Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Uranus retrograde in Aries 6/11/2018-6/5/2019 : the art of stealing fire : Awakening of Mars Unconventionality and individuality : ο Εφιαλτης ξαναγυρναει

Uranus retrograde in Aries 6/11/2018-6/5/2019 :
the art of stealing fire : Awakening of Mars
Unconventionality and individuality : ο Εφιαλτης ξαναγυρναει
Η εισοδος του Ουρανου σε ένα ζωδιο, δημιουργει αυτό που ονομαζουμε generation gap, καθοσον καθεται σε ένα ζωδιο επτα χρονια. Και φυσικα ερχεται με ένα ηλεκτροσοκ, απροσδοκητο και προσπαθηστε να θυμηθειτε μονον τι εγινε το 2010, που εγινε η εισοδος του στο ζωδιο του Κριου, αρχιζοντας έναν νέο κυκλο 84 ετων.
Και μονον η αναγγελια του Μνημονιου για τα ελληνικα δρωμενα, ηταν αρκετο για να εννοησετε την ουρανια αποκωδικοποιηση, του τι σημαινει ηλεκτροσοκ…
Όταν ο πλανητης Ουρανός μπηκε στο ζωδιο του Κριου το 2010-11, βιώσαμε βεβαίως μια αφύπνιση της ενέργειας του Άρη - ατομικά και συλλογικά. Ετσι ολοι και ολες εκείνοι που μπορεσαν να την εκφράσουν, έγιναν εξαιρετικά δραστήριοι, με όλους τους θετικούς και αρνητικούς τρόπους.
Αλλα εκείνοι και εκεινες που δεν μπόρεσαν να εκφράσουν την ενέργεια του Άρη έγιναν καταθλιπτικοί ή ανήμποροι και αβοηθητοι με οδυνηρη συνεπεια να είναι θυμωμένοι εναντίον των ιδιων των εαυτων τους….
Και στις 15/5 εισηλθε στο ζωδιο του Ταυρου και παρεμεινε μεχρι στις 6/11 που ξανα εισηλθε στο ζωδιο του Κριου που θα παραμεινει μεχρι στις 6/5/2019…
Ηδη εχουν αλλαξει ζωδιο οι Δεσμες της Σεληνης στον αξονα Καρκινου –Αιγοκερω, οπου ο Ουρανος είναι εξ ορισμου εχθρικος στην περιοχη του Καρκινου, ενω με τον καινουργιο χρονο γινονται εκλειψεις στον αξονα αυτό και αρχιζει νέο ταξιδι ο Αρης από τον Κριο…
Τι μπορουμε να περιμενουμε…και με το δεδομενο οτι ο εχθρος του ο Κρονος ειναι στο σπιτι του...
Ο Εφιαλτης των τελευταιων 7 ετων θα επιστρεψει, αν δεν εχει ηδη κανει την εμφανιση του..
Ακομα είναι εχθρικος ο Ουρανος και με την παραδοσιακη φιλη, τη μυθικη κορη του την Αφροδιτη,αυτά που εχετε να περιμενετε είναι όλα αυτά που δεν “χωρανε” στο μυαλο σας, ιδιως μεσα στις γιορτες, κατι που θα σας κανει να νιωσετε το απολυτο :
Του τι σημαινει your view of the world changes forever….
Και αυτό από συναισθηματικη αποψη, είναι περα για περα μια φρικη ανατριχιλας…Και οσο πιο συναισθηματικος τυπος εισαι, τοσο μεγαλυτερο το ηλεκτροσοκ που θα υποστεις…
Εχουμε αναλυσει ηδη πολλες φορες από εδώ τους βασικους κανονες τι σημαινει η παρουσια του εκκεντρικου Ουρανου στο ζωδιο του ερωτα και της γονιμοτητας που είναι αυτό του Ταυρου, για το λιγο διαστημα που εμφανιστηκε εφετος.
Και από την άλλη να θυμαστε ότι ο Ταυρος είναι το μερος της πτωσης του Ουρανου και επειδη όπως ξερετε Ουρανος σημαινει ηλεκτρισμος στη φυση, και ο Ταυρος είναι ζωδιο της γης…
Προσπαθειστε να αποκωδικοποιησετε τι σημαινει ηρθε η ωρα της γειωσης ΑΥΤΟΥ του ηλεκτρισμου.Αλλα προς το παρον αυτά θα τα ξαναβρουμε την ερχομενη Ανοιξη.
Οι αναδρομες κινησεις των εξωκρονιων πλανητων θυμιζουν τα zoom της καμερας ενός σκηνοθετη, οπου βλεπεις μια σκηνη και την αποκωδικοποιεις στο τελος, όταν εχεις δει πια ολο το εργο.
Επιστρεφοντας στον Κριο, παλι αφυπνιζει τον Αρη, για να δουμε στην τελευταια αναλυση τις τελευταιες ευκαιριες που υπηρξες μαλακας και υποχωρητικος και ποσο λιγος εισαι στον κοσμο που κινεισαι ενώ αυξανει τις διαθεσεις λαιμαργιας και απληστιας των αρπακτικων…
Να ξεκαθαρισουμε ότι είναι πολύ τρομακτικο να ασχολειται καποιος αστρολογος με την εννοια του Ουρανου, επειδη ο ιδιος αυτος ο πλανητης κυβερναει την αστρολογια, τους πιλοτους και τις τηλεπικοινωνιες σε ένα βασικο επιπεδο.
Γι αυτό δεν ασχολειται συνηθως και κανενας μαζι του.
Τωρα βεβαια αν καποιος εχει προσωπικη αποστολη να γειωσει μια τετοια ενεργεια στη ζωη του, ακομα και στο επιπεδο της persona του, μπορειτε να φανταστειτε πως θα είναι η ζωη του.
Στη ζωη όλα εχουν ένα τρομακτικο κοστος και το ταμειο του πλανητη Ουρανου, είναι ότι ολοκληρη η ζωη σου είναι ένα συνεχες upheaval…..
Αλλα ακομα θα πρεπει να θυμαστε ότι το uranian suffering στο τελος εχει μια punishment of Prometheus…που ανταλλαξε τη ζωη του με ένα άλλο suffering εκεινο του Χειρωνα.
Δεν γινεται διαφορετικα να εισελθεις στη Νεα Εποχη.Η εισοδος σ αυτή την περιοδο και τη χρυση εποχη, δεν μπορει να γινει με τυμπανοκρουσιες από party και χαζοχαρουμενα new age χαμογελα.
Η ζωη σου θα περναει από το Μυθο του Χειρωνα, του Προμηθεα του Ηρακλη και του Δια.Το εχουμε επαναλαβει πολλες φορες.
Δεν γινεται αλλιως και ολες οι συνδεσεις του Μυθου αυτου είναι μια τραγωδια.
Η μεγαλη δασκαλα μας Liz Greene, στο πιο υπεροχο βιβλιο που εχω διαβασει στην αστρολογια για τον πλανητη Ουρανο : the art of stealing fire –volume 7 CPA, δινει τις εξης μυθικες και συμβολικες συνδεσεις για τον πλανητη και αρχαιο θεο Ουρανο :
Προμηθεας-Ουρανος
Η εβραικη θεοτητα Yahveh, θεος των Εβραιων και των Ιουδαιων που παει πισω στις αρχες της εποχης του Σιδηρου από τα πρωτα βασιλεια της προιστοριας τους..
Group Soul και το Plan in the mind of God της Alice Bailey
Mary Shelley `s Frankenstein
Διαφωτιση-Διαφωτισμος
Οι Πυθαγορειοι αριθμοι και του Πλατωνα τα ιδανικα και τα ιδεωδη του σχηματα
Τελετουργικη Μαγεια και η 7η ακτινα της Alice Bailey
H Μουσα της Μυθολογιας Ουρανια
Η Αιγυπτιακη θεοτητα Nut και η Ινδικη Brahma
H Chokmah από την Καμπαλα και η καρτα της tarot the Tower
H Αμερικανικη, Γαλλικη και των Μπολσεβικων Επαναστασεις…
Τι συνδεση μπορει να εχουν όλα αυτά για να συγκεντρωθουν σε ένα και μονο Συμβολο : Uranus….
Ακομα να εχετε υποψη σας ότι κάθε εξωτερικος πλανητης σε ολους, μας παρουσιαζεται μια μεγαλη προκληση να του δωσουμε μια ερμηνεια καθοσον δεν υπαρχει σ αυτους αρκετη αστρολογικη παραδοση από την αρχαιοτητα, αφου εχουν ανακαλυφθει την περιοδο με την Αμερικανικη Επανασταση.
Γι αυτό θυμαμαι τα λογια της Liz Greene, της δασκαλας μου, πρεπει πρωτα να περιγραψουμε κατι που είναι ασυλληπτο, τι δεν σημαινει αυτό, τι δεν είναι πρωτα, μηπως και μπορεσουμε να του δωσουμε ένα σχημα τι είναι αυτό …
Ετσι και με τον Ουρανο…
Και εδώ στους πιο πολλους αστρολογους όταν περιγραφουν τον Ουρανο σαν ένα πλανητη individuality, πραγματικα με ξαφνιαζουν, όπως εντυπωσιαζουν και κάθε σοβαρο μελετητη της αστρολογιας. Γιατι η λεξη individuality παραπεμπει στην individual, που σημαινει εγω ή εσυ σαν αποχωριστη και διακριτη προσωπικοτητα-μοναδικη, και όχι ο ιδιος όπως ο καθενας ακομα, και αναπτυσσεται συμφωνα με ένα εσωτερικο σχεδιο ξεδιπλωματος χαρακτηρα, το οποιο είναι διαφορετικο στον καθενα.
Ο Ουρανος είναι ενας εξωτερικος πλανητης.Και αυτοι οι εξωτερικοι πλανητες αντανακλουν μετακινησεις μεσα στη Συλλογικη Ψυχη, την οποια ολοι μοιραζουμε, συνεπως ο Ουρανος δεν ενδιαφερεται για την individual αναπτυξη.Ακομα μπορει να αποδειχτει και εχθρικος στις individual αξιες και τις individual συναισθηματικες αναγκες.
Αυτό το απλο μπορουμε να το αντιληφθουμε και να το κατανοησουμε ότι είναι συγκυβερνητης με τον Κρονο, του αντιθετου ζωδιου του οποιου ο Ηλιος κυβερναει του Λεοντα.Κυβερναει τον Υδροχοο ο οποιος είναι αντιθετος του Λεοντα, όπως ξερετε.Αυτο και μονον μας πληροφορει ότι συμβολιζει την αντιθεση της individual εκφρασης, που είναι Ηλιακη, διοτι η ιδιαιτεροτητα είναι βυθισμενη μεσα στο group.
Ετσι ένα προσωπο όταν το περιγραφεις Ουρανιο, μπορει να μην είναι individual με την Ηλιακη εννοια και αισθηση.Δηλαδη υπαρχει μικρη ενημερωση των προσωπικων αξιων και της προσωπικης ταυτοτητας.Επειδη ο Ουρανος τεινει να επιθεωρει τον κοσμο μεσα από ευρυγωνιο φακο και τα θεματα της καθημερινης ζωης μπορει ευκολα να αγνοηθουν ή να φαινονται ασημαντα .
Ακομα τετοια προσωπα μπορει να επαναστατουν εναντια στις υπαρχουσες δομες ή στασεις ή μπορει να απορριπτουν μια αποψη που φαινεται παρελθοντικη ή με ημερομηνια ληξης.Ακομα μπορει να εχουν επαφη με προοδευτικες ιδεες και εμπνευσεις πολύ πιο μπροστα από την εποχη τους .
Ενα Ουρανιο προσωπο μπορει να είναι υψηλα unconventional εξ αιτιας αυτου, αλλα σε καμια περιπτωση unconventional δεν σημαινει individual.
Mε βαση αυτά προσπαθειστε να διαλογιστειτε εκει που εχετε τον Ουρανο σας, σε οικο και που τον υδροχοο και προσπαθειστε να δειτε τι ειδους individual ειστε.
Χλωμο το βλεπω αυτό…να ειστε individual...
Γιατι unconventional σιγουρα ειστε, σ αυτό το θεμα και τον τομεα εμπειριας της ζωης σας…
Δηλαδη αν εχεις Ουρανο στον τριτο οικο, και ακμη Υδροχοου στον 7ο , τα αδελφια σου θα περιμενουν μια υποταγη σ αυτους, απο σενα, επειδη η ουρανια δυναμη σου θα φαινεται στη συναισθηματικη σχεση, με αποτελεσμα να προσπαθουν να σου διαλυσουν τη σχεση σου, γιατι μετα θα εισαι πολύ λιγος….
Δηλαδη θα εκπλαγειτε, αν δειτε ποσο μικροι και λιγοι ειστε σ αυτά τα θεματα του οικου σας που βρισκεται ο Ουρανος, και ακομα χειροτερα, ποσο θυματα υπηρξατε στο οποιο group μεγαλωσατε ή ανηκετε…
Και αυτό εντυπωσιαζει επειδη η εννοια θυμα, συνηθως ταυτιζεται με τον Ποσειδωνα και τους Ιχθεις….
Δεν είναι τοσο απλοικα τα πραγματα και ουτε η Αστρολογια είναι μια στατιστικη καταχωρηση ασπρου- μαυρου.
Και να θυμαστε ότι ένας καλός αστρολόγος μοιάζει με έναν καλό πιλότο, και αυτό γιατί απο ψηλά τη γη, την βλέπει σαν ζωγραφιά, την βλέπει ολόκληρη....
Εαν κατορθώσει να σε κάνει να δείς τον εαυτό σου ολόκληρο, μπορεί να έχεις πτήσεις "δωρεάν" για μια ολόκληρη ζωή...δεν είναι τυχαίο ότι κυβερνούνται και οι δύο απ τον planet Uranus....και ο αστρολογος και ο πιλοτος....
Βέβαια εμεις δεν είμαστε πιλότοι, αν και το site μου το εχει φτιαξει πιλοτος!!!
Αλλα επειδη δουλεύαμε στις Τηλεπικοινωνίες, που επίσης κυβερνιούνται απ τον ίδιο planet που φέρνουν σε επαφή ανθρώπους με όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης...
Ακομα είναι τυχεροί οι άνθρωποι που έρχονται σε επαφή με uranian types αυτές τις περιοδους που είναι retrograde και ακομα καλυτερα όταν είναι stationary, ή όταν αλλαζει ζωδιο ...γιατί τους δείχνει με μια "κλεφτή" ματιά η ζωή, το νέο δρόμο που θα πάρει η ζωή τους....
Αλλα επισης πρέπει να θυμαστε οτι ο χρόνος δεν περνάει αλλά φτερουγίζει....
γιατί εδώ είμαστε μικρά αστεράκια που έπεσαν απ τον ουρανό και διασταυρώθηκαν με την ευχαρίστηση....και οταν ειμαστε στη νεοτητα ξεχειλίζουμε απ την αναψυχή και τη διασκέδαση...παρακολουθώντας το χρόνο να φτερουγίζει και να πετάει....
νομίζοντας ότι βλέπουμε τον έρωτα να φτερουγίζει.....αυτή είναι η διαφορά οταν ηλικιωνεσαι με την τότε νεότητα σου....
ο έρωτας φτερούγιζε....και τώρα βλέπεις το χρόνο να πετάει και να φτερουγίζει....
Γιατί ο χρόνος δεν περιμένει κανέναν.....γιατί ο χρόνος γκρεμίζει κτήρια, και καταστρέφει τα όμορφα πρόσωπα απ τα κορίτσια και τις γυναίκες που αγαπήσαμε και αγαπάμε....
Γιατι γριες και γεροντες με lifting ψευδαισθησης της νεοτητας ειναι οι πιο πολλες και οι πιο πολλοι... και o χρονος το κάνει με το δικό του σκοπό και στόχο, ιδιαίτερα όταν δεν εκτιμάς τα διαμάντια του, που είναι οι ώρες....
Μην σπαταλάς τίποτε απ αυτά τα διαμάντια που είναι οι ώρες .....
Και καποια στιγμη να πρεπει να αναλογιστεις τι σημαινει Ritual magic …
Και τελος να σας υπενθυμισω τι σημαινει Ουρανος στον Κριο, γιατι θα σας χρειαστει στον αγωνα που δωσετε μεχρις εσχατων…
Υπαρχει μια ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ αναγκη ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ να απελευθερωθεις ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ από μια προσωπικη σου convnentional σκεψη, που σε οδηγησε σ αυτό το χαλι μεχρι σημερα, και να ανακαλυψεις μια προσωπικη ενεργεια και αποτελεσματικοτητα,διαμεσου μιας ανεξαρτητης επιχειρησης, που ποικιλει αναλογα στον γενεθλιο οικο που τον εχεις, με λυσεις που θα βρεις στο transit του που τρεχει.
Και οσο απροθυμη να εισαι να αναλαβεις τετοιες δρασεις που μπορει να φαινονται ιδιοτελεις από partners, την οικογενεια σου ή την κοινωνια, η Ζωη και ο χρονος που τρεχει, νωριτερα ή αργοτερα θα σου προσφερει την προκληση να προσδιορισεις την ταυτοτητα σου διαμεσου καινοτομων ιδεων και πραξεων.
Και ολο αυτό θα είναι το αντιδοτο της παθητικοτητας που εχεις επιδειξει μεσα στις ομαδες που κινεισαι, που σε θεωρουν πολύ λιγο, ανεξαρτητα του τι θεωρεις εσυ τον εαυτο σου σαν ατομο.Γιατι η εκφραση της προσωπικης σου πρωτοβουλιας, για τον Ουρανο στον Κριο, είναι το κλειδι σ αυτό το αισθημα της εσωτερικης ελευθεριας, που τοσο εχεις αναγκη για να μπορεσεις να βρεις την επομενη εφταετια την εκφραση των πιο individual αξιων σου, και ακομα να προσδιορισεις σε ποια θεματα της υλης υπηρξες αφελης.
Ακομα βρισκοντας την προσωπικη σου ελευθερια από αυτό που σε καταδυναστευει, θα εργαστεις μετα επανω σε ότι εχει αξια για σενα και όχι τι κατεχεις για να προσδιοριζεις αξια μεσα από αυτο .
Αυτο πρεπει να γινει “παση θυσια” γιατι αλλιως θα εισαι στην αγκαλια του Εφιαλτη οπου εφιαλτης ειναι οι συνεχεις fussy αναστατωσεις που θα ματαιωνουν συνεχως, την πορεια της Ζωης σου και τα ονειρα σου για αλλαγη και προοδο.
Καλημερα ολη μερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου