Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

THE CURRENT QUALITY OF TIME : Κατάσταση πνευματικού συναγερμού: Μια κατανόηση και θεραπεία των κρίσεων Mεταμόρφωσης

THE CURRENT QUALITY OF TIME : Κατάσταση πνευματικού συναγερμού: Μια κατανόηση και θεραπεία των κρίσεων Mεταμόρφωσης
 
Μετά από μια δύσκολη χρονιά, η λαχτάρα για καλύτερες στιγμές είναι πιθανώς μεγαλύτερη από ποτέ. Βρισκόμαστε σε μια φάση μεγάλης κοινωνικής αλλαγής. Δεν ΥΠΑΡΧΕΙ τρόπος να επιστρέψουμε σε μια «παλιά» κανονικότητα.
Αλλά το έτος 2021 θα μας προσφέρει πολλές ευκαιρίες να κάνουμε τα οράματα συγκεκριμένα και να θέσουμε τα θεμέλια για μια νέα αρχή. Θα είναι υπό την επήρεια του Κρόνου και του Δία στον Υδροχόο και οι οψεις που σχηματίζουν οι δύο κοινωνικοί πλανήτες κατά τη διάρκεια αυτης της χρονιας είναι με τον επαναστατικό Ουρανό στον Ταύρο.
Είναι μια εποχή ανανέωσης, στην οποία ορισμένα πράγματα θα μπορούσαν να αναπτυχθούν πολύ διαφορετικά από το αναμενόμενο. Καλούμαστε όλοι να αντιμετωπίσουμε με θάρρος τις απαιτήσεις της εποχής και να διαμορφώσουμε το νέο πιο ενεργά αλλα και με κοινή λογική.
Ήδη τον Γεναρη, υπάρχουν αστρολογικές οψεις που θα θέσουν τον τόνο για όλο το χρόνο.
Στις αρχές του μήνα, ο Ερμής είναι αυτός που ανταποκρίνεται στη λειτουργία του σαν αγγελιοφόρος των θεών. Στις 5 Γεναρη,είναι σε Συνοδο με τον Πλούτωνα : σας εφερε ενα μυστικο απ τον Κατω Κοσμο, ασχετα αν δεν μπορειτε να το παραδεχτειτε...σας φαινεται αδυνατο....
στις 8 Γεναρη, μπαίνει στον Υδροχόο, οπου θα αρχιζετε να σκεφτεστε νεες στρατηγικες για τη Νεα Περιοδο…το παιρνετε αποφαση πια....
Και στη συνέχεια, μεταξύ 9 και 13 Γεναρη, ο Ερμης κανει ένα τετραγωνο με τον Αρη, μια συνοδο με τον Κρόνο και τον Δία, και ένα τετραγωνο με τον Ουρανό.
Εκτος του ότι πρεπει να προσεχετε υπερβολικα τις σχεσεις με τα αδελφια και τις αδελφες σας, αυτές τις μέρες, καταπιεσμένες ή μυστικές ιστορίες θα μπορούσαν να έρθουν στο επίκεντρο των ζωων σας.
Μερικες από αυτές μπορεί να φερουν αρκετά εκρηκτικά γεγονοτα, ώστε να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στα γεγονότα των επόμενων εβδομάδων και μηνών.
Στις μέρες της Νεας Σεληνης στον Αιγοκερω, στις 13 Ιανουαρίου, η ποιότητα του χρόνου γίνεται όλο και πιο έντονη. Ο Ήλιος και η Σελήνη είναι σε συνοδο με τον Πλούτωνα, ο Άρης στον Ταύρο σχηματίζει ένα τετραγωνο με τον Κρόνο. Στις 14, ο Ουρανός στον Ταύρο τελειώνει τη μακρά περίοδο οπισθοδρομικής κίνησης (από τον Αύγουστο του 2020).
ΚΑΙ όπως μια πέτρα που έχει αρχίσει να κυλάει σε μια πλαγιά του βουνού, ορισμένα γεγονότα δεν μπορούν πλέον να σταματήσουν. Είναι μια εποχή αντιπαράθεσης, στην οποία η πραγματική δύναμη μπορεί να εμφανιστεί, αλλά και πολλά πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν δύσκολα.
Στο δεύτερο μισό του μήνα, τα γεγονότα επιταχύνουν υπό την επήρεια των οψεων του Ουρανού. Το πρώτο και πιο σημαντικό από αυτά είναι το τετραγωνο του με τον Δια στις 17 Ιανουαρίου. Είναι η αρχή μιας φάσης ξαφνικών και απροσδόκητων γεγονότων, αλλα και μιας εξέλιξης με αβέβαιο αποτέλεσμα, αλλά που συνήθως φέρνει τη στροφή προς το καλύτερο.
Ο Άρης είναι σε συνοδο με τον Ουρανό από τις 18 έως τις 22 Γεναρη, μαζί με τη Σελήνη (στις 21 Γεναρη ) και τη Λίλιθ, και στη συνέχεια σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Δία στις 23 Γεναρη.
Ο Ήλιος, που είναι σε συνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 24, στη συνέχεια σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό στις 26.
Είναι μια εποχή με επαναστατικές δυνατότητες και εκπληκτικά γεγονότα. Θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας φάσης θεμελιωδών και διαρκών μετατοπίσεων στην εξουσία που θα διαμορφώσει αποφασιστικά την περαιτέρω ανάπτυξη της χρονιάς.
Θα μπορούσαν επίσης να υπάρξουν σημαντικές ανακαλύψεις στον τεχνολογικό τομέα, αλλά και πιθανές δυσλειτουργίες με συνέπειες.
The World Wide Web εκτίθεται ιδιαίτερα από αυτή την άποψη, καθώς το ωροσκόπιο γέννησής του βιώνει την πρώτη του επιστροφή του Κρόνου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και τώρα δοκιμάζεται για την εσωτερική του σταθερότητα.
(στοιχεια απ το Astrodienst )
Στο τέλος του μήνα, μπορεί να συναχθεί ένα πρώτο συμπέρασμα, στο οποίο θα μας δίνει μια ματιά στο πού θα μπορούσε να οδηγήσει η περαιτέρω ανάπτυξη.
Στις 28 Γεναρη υπάρχει μια πανσέληνος στο Λέοντα. Ο Ήλιος θα ενωθεί με τον Δία (στις 29), ο Άρης θα είναι σε συνοδο με την Λίλιθ και τον Ουρανό και τετραγωνο με τον άξονα της Πανσέληνου και την Αφροδίτη σε συνοδο με τον Πλούτωνα.
Εκείνοι που θα είχαν τη θέληση και τη δύναμη να δημιουργήσουν προηγούμενα μπορούν τώρα να σταθούν στο φως για μια στιγμή. Όμως οι φωνές εκείνων που πιστεύουν ότι έχουν χάσει πρέπει να ακουστούν, γιατί περαιτέρω σχίσματα θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε σοβαρά προβλήματα αργότερα μέσα στο έτος.
Επιπλέον, στις 30 Γεναρη ο Ερμης ξεκιναει την οπισθοδρομη κινηση του και αρχιζει μια φάση, η οποία διαρκεί έως τις 21 Φλεβαρη…… Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τα γεγονότα του Γεναρη θα πρέπει να ενοποιηθούν και να επανεξεταστούν.
Και παμε στην περιοβοητη συνοδο Δια και Κρονου στο ζωδιο του Υδροχοου, που δεν μπορει κατι θα νιωσατε …
Η σύνοδος του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο είναι ο προάγγελος της νέας μας ικανότητας να βλέπουμε τον εαυτό μας και τον κόσμο μέσω μιας Συμβολικής, Αρχέτυπης ενόρασης.
δεν εχετε παραπονο τοσα χρονια σας εκπαιδευω στα παιγνιδια των αρχετυπων με τη Μυθολογια....και σας εξηγω την Αστρολογια μ αυτο τον μυθικο τροπο....
Μια πιο ουδέτερη, διαισθητική, περιεκτική προοπτική γίνεται προσβάσιμη σε εμάς σταδιακα, στην οποία μπορούμε να ανταποκριθούμε στο εξελικτικό μας δυναμικό, να είμαστε παρόντες σαν συνειδητοί, λιγότερο υποχρεωτικά καθοδηγημένοι, μάρτυρες των ενεργειών που παίζουν μεταξυ τους, τόσο οι φωτεινές όσο και οι πιο σκοτεινές, βλέποντας ολόψυχα αυτό που πρέπει να αλλάξει για χάρη της ολιστικής πλανητικής προόδου.
Στον Υδροχόο ξεπερνάμε το status quo των παλιών μας αντιληπτικών φίλτρων και γινόμαστε οι ίδιοι καταλύτες Σ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ, έτσι ώστε να αποκαλυφθεί κάποιος χώρος X παραγοντας..
Τώρα μας δίνεται η ευκαιρία να βιώσουμε τον εαυτό μας ως το πραγματικό θαύμα που είμαστε ...
Το αν κάποιος ανταποκρίνεται στην πρόκληση να ζήσουμε από την αλήθεια ότι είμαστε όλοι ένα θαύμα, χωρίς καμία διάκριση ή κατάσταση, είναι μια ριζικά εξατομικευμένη, απελευθερωτική επιλογή.
Η εξάσκηση της τέχνης της συνειδητής επιλογής μπορεί να σε κανει να αισθάνεσαι τεράστια πρόκληση και άβολα κυριως, επειδή περιλαμβάνει την απελευθέρωση κάθε ασυνείδητου ελιτισμού και σκιώδους φυλετισμού που μπορεί να τείνουμε να καταφύγουμε εάν η σχέση μας με το άγνωστο δεν είναι αρκετά ρευστή.
Αλλά δεν πρέπει να αποθαρρυνθούμε από την κοσμική μας ατζέντα από την έλλειψη πίστης στο ατομικό και συλλογικό δυναμικό μας.
Αυτή είναι πραγματικά μια στιγμή να εκπλήξουμε τον εαυτό μας, πρώτα απ 'όλα, με την προσπάθεια να αναλάβουμε δράση εντός των ορίων των αυστηρά προσωπικών εργαστηρίων της ελεύθερης θέλησης μας. Τότε, μαλιστα θα ξεκινησει μια αυθεντική Επανάσταση που θα παρει ολους τους πόνους "στην πλατη της " για να βελτιώσει τη ζωή του κάθε ατόμου και ειδών σε αυτόν τον πλανήτη.
Είναι σιγουρο ότι θα νιωσετε μια χρονια συγκλονιστικη με αβεβαια και απροσδοκητα αποτελεσματα…Αλλα και σιγουρα ότι θα σας εκπληξει ο Εαυτος σας, ο οποιος τρεχει και βιαζεται περισσοτερο απ τη συνηθη συνειδηση του….
Blessings για τα καλυτερα και θα μιλησουμε και για τετραγωνα Δια και Ουρανου, και Κρονου Ουρανου, που στηριζεται αυτή η Νεα Μεγαλη Συνοδος των Δια και Κρονου στο ζωδιο του Υδροχοου.
yg : η performance του party που λεγεται εμφυλιος στις USA δυστυχως ξεκινησε..ολα αυτα που βλεπετε ειναι αποτελεσματα ανθρωπων που βρισκονται σε ποστα εξουσιας που δεν ανταποκρινονται καθολου με τις ικανοτητες αλλα κυριως εκδηλωνουν τις ψυχικες τους παθησεις....
 
Καλημερα ολη μερα ❤
Raquel Welch from fcb page : Pop Culture and Nostalgia

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου