Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Aftermath full moon in Scorpio-Pluto stationary μεχρι 5/5- mutual reception Mars and Moon

Aftermath full moon in Scorpio-Pluto stationary μεχρι 5/5-
mutual reception Mars and Moon
 
Part 1 : the mask of insanity
 
Η Πανσεληνος που ελαβε χωρα στο ζωδιο του Σκορπιου χθες 27/4, ξεριζωσε και ανοιξε συναισθηματα , βυθιζοντας αυτα τα συναισθηματα σε επαφη με την αδιακοπη ροη ολων επιθυμιων που κυκλοφορουν μεσα σε πιο ασυνειδητες πηγες.
Και με δεδομενο ότι ο Σκορπιος διεισδυει στις ριζες των επιθυμιων, όπως κανενα άλλο ζωδιο στο ζωδιακο κυκλο δεν κανει, αυτή η Πανσεληνος εσκαψε κατω απ την επιφανεια των κινητρων μας στις πιο primal δυναμεις, εκεινες που τροφοδοτουν την ανθεκτικοτητα μας στην επιμονη του οποιουδηποτε στοχου, με τη συμμετοχη στη ζωη παρα τις τοσες δυσκολιες και τα δεινα που βιωνουμε.
Υπαρχει μια εκρηκτικη ποιοτητα σ αυτή την lunation, καθως η Σκορπισια Σεληνη αποχωριζεται βαθμιαια από ένα τριγωνο με τον Αρη στον Καρκινο και αρχιζει να σχηματιζει μια αντιθεση με τον Ουρανο στο ζωδιο του Ταυρου, και ένα αποδιοργανωτικο τετραγωνο με τον Κρονο στον Υδροχοο που μπορει να προκαλεσει, αν δεν το εχει κανει ηδη, ανακαλυψεις και δραματικες αλλαγες στο ρου της ιστοριας και των γεγονοτων.
Αν και τα συναισθηματα που απελευθερωθηκαν από την full moon in Scorpio, μπορει να εφεραν δυσκολο συναισθηματικο υλικο στην εξελιξη μας, η καθαρση και ο αναγεννησιακος παλμος της lunation αυτης θα μας οδηγησει τελικα σε πιο βαθυτερη σχεση με την εσωτερικη μας ζωτικοτητα, ετσι ώστε να μπορεσουμε να συνδυασουμε διαισθητικα μια πιο εντονη συναισθανομενη αισθηση της διευθυνσης προς τα εμπρος, και οτιδηποτε θελουμε να δημιουργησουμε μεσα στις σχεσεις μας.
Αξιοπροσεκτο σημειο της Πανσεληνου : αμοιβαια υποδοχη αναμεσα σε Αρη και σε Σεληνη που βρισκονται σε ζωδια της πτωσης τους, αυτή η lunation σε εχει καλεσει σε μια καθοδο σε ένα τεραστιο εδαφος που με τη σειρα του απαιτει να συμβιβαστεις με συναισθηματα που υπαρχουν στο πιο εσωτερικο κομματι του σκοταδιου, καθως και στις σκιες που ριχνονται από το εργο και υλικο που προβαλλουμε στον κοσμο.
Ακριβως επειδη είναι σε ζωδια της πτωσης τους, η Σεληνη στο Σκορπιο και ο Αρης στον Καρκινο βρισκονται σε ζωδιακη περιοχη που τα θεματα τους δεν ανυψωνονται από τον κυριαρχο πολιτισμο, αυτό εχει σαν συνεπεια να τα παραβλεψεις μεχρι να σου ζητηθει να τους απαιτησεις την καταλληλη προσοχη.
Εποικοδομητικα ο Αρης και η Σεληνη στην πτωση τους μπορει να μας τραβηξουν σε θεματα που υποτιμουνται απ την κυριαρχη κουλτουρα που ζουμε, και τον τροπο που εχουμε ρυθμιστει να επιδιωκουμε ότι θεωρειται πιο επιτυχημενο στις κοινωνιες μας.
Και αυτό εχει σαν αποτελεσμα, μια παθιασμενη δυναμη της υδατινης συγκλισης τους,μπορει να ενσταλαξει μια μεγαλυτερη δυναμη,ακολουθωντας ένα ανορθοδοξο μονοπατι που αυτό όμως θα ευθυγραμμιζεται περισσοτερο με την εσωτερικη μας αυθεντικοτητα από τις εξωτερικες προσδοκιες της κοινωνιας ή της ομαδας που ζουμε.
Και σε καποιες περιπτωσεις μπορει να χρειαστει να ελθουμε σε πιο στενοτερη επαφη με το θυμο μας και να τον χρησιμοποιησουμε για να κανουμε μια αλλαγη ή να αποχωριστουμε από μια προβληματικη κατασταση, αλλα στις περισσοτερες περιπτωσεις θα υπαρξει μεγαλυτερη πιθανοτητα απ το κανονικο που θα αντιδρασουμε, πριν κατανοηθει το πληρες ευρυτερο πλαισιο του ζητηματος.
Part II : Magnetic Sexuality –Agent Provocateur
Και ακομα πιο αξιοπροσεκτο σημειο αυτης της Πανσεληνου είναι η stationary φαση του Πλουτωνα κατι που ενισχυει ακομα πιο πολύ τις primal δυναμεις του.
Ο Πλουτωνας διαποτιζει την αστρολογικη ατμοσφαιρα λογω station κινησης του προς οπισθοδρομη φαση τουλαχιστον για 48 ωρες μετα την Πανσεληνο.
Η αγρια φασαρια του Πλουτωνα στον κατω κοσμο θα ενισχυσει τη πιο βαθια ισχυ του Αρη στο ζωδιο της πτωσης του, και που κυβερνα αυτή την Πανσεληνο, καθως θα εντεινει ότι χρειαζεται για να απελευθερωθει με ηφαιστειακη δυναμη.
Τα συναισθηματα μπορει να ξεχειλιζουν από μερη και εσωτερικα τμηματα που εχουν απορριφθει ή εχουν ελεγχθει αγρια, καθως καταπιεσμενες αναμνησεις και παθη αναδυονται στην επιφανεια της συνειδησης.
Γι αυτό και η ισχυρη παρουσια του Πλουτωνα μπορει επομενως να τονισει την ικανοτητα να κοιταξουμε τις συναισθηματικες πηγες στη ριζα των διαπροσωπικων δυναμικων μας με τους αλλους.
Και μετα τη station του ο Πλουτωνας στις 27 μοιρες του Αιγοκερω, θα αρχισει την οπισθοδρομη κινηση μεχρι στις 6/10 στις 25 περιπου μοιρες του Αιγοκερω.Και φυσικα θα είναι η δευτερη φορα που θα βιωνεται ο Πλουτωνας απ τις 27 μοιρες εως στος 25 στους γενεθλιους χαρτες μας στο επομενο πενταμηνο, η οπισθοδρομη κινηση του Πλουτωνα θα γινει καταλυτης στον αναπροσανατολισμο των πιο βαθιων αλλαγων που εχουν διαμορφωθει μεσα σε ότι ισως προηγουμενως αντισταθηκαμε περισσοτερο.
Ωστοσο η αναγκαιοτητα να ελθουμε στα ορια με τυχον συναισθηματα που συνεχως αρνουμαστε ή να αντισταθουμε σ αυτά θα είναι πιο εντονα μετα την Πανσεληνο και οσο ο Πλουτωνας θα είναι stationary που μπορει να μας φτασει μεχρι 5/5, καθως το ασυνειδητο υλικο που σιγοβραζει καιρο τωρα κατω απ την επιφανεια,μπορει να ερχεται η ωρα να το συνειδητοποιησεις για πρωτη φορα.
Ομως κατά τη διαρκεια της retrograde κινησης του, θα υπαρξει μια εκτεταμενη χρονικη περιοδος για να παραδοθουμε σε οποιαδηποτε διαδικασια διασπασης και εξαγνισμου που πρεπει να συμβει.
και μιας και μιλάμε για pluto stationary, δεν γίνεται να μην αναφερθούμε στη σεξουαλικότητα του..
Επειδή pluto means great mother, the beauty of yoni...
ψυχολογικά,συνεπώς είναι μια θηλυκή ενέργεια, μια γυναίκα όταν αρχίζει να προκαλεί ερωτικά και σεξουαλικά,πέφτει στο πεδίο της δραστηριότητας του Pluto...
είναι δύσκολο γι αυτή να είναι Αρης,
εκτός και αν αποφασίσει να είναι Αμαζόνα....
η σεξουαλικότητα του Pluto, είναι ωμή,ακατέργαστη,βίαιη και προκλητική...
η καλύτερη εταιρεία γυναικείων εσωρούχων στον κόσμο agent provocateur,έχει στήσει τις πιο προκλητικές διαφημίσεις επάνω σ αυτό...
γιατί το θέμα για τον Πλούτωνα και τις ερωτικές του προεκτάσεις
είναι : να σαγηνεύεις,να αιχμαλωτίζεις, να έχεις και να κρατάς....
δηλ.να είσαι για πάντα αιχμάλωτος σεξουαλικά....
και για να μπορέσεις να "αντέξεις" αυτου του ειδους την αιχμαλωσία, δεν υπάρχει άλλος τρόπος : σκύβεις και προσκυνας όπως απαιτούν οι συνθήκες..
απ την άλλή είναι εκπληκτικό το πόσο taboo, ακόμα είναι ο Pluto,με τις προκαταλήψεις που υπάρχουν πάνω στην κοινωνία....
και αυτα τα taboo ακόμα πιο παράδοξα "ανεβάζουν" τη θερμοκρασία της destructive fire του με αποτέλεσμα η σφοδροποίηση και η ένταση των συναισθημάτων που προκαλεί,τουλάχιστον αποσκοπούν σε ένα μόνο σκοπό :
show your true self....
και δεν ξέρω τι ακριβώς Πλουτώνια αποκάλυψη είναι τα ευαίσθητα σημεία ενός άντρα, καλύτερα να μιλήσει γυναίκα γι αυτό....
δανείζομαι όμως απ τα Ελευσίνια Μυστήρια, με την εμφάνιση του Πλούτωνα να βιάσει την Περσεφόνη :
"σκίζεται η Γη απ τη Στύση του" ...
αλλα πόσες τυχερες ειχαν μια τέτοια Εμπειρία...
να νιώσουν σαν την Περσεφόνη...
αλλά σαν άντρας σας εγγυάμαι ότι το συγκεκριμένο ευαίσθητο θηλυκό σημείο,
their true self of girls and women σ αυτό το σημείο.....
είναι ένα πανέμορφο τριαντάφυλλο.....
που σας καλεί να το μυρίσετε και να το απολαύσετε.........
αλλά δεν το εχουν όλες...
οι πιο πολλες "καταφεύγουν" στη "κακια" για να καλύψουν
ότι δεν εχουν ενα τέοιο ανθοιαμα ...
όπως κάποιοι άντρες καταφεύγουν σε τεχνητές μεθόδους στύσης...
πόσοι τυχεροί υπάρχουν που εχουν φιλήσει ενα τετοιο yoni
ένα υπέροχο τριάνταφυλλο....
εχουν μάθει πια απ τη μυρωδιά να νιώθουν ποιες μικρές Περσεφόνες, εχουν ένα τέτοιο τριαντάφυλλο...
που όσο και να "πονέσουν" τα δάκτυλα του απ τα αγκάθια του τριαντάφυλλου, οσο και να "ματώσουν" τα χέρια του,
στο τελος θα το κλεψει και θα το κανει δικο του...
γι αυτό σας λέω δεν υπάρχουν τεχνικές υποκλοπες σεξουαλικότητας...
ή το έχεις ή δεν το εχεις καθόλου....
this is sexuality of pluto....: δεν τη μυριζετε στην ανοιξιατικη ατμοσφαιρα της Περσεφονης…
Part ΙIΙ : To Δαιμονιο των Νυμφων και η παγιδα του Νερου
Στο χθεσινο αρθρο αναλυσαμε την καρτα 5 of cups που συνδεεται με τον πρωτο δεκανο του Σκορπιου που εγινε η Πανσεληνος.
Το ζωδιο του Σκορπιου εχει τρεις δαιμονες που ενσαρκωνονται κάθε φορα με αλλαγες.
Χθες αναφεραμε το δαιμονιο του Καιρου αλλα το αρχαιο Ελληνιστικο κειμενο 36 Airs of the Zodiac-History,astrology and magic of the decans, αποδιδει και μια διαφορετικη αναπαρασταση της Επιθυμιας, αφου ο Αρης σαν κυβερνητης του πρωτου δεκανου είναι στον Καρκινο, σ αυτό το face του ζωδιακου : τις Νυμφες.
(ακολουθει ένα θαυμασιο αρθρο Μυθολογικα στα comments γι αυτό, που θελει ιδιαιτερο διαβασμα και διαλογισμο για να αποφυγετε τις παγιδες του στοιχειου του Νερου, που αφορα συμβολικα το συναισθημα.)
Οι Νυμφες είναι θηλυκα πνευματα στη φυση τους που κατοικουν σε ιερα ρεματα, πηγες, ελαιωνες και σπηλιες και παντα διπλα σε ποταμους.O Austin Coppock στο υπεροχο βιβλιο του 36 faces του, θεωρει και πιστευει ότι η αποδοση των Νυμφων σ αυτό το face, σχετιζονται ότι οι Νυμφες εμφανιζονται σαν αντικειμενα επιθυμιων για θνητους αλλα και για τους αθανατους στη Μυθολογια.
Και σε συνδυασμο με την εντονη φυση της επιθυμιας σ αυτό το δεκανο και face, η παρουσια των Νυμφων θυμιζει επισης και τον εκστατικο Διονυσο που συχνα ετρεχε και βρισκοταν ελευθερα με τις αγριες Νυμφες, και ολες του οι διασκορπισμενες επιθυμιες του προκαλουσαν το διαμελισμο του αλλα και την αναγεννηση του.
Part IV : The abundance of fertile desires - the art of love
Η αφθονια των πιο ευφορων επιθυμιων ενεργοποιηθηκαν απ την Πανσεληνο στο Σκορπιο και συντονιζεται σταδιακα όχι μονον με το επερχομενο Πασχα αλλα και με το γεγονος ότι πλησιαζει η Πρωτομαγια, μια γιορτη που είναι στην ουσια ένα ειδος μεσοδιαστηματος αναμεσα στην Εαρινη Ισημερια και το Θερινο Ηλιοστασιο, στο Βορειο Ημισφαιριο, την ιδια στιγμη που στο Νοτιο Ημισφαιριο, το πεπλο στον άλλο κοσμο των δαιμονων, των πνευματων της Γης και των νεραιδων, ανυψωνεται για να επιστρεψει για περισσοτερη αμεσοτητα στις σχεσεις.
Προσαρμοζοντας μια από τις πιο μαγικες στιγμες της χρονιας, η Πανσεληνος αυτή συμπεριελαβε μια συνοδο αναμεσα σε Ερμη και Αφροδιτη στο ζωδιο του Ταυρου.Η Αφροδιτη απολαμβανει μεσα στο γηινο σπιτι της στο ζωδιο του Ταυρου, ότι μπορει να εχεις μια πιο αμεση προσβαση στα δωρα της για εναρμονιση και ευρεση ευχαριστησης μεσα στο σωμα μας και τις εσοχες των αισθητηριων και αισθησιακων φυσεων μας.
Σε αντιθεση με την ενοποιητικη φυση της Αφροδιτης, ο Ερμης μπορει να αποσταθεροποιησει, να αγωνιστει και να κινηθει με ασταθεια και ετσι ο Ερμης μπορει να συνδεσει τις πρωτοποριακες παρορμησεις του Ουρανου που αποσκοπουν στη χειραφετηση, με τις σταθεροποιητικες κλισεις της Αφροδιτης στο ζωδιο του Ταυρου.
Και με δεδομενο ότι ο Ερμης είναι ο συνδετικος μεσολαβητης αναμεσα στο παγκοσμιο πνευμα και του υλικου κοσμου, η συνοδος Ερμη και Αφροδιτης στο ενστικτωδες ζωδιο του Ταυρου, μπορει να επιτρεψει στις διαφορετικες εσωτερικες αισθησεις να φερουν την καθοδηγηση για το πως θα μετακινηθουμε με τις αλλαγες στα stories που υποκινουνται από την κυριαρχη επιρροη του τετραγωνου Ουρανου και Κρονου, που όπως ειπαμε είναι το χαρακτηριστικο ολης της χρονιας.
Η Πανσεληνος αυτή εχοντας μια αντιθεση με Ερμη και Αφροδιτη μαζι θα δημιουργησει μια προωθητικη δημιουργικη επιδραση που θα διοχετευτει σε οποιοδηποτε ειδος τεχνης, μουσικης,γραφης,design ή αλλων τομεων που θα βασιζονται στα συνδυαστικα ταλεντα Ερμη και Αφροδιτης.
Καθοριστικη λοιπον Πανσεληνος που συνεπεσε και με το τροπαρι της Κασσιανης, εχουμε Μ.Εβδομαδα και σας ευχομαι να εχετε Καλο Πασχα και το περασμα στο Ανοιγμα των Επιχειρησεων και των επιχειρησεων μας να στεφθει με επιτυχια….
Καλημερα ολη μερα ❤
υγ : η Πανσεληνος με βρηκε σε συνοδο με τον Ποσειδωνα μου,στον πρωτο δεκανο του Σκορπιου να οραματιζομαι πως ετοιμαζεται να μπει στο μπανιο της η Αγαπη μου ή διαφορετικα η ερωτικη Charlize Theron form fcb page la Femme Fatal, που θυμιζει την Ποσειδωνια Αγαπη μου ❤

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου