Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Saturn the Lord of Karma Turns Retrograde in Sagittarius: Timing is Everything.

Saturn the Lord of Karma Turns Retrograde in Sagittarius: Timing is Everything.

smile emoticon heart emoticon heart emoticon heart emoticon 

Από σημερα Παρασκευή 25 Μαρτίου ο Κρόνος, εχει γυρίσει ανάδρομος στον Τοξότη και θα παραμεινει μέχρι τις 13 Αυγούστου.
Ο Κρόνος είναι αλλιώς γνωστός και σαν άρχοντας του χρόνου και του karma, ενας αληθινος δικτατορας,στο τι πηγαινο-ερχεται στις ζωες μας…
Τον Σεπτέμβριο του 2015, ο Κρόνος μεταγκατασταθηκε οριστικα στο ζωδιο του Τοξότη και έχει ρωτησει ολους μας την εξης απλη ερωτηση : τι ακριβως πιστευετε για όλα αυτά που εχουν γινει ?
Ο Κρόνος στον Τοξότη είναι ένα ειδος ενδυναμωσης της θερμοτητας για όλους μας, γιατί το Στοιχημα μας είναι ακριβώς τοσο πολύ υψηλό για να παίξεις με τους κανόνες, ή τους φόβους, που έχουμε συνηθίσει να αφήνουμε να κυβερνούν τη ζωή μας τα τελευταία χρόνια.

Και αυτή τη φορά, αισθανόμαστε να ειμαστε πιεσμενοι από τις περιστάσεις, και ένα "τώρα ή ποτέ", ειδος συναισθηματος που νιωθουμε στην ουσια είναι ενα είδος κατάστασης, όπου οτιδηποτε εχει τελικα κορυφωθει και τώρα είμαστε αντιμέτωποι με την επιλογή : να εγκαταλείψουμε ολο αυτό που μας εχει απομακρυνει, ή να συνεχίσουμε στο άγνωστο.
Τόσο ο Κρόνος όσο και ο Τοξότης είναι πολύ ενάρετες οντότητες βεβαια-ακόμα ο Κρόνος κάνει αυτό το παιχνίδι αυστηρά με τους τους κανόνες, και ο Τοξότης το κανει μεσα απ την καρδια και τη ψυχή του σε ότι εχει να του πει, και πολύ συχνά το δικαιολογει όλο αυτό με όλα τα αναγκαία μέσα, για ολο το διάστημα μεχρι στο τέλος να αισθανθει ότι ηταν αληθινος με τον εαυτο του.

Όταν ο Κρόνος είναι σε ευθυγραμμη κίνηση μπορεί να είναι πολύ αυστηρός, δημιουργώντας συχνά εκεινα τα όρια που θα σε κανει να αισθανεσαι αφυσικη/ος , και παρόμοια ακομα με ολους αυτους που “σου τη σπανε και σου σταματανε έναν ρυθμο που εχει ανοιξει.

Όταν ο Κρόνος είναι όμως σε ανάδρομη κίνηση τα πραγματα είναι εντελώς διαφορετικά.
Οι Πλανήτες που ταξιδευουν πιο αργά έχουν μια αντίθετη επίδραση πάνω μας τη στιγμή που θα γυρίσουν ανάδρομοι -αν και ο Κρόνος με τα όρια και τους κανόνες του , στην αναδρομη κίνηση όλα αυτά τα πετάει στον αέρα, έτοιμος να αναδημιουργήσει την ιδια την πραγματικοτητα του.

Στην ουσία ο Κρόνος σ αυτή τη φαση γίνεται ο απόλυτος επαναστάτης.

Ο Κρόνος επιβραδυνει την κινηση του και αυτος είναι ενας τροπος να επεξεργαστεις τα γεγονοτα των ζωων μας στα οποία “πεφτει ο ρυθμος τους” επισης.Ετσι εμεις εχουμε να διδαχτουμε μεσα απ την υπομονή και από την εκμάθηση ότι μερικές φορές ορισμένα πράγματα στη ζωη, δεν μπορουν να επισπευδονταιο στη ζωη , και ότι για κάθε πτυχή της ζωής μας επισης, υπάρχει ένας σκοπός για το πότε αυτό συμβαίνει, το χρονοδιάγραμμα δηλ.το timing είναι πραγματικά τα πάντα.
“You got chemistry, you only need one other thing: Timing. But timing’s a bitch.” How I Met Your Mother.
Μας λεει η θαυμασια author-αστρολογος Kate Rose του Elephant journal για τη stationary και εν συνεχεια οπισθοδρομη κινηση του κρονου…
Ακριβώς όπως περιμένουμε να πάρουμε τα φρούτα μόνο μία φορά που ωριμάζει το αμπέλι, έτσι έχουμε να μάθουμε να είμαστε υπομονετικοί, ώστε να μπορούμε να απολαύσουμε τους καρπούς στη δική μας ζωή που θα φέρει.
Ο Κρόνος ξεκίνησε να παίζει κόλπα πολύ πριν γύρισε ανάδρομος αυτό το μήνα, σχηματίζοντας ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς. Τον Νοέμβριο του 2015, ο κυβερνήτης των ορίων συνάντησε τον Ποσειδώνα, ο οποίος διαλύει τα όρια επι μακρον. Μερικές φορές πρέπει να αντιμετωπισουμε καποια απώλεια που συνηθως είναι ότι περισσότερο ειχαμε δειξει ενδιαφερον, και άλλες φορές χάνουμε την πίστη σε ό, τι είναι πιθανο ώστε να μπορούμε να το ξαναχτίσουμε ακόμα καλύτερα, και ισχυρότερο.
Αυτά είναι τα μαθήματα που Τοξότης και οι Ιχθείς μας διδάσκουν, και ενώ το τετραγωνο θα είναι σε ακριβεια παλι τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο-ακόμα σε μεγάλο βαθμό θα επηρεάζει ολόκληρη την ανάδρομη περίοδο.

Μην φοβάστε να αφήσετε πραγματα : γιατί ότι μπορεί να μας περιμένει, θα μπορούσε να είναι ακόμη καλύτερα από ό τι έχουμε τώρα.Ο Κρόνος στον Τοξότη εχει κανει ένα τριγωνο με τον Ουρανο τον Δεκέμβριο του 2015, και θα κάνει το ίδιο και πάλι τον Μάιο και τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους. Αυτό το τρίγωνο είναι η υπενθύμιση ότι, ενώ νομίζαμε ότι είμαστε σε backtracking, (ότι είχαμε χάσει τα πάντα), αληθινα μας ξεκαθαριζουν τοσο τα πραγματα που θα μπορούσαμε να παρασυρθούμε εί σε ένα μέλλον φωτεινότερο από ό τι θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί.
Αυτή η οπισθοδρομη κινηση του Κρονου δεν μοιαζει με καμια παρελθοντικη κινηση του Κρονου, και δεν είναι σαν οτιδήποτε έχουμε δει ποτέ πριν, και ενώ είναι δύσκολο με πολλούς τρόπους εξ αιτιας των μαθηματων του χρόνου, υπομονή στην κατανομή των εμποδίων και των φοβων μας, θα μπορούσαμε απ την άλλη επίσης να βρεθούμε γρήγορα προς την κατεύθυνση των επιθυμιών μας.
Κοιτώντας πιο βαθιά μέσα στις οψεις των ζωων μας που θα μας μεταφέρει η Ζωη μέσα από το υπόλοιπο του έτους, φαίνεται ότι, αν επιλέξουμε να παραμείνουμε όπου έχουμε ξεπεραστει ή να μείνουμε εκεί που οι καρδιές μας δεν εχουν ειλικρινά επενδύσει, αυτό το σύμπαν-με τον έναν ή τον άλλον τροπο θα τελειώσει για μας.

Στην τελευταια αναλυση μας δίνεται το δώρο του χρόνου : Αφήνουμε τα εμπόδια που αισθανθήκαμε ότι ηταν αναγκαια σε ένα χρόνο να καταρρεύσουν, συνειδητοποιώντας ότι αυτό που κάναμε δεν ήταν αυτό που πραγματικά θελαμε να κανουμε.
Θα είναι μια στιγμή που θα καταλάβουμε πόσο βαθιά οι φοβοι μας έπαιξαν στις πραξεις μας ή η έλλειψη αυτων των φοβων επανω σ αυτές τις πραξεις.
Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι αργή η μετάβαση, αλλά η πραγματικη εκπληκτική πτυχή είναι ότι στο τέλος αυτης της διαδρομης μας,, θα δούμε ότι όλα όσα συνέβησαν έπρεπε να συμβούν ακριβώς με τον τρόπο που εγιναν.
Μπορεί να υπάρχουν στιγμές που θα νιωθουμε κολλημένοι-ακομα όμως αυτές οι καταστάσεις μπορεί να μας κατευθύνουν εκει οπου οι περισσότερες αναγκες αυτης της αναπτυξης μπορει να εμφανιστουν.
Όχι μόνο δεν έχουμε να παραδωθουμε στο να ακολουθησουμε τις καρδιες μας, αλλα επισης , θα είμαστε σε θέση να ανοικοδομήσουμε τις καταστάσεις πετρα με πετρα , έτσι ώστε οτιδηποτε αρχίσει κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα έχει ένα γερό θεμέλιο της αλήθειας και μιας αυθεντικής ενημερωσης.
Κατά τη διάρκεια των επόμενων πέντε μηνών, θα μας δοθεί η γνώση που προέρχεται από την εκ των υστέρων ενοραση, πριν είναι πολύ αργά να κάνουμε κάτι για αυτό.
Με τον Αρχοντα του κάρμα στην εικόνα, θα αρχίσουμε να δούμε τη μεγάλη εικόνα που μπορεί να έχουμε χάσει από την προσκόλληση σε πολύ αυστηρούς και περιοριστικους κανόνες.
Στους επόμενους πέντε μήνες έχουμε πραγματικά τη δυνατότητα να υπαρξει μια ζωή που να αλλάζει από στιγμη σε στιγμή, ώστε τόσα πολλά κομμάτια του παζλ τελικά να τοποθετηθουν μαζί.

Μας δίνεται πραγματικα η δυνατότητα να γίνουμε αληθινα αυτοι που πραγματικά είμαστε, και να αναπτύξουμε εκεινη την γνήσια πνευματική επίγνωση που προέρχεται μόνο από την απορρόφηση των μαθηματων και να κανουμε τη συνειδητή εκεινη επιλογή να κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά αυτή τη φορά.
Ωστόσο, δεν μπορουν να συμβουν όλα αυτά σε μια νυχτα..
Μπορεί να υπάρχουν κάποιες καταστάσεις push-pull και λανθασμένες εκκινήσεις κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών, αλλά τίποτα δεν θα έρθει πραγματικά σε καρποφορία μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού.
Να το θυμαστε αυτό…

Μόλις ο Κρόνος επιστρεψει σε ευθυγραμμη κινηση άμεσα θα νιώσετε την κορύφωση ολων των εκδηλώσεων που έχετε εργαστεί προς την κατεύθυνση αυτή για χρόνια, και που εισασταν τελικά σε θέση να συνθέσετε κατά τη διάρκεια αυτης της ανάδρομης περίοδου του.
Από τον Αύγουστο έως το Νοέμβριο, ο Κρόνος θα εξακολουθήσει να είναι στη μετάβαση μέσω της φάσης της σκιάς του και ως εκ τούτου θα πρέπει να αναμενουμε ότι θα φέρει παρατεταμένη περιοδο από καινοτόμες και δημιουργικές ενέργειες μέσα στο φθινόπωρο.
Με απλά λόγια, βαλλε επικεφαλιδες σ αυτά που θελεις να κανεις σε ολη αυτή την οπισθοδρομη περιοδο γιατι τα πάντα είναι προς αναθεώρηση και επανεξεταση.
Δεν υπάρχουν κανόνες ή όρια και τα όρια γίνονται οι νοητές γραμμές που περιμένουν να διαγραφούν.

Τίποτα δεν είναι σίγουρο, και τίποτα δεν είναι έξω από το θέμα.

Το μόνο πράγμα που πρέπει να αποφασίσουμε τώρα, είναι αν τίποτα δεν μας κρατάει πίσω, τι θα κάνουμε;
Τι θα έχουμε επιτύχει;
Ποιον ή ποια θα έχουμε ορίσει δίπλα μας κάθε βράδυ;
Και τι αλήθειες οι καρδιές μας πεθαίνουν για να πουν ;
Και στη συνέχεια τοτε να είστε έτοιμοι για το απροσδόκητο, γιατί με αυτόν τον Κρόνο σε ανάδρομη κινηση, πραγμα σπανιο αλλα αληθινο, αυτή θα είναι η μόνη εγγύηση.

Να θυμαστε εάν ενας πλανητης είναι αναδρομος, ανοιγει ο δρομος για τον επομενο αρκει να είναι ευθυγραμμος….Και στην περιπτωση αυτή θα είναι ο Ουρανος ελευθερος να τρεξει τις εξελιξεις…

ΥΓ : Η σημερινη μου πρωτοχρονια αρχισε με ηλιακο ωροσκοπο επιστροφης στο ζωδιο του Τοξοτη, και αφησα την υπεροχη Kate Rose του elephant journal να συνθεσει ολη αυτή την φαση της αναδρομης πορειας του Κρονου, εξ αιτιας του υπερβολικου μου ενθουσιασμου μου, ότι τα καλυτερα τωρα ερχονται…

και ενός ενθουσιασμου που μου τον εκανε turbo η αγαπη μου σε εκεινο ακριβως το χρονικο σημειο, που εμπαινε η πρωτοχρονια μου…♥

Και εφετος τα γενεθλια μου για πρωτη φορα στη ζωη μου μπηκαν νωριτερα 11 ωρες περιπου….

ευχομαι τα καλυτερα σε ολους και ολες σας heart emoticon heart emoticon heart emoticon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου