Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

......Η ΟΥΣΙΑ TOY real Self.........

........Η ΟΥΣΙΑ TOY real Self.........

…Ο Shakespeare κάποτε έγραψε ότι όλος ο κόσμος είναι μια σκηνή, και όλοι οι άντρες και οι γυναίκες είναι απλά ηθοποιοί. Με το ίδιο αίσθημα, το γενέθλιο ωροσκόπιο είναι μια μεταφορά για ενα ιδιαίτερο παιγνίδι, με ολοκληρωμένο set σκηνής, μοιρασιά ρόλων και ιστορίας, τα οποία βρίσκονται στον πυρήνα της διαδρομής της ζωής μας. Αυτό θα μπορούσε να είναι χρήσιμο σε εμάς, και να θυμόμαστε τη μεταφορά του θεάτρου καθώς διαβάζουμε, διαμέσου των διάφορων τομέων του αστρολογικού μας πορτραίτου, διότι αυτό μπορεί να μας βοηθήσει να καταλάβουμε την αληθινή σημασία της μοίρας όπως αυτή αντανακλάται απο την αστρολογία.
Η μοίρα δεν βρίσκεται μέσα στη δική σου ύπαρξη υποκείμενη σε απρογραμμάτιστα προκαθορισμένα γεγονότα. Αυτή βρίσκεται μέσα στο cast χαρακτήρων οι οποίοι αντιπροσωπεύουν τις βαθύτερες ανάγκες, διαμάχες και φιλοδοξίες οι οποίες βρίσκονται μέσα σου.

Κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να είναι άλλο απότι ο εαυτός του και κάθε εμπειρία της ζωής εαν κατά πόσο είναι μικροσκοπική και εφήμερη ή μεγάλης σπουδαιότητας και μεταμορφωτική, αντανακλά με κάποιο τρόπο το χαρακτήρα της ιδιαιτερότητας….

Ότι και να συμβαίνει με τις προβλέψεις ένα είναι σίγουρο: όλες οι κινήσεις των πλανητών στο χρόνο έχουν σαν σκοπό να μας ενεργοποιήσουν τα γενέθλια χαρακτηριστικά μας που είναι οι ρόλοι μας στη ζωή.Και αυτοί οι ρόλοι είναι η μοίρα μας.Η μοίρα δεν βρίσκεται στα περιστατικά που έρχονται αλλά στους ρόλους μας.Κανένας δεν μπορεί να προβλέψει περιστατικά, αλλά μπορούνε να μας πούνε τους βασικούς μας ρόλους.

Ένας Κριός για παράδειγμα πάντα θάναι ιππότης και πάντα θα προσπαθεί να προστατέψει το απροστάτευτο κοριτσάκι του είτε αυτή είναι η κοπέλα του είτε αυτή είναι η κόρη του.Και πάντα θα περιμένει τον πλούσιο προστάτη στο background για να χρηματοδοτήσει την επιχείρηση του ιπποτισμού του.Είναι η μοίρα του! Και μια Διδυμίνα πάντα θα σε γεμίζει ψευτιές και παραμύθια, με σκοπό να σε κάνει να γεφυρώνεις αντίθετους κόσμους....
Και ένας Λέων πάντα θα περιμένει ακόμα και αν είναι μια μικρή κομμώτρια, να τη φωνάξουν στο Hollywood για να αντικαταστήσει την Julia Roberts σε κάποια ταινία.Είναι η μοίρα της!
Και ένας Παρθένος πάντα θα σε χρησιμοποιεί, προκειμένου να σε κάνει να πάρεις το μερίδιο που σου αντιστοιχεί απ τον κόσμο..
Και ένας Αιγόκερως πάντα θα περιμένει την ευκαιρία να αναρριχηθεί κοινωνικά, χωρίς να σπαταλήσει μόριο απ`την ενέργειά του.
Και ένας Υδροχόος πάντα θα είναι φίλος σου, για να σε κάνει να μπορέσεις να δώσεις το μερίδιο σου στη συλλογική συνειδητότητα , να σε κάνει συνειδητό της ομάδας που ανήκεις...Είναι η μοίρα του!

Αλλά εάν το ξέρουμε αυτό, τότε αυτό το ίδιο κάνει τη μεγάλη διαφορά! Αυτός τότε ο ίδιος ο ρόλος ανυψώνεται σε ένα άλλο υψηλότερο επίπεδο.Μην παγιδεύεστε με τις επι μέρους προβλέψεις.
Το θέμα είναι να ανακαλύψετε πως λειτουργεί ο αληθινός Εαυτός μας και μετέπειτα πως λειτουργεί ο Υψηλώτερος Εαυτός μας....

....και όπως το θέατρο είναι αφιερωμένο στο Θεό Διόνυσο, έτσι και η dance culture του,με το χορό σε βοηθάνε να βλέπεις τον εαυτό σου, με τα διαφορετικά του κομμάτια ΟΠΩΣ αληθινά είσαι..........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου