Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Jupiter conj Saturn -Mercury in his shadow and then retrograde in Aquarius : Rebellion or Revolution

Jupiter conj Saturn -Mercury in his shadow and then retrograde in Aquarius : Rebellion or Revolution
 
we now need to consciously delve into what it is that dictates what we see...
or else What We May Be
 
The Great Conjunction Jupiter and Saturn in Aquarius στο χειμερινο ηλιοστασιο εγκαινιασε έναν μεγαλο κυκλο στον οποιο προκειται να βιωσουμε με μια πληρη γευση των Προμηθεικων θυσιων που απαιτουνται για την μεταβαση από την Εποχη των Ιχθυων στην Εποχη του Υδροχοου σε συντομο χρονικο διαστημα μολις ενός χρονου.
Ακομα περισσοτερο χαος αναμενεται σ αυτή τη χρονια, γι αυτό αναλυσεις,αναταραχες αλλα και πρωτοφανεις, θαυματουργες ανακαλυψεις και αποκαλυψεις, είναι μεσα στο προγραμμα που αναμενουμε.
Ακομα δεν πρεπει να αγνοησουμε το γεγονος ότι, ακομη και αν η πανδημια μπορει να επιλυθει σε μεγαλο βαθμο κατά τη διαρκεια της χρονιας, θα παραμεινουμε σε μια εποχη ψυχικων ιων, παραπληροφορησης, ελλειμματικης πληροφοριας,προπαγανδας,αρνησης της πραγματικοτητας, πολιτικου φυλετισμου και αλλα πολλα αλλα αλυτα ζητηματα.
Και εδώ ακριβως βρισκεται η μεγαλυτερη μας Προμηθεικη μας προκληση : Σ αυτό το καρμικο σημειο εκκινησης για την ανθρωποτητα, πρεπει να βρεθει πως ο καθενας μας θελει να συσχετιστει με αυτην την περιπλοκη πραγματικοτητα και πως μπορουμε ολοι να τη θεραπευσουμε….
Τα συνεχη γεγονοτα με τις αποκαλυψεις βιασμων και σεξουαλικων παρενοχλησεων ηδη εχουν ανοιξει το αναλογο κεφαλαιο.
Στη Μυθικη Tαρω ο Προμηθεας χαρακτηριζεται και σαν Hanged Man, προλεγει την αναγκη για μια εθελοντικη αυτοθυσια για το σκοπο της αποκτησης μιας μεγαλυτερης αξιας.
Ο Ουρανος στον Ταυρο το επισπευδει ακομα περισσοτερο αυτό.
Αυτη η αυτοθυσια θα μπορουσε να είναι συναρτηση ενός εξωτερικου πραγματος, που προηγουμενως συντηρουσε την ασφαλεια σου, την ελπιδα ότι σε καποιο ενδεχομενο μπορει να του δωσεις χωρο να αναπτυχθει, ή αυτή η αυτοθυσια θα μπορουσε να είναι μια αγαπημενη σου σταση, τετοια όπως μια πνευματικη υπεροχη,ή ένα ασυγχωρητο μισος, μια εμμονικη επιδιωξη καποιας ανεφικτης φαντασιας.
Το αρχετυπο του Προμηθεα παντα εμφανιζεται με την προκληση της προθυμιας σου να δωσεις την Πιστη σου στις αθεατες εργασιες του Ασυνειδητου και να περιμενεις συχνα με φοβο και ανησυχια-την ελπιδα μιας νεας και καλυτερης ζωης.
Ακομα υπαρχουν στασεις ζωης που χρειαζεται να τις δεις από τελειως αντιθετη σκοπια, απ αυτή που ειχες μεχρι τωρα.
Απο τις 15/1 ο Ερμης μπηκε στη Σκια του κανοντας τετραγωνα με Αρη και Ουρανο, και στις 30/1 αρχιζει την πρωτη από τις οπισθοδρομες κινησεις του στο στοιχειο του αερα για εφετος, στις 26 μοιρες του Υδροχοου με αμεσο σταθμο στις 11 μοιρες του Υδροχοου στις 21/2, οπου ξαναβρισκει τα τετραγωνα του με τον Αρη και τον Ουρανο.
Και βεβαια δεν είναι εκπληξη ότι ο Ερμης που συμβολιζει το μυαλο ακολουθει στο δικο του στοιχειο,αυτό του Αερα, οπισθοδρομες κινησεις ακριβως επανω στη συνοδο Δια και Κρονου στον Υδροχοο.
Γιατι αυτή η εμφαση που δινεται στο στοιχειο του αερα σε ολη τη διαρκεια της χρονιας, καλουμαστε να ανοικοδομησουμε το μυαλο μας, με τετοιο τροπο, ώστε να μπορεσουμε να μεταβουμε σε ένα νέο οραμα και να αποκτησουμε προσβαση σε ένα νέο εσωτερικο πανθεον Δυναμης.
Πραγματι προκαλουμαστε να μεταρρυθμισουμε την προκαθορισμενη και προκατειλημμενη οραση μας που στηριζεται στην γραμμικη σκεψη και την περιορισμενη αντιληψη.
Και μετεπειτα να την αντικαταστησουμε με τη διοραση, μια πιο καθαρη οραση, και μια πολυδιαστατη αντιληψη που να βασιζεται στη διαισθηση,το αντιληπτικο συστημα της ψυχης μας.
Για το σκοπο αυτό, σιγουρα χρειαζομαστε μια καποια νεα και αναβαθμισμενη εσωτερικη καλωδιωση εάν πραγματι θελουμε να διοχετευσουμε μια υψηλοτερη ταση ηλεκτρικης ενεργειας.
Η επεκταση στις κινητες τηλεφωνιες του 5G φυσικα και δεν είναι ασχετη με το παραπανω.
Αυτο εχει σαν συνεπεια να βυθιστουμε σε ένα οραμα αναζητησης και από εκει να προσλαβουμε νεα οραματα που ακομα δεν μπορουμε να τα δουμε, αλλα είναι όμως ηδη καταγεγραμμενα μεσα στις δυνατοτητες μας.
Ειτε συμμετεχουμε σε αυτή τη διαδικασια περισσοτερο ή λιγοτερο συνειδητα, αυτή είναι μια ιερη διαδικασια αναζητησης γιατι παντα είναι ένα πνευματικο ταξιδι επανευθυγραμμισης που αποκαλυπτει ποια θα είναι η πιο ιερη συμφωνια μας με τους ανθρωπους διπλα μας και γενικοτερα την κοινωνια αλλα και πως ακομα να το ζησουμε ολο αυτό.
Σε κάθε περιπτωση, οι ουρανοι εχουν παντα τα ενδιαφεροντα μας στην καρδια, και η συγχρονικοτητα του Ερμη αναδρομου να συμβαινει στο στοιχειο του Αερα, γινεται να μπορεσουμε να καλλιεργησουμε πιο ενεργα ολο και περισσοτερο πιο ανοικτο χαρακτηρα, και ετσι να ειμαστε προθυμοι να ενεργοποιησουμε μια μεγαλυτερη αισθητηριακη εκτεταμενη σκεψη, προκειμενου να δουμε μεγαλυτερες αληθειες και μεγαλυτερες πραγματικοτητες, εξω απ τις περιορισμενες δυνατοτητες μας που εστιαζουν σε ένα προκαθορισμενο πεδιο που στο τελος γινεται καταστροφικο.
Και ολο αυτό εστιαζει ότι ολες οι καινοτομιες και τα νεα μας συστηματα θα προελθουν απ την ικανοτητα μας να αντιλαμβανομαστε χρησιμοποιωντας ένα ευρος 360 μοιρες, κυκλικα δηλαδη, αντι να κολλαμε σε γραμμικους διπλους ορους.
Μιλωντας πιο γενικα οι οπισθοδρομες φασεις είναι συνηθως αποσυντιθεμενες φασεις.
Και ο Ερμης τωρα αναλαμβανει το θεμα και το ζητημα σκεψης που βαζει ο Υδροχοος, κανοντας μια εμφατικη δηλωση για την αναγκη μας να διαχωρισουμε :
το πως σκεφτομαστε,
πως αντιλαμβανομαστε το μυαλο,
και πως επεξεργαζομαστε τις πληροφοριες,
ετσι ώστε να μπορουμε να αναιρεσουμε όλα αυτά τα διανοητικα τμηματα που δεν μας εξυπηρετουν πλεον.Ειναι μεσα στην κοσμικη ατζεντα μας να αφησουμε τη φυλετικη σκεψη για να δωσουμε χωρο για πιο ανεξαρτητη σκεψη.
Αλλα ποια νοητικα τμηματα καλουνται να επανεξεταστουν και να ξαναχτιστουν ?
Προφανως αυτά που δεν μπορουν να φιλοξενησουν το νεο οραμα.
Ο ανθρωπινος εγκεφαλος και το μυαλο, όπως δειχνει και η μυθολογικη εξελιξη του Ερμη που από βιαστης γυναικων για την επιβολη της πατριαρχιας κατεληξε μαγος και Αλχημιστης στην πορεια του χρονου, εχει τεραστιες και θαυματουργες δυνατοτητες και ικανοτητες.
Και αντι να καλλιεργησουμε αυτό το μυαλο περαιτερω, τεινουμε να υποβιβαζουμε αυτές τις μαγικες ικανοτητες αντιληψης σε κάθε ειδους ιδιοφυια, οραματιστες, απελευθερωτες και ανθρωπους που συλλογικα χαρακτηριζουμε σαν εξαιρετικους και μοναδικους, προβαλλοντας τη δικη μας φωτεινη μοναδικοτητα μακρια, σαν αυτό να είναι εκφραση και προνομιο μερικων.
Περιμενουμε την αληθεια όπως ένα genie που περιμενει να βγει από το μπουκαλι σε κάθε έναν από μας.
Ετσι τοσο οι μικροκυκλοι του χρονου οσο και οι μεγαλυτεροι κυκλοι εχουν να κανουν με την Επανασταση του Μυαλου μας, που είναι ετοιμο πια για μια μεγαλυτερη αισθητηριακη και μη γραμμικη αντιληψη και ακομα μια ενεργοποιηση της ιερης ενορασης μεσα μας.
Και αυτό εκτυλισσεται σαν μια καρμικη φυσικη εξελιξη ολων οσων βιωσαμε μεσα στο 2020 και κυριως των εσωτερικων μας επαναστασεων.
Εδω όμως πρεπει να διαλογιστουμε τη διαφορα της εξεγερσης και της επαναστασης
(rebellion-revolution).Rebellion παντα είναι μια αντιπαραθεση με τα παλαια συστηματα ενώ revolution εχει να κανει και αφορα τη δημιουργια ενός νεου συστηματος που θετει όμως νεους και πιο ισοτιμους κανονες.
Η ενεργεια του Υδροχοου ευημερει διαμεσου του διαισθητικου μυαλου και της σκεψης σε πολλαπλες διαστασεις, γι αυτό και πρεπει να εμβαθυνουμε πιο συνειδητα στο : τι είναι αυτό που μας υπαγορευει, αυτό είναι που βλεπουμε.
Επειδη η πραγματικη μας επανασταση συμβαινει κάθε φορα που φτανουμε σε αυτό το σφαιρικο διαισθητικο οραμα για το πως συνδημιουργουμε τη ζωη μας.Και αυτή η εναρξη μεσα σε μια ιερη ενοραση επιφερει την πραγματικη ελευθερια.Ειναι η απελευθερωση που ξεκινα μεσα μας, όταν αφηνουμε τα individual μυαλα μας να αγγιζονται από το φως που καθοριζει την οργανικη ροη του κοινωνικου μετασχηματισμου.
(Nα θυμασαι όμως ότι η σειρα των παραγοντων αλλαζει το αποτελεσμα )
Η Caroline Myss στο βιβλιο της Sacred Contracts, εχουμε ξαναμιλησει γι αυτό στο αρθρο μου Διας συνοδος Κρονος, υπαρχουν δυο αρχετυπα που εμπιπτουν στην ομπρελα του ζωδιου του Υδροχοου.
Αυτο του Οραματιστη (Visionary) και του Απελευθερωτη (Liberator), για να εχουμε ένα πληρες διαισθητικο συναισθημα, σ αυτό που ζωντανευει το ψυχικο πεδιο σε αυτην την κρισιμη στιγμη της ανθρωπινης εξελιξης μας.
Σχετικα με το αρχετυπο του Visionary η Caroline Myss μας λεει : « σας επιτρεπει να φανταστειτε δυνατοτητες που δεν εμπιπτουν στο πεδιο της ατομικης σας ζωης, αλλα ωφελουν ολοκληρη την κοινωνια.Ο Οραματιστης βλεπει τι θα μπορουσε να γινει, εάν συμβουν συγκεκριμενες επιλογες ή τι είναι αναποφευκτο, δεδομενων των επιλογων που εχουν ηδη γινει….
Τοσο ο Οραματιστης οσο και ο Προφητης εμπλεκουν τις ικανοτητες τους για λογαριασμο της ανθρωποτητας και όχι για προσωπικη χρηση, αλλα ενω πολλοι Προφητες απορριπτονται από την ομαδα που σταλθηκαν για να διαφωτισουν, οι Οραματιστες τεινουν να τους θαυμαζουν για την ικανοτητα τους να διαβαζουν ότι βρισκεται πανω από τον οριζοντα.
Η σκια του Προφητη ή του Οραματιστη όμως, εκδηλωνεται σαν προθυμια να πουλησει τις οραματιστικες του ικανοτητες του στον υψηλοτερο πλειοδοτη ή να αλλαξει το οραμα του για να το καταστησει πιο αποδεκτο από την κοινωνια.
Και σε πιο ακραιες περιπτωσεις, μολυσμενα οραματα μπορει να οδηγησουν ολοκληρες κοινωνιες σε δολοφονικες ή καταστροφικες βλαβες.
Και τοτε το αρχετυπο του Destroyer μπορει να αντικαταστησει το αρχετυπο του Visionary, όπως στην περιπτωση του Χιτλερ,Σταλιν και Μαο.»
Τα παραπανω βεβαια εχουν και αναλογιες στην προσωπικη ζωη.
Για το αρχετυπο του Liberator, η θαυμασια Myss λεει ότι : « Τεινουμε να θεωρουμε τους Απελευθερωτες σαν σπουδαιους στρατιωτικους και πολιτικους ηγετες που απελευθερωνουν μια ολοκληρη χωρα ή ανθρωπους από δουλεια όπως ο Μαχατμα Γκαντι, ο Αβρααμ Λινκολν, ο Σιμον Μπολιβαρ της Βενεζουελας, ο Νελσον Μαντελα και αναλογα με την πολιτικη σας τοποθετηση ο Λενιν, ο Καστρο και ο Τσε Γκεβαρα.
Στην καθημερινη ζωη, ωστοσο οποιοσδηποτε αριθμος ανθρωπων μπορει να παιζει παρομοιο ρολο σε μικροτερη κλιμακα, βοηθωντας μας να μας απελευθερωσει από την τυραννια των αυτοπροκληθεντων αρνητικων προτυπων και πεποιθησεων σκεψης,πνευματικης υποτονιας,κακης διατροφης,
καταστροφικων σχεσεων ή εθιστικης συμπεριφορας.
Αυτο το αρχετυπο μπορει να είναι ενας πολυτιμος συμμαχος που μας βοηθαει να μας απελευθερωσει απο παλιες, εδραιωμενες πεποιθησεις και συμπεριφορες χωρις την κατοχη των αποικιακων στρατων.
Ο Ιησους, ο Μωαμεθ και ο Βουδας ηταν απελευθερωτες με αυτή την εννοια, προσφεροντας επιλογες για τη βια,τα βασανα και την πνευματικη στασιμοτητα των αντιστοιχων χρονων και τοπων τους.
Ωστοσο δεν χρειαζεται να εισαι χαρισματικος ηγετης για να εχεις αυτό το αρχετυπο.
Γι αυτό και χιλιαδες ανθρωποι εχουν συμμετασχει σε μεγαλες εκστρατειες για να κερδισουν την ελευθερια από διαφορα ειδη καταπιεσης.
Η Shadow πλευρα του Liberator εκδηλωνεται σε εκεινους που θα μας απελευθερωναν από έναν τυραννο μονο και μονο για να επιβαλλουν τη δικη τους τυραννια στη ζωη μας, συντροφοι και συνεργατες μας, Πολιτικοι,θρησκευτικοι και πνευματικοι ηγετες που μιλουν για την ελευθερια σαν έναν τροπο για την ατομικη τους μεγεθυνση.»
Τι σημαινει λοιπον εδώ και τωρα η εννοια και η λεξη ελευθερια….
Και επισης κατ επεκταση ελευθερια από Τι και από Που….
Αυτη είναι η ερωτηση που αυτή η οπισθοδρομη κινηση του Ερμη θα μας κανει να συλλογιστουμε και ελπιζουμε να επιλυσουμε.
Και τις επομενες εβδομαδες μεχρι τις 14/3, όταν τελειωνει η φαση ολοκληρωσης του Ερμη αναδρομη στον Υδροχοο, πρεπει να καταλαβουμε ότι το οραμα δεν είναι κατι που βγαινει από το μυαλο αλλα ερχετα από κατι μεγαλυτερο.
Πρεπει να καταλαβουμε ότι καποια πνευματικα τμηματα μας δεν παραγουν το Οραμα που χρειαζομαστε. Είναι καιρος να βγαλουμε το μυαλο μας από το δρομο και να στραφουμε σε εκεινους τους αγωγους της φαντασιας και της διαισθησης,αγωγους που στη συνεχεια, ναι,να ενημερωσουν το μυαλο-ετσι ώστε να μπορεσουμε να αποκτησουμε αυτό το νέο οραμα.
Συνεπως το 2021, ο Ερμης αναδρομος στο στοιχειο του Αερα θα μας κανει να εξετασουμε:
τα αρχετυπικα προτυπα επικοινωνιας-τη ληψη αποφασεων και κυριως πως θα κανουμε από εδώ και περα σχεσεις σε οποιοδηποτε επιπεδο.
Πρεπει να αξιολογησουμε πως ο νους δημιουργει συνδεσεις και συσχετισμους, και τι είναι το καρμα της περιορισμενης σκεψης, ένα καρμα που θα εμφανιζεται σε ολο το χρονο.
Το νοημα είναι ότι ολοι μπορουμε να καταλαβουμε με πολύ διαφορετικο τροπο τη χρησιμοτητα του νου, και πως ορισμενες μορφες κοινοτυπιας και σκεψης μας κανουν να «σκεφτομαστε πραγματα»
ή να «σκεφτομαστε με κουτακια» λογικης και τελικα όλα αυτά να μας περιοριζουν.
Στην πραγματικοτητα η σκεψη εξω από τα κουτακια δεν είναι καν δυνατη,αφου το ιδιο το μυαλο είναι ένα κουτι, και επομενως πρεπει να παμε σε μια τριτη αισθηση που ονομαζεται η Διαισθηση μας.
Και όπως λενε οι Αλχημιστες, tertium non datur, το οποιο με πιο συνομιλητικους ορους σημαινει ότι η Διαισθηση δεν είναι δεδομενη, αλλα μια ικανοτητα που εστω και εμφυτη σε ολους μας, πρεπει να την κατακτησουμε και να την κερδισουμε ο καθενας μας ξεχωριστα.
Εάν διαβασεις αυτό το αρθρο δεν είναι τυχαιο.
Ειναι επειδη το πεπρωμενο σου είναι να γινεις ένα ειδος φαρου και πιο συγκεκριμενα ενας φορεας του Φωτος.Και τελικα ολοι εχουμε ένα ατομικο συμβολαιο για την εξελιξη της κοινωνιας.
Το δικο σου ποιο είναι ρωταει ο Ερμης με τις αναδρομες κινησεις του μεσα στο 2021.
Για την αναδρομη κινηση του Ερμη στον Υδροχοο στις 26 μοιρες μιλησαμε.Ακολουθει στις 30/5 στις 25 μοιρες των Διδυμων και στις 24 μοιρες του Ζυγου στις 2/10.
Δειτε στο ωροσκοπιο σας τι πεφτει πιο κοντα κλειστα σαν hard aspect στις ανωτερω μοιρες και δειτε τι θα χρωματισει ιδιαιτερα το μετασχηματισμο του μυαλου σας στις κατευθυνσεις που περιγραφηκαν παραπανω.
Με το τελος αυτης της χρονιας, που οσο σκληρη και να είναι, θα νιωσετε ότι ενας νεος θεος θα αναδυεται στην επιφανεια χρωματιζοντας την ελευση της Νεας Εποχης του Υδροχοου-που φυσικα δεν θα προβαλλεται στους ουρανους.
Ξερουμε ότι ο θεος αυτος ζει μεσα στον ανθρωπο-χωρις να παυει να είναι θεος,μας λεει η Liz Greene στο υπεροχο relating που κυκλοφορει και στα ελληνικα σαν Ψυχολογια των Σχεσεων,
εκδοσεις Isis, που αν δεν το εχετε να τρεξετε να το παρετε.
Αυτος ο θεος συνεχιζει η Liz,είναι ο Ερμης ο Τρισμεγιστος, ο Μαγος-κατ ευθειαν μεσα από τις καρτες της Ταρω και ντυμενος με τη λευκη ρομπα του επιστημονα.
Ενα νέο αρχετυπο ανατελλει στον ανθρωπινο οριζοντα, του οποιου η επιδραση θα διευρυνει τους οριζοντες της συνειδητοτητας σου-πραγμα που σημαινει ότι θα αποδεσμευσει φως και σκοταδι μαζι.
Και ολο αυτό θα πραγματοποιηθει κατά τη διαρκεια του 2021.
Και σε τελευταια αναλυση , το καθηκον της γεννησης κάθε νεας εποχης με τις νεες αξιες που τη συνοδευουν, βρισκεται εκει που παντοτε βρισκοταν : στα χερια του individual ανθρωπου…
καθοσον αποτι ξερετε δεν είναι πολλοι και πολλες individual ανθρωποι αλλα αγελαιοι τυποι…
Και αυτό γιατι πια δεν ειμαστε πλεον παιδια ψυχολογικα.Ολες οι τυμπανοκρουσιες, η φαντασμογορια, ο θεατρινισμος των media και των αλλων, ακομα και ο προσωπικος ασυνειδητος σου θεατρινισμος, η αιγλη, η βια και η βαρβαροτητα των εποχων και των χρονων που προηγηθηκαν, όλα αυτά αποτελουσαν και αποτελουν τα παιδικα μας χρονια….
Φυσικα δεν υπαρχει τιποτε στην τυχη στην κοσμικη σειρα.Μετα την συνοδο Δια και Κρονου στο ζωδιο του Υδροχοου, ποσο μαγικο είναι ότι ακολουθουν τρεις οπισθοδρομες κινησεις του Ερμη, μεσα στο 2021 στο στοιχειο του Αερα.
Και δειτε με βαση τη συγχρονικοτητα, τωρα που βρισκεται στη Σκια του τι θεματα μας απασχολουν περα απ την πανδημια.Αυτο των βιασμων καθως θα θυμαστε απ τη Μυθολογια κατεχει τα πρωτεια στους βιασμους των γυναικων.Ασφαλως και δεν θα ξερετε ότι ενας απ τους γιους του είναι και ο Πριαπος.
Και αυτό αποτελει εκπληξη ισως, αλλα δεν είναι εκπληξη ότι το προβλημα με τους βιαστες, παιδοφιλους και ολους αυτους βρισκεται μεσα στο ιδιο το μυαλο τους.
Αρχεγονα και αρχαικα αρχιζουμε από εκει που αρχισε να αναπτυσσεται ο ιδιος ο Ερμης, όπως μας δειχνει η Μυθολογια : Ερμης- Roman Μercury-άρχισε να εμφανίζεται σαν ένα παιδί θεός με πολλές επιδεξιότητες, πονηριες και ένα είδος παραβάτη και βιαστη της σειράς των γυναικών....
σαν μια προσπαθεια του to escape from feminine όπως ευστοχα χαρακτηριζει η υπεροχη Freda Edis,στο καλυτερο βιβλιο, The God Between, για τη μελετη του Astrological Mercury.
Για να μετασχηματιστει στην πορεια των αιωνων σε θαυματοποιο και αργοτερα σε πνευματικο οδηγο, χωρις να ξεχναει τις Trickster και Shaman ιδιοτητες του.
Τα παραπανω σταδια του αντανακλουν και τις διαφορες της νοητικης καταστασης που υπαρχουν ακόμα στο σύγχρονο άνθρωπο.
Τελος μπορειτε να διαλογιστειτε απ τη Μυθολογια γιατι τη μητέρα του Ερμή την έλεγαν Μαία....
και ήταν μια απ τις επτά Πλειάδες που βρίσκονται στις 29 μοίρες του Ταύρου με την πρώτη των Διδύμων....
Ακομα τη Τεχνη της Μουσικης την ειχε εφευρει ο Ερμης και την ανταλλαξε και την πουλησε στον Απολλωνα, αφου του ειχε κλεψει και τα βοδια προκειμενου να εκβιασει τη θεση του στον Ολυμπο, ενώ ηταν ακομα μωρο, εντυπωσιαζοντας τον ιδιο το Δια…!!!! Το θρασος του ηταν παροιμοιωδης.
Και φυσικα δεν υπαρχουν πολλα αστρολογικα βιβλια για τον Ερμη και αυτό είναι παραδοξο, εκτος απ αυτό που σας ανεφερα της Freda Edis : Τhe God Between ….τι να σου μαθουν δηλ. συνταγες μαγειας ή πως θα κανεις μυαλο ?
Όλα αυτά είναι your individual choice …
Γιατι όπως τραγουδουσε και ο John Lennon με τους Beatles στο Revolution :
You say you'll change the constitution
Well, you know
We all want to change your head
You tell me it's the institution
Well, you know
You better free your mind instead
Καλημερα και καλη εβδομαδα 🙂 ❤
Yg : photo from fcb page Marilyn Monroe fanatic -
Marilyn Monroe photographed by Milton Greene ~ 1953

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου