Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Full or Fool Moon in axis Libra-Aries : Τιτλοι τελους μιας Εποχης –crash test of opposites : Amicalement votre : find your true spirit

Full or Fool Moon in axis Libra-Aries : Τιτλοι τελους μιας Εποχης –crash test of opposites : Amicalement votre : find your true spirit

Δεν υπαρχει άλλη πανσεληνος τα τελευταια χρονια που να μην διακρινεται από τοσες οψεις συγκρουσης των αντιθετων δυναμεων της φυσης.Moon opp Uranus, η οποια Πανσεληνος σημαινει Sun opp Moon, αρα εχουμε και Sun conj Uranus,Mars square Neptune,Venus conj Chiron,Saturn sextile Neptune και Moon Quincunx Venus.
Οπως καταλαβαινετε οι γυναικες θα εχουν την τιμητικη τους, καθοσον οι θηλυκες ενεργειες είναι τελειως σχισμενες στα δυο…..
Οι αντιθετες ενεργειες είναι αρχετυπικες διχοτομιες που είναι εμφυτες στον κάθε χαρακτηρα ανθρωπου και μεχρι εδώ δεν υπαρχει κατι παθολογικο ή αρρωστο.
Η διαχειριση τους όμως είναι ολεθριες για τους περισσοτερους ανθρωπους γιατι δεν περιοριζονται μονον στο ποιες ενεργειες είναι αντιθετες, κατι που φαινεται από το mythic story των θεων, αλλα επεκτεινονται και στον τροπο εκφρασης τους που είναι τα ζωδια και κατά επεκταση και στους οικους που είναι τομεις εμπειριας της ζωης.
Το τελευταιο σημαινει ότι στην προσπαθεια μας να γειωσουμε καποιους στοχους μας που προκυπτουν από αντιθετες ενεργειες, αυτή η προσπαθεια μπορει να καταληξει σε ένα αδιεξοδο παθολογικων νευρωσεων.
Παρτε παραδειγμα τους αντιθετους πολους του θηλυκου που βρισκεται σε πολεμο και που εχει την τιμητικη του σ αυτό το party του crash test αντιθετων…
Εάν είναι καποια Μητερα είναι δυσκολο να είναι Εταιρα.
Και σ αυτό δεν φταινε οι κοινωνικες συνδεσεις και το περιβαλλον όπως νομιζουν οι περισσοτερες και οι περισσοτεροι.
Αλλα είναι ένα εμφυτο προβλημα μιας αρχετυπικης διχοτομιας που παρουσιασεται από τη δεσμευση που σου απαιτειται όταν εχεις παιδια. και αυτοματα σου περιοριζει τον ελευθερο χρονο και κανει την ελευθερια της individualistic life της Εταιρας πρακτικα απιθανο να εκφραστει.
Γιατι η ενστικτωδης διασταση του θηλυκου αντιτιθεται στο θηλυκο σαν πνευματικος συντροφος και playmate, ανεξαρτητα αν εχεις να κανεις με αντρικη ειτε γυναικεια ψυχη.(αντιθετες ενεργειες Moon and Venus).
Φυσικα δεν είναι τυχαιο το παραδειγμα που σας φερνω αναμεσα σε Σεληνη και Αφροδιτη.
Και επειδη η Πανσεληνος γινεται στο ζωδιο του Ζυγου που το κυβερναει η Αφροδιτη μολις η εκρηξη συναισθηματων δωσει το επανω χερι στην Αφροδιτη, αμεσως θα βγει στην επιφανεια μια άλλη ενταση που θα φτασει σε πολωση.
Απο τη μια οι ενεργειες της αγαπης, της ομορφιας και της αρμονιας και από την άλλη η ενημερωση στο οτιδηποτε στη ζωη είναι παραμορφωμενο, τραυματισμενο και αθεραπευτο.
Αφροδιτη και Χειρωνας και ο Ερμης διπλα θα χρειαστουν σαμανικες τελετες να βρουν μια συνεννοηση γιατι είναι μια βαθια και οδυνηρη διχοτομια.
Γιατι του Χειρωνα τα τραυματα είναι τελειως εχθρικα στην ομορφη κατοικια της Αφροδιτης.Δεν υπαρχει κανενα σημειο επαφης αναμεσα τους και το καθενα υποφερει από την πραγματικοτητα του αλλου.
Ακομα επειδη η Αφροδιτη συμβολιζει την γυναικα ερωμενη στο ζωδιο του Ιχθυ, εχοντας ασχημη οψη με τη Σεληνη, πιθανον οι προβολες του κάθε προσωπου να στρεψουν τα προσωπα στην αναζητηση ευχαριστησης εξω από τη καθημερινη συνηθισμενη σχεση τους επειδη το τετραγωνο που εχει η Αφροδιτη με το Δια, προτρεπει στην οριστικη παραδοση στην αμαρτια, επειδη δεν υπαρχουν αντιστασεις.
Διας στον Τοξοτη δυνατος και Αφροδιτη στους Ιχθεις σε εξαρση δινουν έναν ακομα τονο στις Ποσειδωνιες δυναμεις…
Η αληθεια είναι ότι στη συνοδο Αφροδιτης και Χειρωνα βρισκεται εκει και ο Ερμης που μπορει να πηγαινει παντου και σε ολους τους κοσμους των αντιθετων.
Αλλα ποιος και ποια εχει μυαλο σημερα σ αυτές τις συνθηκες για να το βαλει να δουλεψει.Το μυαλο χρωματιζεται πολύ από τη συγχιση που υπαρχει στα συναισθηματα σ αυτή την Πανσεληνο (Moon quincqux Neptune).
Kαι για να συνειδητοποιησουμε ακομα τι σημαινουν αντιθετες ενεργειες, είναι ότι δεν υπαρχει σημειο επαφης αναμεσα τους, και οσο πιο ασχημη η οψη τοσο περισσοτερα προβληματα συμπεριφορων.
Και αυτό σημαινει ακομα ότι η κάθε αντιθετη ενεργεια υποφερει από την αποδοχη και μονον της πραγματικοτητας της αλλης.
Όλα θα ξεκινησουν από μια απλη αναστατωση που θα φερνει σταδιακα ανατροπες με ξαφνικα γεγονοτα που θα οφειλονται μονον και μονον επειδη οι αντιμαχομενες πλευρες δεν μπορουν να ανεχθουν την αποδοχη της εκατερωθεν πραγματικοτητας τους.
Και φυσικα θα προσπαθουν να ορθολογικοποιησουν ολο αυτό, και δεν εχει νοημα για κανενα επιχειρημα να παιρνεται σοβαρα εκατερωθεν..
Ειπαμε είναι απλα τα πραγματα : Καμια και κανενας δεν μπορει να ανεχθει την υπαρξη της πραγματικοτητας της αλλης πλευρας.Και η εκρηξη των συναισθηματων για την ακριβεια η υπερδιεγερση της εξαψης αυτων των συγκινησεων θα παρασυρει τα παντα στο περασμα της, για να κλεισει οριστικα ένα ολοκληρο κεφαλαιο των ζωων μας που αρχισε από τις αρχες αυτης της δεκαετιας.
Γι αυτό αναφερω την κατασταση Amicalement votre, δηλαδη long long goodbye…
Τα Ποσειδωνια νερα της κυριαρχιας του Θεου επανω σας, οι εσωτερικοι κυκλοι το ονομαζουν πεμπτη διασταση, αλλα εγω το ονομαζω «εχουμε χασει τη μπαλα, από τα χρωματα των ακμων των διαμαντιων των ψευδαισθησεων μας όπως ανοιγουν»…
Και τι λενε αυτοι τα ακουμε “βερεσε” προς το παρον….
Ειμαστε κατοικοι του Solaris μονιμα πια…και εδώ δεν υπαρχει χρονος ουτε οι διαστασεις του…Εδώ ζουν ξωτικα και νεραιδες με γοργονες μαζι…
Και αν δεν εχεις καποια σχεση μαζι τους, από αυτές χαθηκες στα απειρα χρωματα της ψυχεδελειας…
Καλα οποια βρεις μπροστα σου..μηπως εχει σχημα ?
όλα στην φαντασια σου θα είναι…τι σκας για να επιλεξεις…
Αυτά είναι μεχρι τη Γη και τον Κρονο της….
Η Αλικη στη Χωρα των Θαυματων τελειως…
Και από την αλλη εδώ που εισαι βλεπεις ολη την ηλιθιοτητα των αλλων που είναι πιο κατω…
αλλα κυριως νιωθεις ότι There was a time....you read my mind...
No one between us...Just sunshine…
Και βλεπεις μια τρομακτικη ευκαιρια : να συμφιλιωθεις με ότι καποτε σε εκανε κομματια…
O χρονος αυτος δινει μια ευκαιρια να συμφιλιωθεις και να συνεννοηθεις ώστε να πας παρακατω…
Πιστεψτε με…
και θα δικαιωθειτε….
Το Saturn sextile Neptune είναι πολύ σημαντικη οψη για να τη διαλογιστεις, αν ξεφυγεις λιγο από τις νευρωσεις και τις εμμονες σου.
Γιατι ετσι θα νιωσεις ελευθερα τη φαντασια σου.Γιατι μ αυτή την οψη στην ουσια φοβασαι το μπατσο και το δεσμοφυλακα της ψυχης σου.Και ακομα χειροτερα το εχεις προβαλλει σε καποιους και καποιες…
Δεν φτανουν που εχουν το δικο τους αυτοι, φορτωθηκαν και το δικο σου…
Διαλογιζοντας την οψη saturn sextile neptune, θα δεις σε ποια θεματα εισαι mystic type και που το μπερδευεις με το love-type, λεγε με Neptune in pisces παλι , από τη μια και που εισαι will type που διασκορπιζεται επειδη την ιδια ωρα φλερταρεις και με το change type…λεγε με Jupiter in Sagittarius…
Kαι επειδη θα νιωθεις ότι τρεχει ο Γαλαξιας σε άλλες εποχες, (Saturn conj Pluto-εδώ φωτογραφισαν τις μαυρες τρυπες του Συμπαντος), επειδη θα θελεις να χορευει η ανασα σου στο σωμα μου γιορτες και θα το βρισκεις δυσκολο να γινεται, το πιο σιγουρο είναι θα παιρνεις αγκαλια την καινουργια σου αγωνια που τη λεν αμφιβολια και δυστυχως θα είναι η πιο μεγαλη του αυριο μοναξια σου ….
Δεν ξερω τι καταλαβατε από αυτό το ψυχεδελικο ταξιδι που σας περιεγραψα, αλλα αυτή η Πανσεληνος τα χειροτερα crash-test of opposites στις ζωες μας και ερχεται να οριστοκοποιησει τις σεισμικες δονησεις μιας ολοκληρης εποχης για να καλλιεργησεις τη ΦΑΝΤΑΣΙΑ για να βγεις από αυτό το tunnel της καταστροφης που εχει ηδη φανει από τα αποτελεσματα uranus square Pluto…..
Οι μερες σε ταξιδευουν για να βρεις την winner συνειδητοτητα σου, που εχει θαψει η ατολμια σου και οι φοβοι σου , και όπως τα εκανες ετσι και θα τα “λουστεις” για να αναγκασεις να ξεκλειδωσεις αληθινα την φαντασια σου….
Υπαρχει και κατι απλο : Αν δεν εχεις ξεπερασει την αγωνια σου δες που εχεις “φαει” γκολ μαζεμενα, και θα νιωσεις από που πρεπει να ξεκλειδωσεις τη Φαντασια σου.
Φυσικα και θα αφαιρεσεις τις φαντασιωσεις σου.Αφου αυτές σε εκαναν να “φας” εφταρα…
τι να τις κανεις πια αυτές τις φαντασιωσεις σου …?
Γιατι άλλο η χρηση της φαντασιας και άλλο ειμαι κυριαρχημενη από τις φαντασιωσεις μου.Και όταν ξεχωριζεις τη διαφορα μπορεις να φυγεις από τη ψυχεδελεια σου και όπως σε εμπλεξε στη ζωη σου αυτή….
Αλλα νιωσε το :είναι ευκαιρια να συμφιλιωθεις με αυτό που σε κανει κομματια….
Ακομα και αν χρειαζεται να υποκυψεις στην Αμαρτια η οποια εχει δυο σκελη : Αμαρτια εναντια στους αλλους δηλ. το κοινωνικο σου περιβαλλον ή Αμαρτια εναντια στον Εαυτο σου δηλ.το μυαλο σου, το σωμα σου και τη ψυχη σου…
Η επιλογη είναι δικη σου ….και τοτε μπορει να δεις έναν αλλο ο ρυθμο που θα μπει στη ζωη σου μετα….
Και μην σκεφτεις μονον ψυχολογικα : γιατι είναι κοινοτυπία να πουμε πως η αληθινη σημασία του όρου ψυχολογία είναι ο λόγος της ψυχής.
Νομίζω ότι εχει δικιο η Alice Bailey που αναφέρει ότι η αληθινή σημασία είναι ο ηχος….
ο ηχος που επιφέρει ένα αποτέλεσμα στην ύλη…
Να νιώσει κάποια, κάποιος βαθιά πρώτα απόλα την ένταση του αληθινού του Εαυτού…
Είναι να σαν κάνει κάποια/ος sex, χωρίς να επιδιώκει οργασμό…
Αποτέλεσμα στην ύλη, μια συγκεκριμένη ακτινα μπορεί να αποδώσει όμως…
Οι αποκρυφιστές και οι εσωτερικοί έχουν δημιουργήσει έναν όρο που τον αποκαλούν αιθέρα…
και αυτός ο αιθέρας είναι ένας σύγχρονος τρόπος έκφρασης «των υδάτων του διαστήματος», που είναι τα υδατα της επιθυμίας, στα οποία βρισκόμαστε καταβυθισμένοι..
Όταν αυτό το ρεύμα των υδάτων μπει στον Ποταμό της Ζωής, φευγοντας απ τα υδατα της επιθυμίας, η δίοδος του ρεύματος μπορεί για μια στιγμή να ανιχνευτεί, μια συντομη στιγμή, και επειτα να χαθεί…
Όταν τα ρεύματα της αισθαντικής ζωής συναντηθούν εκεί όπου ο ποταμός περνά γύρω από τους πρόποδες του γιγάντιου βουνού, τότε ένα απέραντο ρεύμα φαινεται που κυλά βορεια…
Και από εκει μπορει να δεις τη μεγαλη εικονα, που μπορει να είναι οδηγος, εμπνευση και ο Κόσμος περιμένει να αποκαλυφθεί μέσα από σενα….
ο μικρόκοσμος και ο μακρόκοσμος είναι για μια στιγμή, ενωμένα …
Όλα αυτά τα μεταφέρουν οι αντιθετες δυνάμεις μαζί….
Γι αυτό δεν πρεπει να αναπνευσεις από τους τους αφρούς και απ τη λύσσα των αντίθετων δυνάμεων,γιατι θα δημιουργήσεις μια τεράστια συγχιση για το που πας…
Και αυτή τη στιγμή το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στις πιο βαθιες λαχτάρες μας για κατι μεγαλύτερο και την πραγματικότητα των τριων διαστάσεων είναι υπερβολικα μεγάλο, και όλες μας και όλοι είναι να περιμένουμε με υπομονή να επιτρέψουμε στον εαυτο μας να μεταμορφωθεί αργά απ αυτή την διαδικασία,και η επομενη εποχη θα ειναι απ τους πιο δυσκολους συναισθηματικα μηνες, αφου φέρνει την τελική αναμέτρηση μπροστά μας,ενθυμούμενοι τα λόγια του Λαο Τσε :
Αυτό που η κάμπια ονομάζει τέλος του κόσμου, η ζωή το λέει πεταλούδα....
γιατι η ομορφια χορεύει αυταρεσκα μεσα στα ερειπια του χθες,ενω η ζωη σου σκηνοθετει και πάλι τη φαιδρη της κόλαση...και βρισκοντας μια μορφη που να περιεχει το πρόσωπο μου,μια μελωδια σου να διαρκει περισσοτερο απο μια ανασα, ένα τέλος που μπορει να επωμισθει το βαρος της απώλειας,κατι ελαχιστο, ενα τιποτε σχεδον, όμως αρκετο για ενα θαυμαστικο, για μια προσωρινη τελεία....
("ευθραυστη επικρατεια των λεξεων" του Χαρη Βλαβιανου..)
Και θυμησου ότι δεν μπορει να "χωρέσει" στη Ψυχη σου τόσο Ερωτας, βγαλμένος απ την αγρια γοητεία ολων των Αντιθετων του Συμπαντος...
the beauty των Υβριδιων.....
ισως γιατι οπως σας γραφω συνεχως ειμαστε σε εκεινη τη ψυχική κατασταση που μπορουμε να βλέπουμε την :
“The latest incarnation of Oedipus, the continued romance of Beauty and the Beast stands this afternoon on the corner of 42d Street and Fifth Avenue, waiting for the traffic light to change”.
( Joseph Campbell)
Απολαυστε ότι μπορειτε από την Πανσεληνο αυτή, που σας ετοιμαζει για μια Νεα Εποχη…
Καλημερα ολη μερα και φτασαμε Παρασκευη και Μεγαλη Εβδομαδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου