Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Full moon in axis Libra-Aries : retro-grade feeilings …

Full moon in axis Libra-Aries : retro-grade feeilings …

H Πανσεληνος με τις πολλες αναδρομες κινησεις πλανητων…
Ερμης από χθες στο ζωδιο του Ταυρου και του Κριου αναδρομος μεχρι 4/5.
Η Αφροδιτη μεχρι 16/4 retrograde στο ζωδιο του Κριου και του Ιχθυ οπου κανει συνοδο με το Χειρωνα.
Και Διας με Κρονο επισης αναδρομοι με τον τελευταιο στο σπιτι του Δια να είναι αναδρομος.Με τοσα αναδρομα η λογικη που ισχυει στην τεχνη της Αστρολογιας είναι ότι αυτά που παραμενουν σε ευθυγραμμη κινηση παιρνουν τον κυριο λογο για να προχωρησουν οι οποιες εξελιξεις…
Και ευθυγραμμοι είναι ο Αρης, ο Κενταυρος Χειρωνας, ο Ουρανος και ο Ποσειδωνας.Αφηνουμε τον Πλουτωνα γιατι γυριζει επισης αναδρομος από τις 21/4 και μετα.
Οι αναδρομοι πλανητες δεν είναι κατι τραγικο αν καποιος και καποια αρχιζει και διαλογιζεται τη ζωη του τα τελευταια οκτω χρονια.
Εχουμε ξαναμιλησει πολλες φορες για το Uranus square Pluto που μοιαζει με τρομακτικες σεισμικες δονησεις που μας αναγκασε να αφησουμε τις εστιες συνηθειας μας και αναισθητικης καταστασης .Οτι γνωρισαμε σε εμψυχο υλικο τα τελευταια χρονια δεν διακρινεται από τη σταθεροτητα του και σιγα- σιγα οσο θα απομακρυνεται η τροχια του τετραγωνου αυτου, τοσο θα επιστρεφουμε σταδιακα στην προ του 2009 κατασταση.
Βεβαια ποτε δεν είναι ιδια τα πραγματα.Οτι χαθηκε δεν μπορει να επιστρεψει με τιποτε ειτε σε ψυχικο επιπεδο, ειτε σε υλικο.
Καμια οψη στον ουρανιο θολο δεν είναι εξ ορισμου κακη.
Γι αυτό οτιδηποτε συμβαινει εκει εχει ένα αντικτυπο στις ψυχικες μας διαθεσεις και σε καποια αντιστοιχα ψυχικα κομματια μας που απαιτουν εκφραση στην καθημερινοτητα μας.
Από εδώ και περα ότι διαδραματιζεται θα εχει ένα ειδος μονιμοτητας για πολλα χρονια…
Ακομα στις σχεσεις σας ότι εμφανιστηκε συνηθως θα εξαφανιστει σαν μαγεια, όπως εμφανιστηκε σ αυτό το αντιστοιχο διαστημα…
Αυτό που μενει είναι η ιδεα του ότι η Ζωη είναι απροβλεπτη , τραγικη και κωμικη συναμα.
Καποιος και καποια πρεπει να εχει αρκετο χιουμορ για να μπορει να δει τα συνεπακολουθα, χιουμορ που λειπει από τις ζωες μας,καθοσον ειμασταν πολλα χρονια σε αναισθητικη κατασταση, και δεν μπορουσαμε να δουμε τα αυτονοητα ποσο μαλλον τους ψυχαναγκασμους μας…
Οι ψυχαναγκασμοι μας είναι κυριως προιοντα σκεπτομορφων, που δημιουργουνται απ το ηλεκτρικο μας σωμα (planet Uranus) και οι οποιες ειτε είναι κακοβουλες ειτε είναι καλοπροαιρετες..
Αυτές οι σκεπτομορφές έχουν πολλούς προορισμούς. Πηγαίνουν σ’ εκείνον ή σε εκεινη στον οποίο τις στέλνουμε. Πηγαίνουν και συσσωρεύονται με τις μαζικές σκεπτομορφές που έχουν δημιουργηθεί απ’ τις σκέψεις των ανθρώπων. Μπορούν επίσης να καταστραφούν απ’ τον δημιουργό τους, αν ξέρει πως να το κάνει.
Το τετραγωνο όμως ουρανου και πλουτωνα και ιδιως όταν ο πλουτωνας γινεται κορυφη
t-square με τη συμμετοχη και των αλλων πλανητικων ενεργειων συνηθως τις καταστρεφει και ουρανος επανερχεται δημιουργωντας καινουργιες…
Τι μενει τελικα ? Ότι καποιος ή καποια θα πρεπει να δει τις οντοτητες αυτές το πως λειτουργουν μεσα του…
Και μεσα του αυτές συνηθως εχουν την μορφη της anima για αντρες και τη μορφη του animus για τις γυναικες.
Κανενας και καμια δεν μπορει να παραμεινει συνεχως σε επαφη με τετοιες ενεργειες. Οπως ερχονται ετσι εξαφανιζονται και το ρολο του πως θα γινει μια νεα Συνθεση και πως θα αντιμετωπισεις τη νεα πραγματικοτητα αναλαμβανει ο Κρονος.
Ο οποιος με τη σειρα του διαθετει το σπορο της μελλοντικης αναπτυξης ανακαταμενος με τη Σκια του Εαυτου και τις ιδιοτητες του αρνητικου Εαυτου.
Παλιοτερα οι φωτογραφοι ειχαν την αναγκη του αρνητικου, ετσι ονομαζοταν το film για να μπορεσουν να φερουν στο φως τα οραματα της τεχνης τους.Η διαδικασια είναι περιπου η ιδια.Την ιδια ωρα όταν ηταν ετοιμη η φωτογραφια, αυτή ανηκε εξ ορισμου στο παρελθον με αποτελεσμα την εμφανιση νοσταλγικων συναισθηματων…
Μ αυτό το σκεφτικο ότι εχει διαδραματιστει από το 2009 και μετα ανηκει πια στο παρελθον.Εχουμε μαθει πολλα από τη λογικη της καταρρευσης.Ή δεν εχουμε μαθει ?.
Καποιες άλλες φορες οι σκεπτομορφες αυτές εφερναν νεα προσωπα στη ζωη μας για να εχουμε τη δυνατοτητα να τις προσωποποιησουμε.
Αυτά τα προσωπα με τον αλφα ή βητα τροπο μας υποχρεωσαν να δουμε τους ψυχαναγκασμους μας, που ακομα μπερδευτηκαν και με την ουσια του Ερωτα.
Ο Ερωτας είναι δημιουργημα της Φυσης και εχει τη μαγικη ικανοτητα να φερνει σε σχεση δυο ανθρωπους.
Ναι καποιες σχεσεις προχωρησαν, αλλα ότι είναι ακομα σε στασιμοτητα και στειρωση είναι προιοντα των ψυχαναγκασμων μας , που ολο αυτό το διαστημα επρεπε να βγουν στην επιφανεια για να αποφευχθει η τοξικοτητα του συστηματος.
Συνεπως υπαρχει κερδος όπως και να το δει καποιος αυτό το θεμα.Δεν μπορει να περιμενεις τον Ερωτα για παραδειγμα όταν η ζωη σου ειχε τοξινωθει συναισθηματικα επι πολλα χρονια.
Δεν μπορει επισης να παραμενεις σε υπνωση, επειδη θεωρεις ότι για παραδειγμα οι σχεσεις σου με την οικογενεια θα παραμεινουν αμεταβλητες τη στιγμη που η ιδια αυτή η ομαδα σου τραβουσε συνεχως το χαλι κατω από τα ποδια.
Και αυτό ψυχαναγκασμος είναι.
Ο Καθενας και η καθεμια ας αναλογιστει με τοσα αναδρομα τι του εφερε η ζωη ολο αυτό το διαστημα.Και ας χρησιμοποιησει τη λογικη του σε κοντρα των διαθεσεων του που τον οδηγουν παραλογα τις πιο πολλες φορες αφου οι διαθεσεις εχουν ένα χαρακτηρα lunatic συμπεριφορας.
Ακομα πορευομαστε μονοι μας και αυτό είναι ότι πιο δυσκολο να το αποδεχτεις.Απο την ωρα που περιμενεις έναν Ερωτα να σου φορτωθει ολο αυτό που πρεπει να δουλεψεις με τον Εαυτο σου, τοτε μιλαμε παλι για ψυχαναγκασμο, ο οποιος σε οδηγει να γινεσαι παραλογος απαιτωντας να φορτωθει η άλλη πλευρα ολο το δικο σου προβλημα.
Τα εχουμε πει πολλες φορες , τα εχουμε γραψει άλλες τοσες.Ακομα κάθε συγκρουση που δεχεται ο πλανητης και ο μυθικος θεος Ουρανος, αναγενναει την ιδια τη θεοτητα της ομορφιας την Αφροδιτη.
Και η εννοια της ομορφιας δεν επιβαλλεται για κανενα λογο.Βρισκεται στα ματια του παρατηρητη, ανεξαρτητα του πως νιωθεις εσυ γι αυτή την εννοια της Ομορφιας.
Δεν υπαρχουν φυλες, κρατη, λαοι, ομαδες και οικογενειες που είναι εξ ορισμου ομορφες.
Η Εννοια της Ομορφιας είναι individual προιον και δεν γινεται το ασχημο να μην αφορα και εσενα.Ακομα αυτό το ασχημο όταν το ψαξεις μεσα σου μπορει να σε οδηγησει σε χρυσο και διαμαντια.
Αλλα αυτή είναι μια διαδικασια μοναχικη γιατι αν την ομορφια τη βλεπεις μονο στους αλλους και στις άλλες, τοτε μπαινεις σε έναν οδυνηρο δρομο για να αποδεικνυεις συνεχως ότι δεν εισαι “γαιδαρος”…σπαταλωντας απιστευτη ενεργεια για να δωσεις ψυχη στις σκεπτομορφες σου που γεννιουνται συνηθως από τους ψυχαναγκασμους σου.
Με βαση τα παραπανω, μπαινουμε στο Πασχα που σημαινει Περασμα.
Και επειδη χορευει γυρω η Εποχη, μεσα της αλλαζει τη σκοτεινια της θλιψης σε λαμψεις της οργης…
Γιατι τρεχει ο Γαλαξιας σε μια άλλη εποχη, εκεινη που παιρνω αγκαλια την καινουργια μου αγωνια που τη λεν αμφιβολια και είναι πιο μεγαλη του αυριο μοναξια…
Και όπως θα κυλαει το δακρυ του αιωνα στο σωμα μιας σπαταλημενης γης Ανυμφευτης,
Θα ξυπναει πρωτος ο ερωτας με κλαματα μωρου που βγαζει τα πρωτα του φτερα
Κι από την ακρη του χρονου θα σηκωνεται αργα …
ενας καινουργιος ομορφος κοσμος…
Αυτά μας τραγουδουσαν οι Ιρις ένα σπανιο μουσικο ελληνικο συγκροτημα στα μεσα της προηγουμενης δεκαετιας, εκει ακριβως που αφησαμε τις ζωες μας πριν τις σεισμικες δονησεις του Uranus square Pluto…
Που ειχαμε μεινει λοιπον : Με τη θάλασσα στα χείλη,μου μιλάς τώρα μ' ένα κοχύλι...
στον αφρό χαμογελάς,στο βυθό σου κάτω με τραβάς και στα μάτια σου με κλείνεις.Κλείνεις τα μάτια σου,και η νύχτα αλλάζει εποχές,χορεύει η ανάσα σου
στο σώμα μου γιορτές ...
Να εχετε ένα ομορφο Περασμα δηλ ένα πανεμορφο Πασχα
:)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου