Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

the aftermath of Full Moon : A Brave New World - Η προετοιμασία για μια οριστική Κατεδάφιση

the aftermath of Full Moon : A Brave New World -
Η προετοιμασία για μια οριστική Κατεδάφιση

Θα διασχισεις ένα πρωινο τον κοσμο και θαναι πιο ομορφα και από ένα ονειρο..
( Κ.Βητα)

Υπάρχουν διάφορα επίπεδα ενημέρωσης σχετικά με τη φύση της συνείδησης.Μια πραγματική αφύπνιση σε αυτά τα επίπεδα, όχι μόνο αλλάζει την προοπτική κάποιου, αλλά του μεταμορφώνει ολόκληρη την κατάσταση της ύπαρξης του.
Για τον Jung αυτό σήμαινε μια συνειδητοποίηση της δύναμης του Χριστού μέσα στον καθένα μας, αυτό που ονόμασε Εαυτό. Για τον Freud αυτό σημαινε την ανακάλυψη του βαθύτερου σεξουαλικού συμπλέγματος που κινεί όλα τα νήματα της συμπεριφοράς ..Για τον Gopi Krishna αυτό σήμαινε να υποβληθεί κάποιος στην εξελικτική δύναμη της Κουνταλίνι. Για Eckhart Tolle, αυτό σήμαινε μια πραγματοποίηση της μη διπλής πραγματικότητας.
Για τον Krishnamurti μια συνολική ενημέρωση της παγίδευσης της πολιτιστικής του κατάστασης είναι το κεντρικό του σημείο.
Πολύ ωραια όλα αυτά τα γνωριζετε.Ωστόσο, ακόμα κι αν μια "ριζική Μεταμόρφωση της συνείδησης" του πνευματικού αναζητητή που συνήθως ψάχνει , εάν αυτά δεν συνοδεύονται επίσης από ώριμες ψυχολογικές εξελίξεις,μπορεί απλά να γίνονται επικίνδυνα για την ψυχή.
Και αντί για διαφωτισμό όλα αυτά να καταλήγουν να γίνεται το άτομο ανισόρροπο και άρρωστο.
Νομιζω ότι ανεξαρτητα απ το τι πιστευει ο καθενας μας και η καθεμια στο πως βρεθηκαμε σ αυτό το σημειο, ένα πραγματικα κρισιμο σημειο καμπης για την ιστορια της ανθρωποτητας, που η αποψη μου είναι ότι εχει «χαθει τελειως η μπαλα», έναν κινδυνο που τον επεσημανα συνεχως εδώ και χρονια, και την ιδια ΣΤΙΓΜΗ κανενας και καμια δεν γνωριζει τι ακριβως εχει συμβει στη λειτουργικοτητα του εξωτερικου κοσμου.
Και ολο αυτό γιατι οι περισσοτεροι ανθρωποι εχουν χασει την ικανοτητα να βλεπουν και να παρατηρουν το προφανες.
Σαν αστρολογοι και υπερμαχοι της ψυχολογικης αστρολογιας,
οι περισσοτεροι και οι περισσοτερες εστιαζαμε στον μικροκοσμο μας, χωρις να εχουμε διαφορα απ τους οικονομολογους, που ποτε δεν εβλεπαν το δασος,γιατι εστιαζαν στο δεντρο.
Το αυτονοητο και το προφανες που είναι τα Εθνικα Συστηματα Υγειας σε κάθε κρατος, οι περισσοτεροι φωστηρες των οικονομικων μοντελων σε όλα τα κρατη, τα αγνοησαν….
γιατι οι οικονομολογοι παρεα με τους πολιτικους εγιναν golden boys και ολη η φιλοσοφια τους απεβλεπε στην δημιουργια μιας τεραστιας φουσκας που εσκασε τοσο ξαφνικα που εχει «παγωσει» έναν πλανητη κυριολεκτικα.
Κανενας και καμια επιστημονας δεν διερευνησε για παραδειγμα ποσες επιδημιες και ιοι εκαναν την εμφανιση τους από την περιοχη της Κινας, και ολη η λατρεια τους για το κινεζικο μοντελο οικονομιας στηριχτηκε απλα στην αλωση ολων των κατακτησεων του βιοτικου επιπεδου των λαων της Δυσης.
Τωρα τους αρεσει δεν τους αρεσει θα τα ξαναδουν όλα απ την αρχη.Και τα εθνικα συστηματα υγειας, και την περιφημη παγκοσμιοποιηση που απεβλεπε στην κινεζοποιηση ολου του πλανητη και πολλα αλλα..
Στην αστρολογια όταν ασχολουμαστε με το θεμα Forecasting, στο οποιο μηδενος εξαιρουμενου, κανενας αστρολογος δεν προβλεψε ολη αυτή την κατασταση που περναμε, εκτος από καποιες εξαιρεσεις που μιλουσαν περισσοτερο αλχημικα, συνεπως μεταφορικα, το θεμα forecasting απευθυνεται σε τρεις αξονες….
Transits : είναι η πραγματικη μετακινηση των πλανητων στους ουρανους που δειχνει την εξωτερικη πιεση του κοσμου επανω μας…Progressions : είναι η πραγματικη μετακινηση πλανητων μετα τη γεννηση, συμβολικα όμως συνδεδεμενη με μια περιοδο του χρονου ή του κυκλου της ζωης.Κατι που σημαινει πως συνηθως αντιδρουμε εσωτερικα απ την πιεση που ασκει ο κοσμος επανω μας via transits of planets.Και τελος Directions : που είναι μια συμβολικη μετρηση που προστιθεται σε ολους τους πλανητες ανεξαρτητα απ την ταχυτητα και την διευθυνση της ημερομηνιας γεννησης, που συνδεεται σε μια περιοδο της ζωης.Στην ουσια ο σκοπος της ψυχολογικα είναι να συνδεσει τα παραπανω με τη ψυχολογικη αναπτυξη που εχουν οι διαφορετικες ηλικιες των ανθρωπων.Αλλο να είσαι στην εφηβεια και άλλο στη μεση ηλικια.Υπαρχει παντα μια ψυχολογικη και νοητικη αναπτυξη που συνδεεται με την εκαστοτε ηλικια, και αν διερευνησει καποιος τη λεξη ηλικια, θα δει ότι είναι συναρτηση της λεξης Ηλιος, συνεπως η μετατοπιση και η διευθυνση του εσωτερικου και ψυχικου κεντρου δεν βρισκεται σταθερα σε ένα σημειο.
Προσπαθωντας να εκμεταλλευτουμε ολο αυτό εσωτερικα,γιατι εξωτερικα θα αργησει να μας αποκαλυφθει τι ακριβως εχει γινει, καλο είναι να θυμηθουμε τι γραφαμε και τι προβλεπαμε συμβολικα για ολο αυτό που ονομαζεται :
Εστιαζω κυριως στους πλανητες του εξωκρονιου περιβαλλοντος που είναι οι χρονοκρατορες, κρατανε τα κλειδια του χρονου των αλλαγων,αφηνοντας εξω τον Ουρανο γιατι καθεται σε ένα ζωδιο εφτα χρονια και εχει αλλαξει ζωδιο από τοτε που τα γραφαμε, ενώ Πλουτωνας και Ποσειδωνας είναι ακομα στα ιδια ζωδια.
Η ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΎ ΚΟΣΜΟΥ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ :
Πλούτωνας στον Αιγόκερω (2008 έως 2023) : τι ειδους εξουσια θέλω και τι νέους τροπους ψάχνω για να σταθω στα ποδια μου..
Τώρα φτάσαμε σ’ ένα σημείο όπου αναζητούμε αλλαγές στις εξουσιαστικές δομές που εγκατέστησαν τη συνέπεια και τους νόμους στον κόσμο μας.Σε παγκόσμιο επίπεδο περιμένουμε πολλές αλλαγές –κάποιες μέσω συναίνεσης και κάποιες μέσω πάλης- στον τομέα της πολιτικής, των οικονομικών και των νόμων σύμφωνα με τους οποίους κυβερνιόμαστε. Καταχρήσεις εξουσίας που κάποτε θεωρούσαμε δεδομένες τώρα είναι πολύ πιθανό να αμφισβητηθούν, όπως και οι τρόποι που εκλέγουμε τους πολιτικούς αρχηγούς μας και τους προσφέρουμε εξουσία πάνω μας.
Εθνικά σύνορα και συλλογικές πολιτικές οντότητες μπορεί να αλλάξουν δραστικά, καθώς ο ιδεαλισμός αντικαθίσταται από μια πιο ρεαλιστική αποτίμηση του τι χρειάζονται οι άνθρωποι. Μπορούμε επίσης να περιμένουμε νέα στάση απέναντι σε περιβαλλοντολογικά θέματα, καθώς και δημιουργία νέων νόμων, μέσα από τους οποίους θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε και να προστατέψουμε το περιβάλλον- συμπεριλαμβανομένης και της άγριας ζωής, των ζώων του πλανήτη, που τόσα χρόνια είναι ξεχασμένη στον πάτο της ιεραρχίας.
Τα βαθιά διλήμματα γύρω από την ατομική και τη συλλογική ευθύνη, που ο Πλούτωνας προκαλεί καθώς περνάει από τον Αιγόκερω, μπορούμε να τα δούμε σε διάφορα επίπεδα στον εξωτερικό κόσμο.
Μπορούν επίσης να σε προκαλέσουν με πολύ προσωπικό τρόπο και αρχικά να μην καταλάβεις ότι τα θέματα που αντιμετωπίζεις δεν είναι μόνο δικά σου αλλά παράλληλα τα μοιράζονται και πολλοί άλλοι άνθρωποι, που παλεύουν με τον δικό τους, προσωπικό τρόπο για να επανεξετάσουν αυτό που αντιλαμβάνονται ως εξουσία.
Ακόμα κι αν η κίνηση του Πλούτωνα επηρεάζει προσωπικούς τομείς της ζωής σου, μπορεί να αξίζει εν τέλει να αναρωτηθείς:
«Ποιο είναι το βαθύτερο νόημα αυτού που περνάω;
Τι είναι γραφτό να μάθω; Πως μπορώ να αξιοποιήσω αυτό το χρόνο για να επανεξετάσω τις ευθύνες μου απέναντι στον εαυτό μου, την κοινωνία, τη χώρα μου;
Και πόσο πραγματικά αυτάρκης είμαι, σ’ ένα κόσμο που απαιτεί από μένα να βρω νέους τρόπους για να σταθώ στα πόδια μου, σταθερά στο δικό μου έδαφος;»
Ποσειδώνας στους Ιχθύες (Απρίλιος του 2011 έως 2025) : Η Λυτρωση ειναι στη Φαντασια μας και τις παράλληλες πραγματικοτητες..
Ο Ποσειδώνας μπαίνει στους Ιχθύες το 2011 και δεν φεύγει μέχρι το 2025.
Το πέρασμα του Ποσειδώνα από τους Ιχθύες τον 19ο αιώνα οδήγησε στη δημιουργία της κίνησης των πνευματιστών στην Αμερική, η οποία γρήγορα εξαπλώθηκε στην Ευρώπη και αφύπνισε ένα νέο αισθημα εναλλακτικων επιπεδων πραγματικοτητας, πιθανον αυτό το αισθημα να συνδεεται μια νέα έννοια που αφορά τις παράλληλες πραγματικότητες και την ύπαρξη της συνεχειας της ζωής μετά το θάνατο.
Ακόμα και επιστημονικές ανακαλύψεις επηρεάστηκαν από αυτό το μαγικό πέρασμα του Ποσειδώνα από το ίδιο του το ζώδιο: ανακαλύφθηκε η ύπνωση και ξεκίνησαν εξερευνήσεις μέσα στη φύση του Ασυνείδητου, οι οποίες οδήγησαν στη γέννηση της μοντέρνας ψυχολογίας του βάθους και της ψυχοθεραπείας.
Την ίδια στιγμή, ένα παθιασμένο πνεύμα ρομαντικού εθνικισμού σάρωσε την Ευρώπη και την Αμερική, βάζοντας ένα τέλος σε προηγούμενα όνειρα για παγκόσμια ενότητα.
Ειμαστε παλι σ αυτό το σημειο…αποτι βλεπετε…Γιατι να θυμαστε το ζωδιο το οποιο περναει ο Ποσειδωνας περιγραφει, επανω σε διαφορετικα επιπεδα, εκεινες τις ποιοτητες, αντικειμενα και ανθρωπους τα οποια πιστευουμε ότι θα μας ανυψωσουν μακρια απ τον πονο και τη μοναξια και θα μας οδηγησουν στον κηπο της Εδεμ ή τον κηπο του Παραδεισου, τον οποιο εχουμε χασει προ πολλου πριν πολύ καιρο…
Και φυσικα ο κινδυνος απ το διχτυ της αυταπατης είναι τρομακτικος, ιδιως όταν η μαρτυρικη ζωη εχει παρει τον πρωτο λογο.
Καθώς ο Ποσειδώνας βρισκεται στο ζώδιο του «Μεγάλου Ωκεανού-Βάθους», ονειρευόμαστε για άλλη μια φορά να διεισδύσουμε στα μυστικά πέρα από το πέπλο την υλικής πραγματικότητας και να βρούμε λύτρωση σε ρομαντικά οράματα μιας νέας κοινωνίας και ενός καινούριου κόσμου.
Για πρώτη φορά μετά από έναν αιώνα και μισό οραματιζόμαστε και πάλι το μυστήριο και την ομορφιά του «αιώνιου».
Αλλά ένα τέτοιο όραμα μπορεί να μας τυφλώσει και να μας κάνει να μην μπορούμε να δούμε τις ανάγκες του γήινου κόσμου και τα παθιασμένα συλλογικά μας όνειρα για θυσία και υπερβατικότητα μπορεί να απαιτούν μια πιο ρεαλιστική και αντικειμενική οπτική.
Αυτό που βλέπουμε ως όμορφο, μοδάτο και ποθητό, αλλάζει κι αυτό.
Σαν σύνολο χάνουμε την εμπιστοσύνη μας στην παντογνωσία της επιστήμης και τη δύναμη της κοινωνικής νομοθεσίας, και επικεντρωνόμαστε στα μυστήρια της ανθρώπινης καρδιάς και ψυχής.
Και εδώ ακριβως ειμαστε οπως ειπαμε : πως θα επικεντρωθουμε στα μυστηρια της ανθρωπινης καρδιας και της ψυχης μας.
Και τέλος o Κενταυρος Χειρωνας που ειναι το Ουρανιο τοξο γεφυρα μεταξυ των Συλλογικων Ενεργειων και του προσωπικου μας κοσμου βρισκεται στο ζωδιο του Κριου, που περασε απ τους Ιχθεις απ το 2011-2019, και κανοντας ηδη μια σπανια συνοδο με τον Ποσειδωνα, στις αρχες ιδιως της παραπανω περιοδου.
Δηλ.αν αναλογιστει κανεις τελικα τη δεκαετια που περασε, δεν ειχαμε μονο το τετραγωνο Ουρανου και Πλουτωνα, Κρονου συνοδος Πλουτωνα αλλα και τη συνοδο Χειρωνα και Ποσειδωνα που σημαινει οτι θελαμε να συντομευσουμε γενικοτερα το δρομο προς την ευδαιμονια.
Ας το αναλογιστει καποια/ος αυτό για τα χρονια που περασαν.Ακομα αυτή η συνοδος εβγαλε προς τα εξω με τη μορφη εσωτερικου γαμου που συμβολιζει, τον Ποσειδωνα που είναι το the great female και ακομα ο κυβερνητης της Παλιας Εποχης του Ιχθυ που φευγει με βημα ταχυ.Δηλ.θα μπρουσαμε να πουμε ότι αυτή η συνοδος δειχνει πως φευγουμε απ την παλια εποχη και πως μπαινουμε στη Νεα Εποχη, αφου εγινε στα ζωδια Υδροχοου και Ιχθυ.
Ακομα αυτή η συνοδος θα μπορουσαμε να πουμε εβγαλε στην επιφανεια τη Chariklo συζυγο του Χειρωνα στη Μυθολογια, αφου ο Ποσειδωνας είναι η ενσωματωση του μεγαλου θηλυκου όπως ειπαμε.
O David Leskowitz σε αρθρο του για τη Chariklo,μυθικα συζυγο του Κενταυρου Χειρωνα, μας υπενθυμιζει ότι συμμετειχε στη συνοδο Κρονου και Πλουτωνα στο ζωδιο του Αιγοκερω και αυτό κατι λεει για τη φυση των Κενταυρων που συμμετειχαν σ αυτή περιβοητη συνοδο, αν αναλογιστει κανεις το μυθο ιδιως του Χειρωνα που αρρωστησε απ το δηλητηριο της Λερναιας Υδρας, που συμβολικα θα μπορουσε να είναι και ενας ιος όπως ο κορονοιος….
Για την Chariklo μας αναφερει ότι David Leskowitz :
« I like to approach the Centaurs as they are today, not only based on myths from when we met them long ago. Myths are a starting place, though. The daughter of Apollo, Chariklo is a naiad (fresh-water nymph) and wife of Chiron. In one of her myths she is a temple priestess of Vesta. (Να πουμε εδω οτι η Εστια συμβολιζει την αρχικη φλογα της ζωης μας.)
Meaning “Graceful Spinner”, Chariklo relates to our sense of personal space, subtle body, and astral travel. Together with her partner Chiron, she guides us on the path of healing and awakening. An astrological keyword for Chariklo is charisma, or the bestowing of grace.
Διαβαστε για περισσοτερα για του Κενταυρους που συμμετειχαν στην τελευταια συνοδο Κρονου και Πλουτωνα το αρθρο στα comments ….ειναι γοητευτικο και συναμα κατατοπιστικο...
Ακομα να θυμαστε ότι για τους Κενταυρους που δεν καταλαβαινω γιατι τους αγνοουν συστηματικα οι Ελληνες Αστρολογοι ιδιως ισχυουν τα εξης :
Να θυμαστε ότι το παλαιό μηχανικό αστρολογικό μοντέλο εσωτερικών , κοινωνικών και Εξωτερικών πλανητών δίνει τη θέση του σε ένα πολύ πιο λεπτό πρότυπο κβαντικής λογικής.
Καθώς κινούνται σε μια ελλειπτική τροχιά μεταξύ των εσωτερικών και Εξωτερικών πλανητών οι Κενταυροι και ο βασιλιάς τους Χείρωνας, δημιουργούν γέφυρες ή σήραγγες σε χρόνο και χώρο, συγκεντρώνοντας σκοτάδι και φως, τον πόνο και την ευχαρίστηση της προσωπικής εμπειρίας σαν έναν καθρέφτη του συνόλου και της ολότητας.
Αυτοί μοιάζουν με τους "λεβιέδες ταχυτήτων" και κάνουν ένα σχήμα Σταυρού με ένα κενό μεταξύ τους από έναν αδιάφορο κοσμο και τον προσωπικό μας, προσφέροντας μια νεα έννοια, νέους μύθους για να ζήσουμε από αυτούς.
Ίσως η θεωρία του χάους και της πολυπλοκότητας φέρνει δημιουργικότητα και νέες μορφές σκέψης :
για το τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος του 21ου αιώνα…
Εάν το πουμε πιο ψυχολογικά ερχομαστε στην εννοια : “Transpersonal” ...
Η κρίση εχει δημιουργήσει παντού ένα τεράστιο κενό, σε έννοιες, σημασίες, και οι απουσίες κατάλληλων ανθρώπων, για να σε εμπνέουν πάντα θα σε κάνει να σκέφτεσαι σε ποιό σημείο του χρόνου βρίσκεσαι....
σε ποιό σημείο του ταξιδιού σου...
Συνεπως ψαξτε τη θεση της Chariklo στο ωροσκοπιο σας και διαλογιστειτε με βαση τα παρακατω και ότι ο Κενταυρος Χειρωνας είναι ηδη στον Κριο και θα παραμεινει μεχρι το 2027, και ολο αυτό το μαθημα θα βγαινει απ το : « Πληγωμένος και τη θέληση να ζήσεις και να επιτύχεις -
Βαθια κατανοηση της Ζωής θα κερδιζεται μεσα απ την προθυμια σου να αποδεχτεις με ευλογια ότι δεν μπορει να αλλαξεις στη ζωη σου, ενώ διατηρεις θαρρος,πρωτοβουλια και ένα αισθημα αυτοεκτιμησης..
Τωρα, η θέληση να ζήσει και να επιτύχει κάποιο πρόσωπο είναι ένα μεγάλο μυστήριο.
Κάθε επαγγελματίας ιατρός, με οποιαδήποτε εμπειρία από αρρώστιες που απειλούν την ίδια τη ζωή, ξέρει ότι η θέληση για να ζήσει κάποιος μπορεί να έχει επιπτώσεις και στη φυσική αλλά και στην ψυχολογική ευημερία, και η επιβίωση εξαρτάται συχνά απ` την επιθυμία του άρρωστου προσώπου για τη ζωή, πέρα από τις παροχές βοήθειας του εκάστοτε ιατρού.
Ούτε είναι η θέληση να ζήσουμε αναγκαία, απ’ ότι απαιτούμε να αισθανόμαστε.
Έτσι μπορεί να φωνάξουμε ότι θέλουμε τη ζωή, αλλά κάπου μέσα πολύ βαθιά , θέλουμε να «γυρίσουμε σπίτι», και αυτή η λαχτάρα για τη λήθη μπορεί να είναι ισχυρότερη από οποιαδήποτε συνειδητή δήλωση της πρόθεσης να πάμε καλύτερα.
Το ίδιο συμβαίνει και με την επιτυχία.
Κάποιοι άνθρωποι αντιδρούν στη σύγκρουση, τον πόνο και την απογοήτευση με μια δημιουργική ανταπόκριση που μεταμορφώνει την προοπτική τους και ακόμη και τις περιστάσεις τους.
Άλλοι άνθρωποι γίνονται πικροί και χωρίς ελπίδα και ζουν σε έναν γκρίζο κόσμο λυκόφωτος, ή χάνουν εξ ολοκλήρου τη θέλησή τους για να ζήσουν.
Δεν υπάρχουν μόνο ενεργές αυτοκτονίες, αλλά σχεδόν σ` όλους εκείνους τους τυχαίους θανάτους, αρχιτέκτονες είναι οι ίδιοι, οι οποίοι αν και ασυνείδητοι, ωστόσο τροφοδοτούνται από δυνατή λαχτάρα να βάλουν τέλος στο βάσανο και τη δυστυχία.
Το ίδιο και η αυτοκαταστροφική συμπεριφορά δεν ανακατεύει πάντα μια φανερή χειρονομία εις βάρος του εαυτού της. Γιατί δεν υπάρχει εύκολη formula για να καθορίσει κάποιος γιατί μερικά άτομα απαντούν στις προκλήσεις της ζωής, παρά τις αυστηρές κακοτυχίες και τα συμβάντα της ζωής , ενώ άλλοι γυρίζουν τις πλάτες τους στο μέλλον, ακόμα κι αν η τύχη τους ευνοεί.
Επιπλέον, η απώλεια θέλησης για να ζήσει κάποιος και να επιτύχει δεν οδηγεί πάντα στην αυτοκαταστροφή.
Αυτή μπορεί να εκφραστεί σαν ώθηση να καταστρέφονται οι άλλοι, σαν σε κάποιο βαθύ και απρόσιτο επίπεδο, να σχεδιάζεται και να προβάλλεται η απόγνωση και η θυματοποίηση επάνω σε έναν άλλο, δίνοντας στο βάσανο της ιδιαιτερότητας την παραίσθηση ότι είναι ισχυρός και ελέγχει τη ζωή.
Κατά συνέπεια το άτομο το οποίο έχει, κρυφά, χάσει τη θέληση να ζήσει μπορεί, σε ακραία περίπτωση, να προσπαθήσει να στερήσει και των άλλων τη χαρά-και ίσως ακόμη και την ίδια τη ζωή του -από την εύρεση ενός αποδιοπομπαίου τράγου που μπορεί να του φορτώσει όλη την απελπισία και οτιδήποτε άλλο νιώθει μέσα του.
Όλα αυτά ανήκουν στην περιοχή του Κένταυρου-Χείρωνα, και επειδή αυτός ο ίδιος είναι μισό ζώο, τα ζώα δεν γνωρίζουν καμιά φιλοσοφική στάση ζωής όταν πληγώνονται, αυτά τα οποία έχουν τη δύναμη, τείνουν να γυρίζουν πίσω και να δαγκώνουν.
Ταδε εφη Liz Greene στην υπεροχη εργασια της για το Χειρωνα και εμεις σας δωσαμε κατά τη γνωμη μας το golden book του Ασυνειδητου και πως επιδρα ο κοσμος επανω σας...
αν και ότι σας γραφω τωρα, σας τα εχω δωσει ξανα απ το 2011 αποσπασματικα : απλα τωρα εχετε ολη την εικονα ...για το που παμε…
ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ πολλες φορες για να νιωσετε τη ψυχολογια ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,που θα μας μεταμορφωσει τα επομενα χρονια...
προσπαθειστε να δειτε σε ποιους τομεις της ζωης σας θα φανουν ολα αυτα που ηδη εχουν φανει...
ΜΗΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΤΕ ΑΛΛΟ : THE VIEW OUR LIFE CHANGED FOREVER..
και να θυμαστε ότι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις έναν πειρασμό είναι να ενδώσεις...
(Όσκαρ Ουάιλντ), αρκει να προστατευεις την υγεια σου και φυσικα και την υγεια των αλλων….
Και τελος να ΘΥΜΑΣΤΕ : " Η πιο κατάλληλη μελέτη της Ανθρωπότητας είναι ο Άνθρωπος..
Το σώμα του ανθρώπου είναι ένα θαύμα της φύσης και είναι πολύ χρήσιμο να ξέρουμε πώς λειτουργεί....
Γι αυτό και κανουν πειραματα βιολογοι-ιατροι-επιστημονες με ιους.Οι ιοι δεν είναι στη γεννητικη μονον καταστροφικοι αλλα και καποιοι απ αυτους βοηθανε σε θεραπειες από χρονιες αρρωστιες…
Ολο το εργο όμως των επιστημονων και των ανθρωπων βρισκεται στη συνειδητότητά τους, και η συνειδητοτητα ειναι αυτο που μας τοποθετεί μακριά απ τον κόσμο των ζώων…
Ειμαστε στο σταδιο που εχουν μπερδευτει όλα…Γι αυτό και επειγει να βρουμε ολους τους τροπους πως λειτουργει το μυαλο μας…..
Γιατι απλα αποδειχτηκε οτι ο ανθρωπος είναι κάτι περισσότερο απ τα επιμέρους τμήματα του, δηλαδή από το σώμα και τον εγκέφαλό του ...
Καλημερααααα ολη μερα ...
Υγ : αν κανετε μια ενδοσκοπηση με βαση τα uranus square Pluto-saturn conj Pluto και Neptune conj Chiron που εχουν γινει απο το 2007 και μετα, θα εκπλαγειτε τωρα απ τη συνολικη εικονα που θα εισπραξετε για τις ζωες σας ιδιως απ την παραπανω περιοδο και μετα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου