Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

THE CURRENT QUALITY OF TIME : Putrefaction -We are being sealed in. The Alchemical work has been begun (Lynn Bell)

THE CURRENT QUALITY OF TIME : Putrefaction -We are being sealed in. The Alchemical work has been begun (Lynn Bell)

Στις αρχές του Μαρτη , επικεντρωθηκαμε στα θέματα της Αφροδίτης. Η Αφροδίτη σχηματισε ένα τετράγωνο με τον Κρόνο στις 3 Μαρτη , και στη συνέχεια εισηλθε στο ζωδιο του Ταύρου στις 5 Μαρτη οπου πραγματοποιησε μια οψη με τον πλανητη Uranus στις 8 Μαρτη .
Ολες του ειδους οι αξίες και η αυτοεκτίμηση χρειαστηκαν να επαναπροσδιοριστούν και να διευκρινιστούν σε ποιο σημειο βρισκονται οι συναισθηματικες σχεσεις. Αυτό που ανακαλυψατε είναι ότι οι ανάγκες σας έχουν αλλάξει και ότι επρεπε να λάβετε υπόψη σας αυτό το γεγονός.
Στις 9 Μαρτη εγινε η πανσεληνος στον αξονα Ιχθυ-Παρθενου , οπου ο Ηλιος ηταν καις συνεχιζει να είναι σε οψη με τον Ποσειδώνα. Ο άξονας των κομβων της Σελήνης ηταν αρμονικά συνδεδεμένος με ένα stellium του Άρη, του Δία, του Πλούτωνα και του Κρόνου στον Αιγόκερω. Η Αφροδίτη ειχε φτάσει τον πλανητη Ουρανό την προηγούμενη μέρα. Ηταν μια καλή στιγμή να συνειδητοποιήσετε ένα επι μακρου αγαπημενο σας ονειρο.
Στις σχέσεις, θα μπορούσαν να προκύψουν ενδιαφέρουσες και απροσδόκητες δυνατότητες, είτε για την επίλυση συγκρούσεων είτε για την πραγματοποίηση των πρώτων βημάτων σε κάτι εντελώς νέο. Ωστόσο, ο χρόνος γύρω από την πανσέληνο αυτή που περασε παρουσιασε επίσης ένα υπέροχο πεδίο για σιωπηλό διαλογισμό και περισυλλογή.
Στις 20 Μαρτη , ο Ηλιος εισερχεται στο ζωδιο του Κριου. Αυτή είναι η εαρινη ισημερία και η πραγματική εναρξη του αστρολογικού έτους. Οι αστρολογικές υπογραφές αυτής της ημερομηνίας διαμορφώνουν τους επόμενους 12 μήνες. Ο Άρης και ο Δίας σε οψη ακριβειας θα είναι πολύ κοντά στον Πλούτωνα και ο Κρόνος πρόκειται να εγκαταλειψει τον Αιγόκερω.
Τώρα όλα θα πιέζονται για να επιβεβαιωθούν. Οι παλαιές και οι νέες δυνάμεις αγωνίζονται για την κυριαρχία και την ερμηνευτική επικρατηση της μιας πλευρας, οποτε οι συγκρούσεις δύσκολα μπορούν να αποφευχθούν.
Στις 22 Μαρτη , ο Κρόνος εισέρχεται στον Υδροχόο, όπου θα παραμείνει μέχρι τις αρχές Ιουλίου, πριν επιστρέψει ξανά στον Αιγόκερω. Θα μιλησουμε γι αυτό ξεχωριστα-γιατι φερνει στο προσκηνιο όχι τοσο λογω γεγονοτων, αλλα αρχετυπικα το συνδρομο της αγοραφοβιας.Ακομα αυτό το ιδιο εγείρει ερωτήματα σχετικά με τη σχέση αναμεσα στην ατομικοτητα και τη συλλογικοτητα καθως και τα όρια της προσωπικής ελευθερίας. Μια μέρα μετά την αλλαγή του ζωδιου του Κρόνου, ο Άρης συναντά τον Πλούτωνα και έτσι αυτό το θέμα θα μπορούσε να παρουσιαστεί με έναν αδίστακτο ΚΑΙ ΑΝΗΛΕΗ τρόπο.
Στο σημειο αυτό πρεπει να σταθουμε ιδιαιτερα : Αν ο Mars/Pluto είναι μια υπογραφη homeostasis, οπου homeostasis είναι όπως εχουμε ξαναπει stay-the same factor, τοτε η σκληροτητα είναι το holding pattern και ξανατονιζεται το θεμα του Κρονου/Πλουτωνα που απεδειξε ότι εχει ένα χρονο τουλαχιστον που εχει γινει μια ακαμπτη αρμονικη στη δομή δανεισμού εξουσίας και ελέγχου-με συνεχεις ακολουθιες θανατου και τραγωδιας…
Εχουμε που σας γραφουμε ένα χρονο ΣΥΝΕΧΩΣ τωρα ότι με τη συνοδο αυτή Κρονου και Πλουτωνα υπαρχει ένα επι πλεον περιεργο και παραξενο θεμα μ αυτή τη συνοδο η οποια τρεχει πιο βαθυτερα από τα υποδειγματα συμπεριφορας όπως σημειωνει η Liz Greene στο υπεροχο βιβλιο της The Astrology of the Collective.
Υπαρχει ένα θεμα που εστιαζεται στα στρατοπεδα συγκεντρωσης, που εχει επισης θεμα και την εμπειρια του τρομου του Ολοκαυτωματος.Αυτο βεβαια παραπεμπει και στο Γερμανο-Εβραικο διλημμα, αφου τα στρατοπεδα συγκεντρωσης σαν εννοια μας φερνει στο μυαλο παντα τα τερατουργηματα του πολιτισμου των Ναζι…
Ετσι λοιπον ο πλανητης με αφορμη τον τρομο του κορωνοιου, εχει μπει ηδη στην τροχια του τρομου του Ολοκαυτωματος αλλα για τελειως διαφορετικους λογους και φυσικα ελπιζω να καταλαβαινετε τους μεταφορικους μου συσχετισμους.
Και ακομα όπως λεει και η υπεροχη αστρολογος Lynn Bell είναι ατυχια να εξοριζεσαι στο σπιτι σου μεσα στις αρχες της Ανοιξης, όταν ιδιαιτερα την περιμενεις με αγωνια να ελθει…
Αλλα υπαρχει κατι ακομα βαθυτερο σαν αλχημικη διεργασια όπως συνεχιζει η ιδια να γραφει στο timeline της : We are being sealed in. The work begins.
Ειμαστε στην πιο σκληρη δοκιμασια του Αλχημικου Εργου που συντελειται στο ζωδιο του Αιγοκερω : Nigredo, or blackness, in the alchemical sense, means putrefaction, decomposition. By the penetration of the external fire, the inner fire is activated and the matter starts to putrefy. The body is reduced to its primal matter from which it originally arose. This process is also called ‘cooking’. The black earth is closed up in a vessel or flask, and heated.
Putrefaction is so effective that it destroys the old nature and form of the rotting bodies; it transmutes them into a new state of being to give them a totally new fruit. Everything that has live, dies; everything that is dead putrefies and finds a new life." (Pernety, 1758)
Και φυσικα οσοι και οσες γνωριζουν από Αλχημεια, υπαρχει το απιθανο Ψυχολογια και Αλχημεια του Carl Jung, μυθολογικα ολο αυτό παραπεμπει και δηλωνει τις δυσκολιες του ανθρωπου που πρεπει να υπερνικησει στη διαδρομη του στον κατω κοσμο.
Και φυσικα αυτή η putrefaction και nigredo ονομαζεται ότι πιο μαυρο από το χειροτερο μαυρο…
Μοιαζει με τον εφιαλτη του θανατου και φυσικα ειμαστε ακριβως εδώ….και ακομα θυμιζει τον Αθλο του Ηρακλη που καθαρισε τους Σταυλους του Αυγεια…Γιατι ολοι και ολες πια βρισκομαστε στον κατω κοσμο σαν προσκυνητες των δυναμεων του χαους.
Αλλα ενας τετοιος προσκυνητής συναντά παραδοσιακά σκιές, τέρατα και δαίμονες.
Αν θυμηθουμε ότι τα αρχαία μυστήρια οι υποψήφιοι έπρεπε να υποβληθούν σε δύσκολες, μερικές φορές οδυνηρές και ακόμη και επικίνδυνες δοκιμασίες έναρξης.
Στην αλχημεία, ένα από τα σύμβολα του nigredo είναι ο «αποκεφαλισμός», αλλά και το «κεφάλι της κοράλιας» (caput corvi). Αυτά τα σύμβολα αναφέρονται στο θάνατο του κοινού ανθρώπου, στο θάνατο του εσωτερικού χάους και στην αμφιβολία του επειδή δεν είναι σε θέση να βρει την αλήθεια στον Εαυτό του.
Σε έναν από τους αθλους του, ο Ηρακλής καθαρίζει τους στάβλους του Αυγεια.Αλλα αυτό είναι ο καθαρισμός όλων των ακαθαρσιών του Εαυτου του. (Johann Daniel Mylius, Philosophia reformata, Frankfurt, 1622)
Ψυχολογικά, ολη αυτή η κατασταση nigredo είναι μια διαδικασία που κατευθύνει τον Εαυτό του καποια/ος για να βρει αυτογνωσία. Ένα πρόβλημα έχει δοθεί στην πλήρη προσοχή του και έχει μειωθεί η σχεση του με τον πυρήνα του.
Προσοχη όμως αυτό, δεν μπορει να γίνεται τόσο με πνευματικό τρόπο, αλλά κυρίως με την συγκινηση και την αίσθηση των συναισθημάτων.
Με την πραγματική είσοδο σε αυτή την κατασταση, ενας ή μια προκαλεί σήψη, την αποσύνθεση εκείνης της καταστασης στην οποία κάποιος,α είχε κολλήσει.
Αλλα μια τετοια αντιπαράθεση με την εσωτερική πραγματικότητα σου είναι συχνά τοσο οδυνηρή και μπορεί να οδηγήσει σε κατάθλιψη. Αλλά μόλις βρεθεί στο βάθος του σκοταδιού, με την ανακάλυψη του σπόρου του προβλήματος, τον σπόρο της «πρώτης ύλης», γεννιέται το λευκό φως albedo, λευκότητα, επόμενη φάση).
Δημιουργείται κατάσταση ηρεμίας. Η διορατικότητα στο πρόβλημα έχει αποκτηθεί, έχει αναπτυχθεί συναισθηματικά, και η γνώση αναδύεται για το πώς να το χειριστεί με πιο θετικό τρόπο και να οικοδομήσουμε μια πιο καθαρή στάση.
Οι αλχημιστές μίλησαν για να ξεδιπλώσουν «το μίγμα» άνθρωπος με όλες τις πολυπλοκότητες του), για να επιστρέψουν στη φυτρα.
Αυτό από το οποίο ένα πράγμα έχει ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ με φυσικό τρόπο, από ΑΥΤΟ ΤΟ ίδιο πράγμα πρέπει να επιστρέψει σε μια διαλυμένη κατάσταση ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ του. Όλα πρέπει να διαλύονται και να μειώνονται σε αυτή τη μορφή από την οποία προέκυψε. (Anton Joseph Kirchweger, 1728)…
Αυτά μας τα ελεγε η Αλχημεια και δειτε τη σχεση της με τη σημερινη πραγματικοτητα και τις κρισεις της.
Ακομα για να σας βοηθησω, μιας και you are being sealed in area of underworld, οποτε εχετε χρονο να με διαβασετε αναλυτικα και να διαλογιστειτε να σας υπενθυμισω τι σας γραφω τωρα ένα χρονο συνεχως για τη συνοδο Κρονου και Πλουτωνα :
« Να θυμηθουμε ότι ο Πλουτωνας είναι ο great time-Keeper του Συλλογικου.Ακομα ανακοινωνει το θανατο θρησκειων, ιδεολογιων και κοσμολογιων, και την ιδια ωρα προσφερει την ιδια σφοδρη ενοραση για να αντικαταστασει αυτές κάθε φορα.
Ο Κρονος από την αλλη είναι το ανωτατο οριο που μπορει να φτασει ένα ατομο, συμβολιζοντας Σκια κατά Jung και «υπερεγω «κατά Freud.Συνεπως μια σκληρη οψη μεταξυ του Κρονου και Πλουτωνα με βαση τα παραπανω, χρωματιζει απολυτα προσωπικα το ατομο που την εχει.
Και ακριβως όπως η οψη Κρονου και Ουρανου σε κανει να ακους τη φωνη μιας νεας ιδεας και η οψη Κρονου και Ποσειδωνα σε κανει να μυριζεις τη μυρωδια μιας νεας μυστικιστικης ενορασης, η οψη Κρονου και Πλουτωνα ριχνει μια ματια στην προσεγγιση του θανατου των θεων ή των ηγετων μιας κοινωνιας ή μιας ομαδας και την εμφανιση μιας αρχαιας ενορασης επανω στην ζωη.
Τα γεγονοτα στη Συρια το επιβεβαιωνουν με τραγικο τροπο, θετοντας ακομα και το προβλημα του scapegoat complex που ηδη αναδυει η συνοδος Κρονου και Πλουτωνα… και το τελευταιο αφορα το μαρτυρικο λαο των Κουρδων…
Υποπτευομαι διαλογιζοντας αυτή την οψη Κρονου και Πλουτωνα ότι οι ανθρωποι που είναι σταμπαρισμενοι μ αυτή την οψη βοηθανε σ αυτή τη μορφη θανατου με το να παιζουν το ρολο του saboteur, ενω αλλοι βυθιζουν τον εαυτο τους σε μια αιωνοβια φιλοσοφια.
Αλλα όπως και να εχει τετοιοι ανθρωποι είναι ρυθμισμενοι να ενσωματωνουν τον Πλουτωνα στις ζωες τους με καποιο τροπο, και μαλιστα οριακα αφου ο πλανητης με μεγαλυτερη τροχια χρονου απορροφα περισσοτερο τις ενεργειες του πλανητη με την μικροτερη τροχια.
Ακομα ειμαι προδιαθετειμενος όταν παρατηρω τετοιους πλανητες να κοιταω περισσοτερο τον αρχαικο τροπο εκδηλωσης τους, και να τεινω να τους βλεπω περισσοτερους ζωντανους και numinous.Αυτοι οι πλανητες ηταν καποτε θεοι, και εάν προτιμας το οριο αρχετυπο, αυτό δεν μειωνει καθολου την μυστηρια δυναμη τους.(The Astrology of the Collective-Liz Greene)
Ετσι κάθε οψη με τον Πλουτωνα, ποσο μαλλον με τον Κρονο, σου δινεται μια διαφορετικη μοιρα.Γιατι ολοι σε ένα συνειδητο επιπεδο ψαχνουμε ικανοποιηση ασφαλεια,ειρηνη και ευτυχια.Αλλα οι οψεις του Πλουτωνα σε εξαναγκαζουν να βαθυνεις και να γινεις ενημερη των περισσοτερων σκοτεινοτερων ρευματων του εαυτου σου μεσα στη ζωη.
Ολες οι οψεις του Πλουτωνα γινονται gateway στον Πλουτωνα.Και ακομα δεν γινεται να τον αποφυγεις, παρολο που οι ανθρωποι κανουν ότι περναει από το χερι τους να τον αποφυγουν.Και σ αυτό που φαινεται να ερχονται τα χειροτερα είναι κυριως η αρνηση των ανθρωπων να επιτρεψουν τα βαθυτερα επιπεδα μιας εμπειριας.
Και αυτό κανει την τεραστια διαφορα εάν ένα ατομο αποδεχτει αυτή τη διαδρομη σαν τμημα της ζωης του.Γιατι ετσι εχει περισσοτερο ευκαιρια να εργαστει με τον Πλουτωνα δημιουργικα, αντι του να γινει θυμα του Πλουτωνα.
Κανενας Πλουτωνας δεν σε καταστρεφει με την προυποθεση ότι δεν εισαι κολλημενος πεισματαρης και ότι δεν προσποιεισαι ότι όλα μπορουν να λυθουν με έναν ευχαριστο διαλογο ή με αρνηση σου.
Political correct και Πλουτωνας ειναι εννοιες αντιθετες...
Εαν εισαι αποφασισμενη ότι θα κρατησεις οτιδηποτε στη ζωη σου με ειρηνικο και ηρεμο τροπο και κανεις το οτιδηποτε για να αποφυγεις την αντιμετωπιση και την αντιπαραθεση , τοτε ο Πλουτωνας θα επιστρεψει με καταστροφικοτητα , αντι να του δωσεις την αδεια για να σε αλλαξει.
Παρτε για παραδειγμα τη γενια με Πλουτωνα στο Ζυγο, γεννησεις των παιδιων during 70s και early 80s.
Ειναι ολες και ολοι συμμετοχοι σε σχεσεις σε ένα παιγνιδι οπου ο διευθυντης της ψυχης τους επιμενει να παιζει ένα τμημα που δεν του αρεσει προσωπικα.
Δηλ.βρισκονται σε σχεσεις που το μεγαλυτερο μερος τους δεν τους αρεσει να βρισκονται.
Και το επαναλαμβανουν συνεχως χωρις να αντιλαμβανονται τι κανουν, αντι να επιτρεψουν στους εαυτους τους να αλλαξουν.
Γι αυτό και ο χρονος της crisis of middle age τους, θα είναι απεριοριστος .
Και να επανελθουμε στην οψη Κρονου και Πλουτωνα, παντα σε τετοιες περιοδους που εμφανιζεται η οψη οι ανθρωποι θα βρισκονται με την αναγκαιοτητα του Τελους.
Και ειτε θα πρεπει να διαπραττουν την καταστροφη από κατι στην κοινωνια ή την ομαδα που βρισκονται, ή θα πρεπει να διευκολυνουν την μεταμορφωση τους.Αυτοι θα μεταφερουν την υπευθυνοτητα, του να βρουν ένα μερος για τα πιο primordial ενστικτα τους μεσα στον κοσμο, κατι το οποιο σημαινει ότι εχεις να αντικρυσεις αμφοτερα τη μεταμορφωτικη δυναμη των ενστικτων αλλα και την αγριοτητα τους.
Και όπως ειπαμε σαν saboteurs που είναι θα εργαστουν προς την κατευθυνση μιας ανατροπης καποιας εδραιωμενης δομης ή ενός set αξιων.
Ετσι με διαφορους τροπους θα βρισκουν τους εαυτους τους σαν εχθρους σε οτιδηποτε πατριαρχικο, οπου συναισθηματα και ενστικτα εχουν καταπιεστει για πολύ χρονικο διαστημα.
Η ακομα μπορει να πετανε στο αντιθετο οριο και να αγωνιζονται με τα ενστικτα με έναν πολύ τυραννικο τροπο.
Ιδιως αυτοι που εχουν hard aspect στο χαρτη τους Κρονου και Πλουτωνα.
Γιατι αυτή η οψη είναι πολύ ψυχαναγκαστικη και εμμονικη, εξ αιτιας του ότι ο Πλουτωνας είναι μια ακατεργαστη δυναμη της φυσης με την περισσοτερη τρομακτικη δυναμη.
Γι αυτό και δεν είναι εκπληξη ότι μαλλον ανοιγει ολος ο δρομος για την παρανοια επειδη οι ανθρωποι φοβουνται την καταστροφικη δυναμη της μαζας καθως επισης και την καταστροφικη δυναμη από τα δικα τους συναισθηματικα βαθη.
Προφανως οι νεοτερες ηλικιες θα νιωσουν τρομακτικα αβολα και τρομακτικα,Δεν μιλαω για τη γενια του Pluto in Libra που ηδη μιλησα.Οι περισσοτεροι ανθρωποι που ειχαν καποιο τυπο breakdown στις πρωιμες φασεις της ζωης τους, θα εχουν απειλητικο προβλημα στις ζωες τους, επειδη το «εγω» τους τοτε δεν ηταν αρκετα δυνατο για να μπορουσε να δωσει σχημα στις ενεργειες που αναδυοταν από το ασυνειδητο.
Ακομα δεν εχουμε καμια εκπαιδευση επανω σε θεματα αναδυσης και πιεσης των αρχαικων δυναμεων και ενεργειων από το Ασυνειδητο οι οποιες μας φαινονται ακατανοητες.
Ο κρισιμος παραγοντας θα είναι η δυναμη και η υγεια του «Εγω».
Και εδω θελω να θυμαστε κατι σημαντικο που θα σας βοηθησει να μην βρεθειτε ξαφνικα στον ψυχιατρο.
Υπαρχει κατι σπουδαιο για τη φυση των psychotic breakdown, τα οποια μπορουν να παρουν πολλους τυπους εκδηλωσης, αλλα αναφερομαστε οταν το "εγω" συγκλονιζεται και κατακλυζεται απο ασυνειδητες δυναμεις.Αυτο το breakdown ειναι μια προσπαθεια της ψυχης να αποσυναρμολογησει τη δομη της προσωπικοτητας που δεν ειναι βιωσιμη.Επειδη η ιδιαιτεροτητα εχει δημιουργησει εναν "ψευτικο εαυτο" αντι μιας αυθεντικης και σταθερης δομη του "εγω".
Ουσιαστικα το Ασυνειδητο εμφανιζεται και γκρεμιζει τη ψευτικη δομη, οχι γιατι η ιδιαιτεροτητα ειναι αρρωστη,αλλα κατι πιο υγιες και αληθινο απαιτει να εκφραστει.
Μ αυτη τη λογικη μπορειτε να εξηγησετε τοτε, γιατι οποιαδηποτε επεισοδια αντιμετωπισατε και αντιμετωπισετε οτι αυτα μπορουν να σας βοηθησουν να ανοικοδομησετε εναν πιο αυθεντικο εαυτο και συνεπως πιο υγιη.
Επισης, ακομα από τους τροπους που η πιεση σταδιακα θα δειχνει τον εαυτο της είναι μεσα σε μια τρομακτικη συγγενεια με τις αιτιες.
Καθε εξωτερικος πλανητης σε επαφη με τον Κρονο τεινει να αντανακλα μια ροπη για συμμετοχη σε μετακινησεις μαλλον με έναν φανατικο τροπο.Η μερικες φορες μπορει να βλεπεις και το αντιθετο, οπου το ατομο αισθανεται τον εαυτο του να είναι προσωπικος εχθρος από τετοιες μετακινησεις, σαν αυτές ηταν η αποκλειστικη του υπευθυνοτητα για τη σφραγιση τους προς τα εξω.
Ή ακομα μπορει καποιοι να αρχισουν τους αγριους διωγμους απεναντι στους ανθρωπους που ενσωματωνουν τα παραπανω, ιδιως σ αυτους που είναι περισσοτερο conventional ατομα.
Και οσο πιο φοβισμενη εισαι από τις επιπτωσεις του Πλουτωνα, τοσο θα παιρνεις το ρολο του Κρονου και θα προσπαθεις να καταπνιξεις ολο αυτό το Πλουτωνιο ενστικτο που θα αναδυεται από την πλευρα της κοινωνιας ή της ομαδας που κινεισαι.
Η Τελευταια συνοδος Κρονου και Πλουτωνα εγινε το 1982, μολις ειχε ανεβει το ΠΑΣΟΚ στην εξουσια.Θυμαστε το τελος εκεινου του κοσμου μεχρι τοτε, οι παλιοτεροι.Το 1988 εγινε ημιτετραγωνο, το 1990 εγινε εξαγωνο και το 1993-4 το πρωτο τετραγωνο του κυκλου τους.Το 1996 εγινε τριγωνο και το 1998 εναμιση τετραγωνο.Το 2001 εγινε μια τρομακτικη αντιθεση μεταξυ τους, θυμαστε το χρηματιστηριο και το 2003 εναμισι τετραγωνο παλι.
Το 2006 εγινε τριγωνο το τελευταιο του κυκλου και το 2010 το τελευταιο τετραγωνο μεταξυ τους που βρεθηκαμε στα Μνημονια.
Το 2013 εγινε εξαγωνο και το 2015 το καλοκαιρι-ειπατε τιποτε για το δημοψηφισμα των sssyriza -το τελευταιο ημιτετραγωνο.
Τα συμπερασματα δικα σας για το ρολο των τρισαθλιων πολιτικων που βρεθηκαν στα ποστα εξουσιας τις αντιστοιχες χρονικες περιοδους, και δεν σας τα αναφερω τα χρονικα διαστηματα αυτά για του που πρεπει να καταλογισετε πολιτικες ευθυνες-δεν γραφω πολιτικα αλλα ψυχολογικα- αλλα να τα δοκιμασετε στις προσωπικες ζωες τι γινοταν στην οικογενεια σας και πως αντιδρουσε το «εγω» σας.
Αν ειχατε υγιες «εγω» και ποσο και δεν πεφτατε στις καταστροφικες επιδρασεις του Ασυνειδητου…
και τι περιστατικα σημαδεψαν τις ζωες σας...
Να την κανετε αυτή την εργασια είναι απαραιτητο να θυμηθειτε μηπως ο Εαυτος σας εμβολιαστει από τις αντιστοιχες μνημες που θα αναδυθουν.Γιατι ειπαμε προκειται για τη μεγαλυτερη εισβολη καταστροφικων ενστικτων που χρονια φροντιζες να καταπιεζεις.
Εδω θα ειμαστε μεχρι την Ανοιξη, να μιλαμε για την οριστικη κατεδαφιση μιας ολοκληρης Εποχης και των Δομων της, καθως και των αξιων που τη συνοδευαν...
Το μονο σιγουρο είναι ότι θα χρειαστουμε ολοι και ολες ψυχοθεραπεια.
Οσες και οσοι την εχουν αρχισει ηδη, θα αρχισει να φαινεται σε αυτους το λυκαυγες μιας νεας εποχης μεσω ενός δημιουργικου στοχου.»
Ελπιζω να τα θυμηθηκατε αυτά που σας εγραφα, γιατι βλεπετε ποσο περιγραφει τις σημερινες μας ζοφερες μερες και την εργασια που πρεπει να κανετε και να κανουμε για να ελθει καποια/ος σε επαφη με τον πυρηνα του.Αρκει να θυμαται ότι πρεπει να ξεκολλησει από εκει που εχει κολλησει ανεπανορθωτα εδώ και κατι χρονια.
Οπως για παραδειγμα για τους κυβερνωντες είναι σιχαμενο πια να μιλαμε για Ιδιωτικη Υγεια.Τα εχετε δει τοσες μερες τι γινεται και τι γιατροι, νοσηλευτες χρειαζονται στα Δημοσια Νοσοκομεια.Ελεος πια με την ιδιωτικοποιηση των παντων…
και by the way ενα μεγαλο ευγε σε ολο το νοσηλευτικο προσωπικο που ειναι ηρωες ...
Ετσι το επόμενο Νέο Φεγγάρι στο ζωδιο του Κριού της 24ης Μαρτη, με τον Ήλιο και τη Σελήνη σε οψη με τον Χείρωνα και την Λίλιθ, τα όρια της θέλησης της αυτό-διεκδικητικοτητας και αυτό-επιβεβαίωσης θα μπορούσαν να γίνουν οδυνηρά απτά.
Στο τέλος του μήνα, όταν ο Άρης θα μπαίνει στον Υδροχόονο στις 30 Μαρτη και αμέσως θα συναντά τον Κρόνο εκεί, τα περιθώρια δράσης γίνονται στενά. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ενεργήστε με σύνεση και με σοφια , και προσέξτε τις συναισθηματικές υπερβολικές αντιδράσεις, αν δεν μπορείτε να επιβάλλετε αμέσως τη θέλησή σας ή εάν μια εργασία δεν επιτύχει με την πρώτη προσπάθεια.
Να θυμαστε ότι η φροντίδα και η ακρίβεια που εφαρμόζετε αυτή τη χρονικη στιγμή θα είναι σημαντικές μέχρι το τέλος του έτους το αργότερο, όταν η μεγάλη οψη του Κρόνου και του Δία θα λαμβάνει χώρα στην ιδια μοιρα του ζωδιακού κύκλου, αλλα θα ειμαστε ακριβώς στο χειμερινό ηλιοστάσιο.
Μεινετε μεσα στο σπιτι και αντιμετωπιστε τον Εαυτο σας…
Αν δεν το κανετε και δεν αλλαξετε θα ζουμε σε διαφορετικο πλανητη του χρονου…και σε διαφορετικο κοσμο…
Αν σας φοβισει ότι θα πατε για διαζυγια και χωρισμους…
μην σας φοβιζει ειστε ηδη χωρισμενοι και τιποτε δεν μενει σαν αξια σταθερη αν πραγματι δεν είναι αξια και για τα σημερινα δυσκολα χρονια που τρεχουν….
Να εχετε μια ομορφη Κυριακη
yg : mix photos απο Lynn Bell, Thrassyvoulos Papadopoulos, Panagiotis Pilarinos και Κορωνακης Δημητρης ..
υγ1 : δυστυχως στη φαση nigredo του χρονου που περναμε, εφυγε ταξιδι σε αλλες διαστασεις ενας μεγαλος αλχημιστης καλλιτεχνης ο Throbbing Gristle and Psychic TV leader Genesis Breyer P-Orridge σε ηλικια 70 ετων...
ειχε κανει τον Εαυτο του καμβα της Τεχνης του, οπως αναφερει ευστοχα η lifo via του Δημητρη Πολιτακη ...και αν αυτο δεν ειναι Υμνος στην Αλχημεια....τοτε τι αλλο ειναι ...
Για ολους εμας που μεγαλωσαμε στα 70s και τα early 80s ηταν απο τους πριγκηπες της Μεγαλης Τεχνης εκεινης της περιοδου.....ενος Συνθετη που ξεπερνουσε καθε φαντασια και συνδυαζε ολες τις μορφες της Τεχνης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου