Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Supermoon Eclipse : Επαναπροσδιορισμός σε ολες τις σχέσεις μας.

Supermoon Eclipse : Επαναπροσδιορισμός σε ολες τις σχέσεις μας.
Η αστρολογία δεν είναι θρησκεία. Δεν είμαστε όμως σίγουροι ότι είναι και επιστήμη.Είναι μαγική ίσως. Αλλά, όπως και με το φενγκ σούι, ας πούμε, κάποια πράγματα μπορει να επηρεάσουν κάποια άλλα τα πράγματα.
Έτσι, εφ 'όσον δεν εχουμε σκοπό να κατηγορούμε για τα προβλήματά μας τα αστέρια, οσο διαστημα θα αναλαμβανουμε την ευθυνη για τις πράξεις μας ... Οκ εχει καλως..
Λιγη δοση κολασης με μια μικρη δοση ευοιωνης σύμπτωσης βάζοντας λιγο το μυαλο μας να δουλεψει, δεν θα μπορεί να σε βλάψει τιποτε.
Και έτσι, με λιγη δοση αλατιού παραπανω .... απολαύστε τη..!
Η Πανσέληνος λαμβάνει χώρα στις 28 Σεπτεμβρίου, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι μία από τις μεγαλύτερες αυτού του έτους απ τα πλανητικά γεγονότα, δεδομένου ότι τόσο η αστρονομία όσο και η αστρολογία της θα είναι μπροστά και στο κέντρο.
Γιατι πρόκειται να είναι μια πανσέληνος με πολλή έξτρα γεύση και για πολλους καλούς λόγους.
Πολλά δημοφιλή μέσα μαζικής ενημέρωσης εχουν μιλήσει γι αυτή για εβδομάδες και η διαφημιστική εκστρατεία θα συνεχιστεί μόνο όσο πλησιάζουμε στην ακριβη ημερομηνία.
Είναι ένα συναρπαστικό γεγονός και οι επιρροές σε κίνηση είναι πιθανό να έχουν ένα άμεσο η προσωπικό αντίκτυπο σε πολλούς από εμάς.
Κατ' αρχη θα είναι μια total σεληνιακή έκλειψη, που σημαίνει ότι η Γη,
ο Ηλιος και το φεγγάρι θα ευθυγραμμιστούν ακριβώς κατι που συμβαίνει μόνο λίγες φορές στο χρόνο.
Κατά τη διάρκεια της ακριβης ώρας της έκλειψης, η Σελήνη θα περάσει στην πραγματικότητα πίσω από τη σκιά της Γης κατά τη διάρκεια αρκετών ωρών. Πολλοί από εμάς θα είναι σε θέση να δουν αυτό που συμβαινει οπτικά στο νυχτερινό ουρανό και που είναι αναμφίβολα ένα πανέμορφο τοπίο. Τσεκαρε λοιπόν τον ουρανο απ τη Γη,αναλογα σε ποια χωρα εισαι, για τους ακριβείς χρόνους της έκλειψης σε όλο τον κόσμο.
Δεύτερον, θα είναι μια supermoon που σημαίνει ότι όταν βλέπουμε το νυχτερινό ουρανό η λαμπρή λάμψη θα σου κοβει την ανάσα.
Εικόνα μεγάλη, φωτεινή και όμορφη. Supermoons συμβαινουν μονον όταν το φεγγάρι είναι πιο κοντά στη Γη και αυτό θα είναι το πιο κοντινό από όλα τα γεματο φεγγάρια του 2015.
Τριτον αυτή η πανσέληνος πραγματοποιείται πολύ κοντά στην ισημερία (που είναι το σήμα της νέας σεζόν), η οποία ενισχύει σημαντικά ακομα πιο πολύ ενεργεια της.
Πολλοί θα την αναφερουν και σαν Harvest Moon, επειδή παραδοσιακά αυτή είναι η εποχή του χρόνου που οι καλλιέργειες εχουν συγκεντρωθεί.
Τέταρτον, η συγκεκριμένη έκλειψη Σελήνης θα είναι η τελευταία από τις τέσσερις συνολικές σεληνιακές εκλείψεις στη σειρά, ή το αλλιώς το μεγάλο φινάλε.
Οι τρείς προηγούμενες έλαβαν χώρα στις: 15, Απριλίου 2014, 8 Οκτωβρίου, 2014 και 4 Απριλίου 2015.
Αυτό το όμορφο σπάνιο φαινόμενο, τέσσερες πλήρεις σεληνιακές εκλείψεις στη σειρά, αναφέρονται και σαν μια τετράδα. Το δημοφιλές αναφοράς Ματωμένο φεγγάρι έχει δοθεί σε κάθε έκλειψη σε αυτή τη σειρά και έτσι θα πρέπει να ονομάζεται και αυτό.
Το ίδιο το φεγγάρι θα μπορούσε να έχει ακόμη και μια κοκκινωπή απόχρωση, αλλά εγώ θα το αφήσω σε όλους μας να είσαι εσυ που θα καταλήξεις στην πραγματικότητα τι ακριβως βλέπεις. Ο χρωματισμός θα εξαρτηθεί από τις ατμοσφαιρικές συνθήκες του τόπου στον κόσμο, που θα βλέπεις ένα τετοιο φαινομενο.
Παμε να δουμε το φαινομενο αστρολογικα..
Η σφαίρα των σχέσεων και η θέση μας μέσα σε αυτές θα είναι το κύριο σημείο εστίασης. Πρόκειται για μιας υψηλής ενέργειας vibe και εάν υπάρχουν οποιεσδήποτε ερωτήσεις για τις σχεσεις μας που χρειάζονται απάντηση, αυτή είναι η στιγμή όπου μια νέα δυναμική μπαίνει στο παιχνίδι.
Από αστρολογική άποψη σεληνιακές εκλείψεις είναι ισχυρά πλήρη φεγγάρια που εκπροσωπούν το κλείσιμο, καταλήξεις ή παίρνοντας τα πράγματα σε ένα άλλο επίπεδο. Οι αποφάσεις που μπορεί να έχουν να γίνουν και νέες πληροφορίες θα μπορούσαν να έρθουν στο τραπέζι στην ουσια αφορα την ευαισθητοποίηση μας σε βασικές καταστάσεις.
Ένα σημαντικό σημείο καμπής και προέρχεται από προσωπική μου άποψη, είναι πιθανό να δένει με τις προηγούμενες ημερομηνίες ολικης σεληνιακή έκλειψης (04.15.2014, 10.08.2014, 04.04.2015).
Σκεφτείτε λοιπόν τι εχει συμβει κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων και όλα όσα έχουν συμβεί από τότε. Τα πράγματα κινούνται πάνω σε ένα νέο επίπεδο και τώρα ένα νέο κεφάλαιο βρίσκεται σε εξελιξη.
Στην κορυφή αυτής της έκλειψης, τα ζωδια του Κριού και του Ζυγού θα είναι απέναντι το ένα απ το άλλο.
Αυτά θα αλληλοσυγκρουονται σαν ένα ειδος μιας βεντέτας, δημιουργώντας μια πράξη εξισορρόπησης μεταξύ τους αναμεσα σε σενα και στους άλλους…στο μέρος των σχέσεων μας.
Το υπερτροφοδοτούμενο φεγγάρι θα λειτουργεί στο ζώδιο του Κριού που είναι κλασικά γνωστό : να είναι ανεξάρτητo με κάθε κοστος και να κάνει αυτό που θέλει να κάνει πρώτα απόλα. Είναι ατρόμητο, δεν τον νοιαζει τι σκονη θα σηκωσει αφου δεν προχωραει με βηματα, αλλα ο βηματισμος του γινεται παντα με αλματα.
Ο ήλιος, από την άλλη πλευρά, θα είναι στον φαινομενικα ειρηνικο Ζυγό.
Αυτή η πλευρά της εξισορροπημένης δράσης θα πρέπει να μας πιεσει να τεθούν οι ανάγκες των partners μας και να βρούμε και τις αναγκες της σχεσης μας πρωτα απολα.
Ο Ζυγός δεν θέλει να ταράξει τα νερά. Γιατι ποθεί την αρμονία και την αγάπη. Δεν πρέπει να τα κανουμε όλα μανταρα.Αυτος είναι ο τρομακτικος κινδυνος.
Αυτή η πράξη εξισορρόπησης κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει αισθητή σε πολλές και πολλους από τις ζωές μας, σαν αποτέλεσμα.
Η εύρεση ενός συμβιβασμού μεταξύ αυτών των δύο πολύ διαφορετικών αναγκών μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν έχουμε συνηθίσει να κάνουμε τα πράγματα με έναν ορισμένο τρόπο. Τον τροπο μας.
Ωστόσο, οι σχέσεις πρέπει να εξελιχθούν και να αλλάξουν για να γινουν πιο δυνατές.
Η αγάπη δεν τελειώνει. Εξελίσσεται και αλλάζει με το χρόνο.
Αυτό είναι ένα σημείο όπου η αλλαγή ή ο επαναπροσδιορισμός έρχεται πραγματικά για μας. Πολλοί από εμάς έχουν ριχτεί σε μια σχέση ενός ειδους κάρμα από τον Ιούλιο με την Αφροδίτη ανάδρομη μερικοί από μας ακόμη πιο πριν.
Τώρα που ο κύκλος είναι στο στάδιο της ολοκλήρωσης, είμαστε πιο κοντά στην κατανόηση των δικών μας αναγκών, καθώς και γι αυτό που χρειαζόμαστε στις σχέσεις μας.
Εάν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία στο μυαλό μας για την μακροημερευση μιας συγκεκριμένης σχέσης, αυτή είναι η στιγμή που θα είσαι σε θέση πραγματικά να το δεις και να το μάθεις.
Τα όρια μπορεί να χρειαστουν να καταπατηθουν και οι φόβοι μας είναι η ωρα να τους αντιμετωπίσουμε . Το σύμπαν θα μιλήσει πολύ δυνατά, αλλά δεν ξεχναμε αυτό που θα δουμε ότι πρεπει να το αντιμετωπίσουμε με κάποια ευρύτητα πνεύματος και ευαισθητοποίησης, που θα πρέπει να παιξουν τον πρωτο ρόλο.
Η υψηλή επίπτωση αυτής της supermoon έκλειψης θα σας κανει να σκάψετε λίγο βαθύτερα για να μάθετε αν θα μπορούσατε να πάρετε κάποιες περαιτέρω ενδείξεις στη διορατικότητα και την ευαισθητοποίηση που χρειαζεται.
Στο τέλος της ημέρας, πολλοί από εμάς ΑΠΛΑ θα προσπαθούν να καταλάβουν πώς αυτή η ενέργεια θα διαδραματίσει ένα ρόλο για πιο πολύ προσωπικά.
«Τι εγινε τωρα» …το συναισθημα που θα αφήσει….
Ο Δίας και ο Ποσειδώνας θα εξακολουθουν να πολωνουν ο ενας τον άλλον με την αντιθεση τους.
Η επιρροή τους μπορεί να μπερδευει τα κεφάλια και τις καρδιές μας.
Η εικόνα του πώς θα θέλαμε κάτι να κοιτάξουμε ίσως τώρα, να είναι πολύ διαφορετική από ό τι ο τρόπος που φαινοταν ως τώρα. Ότι η πραγματικότητα μπορεί μερικές φορές να είναι δύσκολη για να τη «φαμε αμάσητη» και να την καταπιουμεί. Ωστόσο, αν είμαστε ανοικτοί να αλλάξουμε τα πράγματα θα μπορούσαν να καταλήξουν καλύτερα από ό τι ήταν πριν.
Η Σεληνη επίσης συνεργάζεται άψογα με τον Κρόνο βοηθώντας στη δημιουργία αντοχής και την επιθυμία για δέσμευση. Μια προειδοποίηση, όμως, είναι ότι ο Άρης μπορεί να ρίξει μια μικρή φωτιά σ αυτό το μίγμα. Αυτό όμως γινεται γιατι ένα πάτημα του έρχεται πιθανώς κατά μήκος όλων αυτων, λόγω της επιρροής του για να βοηθήσει να γίνουν αυτές οι αλλαγές και ο επαναπροσδιορισμός να μπορει συμβεί.
Εχουμε πει πολλες φορες…χωρις Αρη είναι σαν να πας ταξιδι χωρις φορτιστη για το κινητο σου.
Επισης εχουμε ξαναπει πολλες φορες ότι η Πρόκληση μέσω των πλανητών, μας κάνει να δράσουμε και να κάνουμε μερικές φορές αυτό που ακριβως χρειαζόμαστε.
Όλο αυτό μοιαζει με τους ποδοσφαιριστες που πρεπει να παρουν οδηγιες απ τον προπονητη τους για να οδηγηθούν στο να κανουν κάτι για να αναλαβουν ένα συγκεκριμενο είδος δράσης.
Οι αποφάσεις που πρέπει να επιτευχθούν θα πρέπει να συμπεριλάβουν και συμβιβασμούς που μπορεί να χρειαστούν να γίνουν προκειμένου να πάρεις μερος στο επόμενο μέρος της ιστορίας.
Αφηνω για το τελος τις επικοινωνίες του Ερμή που συνεχιζει ανάδρομος κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου είναι ότι ρίχνει μια άλλη πτυχή της δυνατότητας που υπαρχει στην εικόνα. Ανάδρομες πορείες του Ερμη, όπως είναι γνωστό γινονται για να μας να πάμε πίσω στο χρόνο και να επανεξετάσουμε τα πράγματα του παρελθόντος.
Αν προτιμησεις να ξανακάνεις πραγματα σε ότι σε αφορα, πρεπει να τα επαναπροσδιορίσεις.Και με δεδομένο ότι ταξιδεύει στα θεματα σχεσης που έχουν επίκεντρο το ζωδιο του Ζυγού, είναι πολύ πιθανό ότι η επιρροή αυτή θα βοηθήσει τα μεγιστα στο μέρος εκεινο της σχεσης που αφορα τον επαναπροσδιορισμό της, και που δεν λειτουργει σωστά.
Όπως πολλοί από τους αναγνώστες των άρθρων μου, ξέρουν, είμαι οπαδός της μουσικής που συνδυάζεται με την αστρολογία.
Ημουν και dj άλλωστε πολύ πισω και παλιοτερα.
Γι αυτό πάντα πρεπει να έχεις μια εύχρηστη playlist σχεδόν, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των στιγμών υψηλής ενέργειας, όπως αυτή η εκλειψη.
Εκτος και αν προτιμας τα ηρεμιστικα και τα διαφορα βοτανα.
Αυτά τα τραγούδια θα σε βοηθανε για να μπορεις να εισαι σε μια καλή διάθεση.
Θα σε βοηθήσει επισης γιατι ο ρυθμος τους, μπορει να εκπροσωπεί το μήνυμα αυτής της έκλειψης. Γιατι θα ειναι μια καλή δόση του επαναπροσδιορισμού των πιο κλειστων σχεσεων, που δεν είναι πάντα σε loading απ το Συμπαν για εμας.
Μπορούμε ακόμα να συνεχισουμε να ειμαστε στην αγάπη, ακόμη και αν δεν εχει το ίδιο σχημα όπως και πριν. Γιατι η νέα δυναμική που αναπτύσσεται μπορεί να καταλήξει σε κατι περισσοτερο από μια φοβερη βλασφημια, και το χειροτερο να νιωσετε ότι είναι ότι πιο ομορφο κανατε για εσας, ότι αποφυγατε την παγιδα που φανταστηκατε ότι μπηκατε.
Ετσι ολες οι σχέσεις όλων των ειδών, πρέπει να επαναπροσδιοριστούν κάθε φορά και να βρεις μια στιγμή για να τους δώσεις νέα ζωή, ακριβώς όπως κάνει η μουσική και ο χορος.
Και μην ξεχνας ειμαστε στο τελος του δραματος που αρχισε απ το 2008.
Δεν υπαρχει άλλη ευκαιρια τωρα από εδώ και περα.Το εργο τελειωσε.
Ευχομαι τα καλυτερα…:) heart emoticon
yg : το αρθρο ειναι σε διασκευη απο τη σελιδα : Elephant Love: Loneliness, Dating & Relationships - Facebook

Hindi Zahra :welcome Autumn

Hindi Zahra :welcome Autumn ...smile emoticon heart emoticon
Χορευουμε γιατι δεν μπορουμε να πουμε σε καποια, όλα αυτά που θα θελαμε να πουμε…
Χορευουμε γιατι πρεπει να μαθουμε να κανουμε καλυτερες κινησεις διεισδυσης ειτε σωματικες ειτε πνευματικες…
Χορευουμε γιατι δεν φτανουν τα λουλουδια να στολισουμε τα μαλλια της αγαπημενης μας…
Χορευουμε για να θυμηθει το σωμα μας, κινησεις από ένα μακρινο παρελθον, όταν σχηματιζοταν στα νερα του Κηπου της Εδεμ….
Χορευουμε για να θυμηθουμε τα συναισθηματα που ειχαμε τοτε και τα μοιραζαμαι μ αυτό το Συμπαν που μας γεννησε….
Χορευουμε γιατι δεν μπορουμε να κανουμε ερωτα συνεχεια μ αυτή που αγαπαμε και θελουμε συνεχεια….
Όταν δεν χορευουμε εχουν μπλοκαρει όλα τα παραπανω και αρχιζουμε και τσακωνομαστε…
Να ηξερες ποσα πολλα δεν μπορω να σου πω και χορευω…
για να βρω τις λεξεις εκεινες που θα εχουν το ρυθμο του χορου για να χορεψουν τα σωματα μας και να πεσουν στην αγκαλια μου…
Χορευω γιατι εχει αλλαξει η Ψυχη μου, τον τελευταιο χρονο, και εχει μετατοπιστει και κατι παντα με ξυπναει τη νυχτα για να μου πει με ποσο επιμελεια κρυβεις αυτό που νιωθεις για μενα…
Γι αυτό αρχισε να χορευεις….
να χορευεις χωρις σταματημο, καποια στιγμη θα βρεθουμε σε Μια Αγκαλια….
Σταματας το χορο, οταν σου ελθει αυτη η γευση στο στομα σου,
απ το χαλκο της...
το μεταλλο της Αφροδιτης της...
Ειναι το ιδιο συναισθημα σαν αυτο που ολο το σωμα σου,
το νιωθεις σαν τη ζαχαρη του οργασμου σου..
Αυτή τη στιγμη είμαστε ακριβως στο σημειο γ ‘ της φθινοπωρινης ισημεριας….
Και είναι η πρωτη μερα του Φθινοπωρου….
Γι αυτό αρχισε να χορευεις και μην σταματας καθολου …
Να εχουμε ομορφο φθινοπωρο αγαπη μου....smile emoticon heart emoticon

shadow nights....

shadow nights....
ειναι οτι χρειαζομασταν αυτη τη στιγμη.....
στην υγεια σας και στην υγεια του Αρη....
που το ανεβασε στο timeline του...
με τη βροχη τι λετε παει το ηπειρωτικο τσιπουρο ...?
με τη γευση του, φτιαχνεις τη γευση σου
τις μερες που σε εχει αιχμαλωτισει η σκια σου...
τις νυχτες που συμφιλιωνεσαι με τις αποτυχιες σου
που της προξενησαν οι κατα φαντασια εχθροι σου....
γιατι ο εχθρος σου ειναι μεσα σου ...
και σιγα σιγα πρεπει οχι μονο να συμφιλιωθουμε
με τον εχθρο μας....
αλλα χρειαζεται να μαθουμε κανουμε ερωτα μαζι του
αφου ερωτας ειναι η έλξη των αντιθετων....
και αυτα τα "ρημαδια" ειναι μεσα σου...
οσο και να τους ξεγλιστρας και νομιζεις οτι σου φταινε οι άλλοι
μονος σου και μονη σου ανοιγεις το χωρο που θα μπεις ...
και με τον κρονο στο τοξοτη πρέπει να μαθουμε
οτι η σκια της νυχτας, μοιαζει με τη μοναξια των τσιγγάνων....
smile emoticon heart emoticon

Butterflies Everywhere.

Butterflies Everywhere....smile emoticon heart emoticon
ολα αυτα τα χρονια που ειμαι στο fcb, προσπαθω να περασω τα μηνυματα της δικης μου εκφρασης στο χωρο της Αστρολογιας, που δεν ειναι τιποτε αλλο, παρα μια συνθεση της Μυθολογικης συμπεριφορας των θεων πλανητων και της ψυχολογιας τους...
ξερω οτι δεν ειναι ευκολο εγχειρημα...
επισης ξερω οτι ειναι ενα φιλοδοξο project ...
αλλα η ανταποκριση των ανθρωπων μεσα σ αυτους τους χαλεπους καιρους που διανυουμε, ειναι κατι παραπανω απο συγκλονιστικη...
ο εικοστος αιωνας ετσι οπως τα εκαναν οι διαφορες θρησκευτικες εξουσιες
χαρακτηριζεται απ την απελευθερωση απ την μακροχρονια ψυχική δουλεια του Θηλυκου....και δεν εννοω τις βιολογικα γυναικες...
τα εκαναν "μανταρα" και προσπαθουν ακομα να εχουν το θηλυκο μας
σκλαβωμενο και υποταγμενο, με μια persona που ειναι αψυχη και χωρις ενεργεια....
οποιος/α πασχει απο glamorous στις πιο πολλες περιπτωσεις μεσα του
ειναι νεκρα φυση...αρνειται να δει τους θεους και τις θεες που υπαρχουν μεσα του
ετσι κατεστρεψαν ολες τις σχεσεις....
και χωρις Θηλυκο δεν υπαρχουν συναισθηματικες σχεσεις.Γιατι τα παντα χαρακτηριζονται απ την αρσενικη κυριαρχια.Το εργο μας γινεται πιο δυσκολο, επειδη πιστευουμε οτι αρσενικο-θηλυκο ειναι ισα, και δεν πρεπει να α μην καταπνιγει το ενα το αλλο....
ετσι ακολουθωντας το παραδειγμα των συναδελφων μας απ την Αυστραλία και τις USA, εχω ηδη προχωρησει στη διερευνηση των θεοτητων που υπηρχαν στον Ολυμπο...
της Δημητρας που δειχνει με απλα λογια πως φροντιζεις τον αγαπημενο σου
της Ηρας που δειχνει το πως αφιερωνεσαι στον/στην αγαπημενη σου, μεσα στις νομιμες διαδικασιες οπως ειναι ο γαμος...
της Αθηνας που αντιπροσωπεύει τη σοφία απ το κυνηγι των πνευματικων αναζητησεων αλλα και το ποσο καποια.ος ειναι δυνατος στη χειροτεχνία.
αν δηλ. "πιανουν" τα χερια σου σε κατι, δειχνει οτι και το μυαλο σου εχει μια σοφια...
Όπως Ουρανός έχει σχέση με την «αφύπνιση», και αυτο το κανει με απότομες αλλαγές και πλήγματα, ετσι και η θεα Αθηνα δεν σε ενημερωνει παντα με τους πιο ευχαριστους τροπους...Δεν ειναι τυχαιο οτι οι Αρχαιοι Ελληνες της ειχαν αφιερωσει τον Παρθενωνα....
ο θριαμβος της νικης των Στρατηγικων...
και τελος η Εστια που σχετίζεται με την κλασική θεά της εστίας και την οικογένεια, και είναι φύλακας της Φλόγας της Ζωής.
Οχι δεν γινεται να μην σεβεσαι τη φωτια της ζωης μεσα σου.Θα σε καψει στο τελος, και εχει μια συγγενεια με τον Κρονο αφου μαζι του συμβολιζει την παράδοση, την ευσέβεια, την αφοσίωση και την εξυπηρέτηση, που στο τελος δειχνει τι ειδους συμπεριφορά και αποδοτικότητα εχουμε.
Ολες αυτες τις ενεργειες δεν μπορεις να τις αναλυεις ξεχωριστα απ τους υπολοιπους παραγοντες στο χαρτη μας.Γιατι στον Ολυμπο οι θεοι και οι θεες
μεσα στους μακροχρονιους καυγαδες τους και διαμαχες ειχαν βρει το μυστικο να διασκεδαζουν και να απολαμβανουν τη ζωη με νεκταρ και αμβροσια, στο τελος ολοι μαζι.Ειχαν ενα μυστικο να συνεννοουνται μεταξυ τους το οποιο το χασαμε στην πορεια των αιωνων, απ την επικρατηση της πολωσης των μονοθειστικων θρησκειων.
Ειστε ετοιμες και ετοιμοι να βρειτε αυτο το μυστικο μεσα σας...?
αυτη ειναι η μυστικη αιτια της κρισης που μας μαστιζει σαν κοινωνιες και σαν ανθρωποι στον συγχρονο κοσμο...ειστε ετοιμες και ετοιμοι για την Ανοιξη της Ψυχης σας ....
Ο Ολυμπος δειχνει ενα γενικο σχεδιο, το ωροσκοπιο μας ειναι ο δικος μας Ολυμπος...ο καθενας και η καθεμια πρεπει να κανει αυτη την εσωτερικη εργασια ...
Μονος του και Μονη της....και δεν ειναι θεμα μιας απλης ψυχοθεραπειας...
αλλα μιας συνεχους εκπαιδευσης σε ολη μας τη ζωή...
και πιστεψτε με ειναι συγκλονιστικη η ομορφια που θα νιωσετε, οταν θα καταπιανεστε με κατι τετοιο.Και ασφαλως θα εχει και τις στιγμες thriller γιατι οταν θα ερχεστε σε επαφη με τις θεες και τους θεους μεσα σας, ειναι τρομακτικος ο τρομος που θα νιωσετε απ τη συγκλονιστικη ομορφια τους...
Αν τους αγνοησετε, σας εχουν ετοιμασει ολα τα σεναρια του Δραματος στις ζωες σας...
Αν τους σεβαστειτε, η ανταμοιβη ειναι να εισαι ο Κυριαρχος του Εαυτου σου...Οι θεοι θελουν τη συμμετοχη σας για να σπασετε τα Δραματα της Ζωής σας....
Και τοτε θα σας ανταμοιβουν με νεκταρ και αμβροσια...
δηλ με την Αθανασια τους......
Εμεις ειμαστε σ αυτο το δρομο αρκετο καιρο πριν....
Η Αληθινη μου Οικογενεια ειναι στον Ολυμπο....
Οι θεοι με "νανουριζουν" στα δυσκολα, και ξερω καθε φορα που δοκιμαζομαι ειναι γιατι με αγαπανε και θελουν να με μαθουν κατι ακομα...
γιατι θεοι αγαπανε πιο πολυ αυτους που συνεχως δοκιμαζουν στη ζωη....
Δεν υπαρχει καμια κριση...
Στο μυαλο μας ειναι ολα....
Αν αλλαξει τροπο σκεψης, θα φυγετε απ τα Δραματα που βιωνετε...
Εμπρος για την Ανοιξη της Ψυχης μας,
αφου το Φθινοπωρο ειναι μια Δευτερη Ανοιξη στο χρονο
αγαπηστε το χρονο σας και μην το σπαταλατε σε ασκοπα πραγματα
γιατι οι ωρες ειναι τα διαμαντια και τα μαργαριταρια του
γι αυτο και οι Ελληνες μετραγαν τις ωρες τους,
αναλογα με τους θεους που εμπαιναν στο παιγνιδι των ζωων τους....
smile emoticon heart emoticon

venus in leo and midpoint eclipses-autumnal equinox

venus in leo and midpoint eclipses-autumnal equinox
Venus shines at its greatest brilliancy as the morning star on September 21, teamed with Regulus, Jupiter and Mars in the predawn eastern sky for the next month. Mercury joins the lineup in early October.
Venus entered the morning sky on August 15, 2015 in inferior-retrograde conjunction with the sun at 22° Leo and will return as the evening star on June 6, 2016, after their next superior-direct conjunction at 16° Gemini.
(απ το timeline της φιλης Ceca Verda)...
Ελπιζω να μαθατε καλο ψυχολογικο jujitsu κατα τη διαρκεια του καλοκαιριου, που ειχατε ενεργεια περισσοτερο απ τον άλλο χρονο, ουτως ωστε να μπορέσετε να επικρατησετε επανω στους αλλους, και κυριως στις συναισθηματικες σας σχεσεις, δινοντας σε αυτους την προτεραιοτητα, ωστε να πεσουν σε λαθος !
Μετα ξερετε τι θα κανετε ....
Αν οχι η Σεληνιακη εκλειψη που ερχεται θα σας παρει οτι σας εμεινε...
Η Σεληνιακή εκλειψη γινεται στον αξονα Κριου-Ζυγου, και μην σας μπερδευει οτι ο Ζυγος ειναι ενα ειρηνικο ζωδιο....Ολο σε στρατηγικες νικης ειναι το μυαλό του, και αν δεν το καταφερει, "πεταει" προς τα εξω το "μαυρο προβατο" ....
Οπως θα θυμαστε αυτο το καλοκαιρι, το φθινοπωρο που ερχεται θα δειτε και τα υπολοιπα που ερχονται....δεν τελειωσε ακομα το thriller....
απλα θα παιζετε μπαλα σε άλλο πλανητη
προς το παρον προσπαθειστε να κρατησετε οτι σχεσεις εχετε, μ αυτη Σεληνιακη εκλειψη.....
My star shining sweet, slightly out of reach
In a gangster's teeth, yeah yeah
On the hand of a bride, getting ready to take that ride
Feel the storms stir up inside, yeah yeah
No one will complete you, this is true
So I won’t ever try to change you
If I can't love you just the way you are
Then I'd better walk away my star
My star so effete, decadent and sweet
Feels like you're the one for me, yeah yeah
If you give the tears a miss
I'Il give you the spider's kiss
Who needs TV when I've got this, yeah yeah
No one will complete you, this is true
So I won’t ever try to change you
If I can't love you just the way you are
Then I'd better walk away my star
My star, falling into my arms
In the stratosphere, somewhere out there
Where dreams come from...smile emoticon heart emoticon

Autumn fire : I Love U More When It's Raining

Autumn fire : I Love U More When It's Raining
Υπαρχουν τεσσερα σημεια στο χρονο, στη διαρκεια ενός ημερολογιακου ετους..
Που είναι κρισιμα γιατι απελευθερώνουν ενεργεια.Αυτα είναι οι ισημερίες και τα ηλιοστασια.
Στις ισημεριες είναι χρονος που απελευθερωνεται η μεγαλυτερη ορμητικοτητα της ζωης.Αυτα συμβολιζονται απ τα ζωδια Κριου-Ζυγου, και εχουν να κανουν με τις σχεσεις μας.
Στα Ηλιοστασια είναι λιγοτερα δυναμικα και μοιαζουν σαν να παρακολουθουμε ένα εκκρεμες και εκει βλέπουμε ποτε η κινηση της ενεργειας είναι ταχυτερη στο σημειο ισορροπιας και ποτε η κινηση είναι πιο βραδυτερη μεχρι να φτασει στη θεση τέλους της αυτή η κινηση. Αυτά συμβολιζονται απ τα ζωδια του Καρκινου-Αιγοκερω…
Ταδε εφη Dane Rudhyar στο σπουδαιο εργο του, Astrology of Personality.
Τα ιδια ισχυουν και στα προσωπικα μας ωροσκοπια, καθοσον αυτά είναι μεταφορα σε πιο προσωπικο επιπεδο των σημειων του χωρου και του χρονου.
Αυτά είναι τα τέσσερα angles του χάρτη σχηματίζουν δύο ζευγη – Ascendant and Descendant,-που είναι η αναγγελία της ταυτότητας σου και του συντρόφου σου, κατι που αντιστοιχει με το Κριος-Ζυγος που ανεφερα πιο πανω, και το ζεύγος Imum Coeli (IC) and Medium Coeli (MC), είναι πιο δύσκολα να εννοηθουν στα τμήματα του χαρακτήρα σου, αφου εκπροσωπούν μια διαδρομή όπου προσωπικό και μυστικό (IC) μεταμορφώνεται και μοιράζεται με το Δημόσιο (MC).
Κατι που αντιστοιχει με το Καρκινος-Αιγοκερως που επισης ανεφερα πιο πανω.
Ή αλλιώς η ενστικτώδη ενημέρωση που έχεις για τους ανθρώπους (IC), όπως την έχεις μάθει απ την οικογένεια σου, συνδέεται με μια δική σου παρόρμηση να κάνεις μια individual συνεισφορά (MC).
Αυτή είναι η ποιότητα του προσωπικού μας μεσημβρινού και συνδέεται με πολλες διαστάσεις της ζωής μας.
Οι πλανήτες σε απόσταση δέκα μοιρών απ αυτά τα τέσσερα σημεία προσθέτουν μια περαιτέρω διάσταση της ζωής μας και όταν θέλουμε να δούμε πως η εξωτερική μας δραστηριότητα αντανακλά την εσωτερική μας εμπειρία, βλέπουμε τους angulars planets.
Και όταν θέλουμε να δούμε με ποιό τρόπο γίνεται αυτή η κρίσιμη ένωση στις ζωές μας, παίρνουμε τους κυβερνήτες των τεσσάρων αυτών σημείων....
Με όλα αυτά που σας περιέγραψα με τα ζώδια του Ήλιου και της Σελήνης καθώς και τα ζώδια των τεσσάρων σημείων του ορίζοντα έχετε μπροστά σας όλο το χαρακτήρα σας.
Και δεν είναι μοίρα αυτό που θα σας συμβεί στη ζωή σας, αλλά είναι μοίρα ο χαρακτήρας σας.
Δεν γίνεται να ζητήσετε κάποιον άλλο χαρακτήρα στην πορεία σας.
Γινεται να αλλαξει αυτό sorry ?
Είναι η φυσικη κληρονομια μας απ το Συμπαν….
Συνεπώς όταν λέτε τι ζώδιο είναι ο ωροσκόπος σας : η σωστή ερώτηση είναι πες μου τα τεσσερα ζώδια απ αυτά τα σημεία του ορίζοντα.
Συνεπώς τα angles είναι σημεία στο διάστημα και ποιοτικά είναι τελείως διαφορετικά απ τους πλανήτες.
Αλλά αυτός ο χώρος είναι το περιβάλλον σας, που μεγαλώσατε και καθορίζει όλη τη ψυχολογία σας, όπως μεγαλώσατε...
Δεν θέλουμε να δούμε τίποτε άλλο...τα βλέπουμε όλα εκει....
Αλλωστε εχουν ένα τροπο οι ανθρωποι αυτά να τα επαναλαμβανουν στις επιλογες των συντροφων τους και στις επιλογες της εργασιας τους…κοκ…
Ολο το παραπανω στηριζεται σε ακριβεια ωρα γεννησης.
Και αν δεν την ξερετε στα Ληξιαρχεια μπορειτε να την μαθετε, γιατι είναι κριμα με τετοιο εργαλειο, που παρουσιαζει με τετοια ακριβεια τις ψυχολογικες δυναμικες του χρονου σας, να μην του κανετε χρηση, για το που πατε στη ζωη σας.
Αυτό είναι ολο το εργο με την Αστρολογια σε πρωτη φαση.
Και από αυτό προκυπτει ότι υπαρχει ένα συνολο ψυχολογικων χαρακτηριστικων που εχουμε ολοι μας, μονο που ο καθενας μας το παρουσιαζει με διαφορετικη σειρα.Και αυτό μπερδευει για πολυπλοκοτητα….
Ενας ανθρωπος που το ζευγος του Asc-Desc, είναι στον αξονα Αιγοκερω-Καρκινου, δεν γινεται να τον ενδιαφερουν σχεσεις που να μην στηριζονται στην παραδοση της οικεγενειας του.Σε τι διαφερουμε απ την ψυχολογια τοτε..?
Τον παραγοντα του εδώ και τωρα.
Και αυτό φαινεται απ το transit του.
Ο πλουτωνας που επηρρεαζει αυτόν τον αξονα, δεν γινεται να μην τον βαζει σε πειρασμο να κανει power games και να συμπεριφερεται σαν Επιστατης των Ψυχων που ερχεται σε επαφη.
Ολο αυτό είναι το κυριαρχο χαρακτηριστικο του, και τι ειδους σχεσεις να κανεις μ αυτόν τον τυπο τελικα…να τον αφησεις να ελεγχει τη ζωη σου….και να το λες ολο αυτό συναισθηματικη σχεση….
Το ιδιο με αναλογια συμβαινει και στους άλλους αξονες.
Δεν υπαρχει καλος και κακος αξονας.
Υπαρχουν τροποι λειτουργικοτητας.Στον Αξονα για παραδειγμα Asc-Desc, ενας με Gemini-Sagittarius εκει , δεν γινεται να μην επαναλαμβανει θεματα αλυτα που εχει με τα αδελφια του.
και ο Ποσειδωνας με το Χειρωνα στους Ιχθεις και τον Κρονο στον Τοξοτη, δεν γινεται να θέλει επιλογη συντροφων αυτος ο τυπος, που να μην του συντομευουν το δρομο προς την ευδαιμονια και την ευτυχια.
επειδη είναι τεμπελης και δεν μπορει να δουλεψει μεσα στις σχεσεις του.
Δεν αλλαζουν πολλα πραγματα εάν τα ξερεις αυτά.
Αλλαζει ο τροπος που συμπεριφερεσαι όμως.Και αυτό είναι πολύ βασικο, γιατι δεν τα βαζεις με τους αλλους.Αλλα κατι καλλιεργεις μεσα στον Εαυτο σου, και κατι μυστηριο μεσα στη Ψυχη σου, αλλαζει την πορεια της ζωης σου.Επισης με τη γνωση αυτή, μπορεις και επιλεγεις αληθινα.
Δεν ικανοποιεις επι μακρον τη σκια και τα φαντασματα σου που «διψουν» για εκδικηση χωρις να το καταλαβαινεις, για ότι εξευτελισμους εχουν υποστει πραγματικους ή φανταστικους στην πορεια της ζωης σου.
Επιλεγεις τοτε με την καρδια σου….
Όλα αυτά τα γραφω, γιατι εχω ακομα την ελπιδα ή την αφελεια
να δώσω σχήμα σ όλες τις μελωδίες των χρωμάτων σου…
Της ελπίδας να δεις την ομορφιά της Ψυχής σου…
Αλλά σε κάθε στιγμή υπάρχει μια επιλογή : θα ανοίξουμε ή
θα κλειστούμε πιο μέσα μας…?
Θα αναλάβουμε την ευθύνη ή θα την ρίξουμε αλλού…
Θα φορτώσουμε τη Γνώση ή θα παρεκκλίνουμε πάλι απ αυτή …
Θα τιμήσω τη διαίσθηση μου….
ή θα ακούσω πάλι τον Κόσμο….
και τον κόσμο που κινούμαι…
Γιατί αυτός ο κόσμος θέλει να σ αφήσει στον Κόσμο σου
Και όχι να κυνηγήσεις το όραμα σου…
Θα φτάσω στα όρια μου, εκεί που δεν μπορώ να φτάσω,
ή θα ταμπουρωθώ πάλι στην ασφάλεια μου…
Και χιλιάδες εκατομμύρια στιγμές αυτής της απόφασης
θα μας ενημερώνει , τι εμείς μπορεί να γίνουμε…
Βγαίνοντας απ τη φυλακή του Ασυνείδητου είναι μια διαδρομή ενός ισόβιου ταξιδιού…
Και η Αληθινή μας διαδρομή ανοικοδομείται με επιλογές….
Προσωπικά επιλέγω την αυθεντικότητα….
Γιατί θέλω όλα τα χρώματα των φύλλων του φθινοπώρου…
Γιατί το φθινόπωρο είναι μια δεύτερη άνοιξη
όπου το κάθε φύλλο είναι ένα λουλούδι.....
Όπως λέει και ο αγαπημένος μου Albert Camus....
Και γιατί υπάρχουν όνειρα χαμηλής συχνότητας
και όνειρα υψηλών προδιαγραφών..
Και γιατί όλοι και όλες χρωστάμε ένα Σ αγαπώ και ένα Συγγνώμη….
Όπως λέει και ο αγαπημένος μου που διάβαζα
όταν ήμουν παιδί ο Μ.Λουντέμης…
Και μ αυτή τη βροχη και τη μπορα, μας κανει πρελουδιο για την εισαγωγη του Φθινοπωρου
Γιατι όπως έλεγε η κορη μου όταν ήταν μικρουλα, «οι βροχες μπαμπα είναι τα καταπνιγμενα δακρυα των ανθρωπων που δεν μπορουν να εκφραστουν συναισθηματικα»..
Αλλα στο τελος θα φανει η Ομορφότερη της Ομορφιας, όπως λενε τα κριαρακια μωρα μας…
Γιατι ουτως ή αλλως τα παιδια τα ξερουν όλα …
εμεις μαθαινουμε απ αυτά….
Πως γινεται να μην πειραξεις αυτό το υπεροχο δυναμικο που κρυβουν..
Που εχεις ξεχασει στην πορεια της ζωης σου…
…«Πώς να κρυφτείς απ’ τα παιδιά;
Έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα.
Και μας κοιτάζουν με μάτια σαν κι αυτά
όταν ξυπνούν στις δύο η ώρα
Ζούμε μέσα σ’ ένα όνειρο που τρίζει
σαν το ξύλινο ποδάρι της γιαγιάς μας
μα ο χρόνος ο αληθινός
σαν μικρό παιδί είναι εξόριστος
μα ο χρόνος ο αληθινός
είναι ο γιος μας ο μεγάλος κι ο μικρός…»
Καλο Φθινοπωρο...και ευχομαι τα καλυτερα smile emoticon heart emoticon

η επομενη μερα....

η επομενη μερα....
το τετραγωνο uranus and pluto μας τελειωσε
και αρχιζουμε να κανουμε απολογισμους με
saturun square neptune-neptune opp jupiter-jupiter square saturn ...
ολα αυτα αντιθετα μεταξυ τους...
και καλουμαστε να κανουμε και να κανουν synthesis...
o θριαμβος του bizarre....
καλο μας φθινοπωρο ....
και να ειστε σιγουροι
η Ελλαδα ποτε δεν πεθαινει....
δινουμε μαθηματα ψυχεδελειας στην Ευρωπη...
μια Χωρα που γεννησε τους Θεους,
αλλα κυβερνανε τα Δαιμονια ....
ισως αν μαθουμε να χαμογελαμε με τις αλχημειες μας
να "δεσει" στο τελος το γλυκό....
και απο εναν άλλο δρομο μη λογικο και φυσιολογικο
να βρεθούμε στην κορυφή ....
θα κανουμε προσεχως αναλυσεις για το φαινομενο που
λεγεται Ελλαδα, και που ακομα δεν υπαρχει επιτελειο
που να εχει βρει την αλήθεια στις αναλυσεις του τι συμβαινει
σ αυτη τη χωρα...
αν τα κρινεις με αριστερα κριτηρια σε πιανει μελαγχολια
αν τα κρινεις με δεξια κριτηρια σε πιανει καταστροφικοτητα
αν τα κρινεις με κεντρωα κριτηρια, μπορεις να γινεις και Λεβεντης
το λογο τον εχει ο Ψυχιατρος του Συμπαντος ...
και εχει ενα καλο η ολη ιστορια :
τωρα ξερεις οτι εισαι μονος σου ετσι ....?
αλλα παντα μονος σου ησουνα...
smile emoticon smile emoticon

εκλογες φθινοπωρο 2015 : οταν το alternative γινεται mainstream ...

εκλογες φθινοπωρο 2015 : οταν το alternative γινεται mainstream ...
ετσι η εικονα του παζλ συμπληρωθηκε σημερα με τα αποτελεσματα αυτων των εκλογων mini express, οι οποιες ειχαν σαν σκοπο και το πετυχαν
τα εξης :
1.αναδειξη του Πανου Καμμενου σε Ηρωα ..
2.Συντριβη του Σταυρου Θοδωρακη
3.Να υπαρχουν τα ιδια ποσοστα με το Γεναρη, σαν να μην συνεβη τιποτε..
4.να τονωθει η αυτοπεποιθηση του καταθλιπτικου Τσιπρα ..
5.Να βγουν εξω απ τη Βουλη οι αριστεροί "δραχμολαγνοι Λαφαζανης, Κωνσταντοπουλου και σια...
Οφειλω να ομολογήσω οτι ολο αυτο ήταν ενας πολιτιικός θρίαμβος του Συριζα...ανεξαρτητα σε ποιον θα ελθει ο λογαριασμος ...
και πραγματικα ουτε στην πιο νοσηρη φαντασια του οποιου φανατικου τους, δεν θα μπορουσε να καταγραψει τετοιον θριαμβο...
εχασαν ολοι με 8-0, για να χρησιμοποιησω ποδοσφαιρικη ορολογια...
Η μεγαλυτερη ηττα ομως ηταν των Εταιρειων Δημοσκοπήσεων και των Καναλιων...
που δεν εχουν συνειδητοποιησει το μεγεθος της καταστροφης τους και του παλιου συστηματος για το οποιο εργαζονται..δεν πηραν κανενα μαθημα απ το δημοψηφισμα, δεν πηραν κανενα μαθημα απ τις εκλογες του Γεναρη...
ολοι αυτοι οι δημοσιοφραφοι-golden boys and golden girls πρεπει να πανε σπιτι τους...Και με την πολιτικη που κανουν στρεφουν τους ψηφοφορους να συμπεριφερονται απο αντιδραση και την ιδια ωρα να καταστρεφουν και τους ιδιους μηχανισμους στηριξης τους πχ Ποταμι....
Το πιο σημαντικοτερο σημειο αυτων των εκλογων ηταν η Αποχη.
Ενα εκατομμυριο ψηφοφοροι δεν πηγαν να ψηφισουν.Αυτοι προερχονται κατα την ταπεινη μου γνωμη, κυριως απο ΝΔ και το παλιο ΠΑΣΟΚ, κατι που σημαινει ο ιδιος ο κοσμος του παλιου πολιτικου συστηματος δεν τους ψηφιζει με την μορφη που ειναι σημερα.
Μεσα του ο κοσμος, κατα βαθος θελει ΑΛΛΑΓΗ, γι αυτο και στηριζει ακομα αυτη την Αλχημεια ...
Ετσι μια εναλλακτικη προσεγγιση στην πολιτικη, όπως ξεκινησε απ το 2008 σταδιακα σημερα εγινε mainstream και δεν εχει αντιπαλο...Αυτα ειναι τα "γυρισματα" του χρονου που δεν εννοούν να αντιληφθουν οι δημοσκόποι και οι παλιοι πολιτικοι καθως και καποιοι καναλαρχες....
Μπορουν να αντιληφθουν οτι μονο να συγκρουστει μ αυτους τους καναλαρχες ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγαινει στην κυβερνηση για παντα, χωρις να κανει τιποτε ακομα και σε αλλα πεδια να καταστρεφει....
τοσο ειναι το μενος του κοσμου εναντιον τους...
μπορουν να αντιληφθουν οτι στον κοσμο εχει περασει οτι η ανιερη συμμαχια Τσιπρα -Καμμενου εχει τις ριζες της στον Δικτατορα Μεταξα και τη συνεργασια του με τους τοτε κομμουνιστες για τη δημιουργια μικροαστικης εθνικιστικης ταξης...
μπορουν να αντιληφθουν οτι δεν εχασε τις εκλογες αυτες η ΝΔ, αλλα συγκρατησε τα ποσοστα της δειχνοντας οτι ειναι το μονο ζωντανο κομμα απ το 1974 και μετα, φορτωνοντας σ αυτη την παραταξη συναισθηματα ηττοπαθειας...κανενας δεν μιλησε γι αυτο....
αλλα η ΝΔ οφειλει να ανανεωθει...
και αυτο το λεω γιατι η ΝΔ δεν ειναι alternative σχηματισμος αλλα μια σταθερα mainstream εκφραση, που καποιες φορες οφειλει να ριξει και ΜΙΑ " ματια" στο πως λειτουργει ο χρονος και οι εναλλακτικες του προσεγγισεις...
καποιοι ηδη απ αυτους εχουν αρχισει και το κανουν....
θα τους βγει σε καλο καποια στιγμη....
μπορουν να αντιληφθουν επίσης οι αναλυτες, οτι η δημιουργια πολεμικου κλιματος εξυπηρετει το Συριζα και τους ΑΝΕΛ...
μπορουν να αντιληφθουν απ αυτο οτι οι ιδιωτικες επενδυσεις δεν θα εμφανιζονται οσο θα υπαρχει αυτο το πολεμικο κλίμα...
και αυτο ειναι κακο για ολους μας...
Τι μπορουν να αντιληφθουν απ τις διακυμανσεις του χρονου πια ολοι αυτοι...
τιποτε ...
γι αυτο το καλυτερο που εχουν να κανουν ειναι να "κλεισουν" τα μαγαζακια τους...
Το απαιτει η Ελευθερη Αγορα που υποτιθεται οτι εκπροσωπουν...
Τρεμη, Πρετεντερης, Θοδωρακης και λοιποι οφειλουν να συνταξιοδοτηθουν.
Οτι Δεν ενδιαφερει κανεναν και καμμια οι ναρκισσιστικοι τους παροξυσμοι...
Ισως ειναι καλυτερα που εγιναν ετσι τα πραγματα.Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρεπει να αναλαβει την ευθυνη απο εδω και περα πως και που θα δουλεψει....
Η ΝΔ ειναι πολυ κοντα παλι στην εξουσια, αν ομως ανανεωθει και πεισει οτι ειναι η μονινη σταθερη δυναμη, απ το 1974 και μετα...
οι υπολοιποι θα ειναι τσοντες στη φιεστα του champions league της πολιτικής.Με ακομα χειροτερο ενω ειναι mainstream τυποι προσπαθουν να το "παιξουν" alternative...
Αυτο ειναι τραγικη ειρωνεια και που δεν το "μασαει" ο κοσμος...
Οταν όμως το alternative γινεται mainstream εχει γινει μαγεια και αλχημεια...
Εμεις το ξερουμε απ τα 80s....με τη Μουσικη που ασχολιομασταν...
Ολοι αυτοι ποτε θα το μαθουν.....
Και τελος επειδη ερχεται βροχη, ερχεται μπορα...μπορουν να αντιληφθουν ολοι μας τι ερχεται...δεν υπαρχουν πια αντιπαραθεσεις αλλα συνεργασιες ..
πρεπει να μαθουμε να κανουμε ΕΡΩΤΑ με τον εχθρο μας ...δυσκολο ε ?
μαλλον ο ΣΥΡΙΖΑ με τις αλχημειες του ηδη αρχιζει και το εχει καταλάβει ...
γιατι :
" Έρχεται βροχή, έρχεται μπόρα
έρχεται μπόρα και παγωνιά
Στα πόδια μας ζεστή μια θερμοφόρα
κόκκινη κουβέρτα και παλιά περιοδικά
Και στο γραμμόφωνο ο δίσκος που μ’ αρέσει
Όλα έχουν τελειώσει κι είν’ αργά
Στην πολυθρόνα και για τους δυο μας έχει θέση
Κλείσε τις κουρτίνες και πάρε με αγκαλιά
Σάμπως μέσα σε βουβή ταινία,
μια πολιτεία χοροπηδά
Δρόμοι, ανθρωπάκια και γραφεία,
πολυκατοικίες και κουρσάκια ιδιωτικά
Πόσο πολύ έχει αλλάξει αυτή η πόλη.
Βάλε την τσαγιέρα στη φωτιά
Η νύχτα έρχεται, η μπόρα δυναμώνει
κι όλα είναι χαμένα και προπολεμικά
Τα παιδιά μεγάλωσαν και πάνε.
Τι ώρα να `ναι και ποιος χτυπά
Στους δρόμους στρατιώτες τραγουδάνε.
Κλείδωσε την πόρτα και στάσου στη σκιά
Στα καταφύγια βουβά και τρομαγμένα
κι έξω οι σειρήνες σαν μωρά
Σβήσε τα φώτα, μην ανοίξεις σε κανένα.
Κλείσε τις κουρτίνες και πάρε με αγκαλιά...."
Κατεβασε τις κουρτινες, απ αυτο το πανηγυρι και παρε με αγκαλια...
smile emoticon heart emoticon Η Ζωη συνεχιζεται ...
οχι η Κωνσταντοπούλου, ευτυχως δηλ...
καλημεραααα και καλη σας εβδομαδα...

εκλογες 2015 : Φθινοπωρινη Ισημερια

εκλογες 2015 : Φθινοπωρινη Ισημερια
το ανεβαζω τωρα, γιατι τελειωνει η εκλογικη διαδικασια και δεν θα ηθελα να φανω οτι προτεινω σε καποιους τι να ψηφισουν....
ομως το αρθρο ειναι αληθεια περα ως περα.....
Ο Τσιπρας αποδειχτηκε η μεγαλυτερη ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ της τελευταιας δεκαετιας....
την ιδια στιγμη που τον "αγκαλιασαμε" σαν τη μονη εναλλακτικη διεξοδο απ τα αδιεξοδα μας...
εγραφα υμνους γι αυτον απ το 2012, και υπαρχουν τα παλια μου αρθρα για του λογου το αληθες....
δεν με ενδιαφερει τοσο τι εκανε πολιτικα...παντα υπαρχουν λαθη στην ασκηση τηςτ πολιτικης
ειναι ανθρωπινο....και σιγουρα δεν εχει αποκλειστικα την ευθυνη σκανδαλων και το πως φτασαμε εδω...Ομως "φορτωσε" σε εναν Λαο το προσωπικο του προβλημα : αυτο της Καταθλιψης....
Εκει που πιστεψαν στη χαρα της Αλλαγης...Πηρε ψηφους απο ολους τους πολιτικους χωρους...οσο κανενας αλλος πολιτικος στο παρελθον πλην ισως του Αντρεα....
" Αυτή η «βουβή κατάθλιψη» είναι ο μεγάλος αντίπαλος του Αλέξη Τσίπρα. Έστω και οριακά, φαίνεται να είναι μπροστά ο Μειμαράκης όχι γιατί οι Έλληνες θέλουν να έχουν πρωθυπουργό κάποιον που μοιάζει τον «συμπέθερό» τους αλλά γιατί θέλουν να επιβάλουν ενός είδους τιμωρίας στο πολιτικό σύστημα.
Να βιώσει την απόλυτη παρακμή του, μέσα από μια συγκυβέρνηση «μεγάλου συνασπισμού», η οποία θα εκφράζει τη βαθύτερη ταύτιση των διαφορετικών συνιστωσών του.
Και μετά τι; Μετά θα πάμε σε εκλογές τον Φεβρουάριο του 16 και η Χρυσή Αυγή θα «γράψει» ένα ωραιότατο 28%, οπότε ειλικρινά δεν ξέρω τι θα γίνει…"....
Τι κριμα που η Αριστερα στο προσωπο του , ανοιξε το δρομο σ αυτη την "βουβη κατάθλιψη"....
ενας δρομος υπαρχει εαν ειναι τιμιος ακομα και ειλικρινης με τον Εαυτο του....
να παει σπιτι του με την Περιστερα και να ανασυγκροτησει σαν Αντιπολιτευση
με την πολυτιμη εμπειρια που απεκτησε με τα υγιη στοιχεια
που τοσο αναγκη εχει ο τοπος ....
και οχι να χορευει στους ρυθμους του Φλαμπουραρη...
δεν ειναι Αριστερα αυτο....
ειναι Μορφωμα....
dance remix Σταλινικων Απολιθωματων και του πιο κακιστου τριτοκοσμικου ΠΑΣΟΚ....
Ναι οι Εκλογες ειναι η Γιορτη της Δημοκρατιας με την προυποθεση οτι δεν υπαρχει συστηματικη αγνοια οτι οι εκλογες τελικα ειναι το μπαλ μασκέ της δημοκρατιας....λενε οι φιλοι μας στο fcb και δεν εχουν αδικο.
Το "Δημοψηφισμα" του αποτελεσε οτι πιο grotesque γνωρισε ο τοπος μας, απο πλευρας ψυχολογικης...
δεν με ενδιαφερουν τα πολιτικα τους επιχειρηματα....
Προβολη της δικης τους Σκιας επανω μας εκαναν, ψυχολογικα μιλωντας....
ελπιζω να μην ερχονται τα χειροτερα.....
και σε λιγο δεν θα μπορει να "πληρωνει" τιποτε ...
ουτε μισθους ουτε συνταξεις...

το χωριο της παιδικης μου ηλικιας.

το χωριο της παιδικης μου ηλικιας...smile emoticon heart emoticon
εκει με αφησε η μανουλα μου, για να με μεγαλωσει η γιαγια μου...
και οι δυο pisces types...
η αποσταση αναμεσα στα δυο χωρια ειναι πεντε χιλιομετρα, και εκει περπατουσα με τη γιαγια μου, που τραγουδουσε τα βραδια, οταν γυριζαμε σπιτι
για να με κανει να μην φοβαμαι επειδη νυχτωνε...
ετσι εμαθα να τραγουδαω και να χορευω για να διωχνω τους φοβους μου
ημουνα δεν ημουνα τριων ετων.....
στο βαθος τα Κοροντα, το καστρο του Βασιλια Κοροντα..
που το αναφερει ο Θουκιδιδης στον Πελοποννησιακο Πολεμο
οτι ηταν το μοναδικο που ειχε συμμαχια με τους Αθηναιους...
το χωριο μου λεγεται Χρυσοβιτσα που σημαινει ραβδοι χρυσου...
εκει η γιαγια μου, μου διδαξε μεσα απ τα παραμυθια που με μεγαλωσε
να βρω τη δικη μου ραβδο χρυσου :
οτι ειμαι ο Αληθινος Αντρας της Βασιλισσας....
ο Στρατηγος της....
Αν μπορουσαμε να καταλαβουμε το αληθινο νοημα της προελευσης της παιδικης μας ηλικιας ισως να ειμασταν λιγο καλύτεροι
και με γνωση της αποστολης μας....
τιποτε αλλο δεν ειναι δικο μας, τοσο, οσο οι αναμνησεις μας απ την
παιδικη μας Ηλικια...
smile emoticon heart emoticon
Ill be your mirror
Reflect what you are, in case you dont know
Ill be the wind, the rain and the sunset
The light on your door to show that youre home
When you think the night has seen your mind
That inside youre twisted and unkind
Let me stand to show that you are blind
Please put down your hands cause I see you
I find it hard to believe you dont know
The beauty that you are
But if you dont let me be your eyes
A hand in your darkness, so you wont be afraid
When you think the night has seen your mind that inside youre twisted and unkind
Let me stand to show that you are blind
Please put down your hands
cause I see you
Ill be your mirror....
my anima pisces type : i love you....
η γιαγια μου με διδαξε να σ αγαπησω
απ την παιδικη μου ηλικια smile emoticon heart emoticon

εκλογες 2015 : η οριστικη πραξη του δραματος...

εκλογες 2015 : η οριστικη πραξη του δραματος...
το οριστικό τέλος της Μεταπολίτευσης : γεράσαμε με την Γ Ελληνική Δημοκρατία.
Τρίτη Ελληνική Δημοκρατία ονομάζεται η περίοδος διακυβέρνησης του Ελληνικού κράτους από τη μεταπολίτευση (1974) μέχρι σήμερα και διαχωρίζεται ιστορικά από την περίοδο της Δικτατορίας των Συνταγματαρχών (1967-1974). Θεωρείται τρίτη περίοδος της Ελληνικής Δημοκρατίας, με τη δεύτερη περίοδο να αφορά το πολιτικό καθεστώς της Ελλάδας από το 1924 ως το 1935 και ως πρώτη περίοδο τα χρόνια της επανάστασης του 1821 μέχρι την εγκαθίδρυσης της Βασιλείας του Όθωνα το 1832.
Ο όρος "Μεταπολίτευση" (με την έννοια της αλλαγής πολιτεύματος) χρησιμοποιείται συνεκδοχικά και ως εναλλακτικός πολιτικός όρος για την ιστορική αυτή περίοδο (ιδίως για τα πρώτα της χρόνια)....
παρακάτω θα θυμηθούμε τις ημερομηνίες εκλογών που έγινε αλλαγή του πολιτικού σκηνικού στην Ελλάδα της Μεταπολίτευσης..να συμπληρώσω μόνο ότι όλο το έργο της Μεταπολίτευσης ειχε στην ουσία εμπνευστές Κ.Καραμανή και Α.Παπανδρέου και την Αριστερά να έχει συναίνεση, κάτι που φάνηκε στο λεγόμενο "βρώμικο 89" όπως κατηγόρησε εκείνη τη συνεργασία ΝΔ-Συνασπισμού της Αριστεράς, το τότε ΠΑΣΟΚ του Α.Παπανδρέου που "σύρθηκε" στα Δικαστήρια...
η ανάγνωση απ τον αστρολογικο χάρτη πάντα ειναι μια εναλλακτική προσέγγιση, μια άλλη"ματιά" κάτι που δεν αναιρεί τις πολιτικές αναλύσεις, και η αστρολογία μας συμπληρώνει τον αγνοούμενο παράγοντα όπως φαίνεται σε σχήματα στους ουρανούς...
1981 : εδω και τωρα αλλαγή...
αν δει κάποιος το χάρτη εκείνης της ημέρας, βλέπει έναν Λαό διχασμένο-moon in gemini-με stellium in libra προσπάθεια σύνθεσης-mercury retrograde συνθήματα trickster
1989 : το σύνθημα ήταν "κάθαρση" απ τα σκάνδαλα Κοσκωτά, αλλά η Σελήνη στον Τοξότη εδειχνε τότε, εναν λαό πιο ανεξάρτητο που ειχε αρχίσει να γίνεται "πολίτης κόσμου", αλλά η συγκέντρωση στο ζώδιο του αιγόκερω, δειχνει την επιστροφή της παραδοσιακής συντηρητικής τάξης στην εξουσία...για μια νέα σύνθεση...
κάθε φορά που γίνεται ενα βημα μπροστά, ερχεται κάτι που διαφωνεί μ αυτό το βήμα αλλά το συνθέτει μέσα στην κοινωνια..αυτο υπήρξε το ρεφραιν της μεταπολίτευσης...
1993 : η επισροφή του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, και μάλλον εδω ειναι μια performance δυναμικής της εξουσίας των media, μπορούσαν να κάνουν και τον "κηπουρό" τους πρωθυπουργό...ειχαν αρχίσει απ τα 1989...Ο λαός άρχισε να ναρκισσεύεται..
2004 : επανίδρυση του Κράτους...καμιά σχέση μ αυτό, στην ουσία η επιστροφή ενός κόσμου στην εξουσία, που ειχε πια ξεχαστεί απ την μακροχρόνια παρουσία του ΠΑΣΟΚ εκεί...ο μακαρίτης ο Φυντανίδης το είχε πει εκείνο το βράδυ : δεν γινόταν να μην αλλάξει η κατάσταση μετα απο 11 συνεχή χρόνια εξουσίας του ΠΑΣΟΚ...ο λαός είχε πια γίνει αυτο που του ανήκε εξ αρχής : ήταν εργατική τάξη..
2009 : λεφτά υπάρχουν...το μεγαλύτερο ψέμα στην μεταπολιτευτική ιστορία, γιατί ένας λαός ειχε αγριέψει σιγά, και το mystic rectangle της ημέρας εκείνης, επιβεβαιώνει τις μυστικές διεργασίες για την οριστική υποδούλωση του λαού στον ωκεανό της παγκοσμιοποίησης αφενός και αφετέρου η κρυφή αντίθεση κρόνου και ουρανού απέβλεπε στην κρυφή διάλυση του μεταπολιτευτικού σκηνικού....
2015 : επίδειξη εξουσίας, με έναν λαό παγιδευμένο σε συνοδο με τον ουρανό, που δείχνει δυναμικές ανώτερες απ αυτόν τον ίδιο, να κρυφοκαίει ένας υπόγειος θυμός εκτόνωσης χωρίς διέξοδο, να έχει γίνει μια συνθεση αντιθέτων που να "σφραγίζει" όλο αυτό που έχει ξεκινήσει απ το 2009 και με έναν Ερμή ανάδρομο επίσης, που δείχνει trickster πολιτικές εκάτερωθεν...
"ειδωμεν" ....
εχει πολύ ενδιαφέρον, γιατί για πρωτη φορά στο τετράγωνο uranus and pluto, που άρχισε απ το 2009, ο pluto ειναι ελεύθερος απ τις ομαδοποιήσεις των υπολοίπων πλανητών, και αν σκεφτούμε οτι εκπροσωπει τραπεζικό κατεστημένο και underground δραστηριότητες, ειμαστε μπροστά σε συγκλονιστικές εξελίξεις, που θα "μας κόψουν την ανάσα"...
τι να πω ..
καλο βόλι ?
για ποιον και για ποιούς...?
όπως λέμε " στο μυαλό του Μάλκοβιτς", απ τη γνωστή ταινία,
έτσι μόνο στο μυαλό του Σαμαρά, υπάρχουν οι αληθινοί λόγοι που οδηγηθήκαμε σε εκλογές στην πιο ακατάλληλη περίοδο...
και για τον πιο αδιάφορο λογο...
για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας...
αυτα εγραφα το Γεναρη στις προηγουμενες εκλογες και πες το μου,
τι εχει αλλαξει απο τοτε....
και συνεχιζα,
μας τελείωσε και κάτι άλλο : η Αριστερά...
ίσως είναι καλύτερα χωρις αυτή...
μου θυμίζει μια γρια πόρνη που δεν μπορεί να βρει κανέναν πια...
αλλά για μας υπάρχει κάτι άλλο πιο σημαντικό ίσως απ αυτη...
Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ....
δεν μπορεί να μας αλλάξει κανένας ΣΥΡΙΖΑ, αν δεν αλλάξουμε
εμείς σαν Λαός...
να αποκτήσουμε μια ταυτότητα, του ποιοί ειμαστε
και τι ρόλο θέλουμε να έχουμε στον σύγχρονο κόσμο,
γιατί όπως λέει και ο αγαπημένος μου Albert Camus....
υπάρχουν όνειρα χαμηλής συχνότητας
και όνειρα υψηλών προδιαγραφών..
Και γιατί όλοι και όλες χρωστάμε
ένα Σ αγαπώ και ένα Συγγνώμη….
όπως λέει και ο αγαπημένος μου που διάβαζα
όταν ήμουν παιδί ο Μ.Λουντέμης…
τότε μόνο και τότε κάτι μπορεί να γίνει...
να παραδωσουμε όνειρα στα παιδιά μας
αντι απ αυτό το χάλι που κάναμε επάνω σ αυτά...
και τοτε ίσως ο χρόνιος χειμωνας που ζουμε εδώ και χρόνια
να γίνει μια νεα αιωνια Ανοιξη....
ας μου εξηγήσει κάποιος απ τους κομματολάγνους ...
υπάρχει περίπτωση να αλλάξει ο κόσμος αν δεν έχεις ερωτευτεί
μια φορά εστω στη ζωή σου....
καλά δεν λέω για μένα που ειμαι συνεχως ερωτευμένος
για να κλέβω λίγο απ το μυαλό της κάθε αγαπημένης μου
για να έχω έμπνευση και μερίδιο στη Δημιουργια ....
ή εγω ειμαι τόσο αφελής....
παρόλο που ειμαι στα mid50s...
ίσως ο δικός μου δαίμονας να είναι ντυμένος με τη Δημιουργία
και όχι με τα ρουχα του Αυτοκράτορα που ειναι των πιο πολλών....
υγ : " Δεν ξέρω τι με πιάνει, Aλλ' όταν έλθ' η νύχτα με τες δικές της συμβουλές, μες τις σκιές της πάντα χάνομαι, Καθώς η νύχτα με τυλίγει με τους συμβιβασμούς της, και με τες υποσχέσεις της•
Δεν ξέρω τι με πιάνει αγόρι μου ψάχνοντας τη χαρα τη λίγη του σώματος που θέλει και ζητεί... "
οχι εγω η Τζενη Βανου σε παλιοτερη συνεντευξη της στη Lifo...
ποιος ξερει μπορει με τις εκλογες να ψαχνουμε τη χαρα τη λιγη του σωματος που μας λειπει....
καλημερααααα smile emoticon heart emoticon
yg 1 : αυτος ο Λαικος τυπος που λεγεται Βαγγέλης Μειμαρακης, εκανε την πιο ομορφη κινηση απο πολιτικο που ειδα μεσα στο 2015...Μονο αυτο θα θυμαμαι απο αυτους....
αυτη τη photo...

Saturn in Sagittarius : the Hopeful Hero

Saturn in Sagittarius : the Hopeful Hero
Αν προσπαθησετε να συνειδητοποιησετε όταν βρισκεστε σε μια πιστα χορου, οπου κάνει προγραμμα ενας dj, που την playlist την ξερει μονο αυτος στο κεφαλι του, και ο κοσμος απολαμβανει το τραγουδι που παιζει εκεινη τη στιγμη, θα νιωσετε ότι διαδραματιζονται ταυτογχρονα παρα πολλα πραγματα.
Πρωτον απολαμβανετε το τραγουδι που παιζει….
Δευτερον εχουν ανοιξει τα συναισθηματικα σας κεντρα που δημιουργουν μια επαφη με το περιβαλλον που ειστε…
Τριτον οι ιδιες αυτές οι μελωδιες του τραγουδιού σας πανε πισω στο χρονο, οπου οι μνημες σας «ξεθαβουν» παλιες σας φορτίσεις…
τέταρτον το μυαλό σας αναγνωρισε οικείες καταστασεις απ το παρελθον του, σ αυτά που εχει ζησει απολαμβανοντας ταυτογχρονα την τωρινη στιγμη σας..
και πέμπτον ξαφνικα η αλλαγή του τραγουδιού γινεται απ τον dj,που ξερει τη λιστα στο μυαλό του, εσεις όχι…
σας μεταφερει ακομα λιγο πιο κατω.
Και αφου «χωνεψατε» τα παραπανω, βρισκεστε ξαφνικα σε ένα άλλο τραγούδι με την ιδια επαναλαμβανομενη παραπανω διαδικασια, και αυτό συνεχιζεται εκνευριστικα μονοτονα, που ενας παρατηρητής αν απεφευγε τις συναισθηματικες ενορμησεις των τραγουδιών θα το χαρακτήριζε λιγο «βαρετό», όλο αυτό….
Όλο αυτό κανει ο Κρονος…
Ο Κρονος είναι o dj των παντων…
Είναι ο ιδιος ο dj που ξερει τη μουσική λιστα που θα παιξει και την ιδια ωρα είναι το κοινο με τις παραπανω αντιδρασεις που σας περιεγραψα.
Σπανια γραφουν τραγουδια οι djs.
Παιζουν των άλλων και σε καποιες φασεις τα «πειραζουν» δινοντας το δικο τους στιγμα στη δημιουργία.Ετσι γινεται και με τον Κρονο.Παιρνει ολο αυτό που ερχεται σαν ενεργεια απ τον κοσμο, κοινο (Uranus,Neptune and Pluto), το φιλτραρει και το «πειραζει» με το δικο του τροπο και το επιστρεφει στην εσωτερικη σου οικογενεια (sun,moon,mercury,venus,mars),που το φουσκωνει και το μεγαλώνει ακομα via Jupiter, το «ξανακόβει» και το πειραζει και ξανα το επιστρεφει στον κοσμο …( Uranus,Neptune, Pluto)….
Αν η διαδικασια αποτυχει ή μπλοκαρει την αναλαμβανει ο Κενταυρος Χειρωνας για να την ξαναγεφυρωσει με όλα τα προηγουμενα ξανα,αλλα με τα καινουργια χρώματα της φιλτραρισμενης εμπειριας του απ την αποτυχια της παραπανω διαδικασιας.
Να δουμε αυτό το περιβάλλον περισσοτερο αστρολογικα,αφου από Παρασκευή και ωρα 0550 πμ ο Κρονος εισηλθε στο ζωδιο του Τοξοτη και θα παραμεινει εκει μεχρι το Δεκεμβρη του 2017, οπου θα εχει ηδη πρωτοπαρουσιασει το εργο :εξοδος απ την κριση και ποσο αλλαξες σε σχεση με τα χρονια που περασαν…
Και σε ποσο καλυτερο σημειο θα εισαι με τον εαυτο σου.
Βεβαια απαιτει να εχεις δουλεψει με ότι εχεις «καταπιαστει» σαν πιο επειγον για σενα.Να εχεις δημηιουργήσει ηδη τη δικη σου playlist, ουτως να μπορεις με τις αντιδρασεις του κοσμου που ερχεσαι σε επαφη να κανεις τις τροποποιήσεις που θελεις.
Αν δεν το εχεις κανει, τι να φερει και τι αλλαγες και τροποποιησεις να κανεις….
Ο Τοξοτης είναι ένα πυρινο και μεταβλητο ζωδιο.Και η φωτια αναβει στον Κριο, σταθεροποιειται στον Λεοντα και διαδιδεται στον Τοξοτη.
Θα μπορουσαμε να πουμε ότι η φωτια που αναψε στα 1996-1998, αφου ο Κρονος ηταν στον Κριο τοτε, σημερα θα διαδοθει προς τα εξω με τις επικοινωνιες και τις επαφες σας….
Απ την άλλη η ποιοτητα της Μεταβλητοτητας συνεπαγεται την Αλλαγή,την Μεταλλαξη και βλέπεις εκει τι σχημα παιρνει, (παραδοξο ε …),κατι που εχει αρχίσει περιπου πριν πεντε χρονια…
η ποιοτητα αυτή δεν είναι περισσοτερο δεκτικη απότι στα παρορμητικα και τα σταθερα, αλλα στα μεταβλητα εχουμε μεγαλυτερη αποδοχη της μοιρας και μια καλυτερη φιλοσοφικη σταση στην επιβαλλομενη αλλαγή απ το χρονο.
Και αυτό γιατί υπαρχει ένα πιο περισσοτερο θρησκευτικο mood για το καλεσμα στην περιπετεια.Και εδώ υπαρχουν περισσοτερο λογοι για την αλλαγή που πρεπει να δημιουργηθει για να μπορεσεις να προσαρμοστεις στις υπαρχουσες καταστασεις που εμφανιζονται και τις συνδεσεις τους, όπως εμφανιζονται.
Όμως όταν θα «πασχεις» από χαμαιλεοντισμο και παιρνεις τα παντα απ το περιβάλλον σου που βρισκεσαι, ενώ στην αρχη θα δειξεις μια ευκαμψια στη συνεχεια αυτή θα μετατραπει σε συγχιση και αμφιταλάντευση ιδιως όταν θα εισαι κατω από πιεση.
Αν όμως γινει ετσι τοτε το transit του Κρονου στον Τοξοτη για εσας, αλλα και για τις μικροτερες ηλικιες που το πρωτοδοκιμαζουν θα γινει μια ασκηση ανεπιθύμητης προαναγγελλίας και προσπαθειας που δεν θα είναι στη δικη σου επιλογη…
Το παθαμε στα 1987, με μια ξαφνικη μεταθεση στην Αμοργο, εξ αιτιας της ευκαμψιας μου σε ιδελογικα ζητηματα με χωρους και ανθρωπους που δεν συμβαδιζαν με τις δικες μου προσωπικες αναγκες.Εκει πηραμε «προικα» και άλλα προσωπα και θεματα.
Αν σας συμβει ετσι τοτε δεν υπαρχει άλλος δρομος : Συνεργαζεσαι και παντρευεσαι μ αυτά που θα σου φερει η ζωη.Αλλος δρομος δεν υπαρχει.
Αν αντισταθεις θα συντριβεις…
Γιατι ο Κρονος εχει μια αντιθεση με το Μεταβλητο Σταυρο επειδή τα transit του απαιτουν σταθερες και λειτουργικες λυσεις.Και εκει δεν θα υπαρξει καμια διεξοδος διαφυγης, αλλα μονο εναλλακτικοι δρομοι διευθυνσης…
Το βλέπετε στα πολιτικα μας.
Δεν υπαρχουν μνημονια και αντιμνημονια τωρα.
Ολα τα κομματα παιζουν με τις εκλογες το ποιο θα το εφαρμοσει καλυτερα.
Οι υπολοιποι είναι γραφικοι.Sorry περιμενατε μια τετοια κατασταση τα προηγουμενα Χριστουγεννα..?
Αντισταση ή Αρνηση σε μια τετοια κατασταση, όπως περιγραφεται παραπανω θα σε βαλλει σε μια κατασταση πνευματικου αποπληθωρισμου και αδυναμιας και η επερχομενη κακουχια σου θα είναι το αποτελεσμα της εξαντλησης σου και της αδυναμιας.
Και θα προσπαθεις να βηματισεις για να ξανακερδισεις τον ελεγχο με την αναγκη σου να τα κανεις πιο συνειδητα αυτά που κανεις.
Εχοντας όμως αποδεχθει ένα τετοιο καλεσμα, Ο Κρονος στον Τοξοτη θα γινεται ο Hopeful Hero που θα σε πιεζει μεσα σε ένα πιο ανανεωμενο πνευμα και με ένα συναισθημα συμμετοχης το οποίο θα είναι τοσο αναγκαιο για την δικη σου αυτοεκτιμηση.
«Τι σε πειραζει που σε στελνουν στην Αμοργο», μου ελεγε τοτε η πρωην γυναικα μου με asc in Sagittarius…Θα ζησουμε εκει μαζι…Την κοιταγα αποσβολωμενος γιατι ειχα φρικαρει που πηγαινα μεταθεση εκει.Οπερ και εγενετο.
Και πισω τα αδελφια μας τα ειχαν κανει μπαχαλο στις οικογενειες μας.
«Μπαμπα θα μου πεις τι θα γινει με τον Κρονο στο Τοξοτη..?» με ρωτησε η κορη μου που ηρθε σημερα απ τη μητερα της, την πρωτη μερα οριστικης εισοδου του Κρονου στον τοξοτη…
Εκει παλι αποσβολωμενος την κοιτουσα, και σκεφτομουν ότι η πρωτη ιδεα της δημιουργίας της χωρις να το γνωριζω τοτε, διαδραματιζοταν στα λογια της μαμας της τοτε : Τι σε πειραζει που σε στελνουν στην Αμοργο….
H playlist του ουρανου, τοτε ειχε ηδη αρχισει να παιζει…..
Αυτό που μπηκε απ τα Χριστουγεννα στη ζωη σας, αν εχετε δουλεψει μαζι του, ολο αυτό το διαστημα, θα αρχισει να καρποφορει, όχι σαν μια νεα ευκαιρια πια, αλλα ακομα κατι πιο σημαντικο : είναι ο δικος σου ανθρωπος αυτό τον καιρο που θα σε στηριζει και θα σου ανανεωνει το μυαλο για τη συνεχεια…
Αν δεν είναι εμψυχο υλικο, μπορει να είναι το project που θα του αφοσιωθεις….
Μα δεν είναι ηδη στη ζωη σας νεα πραγματα, θεματα και ανθρωποι που δουλευετε μαζι τους…Είναι υπεροχο συνεχιστε….
Το status του πια σαν δυναμη θα φανει ολοφανερα τοτε στο τελος του 2017.Και καποιοι μπορει να «τρομαξουν» απ το ποσο ψηλα θα εχετε φτασει
...Οχι δεν ειμαι εγω τοσο αισιοδοξος..
Ο Τοξοτης μεσα μου, δεν «μαζευετε» με τα Ψαρια μου μαζι, απ αυτά που βλεπω που εχω ηδη διπλα μου.
Υγ : η αναλυση στηριχτηκε απ το υπεροχο εργο της Erin Sullivan : Saturn in transit, Boundaries of Mind,Body and Soul.
Τα ορια μας μετατοπιστηκαν σε άλλη περιοχη, σ αυτή των Κενταυρων, που είναι πιο πολεμικη απ αυτή των Κριων, αλλα οι Κριοι θα είναι οι Στρατηγοι των πολεμικων σας επιχειρησεων,και αυτή η νεα περιοχη θα θελει Πνευμα και ανανεωση του Μυαλού.
Και αυτό μας αφορα ολους και ολες.
ευχομαι τα καλυτερα....τις αλχημειες σας τις εδωσα...μπορειτε να δουλεψετε...smile emoticon heart emoticon