Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Jupiter Stationary-trine Sun-Saturn Conj Pluto-Neptune in Pisces : an innocent kiss into Misty Blue- if its worth doing, it's worth overdoing..….

Jupiter Stationary-trine Sun-Saturn Conj Pluto-Neptune in Pisces : an innocent kiss into Misty Blue- if its worth doing, it's worth overdoing..….

Ποιος ξερει τι κακο ενεδρευει στις καρδιες των ανθρωπων …
Η Σκια ξερει…
Γι αυτό σηκω επανω και καταχρασου με, αλλα χρησιμοποιησε με Psychic TV ...τετοιο δεν ειναι το fcb...ενα ειδος psychic tv...
Να αρχισουμε από εσας πρωτα…
Μια ανοιξη και ένα καλοκαιρι που ερχεται με βημα ταχυ, και που το ρητο τους είναι π@να όλα…
Από την άλλη είναι τραγικο, αντιερωτικο και αντισεξουαλικο να βλεπεις ανθρωπους πανω από τα σαραντα να είναι κολλημενοι με τους γονεις τους…Αντρες με τις μανουλες τους…τι καυλα μπορει να δινουν αυτοι σε μια γυναικα…Γυναικες με τις μανουλες τους και ότι συνδυασμους μπορεις να βαλεις με τους γονεις…Δεν ειναι τελειως αντιερωτικο ολο αυτο….?
Τι να τους κανεις αυτους τους αντρες και αυτές τις γυναικες…
Είναι ικανες και ικανοι να ζητησουν αδεια από τους γονεις τους ακομα και μετα τα σαραντα τους, αν θα πρεπει να ερωτευτουν ή να αρχιζουν να σκεφτονται το unlived life τους…
Ναι τιμα τον πατερα σου και τη μητερα σου αλλα με επιφυλαξεις που λεει η Liz Greene, στο υπεροχο relating, αλλα εάν καποια και καποιος δεν εχει συνειδητοποιησει ότι μετα τα σαραντα ότι οι αληθινοι του γονεις δεν είναι οι γηινοι αλλα οι ενεργειακοι θεοι, που τον γεννησαν που κατοικουν στο Συμπαν και ότι οι φυσικοι του γονεις υπηρξαν το οχημα για να ελθουν στη ζωη, τοτε είναι αξιοι της μοιρας τους για τη συνεχεια της ζωης τους….
Από το 2011 μεχρι προτινος τα τετραγωνα uranus and Pluto, εφτα τον αριθμο δημιουργησαν σεισμικες δονησεις μεγατονων, και όπως σε κάθε μεγαλο σεισμο βγηκαμε στα παρκα.Εκει γνωρισαμε νεους ανθρωπους, μεταφορικα μιλωντας τα social media λειτουργησαν καπως ετσι…Μπηκαν στην καθημερινοτητα μας, και τωρα ολο αυτό δειχνει να μας τελειωνει…
Από εδώ και περα και μεχρι τελη Νοεμβρη, παμε για πολεμο ψεματων και απιστευτης προπαγανδας μεσα στις οικογενειες, στα κομματα να δειτε και τις ομαδες που εχουν προεκλογικη περιοδο, γιατι μας τελειωσαν οι σεισμοι και γυριζουμε σε μια κατασταση που μοιαζει πριν το 2009, αλλα το περιβαλλον θα είναι πιο αρνητικο από τοτε, γιατι ότι νέο γνωρισαμε γυρισε και αυτό σπιτι του, και αν ακομα υπαρχει θα εξαφανιστει σαν μαγεια όπως εμφανιστηκε..
Ετσι μεσα στις ομαδες και τις οικογενειες σας, ετοιμαστειτε σε έναν πολεμο μεχρι εσχατων και ο πιο δυνατος και η πιο δυνατη θα επιβιωσει….
Τωρα το τι είναι νεο, τι παλιο, τι στασιμο, θα σας κανει τετοιες λουπες ο χρονος, που με το φθινοπωρο θα σκεφτεστε σοβαρα τη ψυχαναλυση και ακομα πιο χειροτερα για τους περισσοτερους και τις περισσοτερες τον ψυχιατρο….
Για να δουμε το Δια που είναι stationary και γυριζει οπισθοδρομος μεχρι στις 11/8, και θα φτασει στην ιδια μοιρα που είναι σημερα στις 6/11,να θυμηθουμε ότι ενας καλος ασπεκταρισμενος Διας δεν είναι ενδειξη υλικου πλουτου, αλλα περισσοτερο δινει το ενδεχομενο για ένα διανοητικο αναστημα, φιλοσοφικες ή θρησκευτικες πεποιθησεις, όταν όμως ο πλουτος γινεται αδιαφορος.
Ο Διας μεγεθυνει όλα σε ότι ερχεται σε επαφη, ετσι ώστε μια υπερβολικη πιεση επανω σ αυτή τη λειτουργικοτητα, θα οδηγησει σε καποιο τυπο υπερβολης.
Ειτε με το να παιρνεις ρισκο διαμεσου υπερ-αισιοδοξιας όπως οι εμποροι ναρκωτικων, ξερετε είναι οι περισσοτεροι Jupiterian persons, αφου νιωθουν βασιλιαδες και συνεπως ο Νομος δεν εχει νοημα επανω σ αυτους.
Και ερχεται μετα ένα transit του Κρονου, και ισοπεδωνονται οι ζωες τους.
Ή ακομα με την εξαντληση των πορων διαμεσου της υπερβολικης επεκτασης.Αυτο όμως μπορει να οδηγησει σε μια φουσκωμενη ιδεα καποιου για το ποσο σημαντικος είναι, και μια επιθυμια να το παιζει θεος ή θεα.
Αρα εδώ βρισκεται το κλειδι για τις ναρκισσιστικες καταθλιψεις.
Απο την άλλη οπου η λειτουργικοτητα του δεν είναι δραστηρια μπορει να εμφανιστουν συναισθηματα ανεπαρκειας, σκεπτικισμου, νωθροτητας ή απαισιοδοξιας.
Επειδη κυβερναει τον αδενα της οπισθιας υποφυσης του εγκεφαλου, συνδεεται με την αναπτυξη, καθως αυτή βοηθαει την προμηθεια της τροφης του σωματος, και από εκει συμπεραινει καποιος ότι το σωματικο βαρος παιρνει διαστασεις χωρις ελεγχο.
Αυτά να τα εχετε υποψη σας τωρα που γυριζει αναδρομος στο δικο του σπιτι, στο ζωδιο του Τοξοτη, οπου μια αναδρομη πορεια του ενεργοποιει το μυθο του, με την Aμαλθεια….
καθοσον ο μυθικος πατερας του, ο Κρονος είναι και αυτος στο σπιτι του…
Η Αμάλθεια είναι σύμφωνα με το μύθο η τροφός του Δία τα χρόνια που αυτός μεγάλωνε κρυμμένος σε ένα σπήλαιο στην Κρήτη για να προστατευτεί από τον πατέρα του Κρόνο.
Η κατσίκα, Αμάλθεια έδινε το γάλα της στον μικρό Δία.
Μαζί με τη Μέλισσα και τους μυθικούς Κουρήτες βοήθησαν στην περιπετειώδη γέννηση και ανατροφή του Δία, του μεγαλύτερου των δώδεκα θεών του Ολύμπου, ώστε αυτός μεγαλώνοντας να διεκδικήσει και να αποκτήσει την εξουσία του ως κυρίαρχος του σύμπαντος.
Το κέρατο της Αμάλθειας : Ο μύθος επίσης αναφέρει ότι μια μέρα καθώς η Αμάλθεια έπαιζε με το μικρό Δία, αυτός κατά λάθος της έσπασε το κέρατο. Για να μη στεναχωριέται η Αμάλθεια και ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, ο Δίας έκανε το σπασμένο κέρατο να είναι πάντα γεμάτο με ό,τι λαχταρούσε ο κάτοχος του. Αυτό έμεινε γνωστό στην ιστορία σαν το «κέρατο της Αμάλθειας», ένα αιώνιο σύμβολο αφθονιας.
Η έλξη της αφθονίας όμως έρχεται μέσα από την εμπιστοσύνη σε ένα Πολυσυμπαν που υποστηρίζει και εφοδιάζει τον εαυτό μας, με όλα αυτά που χρειάζεται όταν τα χρειάζεται.
Και αυτή τη φορα το Πολυσυμπαν «κρυβεται» στο «θηλασμο» της Αμαλθειας, επειδη η γωνια που κανει με τον Ηλιο τωρα που είναι stationary ο Διας, είναι ένα τριγωνο που τα ευεργετικα του αποτελεσματα θα τα δειτε να παιρνουν σχημα στις 6/11..
Δηλαδη στην οπισθοδρομη πορεια του θα εχει συνεχως στις πλατες του αυτό το τριγωνο.Κατι που σημαινει θα είναι συνεχως στο μυαλο σας.
Οποιοδηποτε project σας απασχολει.Σε ολο αυτό το project που ετοιμαζεστε και εχετε στο μυαλο σας για σπορα, μην ανησυχειτε κοντα στις 11/8 θα αρχιζει να ανθιζει και στις 6/11 θα παρει σχημα.
Αλλα θα εχετε κοντρα και πολωση με τη Μητερα σας, γιατι θα νιωσει ότι πας να επιτυχεις και να ρουφηξεις ολο αυτό που δεν μπορεσε να επιτυχει αυτή στον εξωτερικο κοσμο.Εκτος και αν στο αφησε κληρονομια.
Εδω θα πρεπει να διερευνησεις το δικο σου Δια στο χαρτη σου αν σαν πατρογονικος δεικτης αφορα τη Μητερα σου ή τον Πατερα σου, σαν τον πρωτο provider στη ζωη σου.
Αν και ο Διας θεωρειται ενεργεια του Πατερα.
Ομως το παραδοξο είναι ότι σ αυτή την ενεργεια προσαρμοζονται καλυτερα οι γυναικες.
Στην κοντρα σου με τη Μητερα σου θα εχεις και αντιπαλους τα αδελφια σου που θα σου κανουν το βιο- αβιωτο, ιδιαιτερα αν ζουν στην σκοτεινη πλευρα του εαυτου σου….
(Jupiter stationary opposition Moon and Jupiter square Mercury)…
Ειπαμε οι γωνιες του stationary, εχουν έναν τροπο να μεταφερονται ολη την περιοδο της οπισθοδρομης πορειας του εκαστοτε πλανητη, και εδώ μιλαμε για Δια, ο οποιος δειχνει ακομα πως συνδεεσαι με την Εξουσια και τι βοηθεια προσδοκας από αυτή…
(Εχουμε εκλογες γι αυτό σας τα γραφω αυτά.Και όχι μονον μια αλλα και Δημοτικες και Ευρωεκλογες, και ισως να γινουν και οι Εθνικες, αν νιωσει ο Al6 σε κατασταση exaggeration).
Ακομα σ αυτές τις εκλογες ευνοουνται οι Pisces,Sagittarius and Cancer types.
Και by the way μιας και μιλαμε για κερατο της Αμαλθειας, πολλες φορες τα «κερατα» μπορει να εχουν μεσα τους μελι και γαλα… αλλα δεν είναι για τους απλους θεους όμως, αλλα για τον Αυτοκρατορων των Θεων…
Για Δια μιλαμε και the dark side of Jupiter είναι και αυτό…
Το συνεχες «κερατο» δηλαδη και όταν ζεις με Jupiterian persons, όπως Pisces, Sagittarius, Aquarius and Cancer types όχι μονον μαθαινεις να ζεις μ αυτό ρισκο, αλλα ζεις και στην “κοσμαρα” σου ξοδευοντας υπερβολικα τους πορους σου, από την υπεραισιοδοξια που σου εμπνεει η Βασιλισσα ή ο Αυτοκρατορας που βρισκεται διπλα σου και εσυ δεν παιρνεις χαμπαρι πως μεταστοιχειωνεται σε χρυση βροχη και Κυκνο και σε κερατωνει.
Και επειδη η ουσια του Δια είναι η αισιοδοξια και η χαρα της ζωης να θυμασαι : αισιόδοξος σημαίνει αυτός και αυτή που έχει τη χαρά της ζωής μέσα του...και αυτό είναι μέσα μας, όχι έξω....
αν το βρίσκεις έξω σημαίνει ότι θέλεις να είσαι εξαρτημένος/η απ την ecstasy και η δοσολογία της εξωτερικά σε κάνει εξαρτημένο...και ισως ένα junkie που επιζητει μια δοσολογια στηριξης απ τους αλλους…και δεν μπορείς να αγαπήσεις αληθινά....όχι μόνον την άλλη και τον άλλο, αλλά Εσένα.....
Συνεπως ο θετικός τρόπος να εργαστεί κάποιος με το Δία, είναι ότι πρώτα απόλα είναι να υπάρξει ένα ζωτικό αίσθημα του σκοπού της Ζωής...να ξέρει γιατί ζεί καποια και ποιός είναι ο σκοπός της, και όχι να "ρουφάει" αυτή την ενέργεια με trickster ways για τα συνεχή "φτιαξίδια" της μάσκας της.
Να παμε σε μενα,γιατι προσωπικα βιωνουμε διαφορετικα στη ψυχη μας τα πραγματα…
Γιατι πολλες από τις καταστασεις που περασα ηταν προσωπικα αστεια καποιου αλλου… με βαλανε εκει και με παρατηρουσανε για πλακα…Και ελπιζω να γελασουν μεχρι να πνιγουν τραγουδουσαν στο A Red Light for the Greens, οι Deep Freeze Mice στα 1983… και νομιζω ότι σ αυτο ανταποκρινεται τα μεγιστα η ζωη μου…
όπως και το if its worth doing, it's worth overdoing, ….
Γιατι η ευφυια και η τιμιοτητα στο να χανεσαι στους δαιδαλους του ερασιτεχνικου πειραματισμου, και της σκορπιας παραθεσης των αρμονικων σχεσεων, με μονο οπλο την pure energy μου και ταυτογχρονα να προσπαθω να πεισω ότι δεν με κυβερναει η μεγαλοασχημια και η φλυαρη επιπολαιοτητα, όπως τους περισσοτερους και τις περισσοτερες ,τα πιο πολλα χρονια πισω…
Οσο κανω απολογισμους περπατωντας ειτε σε μια κρυα Αθηνα, ειτε σε μια Αθηνα με ζεστη …
εχω φτασει στο στην Στοκχολμη περπατωντας από περυσι το Φλεβαρη και βρισκω μια πεποιθηση μου τα προηγουμενα χρονια ότι υπηρχε κατι παραπανω για να πεις και να κανεις, κατι εξω από τις νορμες της λαικοτητας, αλλα και εντελως ξενο προς οποιαδηποτε εννοια ελιτισμου…
αλλα σ αυτό με μισησαν ολες οι παραταξεις και οι ομαδοποιησεις ανθρωπων, γιατι ακριβως ηθελαν τη Ψυχη μου, αλλα παντα αρνιομουν να μη ζω μαζι της….
Και παντα ευρισκα την ιδιοφυη εμπνευση και με την κατασταλλαγμενη προσωπικοτητα που δουλευα επανω σ αυτό, να οδηγουμαι σε πιο συμμετρικες και ευπροσιτες λυσεις, και την ιδια ακριβως στιγμη γινοταν ξεκαθαρα ότι ολες αυτές οι λυσεις δεν μπορουσαν να προερχονται παρα μοναχα από μενα και κανεναν άλλο…
Αυτό δεν μου το συγχωρεσε κανενας και καμια…
Γιατι ακομα με συμμαχο το χιουμορ μου που ηταν πηγαιο οσο και οι συλλογισμοι μου και την ιδια ωρα λειτουργικα αδιαφορο ποιο προηγουταν ή ποιο πηγαζει από το άλλο, τελικα ένα πραγμα χαρακτηρισε τη ζωη μου μεχρι τωρα :
Παντα με απασχολουσε σε ότι μου τυχαινε στη ζωη μου : που σταματαει η λογικη και που αρχιζει το παραλογο…που πρεπει να σοβαρευτω και που να ξεκαρδιστω στα γελια…
Αυτος ηταν ολος ο ψυχικος μου αγωνας όλα αυτά τα χρονια….Ενα ψυχεδελικο ταξιδι…που αν δεν διερευνουσα συνεχως μεσα μου σε ποιο σημειο του χρονου βρισκομαι, θα εκανα παρεα με ολους και ολες τις κολλημενες που αφησα πισω…
Γι αυτό σου λεω αγαπη μου :
come away with me into the misty blue, we will find paradise, a paradise for two, where the waves kiss the shore and the dolphins play, we can hide from the crowd down where the palm trees sway….
my darling come with me, come and take my hand, a waterfall at dawn, by the sparkling stream, well kiss the night away, down on the golden sand….
some polynesian god smiles for you and me, well fly above the waves, above the deep blue sea, oh come away with me into the misty blue, we will find paradise a paradise for two come away…όπως τραγουδουν οι υπεροχοι των πιο υπεροχων tuxedomoon…
Kαι θυμησου αγαπη μου ότι : You are the final kiss,You are the missing,You are the distant home of prisoners,You are the connecting cell,You are the secret room in the house of horror,You are the blue light of peace and loneliness,You are loveless saint
και τελικα : You are the scale by which i measure my own strength….
Kαι ακομα sweet Girl, I've been the lover of so many women now,not to mention all pretty ones.
So forget about the panties and take off that,brassiere my dear you`re so beautiful…
Well it's not an innocent kiss….Judging by the way you sucked my lips...
But Talking about an innocent kiss,except by the way your tongue made it through my lips.
But only lovers can stand, lovers can stand…..
σας ευχομαι τα καλυτερα και καλημερα ολη μερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου