Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

New Moon in Capricorn -Saturn conj Jupiter conj Mercury in Aquarius square Mars conj Uranus in Taurus : rebel archetype in the structures of government power

New Moon in Capricorn -Saturn conj Jupiter conj Mercury in Aquarius square Mars conj Uranus in Taurus :

rebel archetype in the structures of government power

Μαγεια είναι η Τεχνη της προκλησης αλλαγων της Συνειδησης

(Dion Fortune-Mystical Qabalah )

 

Ενας απ τους πιο απλους τροπους για να δεις δεις τις διαθεσεις των πολιτικων απεναντι στο κρατος που κυβερνανε είναι να κανεις συναστρια στους χαρτες του κρατους και στο ωροσκοπιο τους.

Δεν υπαρχει περιπτωση, αν ξερεις βασικη αστρολογια να μην δεις πραγματικα τις αληθινες τους διαθεσεις απεναντι σ αυτό το κρατος.

Βεβαια αυτό ισχυει και για σενα τον ιδιο ή την ιδια, και αν εχεις έναν στοιχειωδη αυτοσεβασμο δεν γινεται να μην παραδεχτεις στο τελος ότι αυτή ακριβως είναι η σχεση σου με το κρατος που ανηκεις.

Οταν θελεις να απλοποιεις τα πραγματα απ την υπερβολικη συγχιση που υπαρχει στα social media, αυτος είναι ένας δρομος….

Ολοι οι πολιτικοι, οι περισσοτεροι τουλαχιστον προσπαθουν με τροπους μαγικους να προκαλεσουν τη ψηφο επιλογης των πολιτων τους, αλλα αυτό κραταει μαγικα οσο η προεκλογικη περιοδος.

Στην κυβερνητικη τους θητεια βλεπεις αλλους ανθρωπους.

Μα τελειως διαφορετικους γιατι η πραγματικοτητα στην καλυτερη περιπτωση τους διαψευδει.

Αφηνω εξω την τυχοδιωκτικη πολιτικη στην αναλυση μου από προθεση.

Ιδιαιτερα ο αστρολογικος χαρτης της Μεταπολιτευσης στην Ελλαδα είναι σοκαριστικος στις συναστριες του με τον Κωνσταντινο Καραμανλη τον Εθναρχη, και τον Ανδρεα Παπανδρεου.

Συναστριες κυριολεκτικα μαγικες με το χαρτη της Ελλαδας, της Μεταπολιτευσης, και δεν γινοταν να ηταν διαφορετικα.Οσο και να διαφωνουσαν αυτοι οι δυο σαν πολιτικοι, τοσο υπηρξαν θεμελιωτες της Μεταπολιτευτικης μας Δημοκρατιας και αυτό φαινεται με εκπληκτικο τροπο στις συναστριες τους με τη Χωρα που διεπρεψαν.

Δειτε και στους τελευταιους πολιτικους Αλεξη και Κυριακο.Φυσικα και θα ξαφνιαστειτε τι προεχει απ τη σχεση τους με τον αστρολογικο χαρτη της Ελληνικης Μεταπολιτευσης.

Ολος αυτος ο προλογος ηταν αρκετος να μας υπενθυμισει τι γινεται στις USA, και τι συμπερασματα βγαζεις αστρολογικα

και κατ επεκταση πολιτικα, όταν κοιτας χαρτες των χωρων με τους προεδρους τους και τους πολιτικους τους.

Ακομα η ουσια της πολιτικης και του δογματος political correct για εμας που ασχολουμαστε με τη Ψυχη, είναι προιοντα της persona, μιας αψυχης καταστασης που επενδυουν ολοι εκει για να εισπραξουν ιδιοτελη οφελη.

Θα τονισω ότι η σκοπια μου είναι καθαρα ψυχολογικη με τη βοηθεια της αστρολογικης τεχνικης, συνεπως δεν ειμαι εδώ για πολιτικες αναλυσεις, αλλα να δειξω τι ακριβως κρυβεται κατω

απ την επιφανεια που με τοσο κοπο και αφιερωσης της ζωης τους, οι πολιτικοι προσπαθουν παση θυσια να κρυψουν.

Ο Carl Jung εχει σημειωσει πολλες φορες για τη Ναζιστικη Γερμανια, ότι η χωρα τους τοτε βρισκοταν κατω από μια Ψυχωση.

(Να με συγχωρει η αφεντια της κορης μου που κανει την ειδικοτητα της στην Ψυχιατρικη που ανακατευομαι «στα χωραφια της» που θα μου κανει παλι παρατηρησεις για το πως χρησιμοποιω τους ορους της επιστημης της).

Μια ψυχωση εμφανιζεται όταν χανεται η επαφη με τη συνηθισμενη πραγματικοτητα και αρχιζουν ολοι και ολες να πιστευουν σε πραγματα που δεν είναι αληθεια.

Για παραδειγμα ότι οι Εβραιοι ηταν υπευθυνοι για τα δεινα της τοτε Γερμανιας.

Οποτε λογικα μεταφερομαστε στις προσφατες προεδρικες εκλογες των USA,οπου αυτές ηταν δολιες και κλεμμενες από τον νομιμο νικητη Donald Trump.

Και φυσικα δεν είναι απλα τρελοι οι περισσοτεροι οπαδοι του που επιλεγουν να πιστευουν ότι η εκλογη ειχε κλαπει.Λες και στην ιστορια των εκλογων δεν γινονται «σπρωξιματα» για καποιους αφου στην πολιτικη ο σκοπος αγιαζει τα μεσα.Ακομα ολοι αυτοι πιστευουν και διαφορα αλλα τραγικα για τις τραπεζες που εχουν δημιουργησει διαφορα , όχι βεβαια ότι αυτές είναι κολεγια φυσικα.

Υπαρχουν πολλοι απλοι Αμερικανοι που επιλεγουν να τα πιστευουν όλα αυτά , από τα 74 εκατομμυρια που τον ψηφισαν, το δευτερο υψηλοτερο στην ιστορια των Αμερικανικων εκλογων.

Και βεβαια ολο αυτό δεν είναι καν μια σταση με καποια στοιχεια.

Εχει αποδειχτει ότι δεν υπαρχει κανενα, και γι αυτό το ονομαζω συλλογικη ψυχωση και είναι επικινδυνο.Αυτο συμβαινει γιατι ο Ποσειδωνας του χαρτη των Ηνωμενων Πολιτειων τετραγωνιζει τον Ηλιο και τη Σεληνη του Donald Trump.

Νιωθει Λυτρωτης, διαδιδοντας τις αυταπατες του σε ένα προθυμο συλλογικο που τις υιοθετει.

Να θυμαστε ότι στα χρονια πριν την ανοδο του στην εξουσια ο Χιτλερ ειχε τον Ποσειδωνα του που τριγωνιζε Ηλιο και Σεληνη αντιστοιχα στο χαρτη του.

(στοιχεια από τον Barry Goddard astrologer –fcb page Astrology and Psyche).

Και ακομα φαινεται ότι υπαρχουν πολλοι ανθρωποι στην Ευρωπη που επιλεγουν να πιστευουν ότι οι εκλογες εχουν κλαπει.Και λεω επιλεγουν γιατι τελικα νομιζω ότι είναι σωστο να συνεχισω να αποδιδω την κάθε μορφη αντιπροσωπειας σε ανθρωπους, παρολο που ιδιοι την καταλαμβανουν.

Τελικα η πιεση του Covid φαινεται να εχει ωθησει πολλους ανθρωπους προς την κατευθυνση της ψυχωσης.Και φυσικα υπηρξαν κυματα θεωριων συνωμοσιας που πλημμυρισαν τα μεσα κοινωνικης δικτυωσης τον τελευταιο χρονο, τα οποια δεν εχουν καμια βαση στην πραγματικοτητα, αν αναλαβει καποιος και καποια να διερευνησει σωστα ολο αυτό το θεμα.

Τελικα όμως η ταση για ψυχωση είναι ορατη και με χαμηλου επιπεδου τροπους, όπως όταν οι ανθρωποι επιλεγουν να πιστευουν ότι οι πολιτικοι ψευδονται ή ότι είναι fake όταν δεν είναι.

Αυτο δυστυχως είναι πολύ συνηθισμενο, και συνιστα επισης μια απωλεια συνδεσης με την πραγματικοτητα, που είναι ολοτελα διαφορετικη από το να εχουμε απλα διαφορετικες αποψεις σχετικα με τα επαληθευσιμα γεγονοτα.

Βλεποντας όμως καποιος το χαρτη των USA, τα επομενα δυο χρονια υπαρχουν : πρωτη Pluto return, και Neptune opposition Neptune να ακολουθει πολύ συντομα.Δεν υπαρχουν εδώ αναλυσεις γιατι δεν υπαρχουν εν ζωη αστρολογοι που μπορει να ερμηνευουν αυτές τις θεσεις απολυτα.

Αλλα θα συμφωνησουμε ότι αυτά τα δυο προαναγγελλουν μια Νεα Εποχη για τις USA.

Και ακομα να αναλογιστουμε ότι στο χαρτη ο Πλουτωνας κυβερναει τον 12οικο της Συλλογικης Αυταπατης,και ο Ποσειδωνας natural ruler αυτου του οικου, intercepted στον 9ο οικο που συνηθως φανερωνει εδω ακομα χειροτερα, παραπλανητικες πεποιθησεις.

Ο Πλουτωνας βρισκεται φυσικα παντα στον 2ο οικο, που είναι ο τομεας ολων των πορων οποτε, προσεξτε το αυτό : πολλες προσαρμογες για μερικους και μια παρανοια φυσικα για αλλους γυρω από την Κινα και την αδιακοπη ανοδο της στα θεματα οικονομικης υπεροχης.

Η Κινα που είναι μια άλλη ιστορια φυσικα και θα ασχοληθουμε μαζι της αστρολογικα σε καποιο άλλο αρθρο και κανει παντα τη δουλεια της με τον τροπο που ξερει, οσο σκληρος και απανθρωπος να είναι καποιες φορες, αλλα για μενα προσωπικα φταιει περισσοτερο η Καπιταλιστικη Δυση για τη τεραστια δυναμη που της παραχωρησε, προιον της αδηφαγου λαιμαργιας της.

Ο γενεθλιος Ποσειδωνας των USA θα κανει ακομα μια σκληρη οψη με το γενεθλιο τετραγωνο Αρη-Ποσειδωνα του αστρολογικου της χαρτη και ολο αυτό θα φερει μια στρατιωτικη διασταση.

Και φυσικα το συνεχιζομενο προβλημα απ τον Donald Trump και τους καθως φαινεται ψυχωτικους οπαδους του, είναι λιγο απιθανο να ησυχασει.Γιατι ο Gemini Sun του Donald κανει συνοδο με τον Αρη των USA, γι αυτό και καταφερε να οδηγησει τους οπαδους του να εισβαλουν στο Καπιτωλιο και φυσικα θα συνεχισει να είναι επικεφαλης τους με προκλητικους τροπους.

Αυτά προς το παρον και η οψη Saturn square Uranus θα μας οδηγησει σε πολλα αστρολογικα αρθρα για την πολιτικη.

Αν και δεν μ αρεσει να ασχολουμαι με τους πολιτικους γιατι τους θεωρω πολύ κατω του μετριου ανθρωπους από αποψης δυνατοτητων, αλλα άλλο η πολιτικη και άλλο οι πολιτικοι.

Είναι συγκλονιστικα τα συμπερασματα που βγαινουν από τις συναστριες των χαρτων κάθε χωρας με τα προσωπικα ωροσκοπια των πολιτικων.Βεβαια παντα θα μενουν αποριες ιδιαιτερα για ένα χωρο όπως η Πολιτικη που εχει power games, παρασκηνια και μαχαιρωματα πισωπλατα.

Για παραδειγμα αν δει καποιος τον χαρτη του Βελουχιωτη, αυτης της τραγικης φυσιογνωμιας της Ελληνικης Ιστοριας, τον γενεθλιο Πλουτωνα του να καθεται επανω στη Σεληνη του χαρτη της Ελλαδας στο ζωδιο των Διδυμων και μαλιστα με μηδενικη ανοχη.Φυσικα αυτο του εδωσε το δικαιωμα να ισοπεδωνει στην κυριολεξια οτι εβρισκε μπροστα του, κανοντας ακομα και το ιδιο του το κομμα να "ανατριχιαζει" πλουτωνια...

Ακομα μπορουμε να δουμε ότι αυτή τη συναστρια την κυβερναει ο Ερμης που για μεν την Ελλαδα είναι στην μαρτυρικη μοιρα την τελευταια του Υδροχοου και μαλιστα στη σκια του για να γυρισει αναδρομος, και του Αρη του Βελουχιωτη να είναι στο ζωδιο της Παρθενου, κορυφη ενός μεταβλητου grand cross που κυριο χαρακτηριστικο του είναι τα χαμαιλεοντια χρωματα του.

By the way κανενας αστρολογος δεν εθιξε οτι ο χαρτης της ανεξαρτησιας του Ελληνικου κρατους εχει Ερμη στη σκια του, που γυριζει αναδρομος εγκαινιαζοντας σαν αρχετυπο του αδελφου που ειναι, τους ατελειωτους εμφυλιους του ελληνικου κρατους.Ειναι στο μυαλο του Ελληνα ο εμφυλιος, πρωτα απολα και επανω απολα.Γιατι εδω γεννιουνται ολοι οι θεοι ασχετα αν καταληγουν να γινονται δαιμονια....

Ποιος θα μπορουσε όμως να χαρακτηρισει τον Αρη το Βελουχιωτη χαμαιλεοντα απ την αλλη.Και όμως είναι το πρωτο και βασικοτερο χαρακτηριστικο στο χαρτη του και το κομμα που υποτιθεται ότι υπηρετησε,τον διεγραψε, τελικα μαλλον φαινεται να ειχε δικιο, αν το δει καποιος κατω απ αυτή τη λογικη.

Αντιθετα μπορεις να δεις τη συναστρια του πατερα Μητσοτακη, που απεβιωσε προσφατα στα 2017, τι θα μπορουσε να σημαινει ο Αρης του πρωην πρωθυπουργου σε συνοδο με τον Ποσειδωνα του χαρτη της Μεταπολιτευσης τη στιγμη που μπαινουν οι Δεσμες της Σεληνης σ αυτή τη συναστρια, στο ζωδιο του Τοξοτη, κατι που σημαινει ότι κυβερνιεται απ τον Δια ο οποιος για την Ελλαδα είναι στο ζενιθ του Χαρτη της και του Μητσοτακη εχει συνοδο με τον Πλουτωνα.Συνεπως από πρωτη ματια καλλιστα θα μπορουσε να πει καποιος ότι ο Αρης του Μητσοτακη συνεχως διεγειρε την ανησυχια και τους φοβους στα ιδανικα αυτου του κρατους με σκοπο την κατακτηση της εξουσιας του.Και τι δεν εκανε να την αναλαβει αυτη την εξουσια.Μια ζωη στη μηχανορραφια με αποκορυφωμα τη διωξη του Αντρεα Παπανδρεου στα τελη των 80s..

Και το θεμα αυτο να επαναλαμβανεται με τη Σεληνη του συνοδο με το Χειρωνα να εχει συναστρια συνοδου με το Ζενιθ του χαρτη της Ελληνικης Μεταπολιτευσης.Και τι θα μπορουσε να σημαινει για έναν πολιτικο του μεγεθους του Κωνσταντινου Μητσοτακη, το αρχετυπο του πληγωμενου θεραπευτη παρεα με τη Σεληνη που στην πολιτικη αστρολογια συμβολιζει το Λαο διπλα στο υψιστο σημειο του χαρτη της Μεταπολιτευσης που είναι το Ζενιθ….

τι αλλο εκτος απ την ανευ ορων κατακτηση της εξουσιας...ειχε εμμονη ο ανθρωπος αυτος να παρει τη θεση του Ελευθεριου Βενιζελου απο μικρος...δεν εξηγειται αλλιως..και δεν ηταν μονο ο Αντρεας που ειχε εμμονη με την εξουσια...

Απευθυνομαι στους αστρολογους : να κανουν πολλες ασκησεις με τα ωροσκοπια των πολιτικων και τους χαρτες του ελληνικου κρατους.

Οχι μονον θα εκπλαγουν γιατι η Ιστορια εχει γραφτει διαφορετικα, αν εχει γραφει και δεν εχει περασει σαν το δικαιο του ισχυροτερου όπως ελεγαν οι Αρχαιοι Αθηναιοι στους Μηλιους στον Πελοποννησιακο Πολεμο.

Ετοιμαστειτε για την τρεχουσα δεκαετια να τα ξαναδουμε όλα απ την αρχη και είναι ευκαιρια τωρα που συμπληρωσαμε 200 χρονια απ το χρονο της κηρυξης της Ανεξαρτησιας μας.

Αλλη ευκαιρια αυτή να ξαναδουμε τι ακριβως παιχτηκε εκεινη την ταραχωδη δεκαετια 1820-1830, τη στιγμη που ηταν παντοδυναμη η Ιερα Συμμαχια στην Ευρωπη και απαγορευε οποιαδηποτε επαναστατικη αποπειρα και τελικα στο τελος της δεκαετιας να ειμαστε το πρωτο εθνικο κρατος που βγηκε απ τις σταχτες μιας εξεγερσης πυροδοτωντας τις εξεγερσεις και τη δημιουργια και αλλων εθνικων κρατων κατά τη διαρκεια του 19ου αιωνα, όταν και τοτε ειχε διελευση απ τους Ιχθεις ο Ποσειδωνας, όπως και τωρα.

Να θυμαστε ακομα ότι ο Ποσειδωνας στους Ιχθεις είναι στο σπιτι του και είναι αντιθετος με οποιαδηποτε συνειδητη ενεργεια.Ηλιο, Αρη,Κρονο και τελος αντιθετος με τον Ουρανο τον επερχομενο θεο της Νεας Εποχης.

Συνεπως μεχρι τα τελη του 2025 θα εχει διαλυσει οτιδηποτε εχει σχεση με την παλια δομη και μεσα σ αυτή συμπεριλαμβανεται και η Πολιτικη όπως και οι Πολιτικοι, που ειμαστε υποχρεωμενοι να τους δουμε με τους φακους μιας Ουρανιας ματιας και μεσα σ αυτή ανηκει και η Αστρολογια.

Και όταν εξεταζεις την πολιτικη με τους φακους της Αστρολογιας βλεπεις ότι οι περισσοτεροι πολιτικοι υπηρξαν μαυροι μαγοι γιατι προκαλεσαν αλλαγες της Συνειδησης των περισσοτερων με σκοπο την αυξηση του πλουτου και της ευημεριας τους ή ακομα χειροτερα όπως στην περιπτωση του Αντρεα Παπανδρεου της επιλυσης των υπαρξιακων προβληματων του.Τα προβαλλε όλα αυτά στις πλατες του Ελληνικου Λαου,κανοντας τη μαγεια να αλλαξει αρκετες βαλτωμενες συνηθειες του Λαου αυτου, όπως ο πολιτικος γαμος ή η μοιχεια κλπ και στο τελος να αλλαξει τελειως και τη Συνειδηση αυτου του Λαου, που χαρισε το δικαιωμα στους Πολιτικους του, να μπορει να κανουν ένα μικρο δωρο 500 εκατομμυριων στους εαυτους τους όταν εκλειναν τις δουλειες τους.

Και τελικα αν δεν αρεσει ολο αυτό, ένα είναι σιγουρο οτι :

Ειμαστε υποχρεωμενοι να δουμε ολες τις διαφορετικες και εναλλακτικες version μιας καταστασης για να βρουμε τι εχουμε χασει στην πορεια μας με αποτελεσμα να ειμαστε σε συγχιση και ακομα χειροτερα σε καταστασεις ψυχωσης.

Ναι ο πλανητης επισημα πασχει από universal psychosis και δεν νομιζω πια ότι εχει αντιρρηση κανενας σ αυτό.Τα γραφουμε ηδη 12 χρονια ολα αυτα...

Καλημερα ολη μερα 🙂❤

υγ : photos απ την fcb page red list

1η :Ernst Haas-New York city 1952

2η : Andy Warhol triple Elvis 1964

3η : Marlon Brando by Mary Ellen Mark on the set of Apocalypse Now 1979

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου