα που ζουμε.Αλλα και αν δεν το ζησουμε, ζουμε ηδη βιολογικο πολεμο.
Εκει δεν υπαρχουν περιθωρια, να σκεφτεις αν εισαι κακος, γιατι ο «σωζων εαυτον σωθητω» …
Ακολουθουν τα προβληματα της Υγειας.Δεν εχεις πολλα περιθωρια να σκεφτεις ποσο κακο μπορει να προξενεις στους άλλους, γινομενος υπερβολικα κακοτροπος με τις ιδιοτροπιες σου.
Μετα στην ιεραρχηση του κακου, ακολουθει η ανεργια και η φτωχεια.
Αλλα δεν γινεται να σου φταινε οι αλλοι γι αυτό το χαλι σου, όταν ολοκληρη η κοινωνια καταβυθιζεται στην παρακμη και τη σηψη.
Και τελος στην τελευταια κλιμακα βρισκεται το συναισθηματικο κουσουρι καποιων, να εχουν κακους γαμους και σχεσεις και να τα «βαζουν» μ αυτους που εχουν ακομα ένα ικανοποιητικο επιπεδο διαβιωσης μεσα σ αυτές ή ακομα χειροτερα να ξεσπανε σ αυτους που εχουν επιλεξει να είναι «τροβαδουροι» και μοναχικοι…
Θυμαμαι στα τελη του 2003, ανημερα τα Χριστουγεννα, ο προεδρος των ΗΠΑ, ο νεοτερος Μπους ειχε δωσει εντολη να κρεμασουν τον Σανταμ Χουσειν.
Ο πιο Χριστιανος από ολους τους προεδρους των ΗΠΑ,ο αθεοφοβος, την ημερα της μεγαλυτερης γιορτης της Χριστιανοσυνης, που συμβολιζει την Αγαπη, αποκεφαλιζε καποιον ανθρωπο.
Ασχετα αν αυτος ηταν ο Σανταμ, προσωποποιηση του κακου για τα Συμβολα της Δυσης.Και δεν βρεθηκε ενας μα ενας ιερωμενος, να θιξει μια τετοια κατασταση..
Λες και δεν μπορουσε να περιμενει τρεις μερες μετα τη Χριστουγεννα.
Ολοι μα ολοι, θεωρουν ότι στο Κακο πρεπει να απαντησεις ολο και με μεγαλυτερη δοση Κακιας…
Είναι τοσο φυσιολογικο αυτό για ολους.Αν παρακολουθησει καποιος την συμπεριφορα των αγριων θηριων.Αυτα δεν κανουν κακο.Πεινανε και συμπεριφερονται ετσι και όταν χορταινουν είναι ησυχα σαν γατουλες.
Μα οι ανθρωποι δεν κανουν ετσι.Βλεπεις πολιτισμενα κρατη να εξοπλιζουν ολοκληρους τρομοκρατες με σκοπο τον ελεγχο της ενεργειας και του πετρελαιου, αδιαφορωντας με το ποσα αθωα θυματα πληρωνουν ολο αυτό.
Δεν ειμαι κανενας ρομαντικος η αριστερος για να θιγω μια τετοια κατασταση.Γιατι και ο ρομαντικος και ο αριστερος είναι ιδεαλιστες.Και οσο πιο πολύ ιδεαλιστης εισαι τοσο πιο πολύ εξιδανικευεις τη ζωη.Και όταν εξιδανικευεις τοσο τη ζωη, ερχεται καποια στιγμη που η πραγματικοτητα σου ισοπεδωνει τα ιδανικα σου, και δεν υπαρχει χειροτερος κυνικος από ένα απογοητευμενο ιδεαλιστη.
Και ο μονος δρομος γι αυτόν τον απογοητευμενο ιδεαλιστη είναι να εναντιοδρομει αντιθετα στην πρωην φυση του και να γινεται χειροτερος απ τους αλλους κυνικους με το εξης απλο σκεφτικο : αφου ολοι τα ιδια κανουν…γιατι να μην το κανω και εγω…
Δυστυχως δεν υπαρχει κλιμακα για το καλο και τη Δημιουργια.
Ο καθενας εχει προσεγγιση σ αυτά αναλογα με τον Χαρακτηρα του.
Αλλα πρεπει να εχει χαρακτηρα πρωτα.
Και αφου δεν ξερουμε πώς να κανουμε το καλο, είναι σοφο να ξερουμε πως να μην κανουμε το κακο…
Και το κακο σε παραμονευει να μπει στη ζωη σου, με οποιοδηποτε τροπο, και με τη μορφη του τυχαιου.
Αν για παραδειγμα αρπαχτειτε με μια φιλη σας ή με έναν φιλο σας, θα διαπιστωσετε ότι θα εμφανιστουν οι εχθροι της/τους ασχετα αν εχετε τσακωθει και εσεις μαζι τους στο παρελθον…
Και εγω ρωταω το απλο : Μηπως εχουν αρθει οι λογοι που τσακωθηκατε μαζι τους και ζητανε παλι τη φιλια σου…
Δεν είναι προφανες ότι μαζευονται οι Λυκοι για να την/τον εξοντωσετε ολοι μαζι παρεα…
Δεν θελει μια στοιχειωδη συνειδητοτητα να σκεφτεις τι ακριβως θελεις να κανεις όταν τσακωνεσαι με καποιον και που θα το φτασεις….
Αυτου του ειδους το κακο συνδυαζει το φαινομενο της Λυκανθρωπιας και το κακο που εχει σχεση με τη rosetta complex ή rosetta aspect analysis.
Και η rosetta δινει μια ευκαρια να συνεργαστουν προσωρινα καποιοι για να μπλοκαρουν καποιους αλλους. Και αυτό θαβεται για λιγο και μετα ο κυκλος του χρονου αναδυει εκ νεου τις διαφορες σας, και αυτοι που εχουν μπλοκαριστει συνεργαζονται με τους προσωρινους συμμαχους σου για να μπλοκαρουν εσενα.
Και ετσι να μην γινει, τοτε με αυτους που συμμαχησες θα ξεσπασουν επανω σου, όταν θα θυμηθουν τις παλιες τους διαφορες με σενα….
Αν μαλιστα συνδυαζεται ολο αυτό με το φαινομενο της Λυκανθρωπιας που πασχουν οι περισσοτεροι εκει εξω σαν Moon types-Σεληνιασμενες προσωπικοτητες, που είναι οι περισσοτεροι, τοτε η συνειδηση του τι κανεις παει «περιπατο» και οδηγεισαι σε τελειως αχαρτογραφητες περιοχες.
Βy the way Λυκανθρωπία είναι η ασυνείδητη συναισθηματική εξάρτηση απο κάποιους, που στο τέλος επιστρέφει ενάντια σ αυτούς που την έχουν συντηρήσει......
Ένα άλλο παραδειγμα είναι όταν προσπαθεις να δωσεις ποσο ομορφα ζει καποιος ή καποια και να προσπαθησεις να τους πεις ότι το αξιζει που ζει ετσι, και να συγκεντρωνεις τα πυρα τους και την οπτικη τους να βλεπουν μονο την αρνητικη του πλευρα.Αλλα επειδη δεν είναι σε θεση να δουν το αρνητικο της αλλης πλευρας, περιγραφουν την δικη τους ασυνειδητη αρνητικη πλευρα.
Το κακο είναι Ασυνειδητο.Το κακο περιγραφεται σαν αυτό που αυξάνει την εντροπία του Κόσμου...Με πολύ απλά λόγια κακό είναι αυτό που κάνουμε και "χαλάει" όλη τη σειρά των υπολοίπων και κυρίως αυτών που δεν φταίνε....
Γιατί το κακό απαιτεί και τη θυσία αθώων, για να μην μπορεί κανένας να δεί τι είναι ακριβώς αυτό που κάνει....
Συνεπώς η μόνιμη κατοικία του εδρεύει στο Ασυνείδητο....
Οι κακοί είναι πάντα ασυνείδητοι, και όλο τώρα έχει βγεί στην επιφάνεια.
Οι πιο πολλές ψυχιατρικές σχολές δυστυχως αποφεύγουν να δώσουν ορισμό το τι είναι κακό, λέγοντας μας ότι δεν ορίζεται...
Ακόμα και ο θαυμάσιος ψυχίατρος Scott Peck στο εκπληκτικό βιβλίο "ο δρόμος ο λιγότερο ταξιδεμένος" αποφεύγει να πάρει θέση, απέναντι σ αυτό, προφανώς γιατί έχει "σαγηνευτεί" όπως οι πιο πολλοί πνευματικοί άνθρωποι απ τη γοητεία του..
Δεν με ενδιαφερει να πεισω κανεναν να μην κανει το κακο.
Δεν εχω την αφελεια, παροτι αφελης ο ιδιος, να ξεκινησω καμμια σταυροφορια εναντιον του.Ολη η Αποστολη μου είναι να αφυπνισω τη Συνειδητοτητα με το να λεω ότι ο καθενας μπορει να κανει ότι θελει, αρκει να είναι Συνειδητος γιατι το κανει.
Γιατι δυστυχως όπως υπαρχει η κλιμακα των αριθμων απ το μειον απειρο εως το συν απειρο, που στις απολυτες τιμες του το απειρο είναι παντα απειρο, ετσι και στην κλιμακα της βλακειας στη θεση του μειον απειρο υπαρχει ο ηλιθιος και στην πλευρα του συν απειρο υπαρχει ο κακος.
Οι ηλιθιοι θαυμαζουν τους κακους, και οι κακοι θελουν κοινο τους ηλιθιους.Ενας εξυπνος ανθρωπος είναι εξω απ αυτή την κλιμακα, οσο αφελες και να παρουσιαζεται το παραδειγμα μου.
Αλλα αυτό σημαινει ότι πρεπει να βρεις τη δυναμη να εισαι μονος σου εξω απ τις Αγελες των κακων και των ηλιθιων.
Τι σημαινει δεν αντεχω να ειμαι μονος ή μονη μου ή περναω ασχημα…Αυτό δεν σε δικαιολογει με το να μπαινεις στην κλιμακα των ηλιθιων και των κακων και να γινεσαι ενας με αυτους. Ακομα πιο δυστυχως σ αυτή την κλιμακα ανηκουν καλλιτεχνες και θεραπευτες.Δεν μιλαω για τους Πολιτικους.
Εξ ορισμου είναι κακοι ή ηλιθιοι ολοι τους…
Και επειδη παντα τα συνδυαζω με τη δικη μου Ψυχολογικη Αστρολογια όλα αυτά, και για να μην παρεξηγηθω όταν εννοω δικη μου εννοω, το δικο μου τροπο εκφρασης σ αυτή, υπαρχουν δυο πλανητες ο Αρης και ο Κρονος που στο horary ονομαζονται malevolent planets.
Στο Μεσαιωνα οπου υπηρχαν ιπποτες, και πολεμουσαν μεταξυ τους και εκαναν επιθεσεις στα καστρα τους η ιδεα του besiegement ήταν στη μοδα.
Και σημερα που μπορει να αισθανεσαι παγιδευμενος αναμεσα σε δυο αντιθετες δυναμεις και δεν υπαρχει τροπος να διαφυγεις παλι στη μοδα είναι η κατασταση πολιορκιας.
Συμφωνα με το Lilly :besieging is, when any planet is placed betwixt the bodies of the two Malevolent planets Saturn and mars.Whether the besieged planet is travelling direct or retrograde, its next conjunction would be to a malefic and it would fall into the hands to enemy.
Ετσι και με το κακο.Σε πολιορκει μεχρι να πεσεις στα χερια του.Και εχει τοσες ευκαιριες να μπει στη ζωη σου, οσες και το καλο.Εσυ δεν το ξερεις αυτό μονο.Να προσθεσω μονο ότι σημερα στον Μοντερνο κοσμο το κακο βρισκεται και στον Ουρανο,Ποσειδωνα, Πλουτωνα και Χειρωνα.Κατι που σημαινει ότι το κακο και οι παγιδευσεις του εχουν και άλλες μορφες.
Στη Γη εκπαιδευομαστε να γινουμε ο εαυτος μας που σημαινει στο να μην μπουμε ποτε στην κλιμακα των κακων και των ηλιθιων,αλλα θα πρεπει να το αποδεχτουμε πρωτα απολα μεσα μας για να μπορεσουμε να απανταμε αμεσα στις χυδαιες επιθεσεις τους, όταν χρειαζεται…
Γιατι δεν το κανετε και εσεις, τοσο δυσκολο είναι ? …
δεν χρειαζεται ουτε ψυχοθεραπεια ουτε καλλιτεχνικη δουλεια γι αυτό.Απλα δεν πρεπει να εισαι ηλιθιος, όπως είναι οι περισσοτεροι.
Υγ : η ιστορια της rock and roll music, ηταν μια εκπαιδευση επισης σε ολους μας που ειχαμε την τυχη να χορευουμε απ τα πρωτα του βηματα, επανω στο κακο.Η μουσικη αυτή ηταν του Διαβολου και του Κακου, για τον κατεστημενο κοσμο τοτε.
Και σε ένα βαθμο ειχαν δικιο, γιατι πολλοι απ τους μουσικους του, ειτε εκαναν κακο στους ιδιους τους εαυτους τους, ειτε εκαναν κακο στους αλλους όπως η περιπτωση του Phil Spector.
Ομως η ιδια αυτή η κουλτουρα εδωσε και τη διαφυγη απ τις παγιδες του κακου με τα ψυχεδελικα της μουσικα πειραματα.
Πολλοι κανουν χρηση drugs για παραδειγμα, λιγοι γραφουν όμως σαν τον William S. Burroughs.
Και όπως ελεγε ο Φαουστ του Γκαιτε : " Δεν θέλω να είμαι κοντά στον Θεό, γιατι ... Ένα μέρος είμαι από τη δύναμη εκείνη. πού πάντα θέλει το κακό και πάντα κάνει το καλό."
Αν το αντιστρεψετε θα δειτε ακομα μεγαλυτερη εφαρμογη στους διπλα σας…..
Θελουν το καλο σας και παντα ενεργουν για το κακο σας….
Εκπαιδευτειτε γι αυτή τη νεα χρονια που θεωρειται η επελαση και η εμφανιση από το Κακο όπως ερχεται από τα βαθη του Ασυνειδητου και κρυφτηκε με επιμελεια πολλα χρονια.
Να εχετε ένα ομορφο μεσημερι και πλησιαζει Σαββατοκυριακο ❤
yg1 : Uma Thurman in Quentin Tarantino's Kill Bill Vol. 1 (2003)
from fcb page the Femme Fatales

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου