Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

THE CURRENT QUALITY OF TIME : stellium in Aquarius

THE CURRENT QUALITY OF TIME : stellium in Aquarius
 
Ο Κρονος και ο Διας είναι μαζι στον Υδροχοο, και μερικα οροσημα εχουν ηδη τεθει στις προσφατες τελευταιες εβδομαδες που προμηνυουν που η συλλογικη διαδρομη τιθεται επικεφαλης.
Τις πρωτες μερες του Φλεβαρη, όχι μονον αυτοι οι δυο κοινωνικοι πλανητες χαρακτηριζονται από μια αγαπη για την ελευθερη σκεψη, αλλα επισης εκει βρισκονται ο Ηλιος, ο Ερμης και η Αφροδιτη.
Εκπληκτικες και ανορθοδοξες εξελιξεις και αναπτυξεις αναμενονται κατά τη διαρκεια αυτης της περιοδου.
Σαν το τελευταιο αερινο ζωδιο μεσα στον κυκλο του Ζωδιακου, ο Υδροχοος διερευνειται σαν το αρχετυπο του ανθρωπιστικου, αντισυμβατικου και μερικες φορες ενός επαναστατικου προσωπου.
Και σιγουρα ολος αυτος ο χρονος είναι ενας χρονος να προσπαθησεις νεα πραγματα.
Η αντιθεση σε αυτή την πειραματικη διαθεση του Φλεβαρη βρισκεται κυριως στον Αρη και τον Ουρανο που βρισκονται στον Ταυρο εδώ και αρκετες μερες.Ο Αρης δειχνει μικρη προθυμια να κανει γρηγορες αλλαγες και διασφαλιζει, ότι οι οποιες καλες ιδεες πρεπει να υλοποιουνται παντα σε μια συμφωνια με την πραγματικοτητα.
Αυτο που πρεπει να προσεξει καποιος και καποια είναι το απερισκεπτο των ισχυρισμων των επιθυμιων του και των αξιωσεων του καθως οι αντιδρασεις αυτων που εχουν επηρρεαστει και πληγωθει θα μπορουσαν να γινουν ασυνηθιστα βιαιες.
Οι μερες κοντα στη Νεα Σεληνη στις 11 Φλεβαρη υποσχονται παρα πολλα πραγματα, εξ αιτιας μιας συνοδου Δια και Αφροδιτης ακριβως στις 12 μοιρες του Υδροχοου, η οποια συνηθως δειχνει μια μικρη και μεγαλη τυχη να εμφανιζονται μαζι.Στις επομενες δυο μερες που ακολουθουν, ο Ερμης ακομα οπισθοδρομος, συμμετεχει μαζι τους στη συνοδο.Κατι που σημαινει : «Κανε μια Ευχη», μια ευχη που θα μπορουσε να φερει ανακαλυψεις,βαθιες ενορασεις και διαισθησεις εδώ και εκει, και ακομα serendipity.
Και serendipity σημαινει μια νοτα αναπαντεχης σχεδον παραμυθενιας ανακαλυψης, και η λεξη περιγραφει ένα χαρισμα, ένα μαγικο συνδυασμο τυχης, ικανοτητας και διαισθησης να ανακαλυπτεις πραγματα χωρις να τα αναζητας σχεδον σκονταφτοντας επανω τους.
Και τελικα η λεξη περιγραφει ένα κυμα αγαλλιασης που σε κατακλυζει από το στομαχι και πανω μεχρι τη ριζα του σβερκου για λιγα δευτερολεπτα και ακριβως σε μια τετοια περιπτωση είναι από εκεινες τις στιγμες που λες : «Θεε μου, για κατι τετοια αξιζει να ζει κανεις….
Προφανως οι σχεσεις οι ερωτικες και της αγαπης θα μπορουσαν να βιωσουν μια τετοια ενταση από την σφοδροποιηση τετοιων συναισθηματων.Βεβαια θα υπαρξει και οι αντιθετες καταστασεις, για οσες και οσους δεν αντεχουν την αγαπη στην διαρκεια αυτης περιοδου.
Τελικα η ενσωματωση αυτων των πολλαπλων και εμπλουτισμενων εμπειριων, υποστηριζεται από την ποιοτητα του χρονου των επομενων ημερων, ακομα και αν εδώ και εκει, βρειτε μπροστα σας τη διαφορα μεταξυ της επιθυμιας και πραγματικοτητας που σε καποιες περιπτωσεις μπορει να γινει υπερβολικα προφανης.
Στις 17 Φλεβαρη ο Κρονος θα συναντησει με τετραγωνο τον Ουρανο, το πρωτα από τα τρια τετραγωνα που θα γινουν αυτή τη χρονια.
Γι αυτό θα μιλησουμε ξεχωριστα γιατι είναι ένα τεραστιο αρχετυπικο θεμα.
Ακομα πολλες από τις πρωτοτυπες και δημιουργικες ιδεες των τελευταιων εβδομαδων θα υποβληθουν εδώ και τωρα στον πρωτο ελεγχο τους από την πραγματικοτητα.
Στις 18 Φλεβαρη ο Ηλιος εισερχεται στο ευαισθητο ζωδιο των Ιχθυων και στις 20/2 η Αφροδιτη τετραγωνιζει τον Αρη και ο Ερμης τελειωνει στις 21/2 την οπισθοδρομη φαση του.Στις 25/2 η Αφροδιτη εισερχεται στους Ιχθεις και την ιδια στιγμη ο Αρης κανει τριγωνο με τον Πλουτωνα ταυτογχρονα.
Ετσι τα πιο υψηλα αλλα μερικες φορες τα μη ρεαλιστικα σχεδια των προηγουμενων εβδομαδων, πρεπει τωρα να εναρμονιστουν με τη δικη σας πνευματικη και συναισθηματικη εμπειρια σας.
Ομως μην αποθαρρυνεστε αν δεν φτασατε αρκετα στο βαθμο ή δεν πηρατε όλα αυτά που ελπιζατε.Γιατι μερικες φορες ένα βημα προς τα πισω είναι πολύ χρησιμο για να εχετε μια πιο ολοκληρωμενη αποψη.
Τελικα ισως είναι προτιμοτερο να αναλογιστειτε από ποια περιοδο της Ιστοριας καταγεστε, γιατι η Εποχη μας εχει ριζες στην προιστορια μιας Αρχαικης φασης, και δεν μιλαω παντα Αστρολογικα όπως οι αλλοι, αλλα προσωπικα ειμαι ενας Ιπποτης της Ψυχολογιας, που αποφασισα να μην βλεπω τα πραγματα από κατω προς τα πανω,αλλα από επανω προς τα κατω.
Γιατι ότι διαφορα εχει η Ψυχολογια με τη Θρησκεια, είναι η ιδια που εχει η Ψυχολογια με την Επιστημη : στην Ερμηνεια κατά γραμμα.
Η Θεολογια και η Θρησκεια αναγνωριζει τους θεους σαν κυριολεκτικους.
Στο δικο μας αστρολογικο αρχετυπικο κοσμο οι θεες και οι θεοι ανηκουν στο χωρο της Φαντασιας.
Συνεπως διατυπωνονται από Εμενα, σαν Μεταφορες των τροπων Εκφρασης της Εμπειριας των Νuminous borderline Προσωπων.
Γιατι ετσι εμαθα να λειτουργει η Φαντασια μου μεσα στις Σταχτες ενός πυρηνικου ολοκαυτωματος, που ουτως η αλλως ζουμε ολοι και ολες, μεσα σ αυτόν τον τρομακτικο βιολογικο πολεμο. Και που κανενας και καμια δεν τον περιμενε ετσι, παρολο που σας τα γραφαμε χρονια...
Μεσα σ αυτή την περιοδο συνεπως εχετε το κλειδι της Απαντησης :
Μαθετε τι υπαρχει στη Φαντασια σας, για να μην σας πνιξουν οι φαντασιωσεις σας…
Μαθετε να ειστε Αιρετικοι …Αιρετικοι όχι καταστροφικοι γιατι οι Αιρετικοι ηταν παντα Διασπαστες και ριζοσπαστες με ολοκληρωμενα επιχειρηματα όταν εβλεπαν τη σηψη μιας Πνευματικης Ιδεας….
Οταν αυτή εκφυλιζοταν και σε εκανε να ζεις σε μια ισοπεδωση και να βλεπεις τη Ζωη από Κατω προς τα Επανω…
Αυτό θα μπορουσε να είναι είναι καλο για την ψυχαναλυση…
Αλλα καποια στιγμη μπορει να βλεπεις και τη Ζωη από Επανω και προς τα Κατω, χωρις να εισαι Ναρκισση, γιατι αυτοι δημιουργει τις Αξιες των Μυθων που θα ζησεις…
Και μην φοβαστε ότι όλα είναι σταχτη…Είναι ηδη….
δεν το βλεπετε…?
Ποσο άλλο να βλεπεις τα πραγματα από κατω προς τα Επανω..
σε δυο μηνες αν ακομα εισαι αιθεροβαμων της σκοτεινης Υλης, που εχεις εγκλωβιστει θα το δεις μεσα σε ένα ηφαιστειογενες και εκρηκτικο περιβαλλον…
Προσπαθειστε λοιπον να γεννησετε θεες και θεους μεσα στο κεφαλι σας….
Αλλα αυτή η γεννα συνδυαζεται με τις οδυνες του τοκετου, και ολο αυτό γινεται,
...Μια τέτοια ώρα όταν πέφτουν οι σκιές της νύχτας
Γιατι ο δικός σου ήλιος λάμπει μέσα μου
γιατί τον φωτίζει το ασημένιο δακτυλίδι
και το φεγγαρόφωτο της αγάπης μου ...
κάθε τέτοια ώρα αρχίζει η ενέργεια μου
φορτισμένη όσο ποτέ
γιατί η μικρή μου αγάπη
η Περσεφονη και η Δημητρα μαζι
έχει βάλει αυτό το φορτιστή
κατευθείαν με τα δικά της συναισθήματα
και τα όνειρα της μου στέλνει
γιατί τα έχω ανάγκη
να συντροφεύουν το φεγγαρόφωτο μου
μαζι με την ηλιαχτιδα της καρδιας της
εκεί στα σκοτάδια που περπατάω
εκεί στους βυθούς που κολυμπάω
εκεί που η εικόνα της
εχει τα μαργαριτάρια στο λαιμό της
παίρνω αυτά τα όνειρα
και τα κάνω ενέργεια για την ημέρα της
να μπορεί να χαμογελάει στο δικό της πρόγραμμα
για να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο όμορφη
στη μερα της,
και να μου κανει ακομα πιο ομορφο το προγραμμα μου
γιατι οτι νιωθεις σε κυματα στο μυαλο σου...
τα νιωθω στο σωμα μου....
ξυπνωντας από ονειρα που ζω συνεχως…
O Stuart Mark Berlin στο, Sexual Secrets of Tantric Kabbalah- Making Love, αναφερει :
"Women fear the loss of their beauty, their sexual attraction, and being desired. There is no doubt that women are at their most physically beautiful from their late teens to their early thirties. This is a biological fact. The physical charms of young women are alluring. This is when women have their greatest power as an object of desire. But while being an object of desire appeals to vanity, it is not real power.[the crone] no longer has soft skin for men to touch, or breasts that men's eys struggle to look away from, or a smell that prepares a man to have an erection in his hand when he rubs my yoni honey on his pride and joy. Despite the loss of those physical charms, a woman's true power and awesome effect on human history is not through physical beauty but through wisdom, compassion and truth. This power is only realised in full maturity after menopause."
Και ολο αυτό αναφερεται επειδη μετα τη Νεα Σεληνη, η θεση της γυναικας σταδιακα θα αναβαθμιζεται σε πολλαπλα επιπεδα και δεν μπορει μια γυναικα να «κολλαει» στο επιπεδο του ποσο ποθητη εξωτερικα είναι συνεχως.
Ηδη όλα αυτά τα τελευταια γεγονοτα αποβλεπουν ότι η γυναικα δεν είναι μια περσονα, ένα ποθουμενο αντικειμενο όπως προβαλλεται τις πιο πολλες φορες από τα media.
Μια γυναικα την αγαπας τοσο, οσο σου δινει τη δυναμη να κανεις την κάθε στιγμη να είναι ζωντανη.
Αυτο είναι κατι που τελικα ολοι οι αντρες θα πρεπει να το αντιληφθουν.
Όπως και να εχει προετοιμαστειτε για την Μεγαλη Αλλαγή, διότι η Νεα Σεληνη στις 11/2, θα έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει ολα τα καρμικά μοτίβα και να σας απελευθερώσει από τις τοξικές εμπλοκές, που εχουν βρεθει στις ζωες σας.
Και φυσικα θα επανελθουμε με άλλο αρθρο σ αυτό το θεμα.
Γιατι αν έχετε παραμεινει προσκολλημένες σε ψεύτικες ελπίδες, ή δεν φαίνεται να μπορείτε να κοψετε τη χορδη απο καποιον/καποια που ήδη σας εχει κανει αποστράγγιση της ενέργειας σου, αυτή η Νεα Σεληνη, θα κάψει οριστικα ολες τις παλιές ιστορίες σας και τα συνημμένα εξαρτηματα τους που δεν μπορουν πλεον να σας εξυπηρετήσουν, αφήνοντας χώρο για ένα νέο βιβλίο για να γραφτει στην λογοτεχνικη και ψυχικη ιστορια των ζωων σας...
Τωρα δημιουργειται ο νεος Μυθος της ζωης σας....
Δεν θα πιστευεις αυτο που εχει να συμβει στους επομενους τρεις μηνες...
Σαν χαρτινος πυργος θα καταρρεει η παλια σου ζωη....και η παλια σου ζωη χρονολογειται μεχρι το 1993 ...ή από το 2008…
οτι εγινε απο εκει και μετα, ηταν η αντισταση σου να μην αλλαξεις τις παρελθοντικες σου επιλογες...
δεν λεω : μπορει και καλα τα καταφερες...
καλα διατηρησες αυτα που ειχες αποκτησει με την πεποιθηση του να πιστευεις και εσυ, ολο αυτο που εχεις προσποιηθει εκεινα τα χρονια....
Αλλα τωρα ειμαστε στο σημειο μηδεν της επανεκκινησης του νεου χρονου και της Νεας Εποχης…
Εδώ θα ειμαστε και θα τα ξαναλεμε γι αυτο....
Καλησπερα και καλη συνεχεια στην ημερα σας, και ο Υδροχοος που ταξιδευει με τετοια αφθονια είναι ακομα το ζωδιο των φιλων και εμεις για να τους τιμησουμε ανεβαζουμε απο επιλογη στα comments τραγουδια, που ανεβασαν οι πιο εκλεκτοι φιλοι μας…
υγ : Beautiful shot by Amira Fritz στην fcb page red list

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου