Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Sun in Leo-Uranus stationary-Mars conj Lilith entering the SATURN/PLUTO zone-Chiron in Aphelion in Aries : Are you aching for the blade ?-A depressive summer tango

Ολες οι διαταραχες των στρεβλωσεων που πασχουν οι περισσοτεροι ξεκινανε από το τι οι αλλοι σκεφτονται γι αυτόν.Υπαρχει μια ελλειψη στο να διακρινει διαφορες που τον οδηγει στη δυσκολια να βαζει ορια.
Αυτή η διαμαχη σηματοδοτει μια συγκρουση που εχει ανοιξει μια πληγη, αυτή της ταυτοτητας.
Και η πληγή αυτή της ταυτότητας είναι όταν αισθανόμαστε ότι δεν έχουμε το δικαίωμα να υπάρχουμε.Και ακομα να συνυπαρχουμε με τους αλλους μεσα στη διαφορετικοτητα μας. Αυτές είναι οι πιο οδυνηρές πληγές όλων, επειδή είναι το πιο δύσκολο να τις αντιληφθεις και να τις καταλάβεις.

Όλοι γεννιόμαστε με την πληγή της εκφρασης ταυτότητας. Όταν είμαστε μωρά, ελάχιστοι έχουμε μια ταυτότητα. Είμαστε το αποτέλεσμα του γενετικού make-up των γονιών μας.
Καθώς μεγαλώνουμε σε ηλικια, εάν η αυτοεκφραση μας ενθαρρυνθει από τους οικειους μας και τους γονεις μας, θα αναπτυξουμε αργα –την μοναδική μας ταυτότητα.
Αλλά δεν είναι εύκολο. Οι γονείς μας μπορούν - σωστά - να μας δουν ως επέκταση του εαυτού τους και μπορεί να έχουν δυσκολίες να αναγνωρίσουν ότι είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι. Δεν είναι δικό τους λάθος! Το κάνουν αυτό επειδή θέλουν να μας προστατεύσουν.Αλλά προσπαθώντας να αναγκάσουν ένα παιδί να γίνει οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό που αληθινα εχει γεννηθει, είναι απίστευτα επιζήμιο για την αίσθηση του αληθινου Εαυτού του παιδιού.

Και να θυμαστε ότι : Η αντανάκλαση της ατομικότητας ενός παιδιού είναι πιο επιβλαβής σε μακροπρόθεσμη βάση από την παραμέληση και ακόμη και τη βία.
Οι άνθρωποι που έχουν τις πιο δύσκολες μορφές ψύχωσης προέρχονται συνήθως από την ανατροφή, όπου δεν τους επιτρέπεται να είναι οι Εαυτοι τους για να μπορουν να εκφράσουν τη Μοναδικότητά τους.

Συμπτωματα του τραυματος και της Πληγης της Ταυτοτητας σου, που διακρινονται ιδιαιτερα ολη αυτην την τραγικη περιοδο που βιωνουμε :

1.Δεν ειμαι Κανενας ή νιωθω ένα τιποτε - ένα γενικό αίσθημα κενότητας και αποσύνδεσης, προιον της κρισης της προηγουμενης περιοδου.
2.Δεν είμαι αρκετος - μια επιθυμία να "αποδείξει" καποιος τον Εαυτό του, κατι που μπορει να τον οδηγησει σε συνεχεις κρισεις ψυχωσεων.
Δεν χρειαζεται φιλοσοφια για το παραπανω, το βλεπει στις τρεχουσες πολιτικες εξελιξεις…
3. Αν δεν προσαρμοστω μεσα σε καποια ομαδα δεν ταιριάξω μαζι της , δεν υπάρχω - μια επιθυμία να αρέσω σε όλους.Αλλες φορες αυτό γινεται επειδη νιωθεις ότι θα εισαι αρχηγος μεσα σ αυτή την ομαδα.
4. Μια τάση για αντιγραφή συμπεριφορας άλλων ανθρώπων, αλλά ταυτόχρονα και έλλειψη καθοριστικών προτύπων
5. Μια επιθυμία να ξεπεραστεί, ένας φόβος για να εκφράσει καποιος τις απόψεις και τις πεποιθήσεις του.
6.Μια δυσκολία σύνδεσης με το σώμα σου ή τα συναισθήματά σου ή αντίθετα, μια απελπισία για να αποδείξει καποιος τη μοναδικότητά του συμπεριφέροντας περίεργα ή υιοθετώντας μια περίεργη εμφάνιση ή φαινομενικότητα μασκας του στον εξωτερικο κοσμο-βλεπε social media.
7. Μια τάση να τραυματίζεται ο ίδιος ή ιδια , σωματικά ή ψυχολογικά – ή αυτοεπιβαλλομενα τραύματα, μεσω καταχρησης ναρκωτικών και φαρμάκων, και ένα αίσθημα «μούδιασματος»,που συνηθως απανταται στα αυτοανοσα νοσηματα σαν συμπτωματα.

Οταν θα το νιωθεις δεν σημαινει ότι θα πασχεις από σκληρυνση κατά πλακας αλλα ψαξε να δεις τα ψυχικα κενα μεσα σου, πρωτα απολα….
Πως να ξεπερασεις τα τραυματα της αληθινης ταυτοτητας :
Τι μπορείς να κάνεις για τα συναισθήματα της ανεπαρκειας σου; Μπορεί η πληγή της εκφρασης της αληθινης σου ταυτότητας να θεραπευτεί;
Κανένα επίτευγμα, κανένα χρήμα ή δόξα δεν μπορεί να θεραπεύσει αυτή την πληγή - επειδή δεν είναι να γίνει κάτι που δεν είσαι, αλλά πρόκειται για να μάθεις να δεχτείς ότι είναι εντάξει να είσαι αληθινα ΕΣΥ!

Και μαλιστα ο Κενταυρος Χείρωνας στον Κριό θα μας ζητήσει να απευθυνθούμε και να θεραπεύσουμε - μια για πάντα - την πληγή της ταυτότητας μας , με μια πληγή με την οποία όλοι γεννηθηκαμε.
Ο Χείρωνας στον Κριό είναι για να αναλάβεις την ολη την ευθύνη για την ύπαρξή σου, και αυτό σημαινει ότι θα παρευρίσκεσαι παρεα με τις πληγές σου, με τον πόνο σου και με τη ντροπή σου.
Δείξε τον Εαυτό σου ανεξαρτητα του πονου, φυσικα και θα τον νοιωθεις τον πονο αυτό, χωρίς καμια αμφιβολία. Αλλά δεν έχει καμια σημασία ακριβως τι πρέπει να δείξεις τον από τον εαυτό σου, να κάνεις ό, τι πρέπει να κάνεις, για να κάνεις ένα βήμα μπροστά, για να εισαι ΕΣΥ….

Είσαι εδώ για έναν λόγο :
Η ύπαρξή σου και μονον, είναι η ίδια η απόδειξη που σου αξίζει να υπαρχεις.Γιατι υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο εξαιτίας των δισεκατομμυρίων γενετικών δυνατοτήτων, εσύ το καταφερες…
Ναι, δεν έχεις μόνο το δικαίωμα ύπαρξης, αλλά είσαι εδώ για κάποιο λόγο. Έχεις γεννηθεί με μια μοναδική αποστολή.
Γεννήθηκες για να εκφράσεις το Θείο μεσα σου, με τον μοναδικό σου τρόπο, να ζήσεις μέσα από τα μοναδικά δώρα, τα ταλέντα σου και τις επδεξιότητές σου. Είσαι πολύ περισσότερο από ό, τι νομίζεις.
Γιατι, Τα Αστέρια, και ολόκληρο το Σύμπαν συγκρούστηκε με τετοιο τροπο έτσι ώστε να μπορεις να είσαι εδώ Σήμερα.

" Όταν ζει κανείς το τέλος ενός Πολιτισμού, η ύστατη βίαιη αντιπαράθεση δεν είναι η αντιπαράθεση με την κοινωνία, με το κράτος, με την πολιτική, αλλά με την σωματική, υλική, ψυχική καi πνευματική υπόσταση του ανθρώπου."
Αναφερει ο Μίλαν Κούντερα-και σημερα μονον οι ανθρωποι που εχουν πονεσει και μπορουν και επεξεργαζονται με τη λογικη της αισθητικης ή την αισθητικη της λογικης μπορουν να νιωθουν και να γνωριζουν που βρισκομαστε και που βαδιζουμε...

Ο Πλάτωνας χρησιμοποιουσε στους μυθους του συμβολισμους, για να μας πει οτι η κατακτηση της λογικης απο καποιους ανθρωπους τους δινει δικαιωμα στην μετενσαρκωση...
οι υπολοιποι δεν εχουν δικαιωμα σε αυτο το δωρο....
Με την κατακτηση της Λογικης ο ανθρωπος αρχισε να δημιουργει σταδιακα πολιτισμους...
Και συμφωνει και η συχρονη Ψυχιατρικη επανω σ αυτο ....
δινοντας ορισμο του τι σημαινει Mind...
Mind ειναι η νοητικη κατασταση της Ψυχης....
και αν η Ψυχη ειναι διαταραγμενη με πολλα μποφωρ,
καταλαβαινετε πως λειτουργει το μυαλο της ιδιαιτεροτητας,
που η ψυχη της ειναι διαταραγμενη συναισθηματικα και που να βρεθει θεση για λογικη επεξεργασια...

Μονον με την κατακτηση της ομορφιας....μπορουμε να αναπτυξουμε στοιχειωδη λογικη της αισθητικης...
τι ειναι ομως ομορφια ?
Αν δεν εχεις εναν ορισμο γι αυτη, εστω υποκειμενικο εισαι πνιγμενος και πνιγμενη στον ωκεανο του χαους και της ασχημιας...

Και μην ξεχνας οτι περπαταμε στην κολαση και οχι μονον στην κολασαη αλλα επανω απο μια αβυσσο χαζευοντας λουλουδια ...
Are you aching for the blade ?

καλη συνεχεια στο υπολοιπο μισο του καλοκαιριου, που μπορει να σας φανει αιωνας μεχρι να τελειωσουν τα μποφωρ της αγριαδας του, αφου ολοι κανουν παιγνιδια δυναμης μεσα σ αυτο το αφορητα αρρωστο περιβαλλον, και που κανενας και καμια δεν ξερει που θα τον βγαλει....

Και αντι να συνετισθουν απο αυτο........ολες και ολοι ζουν στο παρελθον παρεα με εθιστικο τους τριπακι...
Καλημερα ολη μερα <3 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου