Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Mercury in Gemini-Venus in Taurus-Mars in Cancer-Neptune stationary : Environment versus Destiny : hidden powers or illusions

Από αυτή τη εβδομαδα εχει αρχισει  μια νεα περιοδος σε ένα άλλο αχαρτογραφητο τοπιο που εχουμε εισελθει.
Συνηθως οι μεγαλες αλλαγες σηματοδοντουται από τους γιγαντες του Ηλιακου Συστηματος :Ουρανος, Ποσειδωνας και Πλουτωνας.Αυτοι είναι οι φυλακες του χρονου και μεσα σ αυτό το πλαισιο των αλλαγων προσαρμοζονται και οι υπολοιποι πλανητες που εκπροσωπουν τις αλλαγες στο επιπεδο της ιδιαιτεροτητας.
Τα τελευταια χρονια ειχαμε 7 ακριβη τετραγωνα αναμεσα σε Ουρανο και Πλουτωνα που η στατιστικη τους δειχνει παγκοσμιες ανακαταταξεις και η εισοδος του Ποσειδωνα στους Ιχθεις και το τετραγωνο του με τον Κρονο δημιουργησε ακομα μεγαλυτερη ανασφαλεια επειδη αυτά τα επτα τετραγωνα
Εμοιαζαν με σεισμικες δονησεις που ολους και ολες τους ταρακουνησαν για τα καλα….
Τωρα ειμαστε σε μια περιοδο που κανουμε απολογισμους , τι ακριβως χασαμε, τι ακριβως κερδισαμε …που ακριβως βρισκομαστε…
Σημερα μετα τα μεσανυχτα εισερχεται ο Ερμης στο ζωδιο των Διδυμων αυξανοντας την πνευματικη ανησυχια επειδη ότι μαθαινει και ότι επικοινωνει καταλαβαινει τη ζωη με το ρητο :λιγο από όλα…
Όμως η πληροφορια του εξωκρονιου περιβαλλοντος και των αλλαγων που εφερε εχει δημιουργησει μια τεραστια πληροφορια για μια ζωη ολοκληρη, και ο μεγαλος κινδυνος τωρα είναι ότι ο Ερμης στους Διδυμους να φανερωσει τη συνδεση που εχουν κανει οι περισσοτεροι σε διαφορετικα γεγονοτα και το σχηματισμο γρηγορων συμπερασματων.Αυτο εάν ισχυει υπαρχει κινδυνος τρομακτικων αναφλεξεων με ότι εχει σχεση εμποριο και αδελφικες σχεσεις.
Από την άλλη η Αφροδιτη εχει εισελθει στον Ταυρο, που μπορει να δειξει υπομονη στις αδυναμιες των συντροφων μας και των συνεργατων μας, αλλα εχοντας μια προτιμηση σε μια δυστυχισμενη ασφαλεια για χαριν ενός σταθερου μελλοντος.Αλλα αυτό κανει τους περισσοτερους να χανουν τις πιο ραφιναρισμενες εκδηλωσεις αγαπης ,λογω του ότι εδώ ο συγκεκριμενος ζωδιακος χωρος ζηταει συγκεκριμενα αποδεικτικα αφοσιωσης.
Υπαρχει όμως τετοιος κανονας στη ζωη ?
Φυσικα και όχι.Για να δουμε όμως πως θα εξελιχθει η δραση αφου και ο Αρης εχει μετακινηθει στο ζωδιο του Καρκινου και αναμενουμε καποιες συμπεριφορες με βαση τα παραπανω.Στην αρχη επικρατει μια ευγενεια και μια διπλωματια για να αποφευχθει η οποια συγκρουση.Ομως εδώ η libido όπως εκφραζεται από τον προσωπικο οδηγο που είναι ο Αρης, τα ενεργειακα επιπεδα της είναι κυκλικα ακολουθωντας τις ψυχικες διαθεσεις.Πρεπει να θυμομαστε ότι τα ζωδια είναι ψυχικες αναγκες και οι πλανητες οδηγοι.Ετσι η αναγκη να συντηρησεις συναισθηματικο δεσιμο από τη μια μπορει να οδηγησει τους πιο πολλους σε μια πλαγια συμπεριφορα και μια απροθυμια να εκφραζουν συναισθηματα και προσωπικες αναγκες  με αποτελεσμα την επικρατηση μιας μνησικακιας που εχει τη βαση της στο εξης απλο :
Η προσωπικη σου ικανοποιηση εχει θυσιαστει στις επιθυμιες των αλλων.
Ετσι η οποια σταθεροτητα προσπαθει να επιβαλει η Αφροδιτη στον Ταυρο, οι πιο πολλοι αισθανονται χωρις θαρρος να αντιμετωπισουν το οτιδηποτε εξ αιτιας της εμμονης τους για απορριψη ή αποτυχια.
Για  να εργαστει καλα ένα τετοιο περιβαλλον χρειαζεται υποστηριξη και επιβεβαιωση στις προσπαθειες που κανουν ολοι αυτοι και ολες αυτές που διακρινονται από ελλειψη θαρρους.Ποσο όμως ευκολο είναι ολο αυτό την ιδια ωρα που όταν καποιος φοβαται εκδηλωνει συμπεριφορες  πλαγιων τροπων, φθονου και μνησικακιας…
Από την άλλη οι Δεσμες της Σεληνης εχουν μετατοπιστει στον αξονα Λεοντα-Υδροχοου εδώ και ένα μηνα και τον Αυγουστο θα γινουν εκει οι καθιερωμενες εκλειψεις, και αφου θα εχει ταξιδεψει και ο Αρης εκει.
Στη ζωη υπαρχει παντα μια συνεχεια.Δεν αλλαζει κατι στο πλανητικο πανθεον που ερχεται ξαφνικα και απροσκαλεστο.Οποιοδηποτε ξεσπασμα και αρνητικο εχει τους σπορους μιας ασκοπης και ανεγκεφαλης συμπεριφορας από το παρελθον.
Ότι σπερνεις θεριζεις.Ειναι απλο.
Το Ζωδιο του Καρκινου με τη Σεληνη εχει κλειστη σχεση με τις Δεσμες της Σεληνης.Συνεπως  αναλογα με το πως θα είναι οι δρασεις μας κατά τη διαρκεια του Αρη στον Καρκινου, αντιστοιχα αποτελεσματα να περιμενεις τη διαρκεια του Αυγουστου, που θα μαζευτουν παρεα όλα και ολοι μαζι στον αξονα των εκλειψεων.
Και ποτε αυτές δεν είναι εξ ορισμου αρνητικες και κακες.Απλα απελευθερωνουν περισσοτερο ηλεκτρικη ενεργεια από το συνηθες με αποτελεσμα ότι εισπραττεις ασχημο να σου παρουσιαζεται σαν μοιρα.  
Δεν είναι βεβαια γιατι οι ανθρωποι δεν εχουν συνδεση με τις παρελθοντικες σκεψεις και συμπεριφορες τους.
Το αποτελεσμα είναι οδυνηρο γιατι όπως λενε και στο Μεσολογγι : “κατουρας στη θαλασσα, αλλα θα το  βρεις όμως αυτό στο αλατι…”..
Ακομα το περασμα του Αρη από τον Καρκινο θα ενεργοποιησει ακομα μια φορα το Uranus square Pluto, με ανεπιθυμητες εκρηξεις επειδη οι αντιμαχομενες μεριδες προσπαθουν με τον οποιοδηποτε εμμονικο τροπο να επιβαλουν αποψεις και στασεις ζωης η πλευρα επανω στην άλλη.
Και εδώ δεν μπορουν να βρουν μεση λυση.Η κάθε πλευρα αρνειται να πληρωσει τα οφειλουμενα και η σταση του Ποσειδωνα που ερχεται αυτές τις μερες –αφου θα είναι stationary- θα δημιουργησει ακομα μεγαλυτερη συγχιση ενώ θα φερει στην επιφανεια ότι κρυφο και υποκριτικο συμπεριφερθηκες.
Τετοιες μερες δεν μπορεις να βρεις τις αληθειες που ψαχνεις γιατι το περιβαλλον του φυσικου κοσμου που ζεις δεν εχει ότι χρειαζεσαι για να εμπνευστεις.Και ενώ χρειαζεσαι κατι να κανεις μια δεσμευση σε μια νεα πεποιθηση, σου είναι δυσκολο  να βρεις αυτή την πεποιθηση για να σε εμπνευσει.
Ολο το εργο δυσκολιας βρισκεται στο εξης :Ακομα και αν εχεις βρει κατι για να αφοσιωθεις στη ζωη, είναι δυσκολο να βρεθει ένα περιβαλλον για να εκδηλωθει αυτου του ειδους η εκφραση σου.Το περιβαλλον που ζεις δεν μεταδιδει επανω στο ιδιο καναλι που εσυ προσπαθεις να λαβεις αυτό που εκπεμπεις.Το περιβαλλον προσφερει ασημαντη υποστηριξη στο να σε βοηθησει να εστιασεις τα images που εχεις εμπνευστει ή να κανεις αντικειμενικοτητα καποια ιδανικα σου.
Ο Ποσειδωνας με τα παραπανω αποτελεσματα είναι ηδη εσωτερικος κυβερνητης του Καρκινου δημιουργωντας μια παλιρροια συγχισης και αβεβαιοτητας.Ο Αρης είναι ηδη στον ιδιο χωρο.
Άλλη μια συγκρουση των αντιθετων είναι ηδη προ των πυλων….
Τι μας μενει λοιπον ? Να συνειδητοποιησουμε με ακριβεια τη διαφορα των φαντασιωσεων μας από το reality που ζουμε για να μπορεσουμε να υποστηριξουμε τα λιγα αγαπημενα προσωπα που μας εχουν μεινει, και στην επιστροφη να μπορεσουν ρεαλιστικα να στηριξουν και αυτά εμας….
Γιατι αυτή η περιοδος όταν εισαι κεντραρισμενος στις αναγκες του εαυτου σου τη ζωη θα την αντιλαμβανεσαι σαν μια διαδρομη οπου οι πιο ουσιαστικες εμπειριες σου θα βρισκονται με την παρεα των αλλων
Η Ζωη μας καλει να συνεργαστουμε με τιμιοτητα και ειλικρινεια…Αν κατορθωσουμε και ξεπερασουμε θυμους και μνησικακιες θα ελθουν εκπληκτικα αποτελεσματα από τα προσωπα που αγαπαμε και συνεργαζομαστε….
Ευχομαι τα καλυτερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου