Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

new moon in Cancer στις 20/7 : if its worth doing, it's worth overdoing….…

new moon in Cancer στις 20/7 : if its worth doing, it's worth overdoing….…
 
Μια Νεα Σελήνη εχουμε πει πολλακις από εδώ, ότι συμβολιζει νεα ξεκινηματα και αρχές, μεσα στη διαρκεια ενός ημερολογιακού μηνα περιπου…
Αυτή τη φορα εχει πλανητες στο στοιχειο του Νερο, και στο στοιχειο της Γης, με επιπλέον το Χειρωνα που σταδιακα γινεται ο Ιεροφάντης ενός Aries οικοδομηματος που μας προτρέπει με τον Αρη στο σπιτι του, ότι συνεχως ότι υπαρχει ενας δρομος που πρεπει να μην αφησεις τιποτε ορθιο στο περασμα σου, καθοσον ολο αυτό δειχνει ότι τιποτε δεν μπορει να σταματησει τις πιο πολλες και τους πιο πολλους, εάν υπαρχει κατι που προσπαθουν να το βρουν ή να ολοκληρωσουν καποιο καθηκον τους, οτι και να νομιζουν για καθηκον τους, όπως ξαναγραψαμε…
Αλλα δυστυχως όλα αυτά μεσα σε μια δηλητηριωδη ατμοσφαιρα από ιους,τοξικες σκεψεις και οτιδηποτε αχρηστο που βγαινει από τα βαθη της Συλλογικης Ψυχης δυο χιλιαδων ετων περιπου.
Στην πραγματικοτητα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικα…
Είναι τοσο ασχημα που πρέπει να ψάχνει καποιος τις απαντήσεις της δυστυχιας του, σε ένα φιλοσοφικό επιπεδο…
Στην πραγματικοτητα κάποιος ή κάποια πρέπει να εχει διαφορα πλάνα στη ζωή του, με βαση ποιος είναι ο αληθινος του σκοπός και τι εννοια και σημασια εχει η ζωή του.
Εδώ αφήνουμε την αφέλεια της παιδικης μας ηλικίας, όλες τις ανοητες φουσκες που εχουμε ζησει για να πορευτούμε προς μια κατεύθυνση και να αντιμετωπίσουμε τις αληθινες προκλήσεις της ζωής μας….
Συνεπως το αληθινό νοημα αυτης της περιόδου του χρονου δεν είναι οι φαντασιωσεις μας και οι φουσκες μας αλλά που ακριβως βρισκεται η αληθινή σου πρόκληση στη ζωή σου…
Αλλα η Νεα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκινου που επιγραμματικά σημαινει ότι ψάχνω τον Εαυτο μου συμφωνα μ αυτό που νιωθω και με την επι πλέον εκφραση στο στοιχειο του Νερού, τι και πως μπορουμε να αποφυγουμε :
1.ποσο ευκολα ριχνεις τις ευθυνες στους άλλους…
δεν φταιμε ποτε εμεις αλλά οι άλλοι...
2.ποσο προδιαθετειμένος εισαι σε ψευδαισθήσεις εξ αιτιας των παρανοικών και υστερικών σου ροπών...
3.πόσα σου λειπει ο αισθησιασμος και πόσο παραδινεσαι σε μια συνεχομενη αυτο-επιείκεια...
4.ποσο ζεις σε ένα φανταστικο κοσμο και γι αυτό προσπαθεις ματαια να κερδιζεις ολο και πιο πολύ ελεγχο επανω στους άλλους…
5. ποσο υπερβάλλεις στην συναισθηματικη σου σκεψη και την εκφραση των συναισθηματων σου τα οποία χάνουν κάθε επαφη απ τις κατάλληλες αναλογίες τους...
Ασχετα αν ολη η προθεση σου είναι στην πραγματικοτητα η δημιουργια μιας αισθητικής ατμοσφαιρας και πως να βοηθάς τους άλλους….
Ο χάρτης της Νεας Σελήνης μας δειχνει την πιο κλειστη γωνια της με τον Κρονο αναδρομο, και στις αντιθεσεις που τις πιο πολλες φορες δειχνουν μαχες και πολεμο, υπαρχει μια τάση να χρησιμοποιούμε περισσοτερη δυναμη αποτι χρειαζεται για να επιτυχουμε τους αναγκαιους σκοπούς μας.Και καποιος ή κάποια ή μια ομαδα μπορεί να νιωθει περισσοτερο φορτωμα στις πλάτες του ακομα και με χάδια.
Ακομα οι οψεις της Νεας αυτης Σεληνης με Δια,Κρονο και Πλουτωνα δειχνουν τις υπερανθρωπες προσπαθειες που πρέπει να κάνει κάποια/ος για να αντιμετωπίσει τη ζωή του, τις υπερδυναμεις και την ισχυ που ασκούνται επάνω του και το βαθμό brutality που δεχεται σε οριακες καταστάσεις.
Όλα τα παραπανω θα δημιουργησουν την αποτομη εμφανιση από αρρωστα φαινομενα στις επαφές μας με τους άλλους.
Στην πραγματικοτητα αυτό που ψαχνεται με μανιακο τροπο είναι η κυκλοφορία μιας καταπνιγμενης σεξουαλικης ενεργειας που αν δεν διοχετευτει κατάλληλα ή δεν μεταστοιχειωθει σε κατι άλλο, η ροπή σου να νικήσεις με όλα τα κοστη μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλη κλιμακας καταστροφη…
Πρεπει να μαθουμε να «μοιραζόμαστε» μ αυτό.
Την ωρα που πρέπει να πεις έναν ομορφο λογο, να κάνεις μια καλή κινηση, εκεινη την ωρα μαζεύεσαι και κρατιέσαι μπαινοντας σε κατασταση «κρατηματων» τοποθετώντας τους άλλους, χωρις να το καταλαβαινεις στην ιδια φάση μαζι σου για να μην μπορούν να σου προσφέρουν ουτε υλικο στηριγμα ουτε αγάπη.
Ο χαρτης αυτος της Νεας Σεληνης αγκαλιαζει και τα τεσσερα aspect patterns που είναι γνωστα σαν Huber Learning.
Οσοι και οσες εχουν αστρολογικο προγραμμα Solar Fire, θα τα εχουν δει.
Σ όλα αυτά τα υποδειγματα εμπεριεχεται η Μαυρη Σεληνη (Lilith), Νοτιος Δεσμος και Ποσειδωνας.Ειναι τοσο η απελευθερωση δηλητηριων και τοξικοτητας που θα δημιουργηθουν κρισεις μηχανισμων σε οποιοδηποτε επιπεδο.
Σε ποιο προσωπικο επιπεδο δεν προκειται να μεινει καμια ετοιμορροπη σχεση ορθια ιδιαιτερα αυτές που προκαλουν το μεσο ορο με τις συμπεριφορές τους και ιδιως αυτές που δεν υποστηριζονται απ τους άλλους…
Το σημειο της διαμαχης θα αρχιζει εκει που ενώ νιωθεις ηρεμος, ισορροπημενος και ψαχνοντας να βρεις τι σε ευχαριστει, θα βρισκεσαι αντιμετωπη με ενοχλητικες και εκνευριστικες καταστασεις που θα σου δικαιολογουν τετοια ενταση ή μια εσωτερικη διαμαχη χειροτερα, γιατι θα πρεπει να παρεις μια αποφαση οπωσδηποτε ή ακομα χειροτερα να υλοποιησεις με προσπαθειες που πρεπει να καταβαλεις την αποφαση που εχεις παρει.
Γιατι η παλια κατασταση δεν είναι πια αποδεκτη, και ότι προβληματα εχουν εμφανιστει πρεπει να λυθουν.
Όμως ολο αυτό μπορει να γινει ένα αναπτυξιακο σπιραλ που σκοπευει να βρεθεις με μια άλλη αποψη για κάθε ολοκληρωμενη σου μεταβαση.
Καθε περασμα θα περναει μεσα από τρεις φασεις που θα δημιουργουν κρισεις που αυτές θα κατεχουν την πιθανοτητα να βρεις λυσεις που προηγουμενως δεν υπηρχαν.Τωρα εαν κατα ποσο αυτα τα περασματα θα είναι επιτυχημενα για σενα ή όχι όλα θα εξαρτωνται από τη σταση που θα εχεις προς την κατευθυνση της διαδικασιας της κρισης.
Εαν αναγνωριζεις εσωτερικα αυτές σαν ευκαιριες τοτε το πιο πιιθανο είναι η αναπτυξη.Εαν όμως χαρακτηριζεις τις κρισεις σαν αναστατωσεις και διαταραχες τοτε η αναπτυξη θα μπλοκαριστει. Η επικοινωνια και η προβλεψη της πληροφοριας συνηθως οδηγουν σε νεες εμπειριες, που θα σε κανουν να νιωθεις προθυμη για πειραματισμο και οι νεες ανακαλυψεις που θα αποκτησεις, θα σε οδηγησουν να θεμελιωσεις μια νεα αρμονικη κατασταση,μεσα σε μια ακομα αβεβαιη και ασταθη θεση η οποια όμως θα συναντα τις απαιτησεις του αρχικου προβληματος.
Και φυσικα αυτή η διαδικασια θα φαινεται να είναι πληρης.
Αλλα μονον μεχρι ένα νέο προβλημα θα ελθει μπροστα σου, οποτε η κριση μηχανισμων σου θα βρισκονται μπροστα σου παλι.
Διαμαχη-Προσπαθεια για λυση-Εναρμονιση.Στην ουσια θα βρισκεις τον εαυτο σου σε μια υποβαλλομενη διαφορετικη διαδικασια την ιδια ωρα που θα περιπλεκεις την επισκοπηση και την κατανοηση.
Στην ουσια ένα καθαρο θεμα στη ζωη σου θα μπορει να προσδιοριζεται με μεγαλη ακριβεια, αλλα η βασικη σου σταση και το κινητρο σου προς την αναπτυξιακη διαδικασια και το θεμα της. μπορει να συμπεραινεται από την ευρισκομενη οψη σου με το κεντρικο σου πυρηνα.
Δεν αφήνουμε σε καμια περιπτωση την αρνητικη ενεργεια ενός astrological significator να μας κατακυριευσει….
Αυτο ακριβως είναι η καταπνιξη ενός σεξουαλικου απωθημένου για παραδειγμα, που μπορει να γινει τοξικο αποβλητο μεσα μας..
Οσο δυσκολο μπορει να είναι κατι : τοσο κρυβει μεσα του την μεγάλη ευκαιρια ξεδιπλώματος της αναπτυξιακης και μεταμορφωτικης μας εξελιξης.
Στην ουσια μια Νεα Σεληνη σημαινει να αρχιζεις να ξανα-προγραμματιζεις τον εαυτο σου για το καλυτερο καλο σου.
Μαθαινοντας να εργάζεσαι με Ηλιο και Σεληνη, που είναι απ τα πιο βασικα αντιθετα θα προσαρμόζεσαι με τον παλμο και τη ροη ενεργειας απ το Συμπαν…
μαθαινεις να βαζεις να συνεργάζονται Your spirit and your soul-το συνειδητο και το ασυνειδητο σου-τη ζωτικοτητα σου με το συναισθημα σου…και husband and wife….
Και κάθε μηνα ο Ηλιος και η Σελήνη βρισκονται σε νεα σεληνη στο ιδιο ζωδιο πάντα, που συνδεεται με ένα στοιχειο : Νερο,φωτια,γη, αερας…
Για να δραστηριοποιήσεις τους σκοπους σου να θυμασαι :
Νέα Σελήνη στον Καρκίνο - Συναισθηματική περιοχη, Νερό, Θηλυκή ενεργεια
Και η Ουσία του Καρκίνου είναι :
Καλλιεργεια και φροντιδα
Ένα ανετο σπιτι, χωρος και μια πιστη στην οικογενεια και την ομαδα που ανηκεις...την εχεις ?
γιατι τωρα εχουν πεσει όλες οι μασκες…
Γιατι ολες του ειδους οι ομαδοποιησεις εχουν έναν κανονα : πως θα αρνηθεις τη ψυχη σου…αλλα γινεται να μην ζεις μαζι της….
Και παντα θα πρεπει να βρισκεις την ιδιοφυη εμπνευση με την κατασταλλαγμενη προσωπικοτητα , να οδηγεισαι σε πιο συμμετρικες και ευπροσιτες λυσεις και την ιδια ακριβως στιγμη να γινεται ξεκαθαρα ότι ολες αυτές οι λυσεις που θα βρισκεις δεν θα μπορουσαν να προερχονται παρα μοναχα από σενα και κανεναν άλλο…
δεν υπαρχουν συνταγες επιτυχιας…
Αυτό βεβαια δεν θα σας το συγχωρεσει κανενας και και καμια βεβαια…
Και παντα να σε απασχολει αυτό που σου τυχαινει στη ζωες σου : που σταματαει η λογικη και που αρχιζει το παραλογο…
που πρεπει να σοβαρευτεις και που να ξεκαρδιστεις στα γελια…
Γιατι πολλες από τις καταστασεις που περναμε είναι σαν να είναι προσωπικα αστεια καποιου αλλου…
μας βαλανε εκει και μας παρατηρουν για πλακα…
Και ελπιζω να γελασουν μεχρι να πνιγουν, τραγουδουσαν στο A Red Light for the Greens, οι Deep Freeze Mice στα 1983… και νομιζω ότι ανταποκρινεται στα μεγιστα τις ζωες μας …
και τελικα στη ζωη if its worth doing, it's worth overdoing….…
Απ `την άλλη : Το νερό είναι ένα ιδιαίτερα προγραμματιζόμενο στοιχείο. Κατέχει τις μορφές σκέψης μας. Είναι υπεύθυνο για τον εαυτό μας , τις σκέψεις μας, τα συναισθήματά μας, τα συναισθήματα, τις ιδέες, τη δημιουργικότητα κλπ…
Με αυτόν τον τρόπο περαιτέρω σου παρέχει τη δυνατότητα να γινεις συνειδητή/συνειδητος του Δημιουργου που είσαι.
Όπως έχουμε ξαναπεί έξω απ τη συναισθηματική εσωτερική σφαίρα μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν υψηλότερο δονητικό τόνο, μια άλλη δόνηση που να βασίζεται στην αγάπη και την αλήθεια.
Αυτό πρέπει να γίνει όχι μόνο για τους εαυτούς μας, αλλά για όλη την ανθρωπότητα και τον πλανήτη Γη.
Μακάρι να σκεφτούν έτσι και στις συνεδριασεις των αρχηγών κρατών που βρισκονται εν εξελιξει στην Ευρωπη…και στον πλανητη φυσικα με ολο αυτό που κληθηκαμε ξαφνικα να αντιμετωπισουμε εφετος…
Blessings για τα καλυτερα….🙂 ❤
υγ : φωτο απο την υπεροχη fcb friend Ευαγγελια Αυγερινου : "summer items & environment" στο album art and fashion

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου