Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

February 2019 : Uranus semisquare Neptune-Mars conj Uranus-Saturn conj Pluto : Shit gets even weirder -the will to power-power in the darkness

February 2019 : Uranus semisquare Neptune-Mars conj Uranus-Saturn conj Pluto : Shit gets even weirder -the will to power-power in the darkness

Μπαινουμε σε έναν μηνα το Φλεβαρη, που θα είναι από τους πιο καθοριστικους για την επομενη διετια των ζωων σας…
Ο Ang Stoic αναφερει ότι : « H πλανητική δραστηριότητα πέφτει σε μεγάλο βαθμό στους κοινωνικούς τομείς (Sag-Capricorn-Aquarius-Pisces) για τις επόμενες εβδομάδες, επομένως επικεντρώνεται στην προσοχή μας σε μεγαλύτερα θέματα, τα οποία επηρεάζουν τα πιο διαπροσωπικά θέματα στον κόσμο μας. Ο νόμος, η πολιτική, η κυβέρνηση και τα κοινωνικά και πνευματικά θέματα διαδραματίζουν μεγάλο ρόλο στη ζωή μας και μπορούμε είτε να επιλέξουμε να είμαστε αφοσιωμένοι είτε απλά να επιλέξουμε να συντονιστουμε μεσα σ αυτά. Το πηδαλιο της οδηγησης αυτής της ατμομηχανής του χρονου, είναι ο αποστάτης Άρης συνοδος Ουρανος στο τέλος του Κριού, οπότε αν επιλέξετε να παίζετε, ίσως το πιο πιθανόν είναι να αισθανθειτε ότι καιγεστε από τα νεους χλοοτάπητες που εχετε στρωσει στις ζωες σας».
Το πιο πιθανο όμως είναι να αισθανεστε ανεξηγητα δυσκολα αυτό το μηνα, σαν ο κοσμος είναι γεματο από ανθρωπους που η προθεση τους είναι να σε εμποδισουν ή να ανατρεψουν τα μελλοντικα σου πλανα και σκοπους.
Οτι αληθινα συμβαινει όμως είναι εκεινο το βαθια ριζωμενο ενστικτο για επιβιωση το οποιο δραστηροποιειται μεσα σε ολες και ολους, παρεα με εκεινο το αισθημα ότι διανυουμε έναν χρονο των ζωων μας να αλλαξουμε ριζικα.Το τελος μιας ολοκληρης εποχης που σηματοδοτει στους περισσοτερους, το τελος ενός μεγαλου κεφαλαιου στις προσωπικες μας ζωες.
Το προβλημα όμως βρισκεται ότι οι περισσοτεροι δοκομαζουν έναν τρομακτικο φοβο, ότι το μελλον δεν θα εργαστει προς οφελος τους, και ότι οι αλλοι θα τους μπλοκαρουν ή ακομα χειροτερα θα τους εξευτελισουν, ή ακομα όλα να πηγαινουν λαθος.Και με τετοια φοβισμενα συναισθηματα το μονο σιγουρο είναι θα δοκιμαζεις τους αλλους σαν μη βοηθητικους και αχρηστους στη σειρα της ζωης σου ή ακομα σαν επιθετικους στις ζωες σας.
Εδω θα πρεπει να προσπαθησεις να αναγνωρισεις τις οποιες καχυποψιες σε διακρινουν γιατι αυτές θα προκαλουν τους αλλους μεσα σε μια αμυντικη συμπεριφορα.
Γιατι αν αντιδρας χωρις στοχασμο και δευτερη σκεψη, οι ανησυχιες μιξαρισμενες με τις ψευδοπροφητειες σου, το πιο πιθανο, είναι με έναν παραδοξο τροπο να πιεσεις μεχρι εκφοβισμου τους αλλους, ώστε αυτοι τελικα να στο ανταποδωσουν και τοτε πραγματι να σε απειλησουν.
Κατά τη διαρκεια των επομενων μηνων, οπου θα τρεξουν πολύ δυσκολα, αν εισαι ηρεμη και ψυχραιμος εκπληκτα μπορει να ανακαλυψεις μια πηγη δυναμης μεσα σου, μια επιμονη και μια ενστικτωδη σοφια.Και ηδη να ξερεις ότι όλα αυτά είναι εκει, και να εχεις πιθανα αντεξει πολλες δυσκολιες μεσα σε ένα στωικο και αγογγυστο πνευμα, αλλα αυτό που δεν εχεις αντιληφθει είναι ποσο survivor εχεις γινει.
Και προσεξε εκεινες τις σφαιρες της ζωης σου που ενδιαφερονται για σκοπους και ελπιδες για το μελλον σου, κυνηγωντας τα ονειρα σου χωρις την εγγυημενη υποστηριξη της οικογενειεας σου, της σχεσης σου, φιλων ή συναδελφων σου…
Τωρα η προκληση είναι ακομα περισσοτερο να βρεις εκεινη τη διαδρομη από το παρελθον μεσα στο μελλον.Και φυσικα οι αλλοι το πιθανοτερο είναι να μην είναι βοηθητικοι, και οι αγαπημενοι σου μπορει να μην σου προσφερουν καμια βοηθεια αλλα μεινε σε ένα σημειο :
θα νιωσεις ότι μεσα σου ΚΑΤΙ, το οποιο τελικα δεν θελει τη βοηθεια τους.
Και μπορει να σου χρειαζεται να ανακαλυψεις τι αληθινα εισαι και τι αληθινα θελεις από μια κατανοηση των συναισθηματικων σου αναγκων, όχι από τη συμβουλη των αλλων ποιος είναι ο σωστος δρομος να ζησεις και να εισαι.
Ειμαστε μεσα σε ένα τουνελ μιας μοναχικης και ισως μιας τραγικης μοναξιας, που διακρινεται στην καλυτερη περιπτωση από διαταραχες αγχους, που φυσικα δεν είναι καθολου ευκολη για την καθεμια και τον καθενα μας.
Μια προθυμια να κοιταξεις τη ζωη σου περισσοτερο σοβαρα, και προσπαθησε να καταλαβεις περισσοτερο τα ψυχολογικα θεματα που σε εχουν διαμορφωσει στο παρελθον, μπορει να είναι η μεγαλυτερη βοηθεια επανω σ αυτή τη διαδρομη, που το παρον σου αναλαμβανει.
Περιοδους μεταμορφωσης, όπως ακριβως τις διανυουμε, αναποφευκτα θα πηγαζουν από εξωτερικες κρισεις ή αναστατωσεις.
Ή ακομα να προερχονται από συναντησεις και σχεδιασμους από ανθρωπους οι οποιοι αντανακλουν μια παραξενη ακριβεια τα συναισθηματα και τις στασεις που μεταφερεις μεσα σου.
Γι αυτό και οι κάθε λογης survivors-individuals των οποιων η ζωη τους εχει κακοποιηθει με καποιο τροπο, αλλα αγωνιζονται αηττητοι, μπορει συγκεκριμενα να είναι οι πιο ελκυστικοι.
Ειδατε που ο καιρος εχει γυρισματα…
Παει το glamorous, μας πεθαινει…
Σε ένα συναισθηματικο επιπεδο βεβαια παντα θα αισθανεσαι αβεβαιος/η , περισσοτερο αρνητικος αποτι συνηθως, και δυσπιστος όχι μονον στους αλλους αλλα στον εαυτο σου και την ικανοτητα σου να πλοηγεισαι σε ψυχρα και ακατεργαστα υπογεια ρευματα.
Στην πραγματικοτητα όμως εισαι απολυτα ικανη να οδηγησεις οποιεσδηποτε καταστασεις σου εμφανιζονται αμεσως τωρα, αλλα ακουσε τα ενστικτα σου, είναι πιο σοφα από την κατακερματισμενη λογικη σου, καταλαβε τον πιο primitive εαυτο σου καλυτερα, και μην βασιζεσαι επανω στις λογικες απαντησεις ή την ευκολια του ασπρου-μαυρου formula του συνολου που ανηκεις.
Και τοτε μπορει να ανακαλυψεις μια πηγη σοφιας και δυναμης μεσα σου, που θα μπορουσε να επηρεασει ολες τις μελλοντικες σου δρασεις για να επιτρεψεις μια μεγαλυτερη ανεξαρτησια.
Μπορει ακομα να εισαι πολύ κοντα στο να φθασεις ολη το υλικο που κυνηγας ή εκεινους τους επαγγελματικους σκοπους σου, για τους οποιους εχεις εργαστει πολύ καιρο και υπερβολικα σκληρα για να τους επιτυχεις, αλλα να φαινονται απειλητικοι μεσα τους, επειδη η επιτυχια μπορει να σε απομονωσει από τους αλλους, τους οποιους εχεις ηδη αφησει πισω.Αλλα προσπαθησε και άλλο το οτιδηποτε από το παρελθον σου εχει ξεπεραστει και το εχει ξερασει ο χρονος…
Αυτή τη χρονικη στιγμη μεταφερεις υπερβαρες αποσκευες τις οποιες είναι καλυτερες μαλλον να τις ξεφορτωθεις…
Ο Κουντερα ελεγε ότι η πραγματικοτητα είναι μια Ηπειρος που δεν επισκεφτεται κανενας πια.Με την ενασχοληση μας με τα Συμβολα του Χρονου και τις μουσικους ενεργειακους ρυθμους που προκυπτουν από αυτά, μαθαμε να ζουμε στην Πραγματικοτητα σε τετοιο σημειο, που είναι συγκλονιστικο το πως επιβιωνω.Προσπαθω συνεχως να το αποκωδικοποιω, κλαιγοντας τις περισσοτερες φορες στους δρομους που περπαταω χωρις σταματημο.
Γιατι ειναι τραγικο να διαβαζεις τετοιο βαθος πραγματικοτητας και να παραμενεις ανεπαφος συναισθηματικα...
Η δικη μου ψυχολογικη Αστρολογια που της ειμαι υπερμαχος, είναι η Αστρολογια του εδώ και τωρα.Δεν ψαχνω κανενα μελλον σ αυτη.Υπαρχει παρον και όταν δεν γνωριζεις το παρον σου, δεν ξερεις που πατας και που βρισκεσαι.
Τι μελλον να σε περιμενει μετα.
Το μονο που εχεις να κανεις είναι να ανιχνευεις τη μοιρα σου, που βρισκεται στο παρελθον, γιατι αυτό δεν μπορεις να το αλλαξεις, καθοσον μοιρα είναι αυτό που εχει γραφει και δεν μπορει να αλλαξει.
Και εκει στο παρον που ζεις, αφου διαπιστωσεις τι εχεις αφησει στον εαυτο σου, να αρχισεις τα ονειρα σου για το μελλον.
Και όπως τραγουδανε οι Kinks : In his dreams he's taken away by alien beings to another
Galaxy, deep in space. To a planet where a man can live Out his fantasies, and experience unimaginable pleasures.
But morning comes and soon the realities of life will
Shatter his illusions, and the cliches of the world will
Bring him down. But still he's waiting for a change.
Days drift into days,
His life just slips away.
Everything is passe,
Everything's a cliche.
Yes it is.
Yes it is.
Just an illusion.
Just an illusion.
Σας ευχομαι να εχετε έναν υπεροχο μηνα, που κοντα στις 13/2 με τη συνοδο Αρη και Ουρανου θα εκραγουν τα παντα..
Δεν θα μεινει τιποτε ορθιο από το παρελθον, ουτως ώστε η εισοδος του Χειρωνα στον Κριο, να αρχισετε να ασχολειστε με τη θεραπεια της ταυτοτητας τους εαυτου σας.
Και ακομα να θυμαστε ότι αυτοι που γεννηθηκαν με Κρονο συνοδο Πλουτωνα τελη της δεκαετιας του 40, που βρισκοταν στο Λεοντα, κρατανε μια ατομικη βομβα στα χερια τους και είναι αγνωστο πως θα τη χρησιμοποιησουν.Γιατι τα γεραματα τους ειναι κατι απο παραπανω απο τραγικα...
Καλυτερα να τους αποφυγετε αν δεν θελετε να διαλυσετε τους εαυτους σας.
Η συνοδος αυτή εκανε την εμφανιση της παλι στα early 80s αλλα στο ζωδιο του Ζυγου, που εφερε το πολυποθητο
συνθημα : Εδώ και Τωρα Αλλαγη…
τα παιδια αυτά πλησιαζουν στην crisis of middle age τους…παρακολουθειστε τις ζωες τους για να δειτε το βαθμο survivors που είναι…
Γιατι θα ανατραπουν τα παντα στις ζωες τους….
Καλημερα ολη μερα και φτασαμε Παρασκευη…♥

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου