Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

η ψυχολογία της απελευθέρωσης- η αστρολογία της απελευθέρωσης

η ψυχολογία της απελευθέρωσης- η αστρολογία της απελευθέρωσης

Μέχρις τη στιγμή της γέννησης μας, πλανήτες και ζώδια είναι εξωπραγματικά.
Αυτά έχουν μια universal, συλλογική σημαντικότητα μόνο.
Υπάρχουν σαν αρχές, ανίκανα να αναλάβουν οτιδήποτε συγκεκριμένο,
ειδικό σχήμα ή τύπο.Όμως ο ακριβής χρόνος και το μέρος της γέννησης μας, αλλάζει για πάντα το υπόδειγμα των ουρανών, το οποίο σταθεροποιείται, σε μια μεγαλύτερη δυναμική, και είναι η πιο σεισμική στιγμή των ζωών μας.
Έτσι τη στιγμή της γέννησης μας, η αδιαφοροποίητη πληρότητα, έρχεται σε ένα τέλος,και εμείς βρίσκουμε τους εαυτούς μας, quartered,σταυρωμένους, όπως αυτός είναι ο σταυρός της ύλης, σε δύο major άξονες οι οποίοι είναι τα angles του χάρτη.

Απο εκείνη ακριβώς τη στιγμή,είμαστε «παγιωμένοι», δεμένοι στο δράμα των αντιθέτων, το οποίο είναι ακριβώς το δράμα της ζωής, πιο γενικότερα…..
Έτσι κάθε γενέθλιος χάρτης είναι μια αντανάκλαση του συμβόλου της Γής,
ο σταυρός μέσα στον κύκλο,περιγράφει την ακριβή φύση του συγκεκριμένου υλικού, του στερεού συγκεκριμένου κόσμου μέσα στον οποίο έχουμε γεννηθεί, και μέσα απ αυτόν, πρέπει να εκδηλωθούν οι εαυτοί μας.

Τα angles τα οποία κάνουν το χρόνο και το χώρο πιο κατανοητά, μας δίνουν προσανατολισμό για την ανατολή,δύση,βορά και νότο.
Έτσι απ τη στιγμή που γεννιόμαστε είμαστε οριοθετημένοι και οριζόμαστε μέσα στα όρια του γενέθλιου μας χάρτη, τον οποίο δεν μπορούμε ούτε να τον ανταλλάξουμε ούτε να τον αλλάξουμε.
Και αυτό ακριβώς δεν είναι μοίρα, αλλά η εξίσωση μας στην άλγεβρα της ζωής, όπως έχει χαρακτηριστικά τονίσει ο Dane Rudhyar.
Και αυτό σημαίνει σε τελευταία ανάλυση, ο καθένας μας αποφασίζει τι θα κάνει με το γενέθλιο χάρτη του και πως θα ζήσει μ αυτόν……
Έτσι ο κάθε χάρτης είναι διχοτομημένος μέσα σε αντίθετα τεταρτημόρια, με βάση τα τέσσαρα σημεία του ορίζοντα, όπου γειώνονται οι πλανητικές ενέργειες, που αποτελούν επίσης αρχετυπικές πλανητικές διχοτομίες, όπως προκύπτουν απ τα μυθολογικά τους stories, και απ τις ψυχολογικές τους ερμηνείες τους.
Γιατί υπήρχαν θεοί, και κατ επέκταση πλανήτες σύμφωνα με τις τροχιές τους και τη φύση τους, που δεν συμπαθούσαν ο ένας τον άλλο, από προδιάθεση.
Έτσι όλα αυτά τα αρχέτυπα αντιπροσωπεύουν αντίθετες καταλήξεις ενός ψυχικού φάσματος.Το φυσικό συνεπακόλουθο απόλα αυτά, είναι ότι αυτό θα προεκτείνεται και στη λίστα με τα ζώδια και τους οίκους, τα οποία οι πλανήτες φυσικά κυβερνούν….

Και αυτό θα ξαφνιάσει πάρα πολλούς, και τότε ίσως καταλάβουν ότι στήνουν ερμηνείες σε ένα ωροσκόπιο σε λάθος επίπεδο, το οποίο στην ουσία είναι το αδιαφοροποίητο, πριν την γέννηση.
Δηλ.ερμηνεύεται ένα ωροσκόπιο, λες και δεν έχει γεννηθεί κάποιος ακόμα.
Όμως ο συγκεκριμένος χάρτης προκύπτει απ τη διάσπαση των αντιθέτων, και που ακριβώς συμβολίζουν τη γείωση μας, την ενσάρκωση μας.Απο εκεί αρχίζει ένας νέος αγώνας για την ολοκλήρωση μας, που ζητάει τη συμμετοχή μας, που σημαίνει πολύ εσωτερική εργασία.Αυτές οι αρχετυπικές διαμάχες, οι οποίες είναι φυσικές, έμφυτες, και δεν είναι κακές ή καλές, αλλά ούτε και παθολογικές.Μπορεί να είναι τρομακτικά δημιουργικές και στο χέρι μας είναι να μην είναι παθολογικές.

Αυτό εξαρτάται απ το βαθμό συμμετοχής μας σ αυτές τις διαμάχες….

Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που χρησιμοποιούμε τη Μυθολογία, που περιγράφοντας τις διαμάχες των θεων περιγράφει τις διαμάχες των αντιθέτων μας, όπως έχει αποδείξει στο έργο του ο Carl Yung…
Με όλες αυτές τις αναφορές μου θα πρέπει να αντιλαμβάνεστε ότι αργά ή γρήγορα θα έλθουμε αντιμέτωποι με τα αντίθετα μας.Είναι ένας συνεχής αγώνας που κάνουμε σε όλη μας τη ζωή, και την ίδια στιγμή αυτό παράγει ενέργεια και ζούμε..

Αλλά όλοι οι άνθρωποι έχουν επίγνωση μόνο της μιας πλευράς των αντιθέτων τους.Αρνούνται να δουν και τα δύο αντίθετα να αντιληθφούν την ενότητα των πολικών αντιθέτων.Εφόσον τα αντίθετα δεν μπορούν να υπάρξουν το ένα χωρίς το άλλο, εάν δεν έχουμε επίγνωση και των δύο, τότε αναγκαστικά εκείνο που απορρίπτουμε θα βρεθεί στο υπόγειο.Γίνεται ασυνείδητο και το προβάλλουμε.Με πιο απλά λόγια δημιουργούμε ένα φράγμα ανάμεσα στα αντίθετα και έτσι θα προκαλέσουμε μια διαμάχη.Φυσικά πρόκειται για μια διαμάχη που δεν θα κερδίσουμε ποτέ,αλλά θα τη χάνουμε αιώνια και μάλιστα με επώδυνο τρόπο, αφού οι δύο πλευρές στην πραγματικότητα δεν είναι παρά η μια όψη της άλλης.
Έτσι και η σκιά είναι αντίθετα που δεν έχουμε συνειδητοποιήσει.Ένας απλός τρόπος για να έλθουμε σε επαφή μαζί της είναι να εκδηλώσουμε το αντίθετο εκείνου που στοχεύουμε συνειδητά ,επιθυμούμε ή θέλουμε …
Και κάτι τέτοιο θα μας δείξει πως φαίνεται η σκιά μας στον κόσμο και ότι αυτή είναι η όψη με την οποία θέλουμε να συμφιλιωθούμε.
Αυτό δεν σημαίνει να δράσουμε στα αντίθετα μας, αλλά απλά να αποκτήσουμε την επίγνωση τους….
Αν αισθανόμαστε ότι αντιπαθούμε έντονα κάποιον, τότε ας συνειδητοποιήσουμε την πλευρά μας που συμπαθεί αυτό το άτομο….

Και καθώς μεταβαίνουμε προς την προτελευταία φάση της τρικυμίας της μετάβασης, Της συγκλονιστικής έντασης αντιθέτων Uranus and Pluto η ελπίδα, και απελπισία περπατώντας δίπλα-δίπλα, σέρνοντας μέσα στην αγκαλιά τους, όσους έχουν κάνει τις επιλογές τους-να απελευθερώσουν το μυαλό τους ή να παραμένουν παραπλανημένοι και αναισθητοποιημένοι από τον καπνό και τους καθρέφτες τους.
Ένας τέτοιος χρόνος είναι βαρύς.Ένας τέτοιος χρόνος είναι οδυνηρός.Ένας τέτοιος χρόνος είναι ζωηρός και άστατος .Και την ίδια ώρα δεν είναι ένας χρόνος που μοιάζει με κάποιο πράκτορα για να διαμεσολαβήσει στις διαφορές σας.Φτερουγίζει και πετάει…
Δεν εντάσσεται σε κάποιο οργανισμό στη Γη.
Αυτό σημαίνει ότι ο σπουδαιότερος παράγοντας είναι η ίδια η συνειδητότητα μας…
Λυπάμαι αλλά δεν υπάρχει κάτι άλλο…
Ούτε μέλλον, ούτε παρελθόν….μόνο παρόν που σε καλεί να συνθέσεις Aντίθετα.Λυπάμαι αλλά δεν υπάρχει άλλη αστρολογία…
Προσπαθούμε να δούμε με τι έχετε ταυτιστεί για να μπορέσουμε να σας μάθουμε να βγείτε απ τη διαδικασία ταύτισης.Να βγείτε απ την persona σας …να βγείτε απ τα τεχνητά σας φράγματα…
Γιατί υπάρχει μια στιγμή συνειδητότητας χωρίς φράγματα.

Και καθώς ο Ήλιος με το ταξίδι του μας ανάβει φωτιά, μας υπενθυμίζει ότι κάθε ψυχή έχει τη δυνατότητα να μοιραστεί με το φως της.
Και στην επιστροφή κάθε ψυχή μπορεί να έλθει σε επαφή με το φως κάποιου άλλου. Αυτό είναι το μήνυμα του Τοξότη –μια κινητή φωτιά που διαδίδεται συνεχώς, και αυτό είναι το φως μας, δηλ.η συνειδητότητα μας, την ίδια ώρα που παίρνουμε το φως από κάποιον άλλον..δηλ τη συνειδητότητα του…
Τελικά το ερώτημα είναι τι είναι αυτό που διαδίδουμε…
Ελπίδα η Απελπισία…?
Η Επιλογή είναι δική σας…Και αυτός είναι ο πυρήνας της Kενταυρικής συνειδητότητας, το Κενταυρικό Επίπεδο, σύμφωνα με τον Ken Wilber.
Το οποίο ο χρόνος μας το φέρνει σαν ένα κλειδί σύνθεσης των αντιθέτων, όταν ξεφεύγουμε απ το επίπεδο της persona και ακολούθως του «Εγώ» μας…

Και αυτό κάποιες φορές μοιάζει με ψύχωση…γιατί θέλει ικανότητες Σαμάνου..
Και ο Σαμάνος υπήρξε στα αρχαία χρόνια πρώτα απόλα κυνηγός κάτι που σημαίνει : Ότι για να είναι κάποιος επιτυχημένος κυνηγός πρέπει να σκέφτεται όπως το θύμα του και η λεία του…Αλλά αυτό είναι μια ανθρώπινη ικανότητα να οπισθοχωρούμε αποτελεσματικά γύρω απ τις διαδικασίες σκέψης του θηράματος ή του αντιπάλου ή του αντιθέτου μας, με αξιοπρόσεκτη ακρίβεια.

Ότι παραπομπή κάναμε που αναφέρεται στο κυνήγι, τελικα είναι το θέμα της στρατηγικής και της τέχνης πολέμου. Μια Στρατηγικής σκέψης απαιτεί την ικανότητα να εξετάσουμε τις δυνατότητες που υπάρχουν οι οποίες δεν είναι άμεσα παρούσες.
Αλλά αυτό δεν σημαίνει ανάγνωση του μέλλοντος …
Αυτό σημαίνει ότι είμαστε σε θέση να χρησιμοποιήσουμε δημιουργικά την γενναιότητα μας και όλα τα πνευματικά μας δαιμόνια , κάτι που σημαίνει ότι μπορούμε από ένα προσδιορισμένο κοινωνικό μέλος πνευματικά να αλλάζουμε και να συγχωνεύομαστε σαν ένα ζώο που έχει περισσότερο την ικανότητα και την επιδεξιότητα λόγω ζωικών ενστίκτων -πως να νικούν στο παιχνίδι της ζωής για δική τους ασφάλεια.
Η Διαφορά βρίσκεται στη Συνειδητότητα, οπότε η επιλογή είναι πάλι δική σας..
Αλλά αυτό απαιτεί μια ολιστική αντίληψη που προέρχεται όχι μόνο από ειδική μελέτη και πρακτική, αλλά και από βαθιά και σιωπηλή περισυλλογή.
Από έναν διαλογισμό και μια ψυχοθεραπεία του να είσαι συνειδητός του τι πρέπει να πράξεις…

Λυπάμαι αλλά δεν υπάρχει άλλη επιλογή….
Λυπάμαι αλλά δεν υπάρχει άλλο είδος αστρολογίας…
Μόνο αυτό το είδος είναι αυτό που σε απελευθερώνει…
και μπορείς να διασχίζεις ουράνια τόξα…
Τότε μπορείς να εισέλθεις στο Ουράνιο Βασίλειο, που είναι επάνω στη Γη…
Όταν κάνεις τα δύο ένα
Και όταν κάνεις το μέσα σαν το έξω
Και το έξω σαν το μέσα
Και το πάνω σαν το κάτω
Και ακόμα όταν κάνεις το αρσενικό και το θηλυκό,Ένα μόνο πράγμα,
τότε θα εισέλθεις στο Βασίλειο..
Στο Παράδεισο μιας κατάστασης αντίληψης μη αντιθέτων ή μη δυαδικότητας
Όπως έλεγε ο Ιησούς στο Ευαγγέλιο του Αγίου Θωμά…

Καλημέραααα :) ♥

η ψυχολογία της απελευθέρωσης

η ψυχολογία της απελευθέρωσης

And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

"...Αυτό που νόμιζα ότι ήσουν εσύ, στην πραγματικότητα ήμουν εγώ
και πάλι εγώ...
και με μισείς ...με μισείς..
επειδή το να μισούμε μας υπενθυμίζει σταθερά τις όψεις του εαυτού μας, που αρνούμαστε να παραδεχτούμε..."

ένας joker στην τράπουλα που λείπει για το παιγνίδι σου
μου το έλεγε ο παππούς μου απο μικρός που επαιζε χαρτιά
και με ήθελε πάντα δίπλα του...
ένας αιγόκερως με άρη στο υδροχόο...
και ουρανό στον τοξότη..

γεννημένος gambler ...
ο οποίος ήξερε "καντάρια" την τράπουλα,
αλλά δεν έβλεπε καλά, όμως είχε το θράσος να παίζει μέχρι τα τελευταία του,
ακόμα και στην περίοδο της Κατοχής έπαιζε...
οι άλλοι "σφάζονταν" και αυτός επαιζε....
μεταξύ μας καλά έκανε....γιατί αυτός επιβίωσε
και οι άλλοι και απ τις δύο πλευρές σκοτώθηκαν....
και το παιγνίδι του στηριζόταν .." χωρίς να ξέρουν πόσο κοντά είναι
η Αλήθεια ...οι άνθρωποι την αναζητούν μακριά-τι κρίμα!
Μοιάζουν με εκείνον που στη μέση της θάλασσας
πεθαίνει απο δίψα..."....μου έλεγε....

και στην πορεία έυρισκα τα λόγια του Σρι Ραμάνα Μαχαρσί...
''δεν υπάρχει δημιουργία,ούτε καταστροφή, ούτε μοίρα
ούτε ελεύθερη θέληση, ούτε μονοπάτι, ούτε επίτευξη ...
αυτή είναι η τελική αλήθεια...''

και σε κάποια φάση στα 70s...
με άκουσε που άκουγα, αυτό ...και του άρεσε...!!!
πιθανόν να μ αγαπούσε πάρα πολύ, για να του αρέσει αυτό
το τραγούδι...πιθανόν να "ηλεκτρίστηκε" ο άρης του στον υδροχόο,
σκεφτόμουνα αυτά απ τη δική μου οικογενειακή παράδοση ...
και ο my mystic garden της ψυχής μου
έχει να "ξεφυτρώσει" και άλλα σιγά σιγά...
μεχρι την τελική μου απελευθέρωση απ τους
junkies της κουλτούρας.....

καλημέρααααα :) ♥

yg : στο δεύτερο κομμάτι των led zeppelin, σε όσες τολμούσα να το χαρίσω, εξοργιζόντουσαν ...αλλά ήταν 70s...
που να εννοηθεί ο αισθησιασμός αυτού του τραγουδιού...ενω το πρώτο
όλες πια στη συγκίνηση και το je taime....
χωρίς να καταλαβαίνουν τους στίχους...

strong chiron is speaking ....

strong chiron is speaking ....

..το μεγαλύτερο είδος ελευθερίας που υπάρχει στην ανθρώπινη ψυχή
είναι να δείχνεις
και να είσαι αυτό που αληθινά είσαι...
και ας το λένε αφέλεια οι άλλοι....

Γιατί συνήθως ανταλλάσεις την πραγματικότητα σου για έναν ρόλο...
γιατί ανταλλάσεις την ενσυναίσθηση σου για έναν θεατρικό ρόλο....
και παραδίδεις την ικανότητα σου να αισθάνεσαι με
μια ανταλλαγή του να βάλεις μια μάσκα...
καμιά επανάσταση δεν προκειται να επιτύχει σε μεγάλη κλίμακα,
μέχρι να υπάρξει μια προσωπική επανάσταση σε ένα προσωπικό επίπεδο ...
αλλά αυτό για να γίνει...
πρέπει να συμβεί πρωτα εσωτερικά....
μας έλεγε ο μεγάλος ποιητής
και ενσάρκωση του Διούνυσου Jim Morrison ....
και όσοι αρχίζουν να μπάινουν σ αυτή την πορεία
πρέπει να γίνονται ουράνια τοξα στα σύννεφα των άλλων
συμπληρώνει η μεγάλη Maya Angelou ....

να έχετε μια όμορφη νύχτα...
και ένα μεγάλο κουράγιο σ αυτά που έρχονται....
θα το βρείτε απ τα όνειρα σας....
και όσοι δείχνεται να τα καταφέρνετε, μην ξεχνάτε
να γίνετε ουράνιο τόξο
στη σύγχιση των άλλων...
:) ♥

planet earth : a fine village...a great beyond ...one step beyond...

planet earth : a fine village...a great beyond ...one step beyond...

κάθε φορά που θα περνάμε απ τα σκοτεινά νερά του Κένταυρου Χείρωνα,
αφού ο Ιεροφάντης βρίσκεται στο ζώδιο του Ιχθύ και στους ωκεανούς που κολυμπάει
μιλάει με τις νύμφες του Ποσειδώνα, θα υπάρχει η αισθηση του one step beyond...
ανάλογα τι είδους Κένταυρο έχει ο καθένας μας στο χάρτη του ...
συνεπως στη ψυχή του...
αυτή τη φορά είμαστε σε ένα great beyond ...
το βήμα θα είναι γιγαντιαίο άλμα ...
γιατί στις 15/12 γίνεται το προτελευταίο τετράγωνο uranus and pluto με τον Κρόνο στην τελευταία μοίρα του Σκορπιού ..
σε μια πολύ κρίσιμη περιοχή και τον Άρη στο σπίτι του Ουρανού,
αμοιβαία υποδοχή μαζι του...
το ζήτημα δεν βρίσκεται στο τι χάνουμε ή τι κερδιζουμε ...
αλλά τι αρνούμαστε να έχουμε....
τι δηλ.δεν θέλουμε πια στη ζωή μας...
όποια και όποιος δεν μπορεί να πάρει τέτοιες αποφάσεις...
η ανηθικότητα σαν τρόπος σκέψης που θα εγκατασταθεί σιγα σιγα με τον Κρόνο στον Τοξότη, στο τελευταίο τετράγωνο πια την Άνοιξη του 15
θα αποφασίσει οριστικά για εσας...για πράγματα που άρχισαν απ το 11
για υποθέσεις που προσπαθούν να κλείσουν απ το 09...

 και για το ίδιο το πεπρωμένο σας και την ύπαρξη σας
για κύκλους ζητημάτων και θεμάτων που αρχισαν απ τα 60s....

έλα μια απόφαση είναι.....
αν δεν μπορείς ρίξε μια tarot ...διάβασε ένα χάρτη...
καλό μεσημέρι....
:) ♥

Crazy days-chiron stationary

Crazy days-chiron stationary

Παρασκευή 21/11, έχω κάνει 80 km μέσα στην Αθήνα...
Και όλες τις μέρες πια η κίνηση στους δρόμους εχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο...
Σε ενα φανάρι στο Περιστέρι ερχόμενος απ το Αττικό, μια γυναίκα οδηγώντας ένα volvo...
μου κάνει αντικανονική προσπέραση και στο επόμενο φανάρι την φτάνω και σταματώντας δίπλα της, αρχίζει ο εξής διάλογος...

- Πας καλά, θα είχαμε τρακάρει..
- Κοίτα, δεν θέλω να τσακωθώ πρωί πρωί μαζί σου...
Εξ άλλου δεν είσαι για καυγά εσύ...αλλά για γ@...
-Κριός είσαι ;
- Ναι, που το κατάλαβες ; Είσαι και έξυπνος...
- Κοίτα όπως λες και συ... Αν κλέβαμε το volvo σου, γιατί σιγουρα δεν είναι δικό σου ...θα φεύγαμε μαζι εως την άκρη του κόσμου...;
το φανάρι είχε ανάψει, γκαζώνει και πιο κάτω με κλείνει και κατεβαίνει...
- μπορεις να μου ποιός είσαι... Όλα τα βρήκες θέλω το τλφ σου...
Έστω το fcb σου...
- νομίζω ότι αυτή θα είναι η τιμωρία σου, για τέτοια προσπέραση ... ...
Αποκλείεται να την ξανακάνειs ιδιαίτερα οταν βλέπω στο πίσω τζάμι σου baby on...
- τι δηλ. Δεν θα μου δώσεις το τλφ σου...
-φυσικά...χάρηκα κορίτσι μου...
και είμαι σίγουρος ότι δεν θα το ξανακάνεις...


Σήμερα χτύπαγε το κινητό μου...με ένα νούμερο άγνωστο, που κάποια στιγμή το σήκωσα...

ήταν αυτή...

Αυτό είναι "καμάκι" ή το θράσος του κριού....?
οι photos απ την έκπληξη...στην κίνηση στους δρόμους του Περιστερίου...

Cat Power : tomorrow live....

Cat Power : tomorrow live....

Δεν ξέρω τι γίνεται με το Γενάρη του 72 και τις γεννήσεις του...εχει βγαλει κούκλες και κούκλους...
Σε απίστευτο σημείο...
Μας έκανε να αγαπήσουμε όλο το 72...
Μόνο που μετά το Μάη σαν "να χαλάει"...
Αν και το θυμόμαστε ...είμασταν αρκετά μεγάλοι...

Όχι δεν μας άρεσε ουτε η folk ούτε οι μπαλάντες...
Απ τα 1995 σε ενα opening των sonic youth, εμφανίστηκε μια μικρή θεά....η Charlyn Marie Marshall κατα κόσμο με την her persona name Cat Power...και απο τότε μας έκανε να λατρέψουμε αυτό το ξενέρωτο είδος μουσικής...
Σκεψου αισθησιασμό που ειχε και εχει...
σε ολα τα 00s ...τα δυσκολα μας χρόνια, μας εκανε παρέα, οπως όλο το 72....τότε...
εγραψε και είπε καταπληκτικά τραγούδια εφοδιασμένη με κιθάρα,πιάνο και την πανέμορφη αισθησιακη φωνή της, που έρχεται απ την Αλκυόνη, γιατί απο εκεί κατάγεται...
Όπως η μικρη μου αγάπη...
Οπως ολες και ολοι με ζεστη φωνή και ψυχη...

Αναγνωρίσαμε τη μελαγχολική σεξουαλικότητα της
Με το ζαχαρένιο αισθησιασμό της....her moon,chiron,mars in aries and her Venus in pisces...ενω ειναι Υδροχόος, αύριο εμφανίζεται στο Fuzz.. για να μας σιγοτραγουδήσει τα ερωτικά μυστικά της.... Εχετε ακούσει αλήθεια το je taime απ αυτή σαν i love you, σε ενα tribute για τον Serge...

Εντάξει καταλάβατε....:) ♥

new moon in Sag : you can`t go home...

new moon in Sag : you can`t go home...

Νεα Σελήνη μεθαύριο, κοντάς στις 3 το μεσημέρι στο ζώδιο του Τοξότη
και έχουμε πει πολλά, τι σημαίνει Νέα Σελήνη,
έχουμε νέες αρχές και ξεκινήματα…
Θα σας τα πουν και οι άλλοι αυτά…
Κυρίαρχο στοιχείο η έλλειψη του αέρα, συνεπώς όλες και όλοι «βουτηγμένοι» στη σκιά των συναισθημάτων τους,
χωρίς να υπάρχει μια προοπτική που θα οδηγεί τις πράξεις και συμπεριφορές μας…
Απ την άλλη δυνατή φωτιά….
Αλλά η φωτιά συνδέεται με τις πιο αγνές μορφές πνεύματος, και όταν είστε συνδεδεμένοι με τη δική σας φωτιά , τη φωτιά του ωροσκοπίου σας και της ψυχής σας, όχι μόνο μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια πιο βαθύτερη αίσθηση του σκοπού, αλλά μπορεί να υποστηριχτείτε μέσα από τις αντιξοότητες της ζωής, απ το πουθενά...
αρκεί η αισιοδοξία να είναι το δυνατό στοιχείο της ψυχής σας…
Χωρίς το στοιχείο της φωτιάς μπορεί να ξεχάσεις τη σύνδεση σου με τα κέντρα your spirituality χωρίς εσωτερικό σκοπό, και ο σκοπός της ψυχής σου μπορεί να αγωνίζεται να βρίσκει έκφραση χωρίς ενόραση για το που πας, και έτσι να μην μπορείς να δημιουργήσεις σκοπό και συνεπώς πραγματικότητα…

Όταν συνδέεσαι με τη φωτιά σου αυτό σου δίνει πάθος και σκοπό…
Όταν πραγματικά καταλαβαίνεις τι δίνει φωτιά στο «εγώ» σου ή στην αίσθηση της υπερηφάνειας σου…
Και τότε πυκνά και ακατέργαστα συναισθήματα όπως φόβος,αμφιβολία και ανασφάλεια μπορεί να διαλύονται….

Διαφορετικά εισερχόμαστε σε σαγηνευτικά παιγνίδια δυναμης…
Επειδή η Δύναμη είναι σαγηνευτική.
Αλλά και σεξουαλική μερικές φορές…
Θέλεις κάποια/ον να τον " @...εις.. "
Αλλά αυτό σου αποσπά την προσοχή από την αλήθεια.
Βλέποντας οι άνθρωποι μέσα από αυτό το παιχνίδι, τα πράγματα θεωρούν ότι είναι το πιο σημαντικό και προκλητικό, και φυσικά συνεχίζουν αυτό το δόλιο και πολύπλοκο παιχνίδι.
Ακόμα χειρότερα τα παιγνίδια δύναμης μολύνουν τα μυαλά με φόβους και σκιές με σκοπό την υποταγή σου,
χαλώντας τα πιο όμορφα χαμόγελα μας…
Αλλά οι άνθρωποι ξέρουν μόνο τη Δύναμη..
και υπάρχει δύναμη που επιδιώκει την υποδούλωση σου και έχει δημιουργηθεί μέσα από το φόβο και τη σύγχυση
αλλά υπάρχει και η αληθινή δύναμη του να γνωρίζεις τον εαυτό σου..

Αλλά το δεύτερο θέλει χρόνο για να μπορέσεις για να σκεφτείς…
Σου δίνει κανένας χρόνο…όχι βέβαια…
είναι προκαθορισμένη η αποψη για σένα από πριν…
Πως θα συντριβείς…Εκεί βρίσκεται το μυστικό…πως θα επικεντρωθούμε στη λατρεία του εξωτερικού κόσμου..
Αρνούνται να δώσουν λίγο χρόνο και ώρα για να δημιουργηθεί μια στοιχειώδης εσωτερική ζωή.
Και οι αληθινοί πληβείοι είναι αυτοί που έχουν τον εσωτερικό τους κόσμο σε σύγκρουση…
όπως ακριβώς βρίσκεται και ο εξωτερικός κόσμος…
Και ότι θα βρίσκεται μέσα μας, θα δημιουργείται έξω χωρίς αυτό…
Και τότε η σκοτεινιά θα παραμένει έξω καθώς οι Σκιές θα παραμένουν μέσα μας…
Όσο θα βρίσκεται στο εσωτερικό, τόσο θα συνεχίζεται αυτό το παιγνίδι….
Αυτή είναι η αλήθεια.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η δύναμη για να δημιουργήσετε ένα νέο περιβάλλον, μια νέα γη βρίσκεται μέσα στην καρδιά και το μυαλό μας..
Παρακολούθησε την αλήθεια,
όπως αυτή αναβοσβήνει με το διπλό τρόπο ομιλίας της…
Όπως κάνει η Ιρις…
Και όπως θα κυλάει το δάκρυ του αιώνα,
Στο σώμα μιας σπαταλημένης γης
Ανύμφευτης...
Θα ξυπνάει ο πρώτος Έρωτας...
Με κλάματα μωρού που βγάζει τα πρώτα του φτερά...
Και απ την άκρη του χρόνου,
Θα σηκώνεται αργά …καινούργιος...
Όμορφος κόσμος....

blessings για τα καλύτερα....:) ♥ ♥ ♥

 yesterday `s papers : it`s only rock and roll but i like it...

Δεν ξερω ποια ηταν η σχεση σας με τους stones...
εγω δεν μαθαινα μουσικη απ αυτούς με σκοπό να χορεύω...αλλά μάθαινα μαγεία απο αυτούς...
Για πολλά χρόνια μεχρι που εμαθα οτι ο Mick ήταν μαθητης της σχολης Yung, πάντα είχα απορία για τους στίχους του, είχαν αποδοθεί στη φιλοσοφία drug culture....
Όμως ψυχολογία του Βαθους,Ασυνείδητο,Σκια και
Drug culture, αποδειχτηκαν συνώνυμες έννοιες με τους Stones....
Και παρόλο η διανόηση αγαπουσε doors and Jim,
Στο εργο των stones κατι ξεπερνάει όλα αυτά...
Υπαρχει μαγεία...και αλχημεία, Διονυσιακά οργια και χορος...
Αλλά πάνω απόλα αγάπη για τη ζωή, αφου στη μουσικη τους μπορουσες να κανεις και sex...
Πράγμα λιγο δύσκολο για τα υπόλοιπα σχήματα ...
Των 60s...
Να δείτε την υπέροχη ταινία Performance του Nicolas Roeg, ένα ψυχεδελικό καρδιόγραφημα για τα 60s... Μια διονυσιακή αναφορά στον τρόπο ζωής που πέρασαν οι stones....μια αναφορά στους διαλόγους της φιλοσοφίας της αιώνιας νεότητας και της σεξουαλικής της αφέλειας....
Μια μετενσάρκωση του aeternus puer σε παγκόσμιο επίπεδο...και δεν υπήρχε πιο κατάλληλο hook στην ψυχολογία και το drama του puer που διέκρινε και διακρίνει όλη τη ζωή μου....
♥ ♥ ♥

Chiron stationary no 2 : many faces of fear : the culture of fear

Chiron stationary no 2 : many faces of fear : the culture of fear

ένα απ τα τραγικά ελαττώματα των ανθρώπων της Εποχής μας, είναι οι φοβίες τους...
σαν αποτέλεσμα της κακής σχέσης που έχουν με τον Κρόνο...
Γιατί ο Κρόνος αφού συνήθως αναφέρεται σαν διαμάχη,πόνος
και αμφιβολία,αυτά είναι ισοδύναμα του ορισμού του φόβου.

Συνεπώς ο Κρόνος είναι η κλασσική ενσωμάτωση του φόβου,
και ο πιο εύκολος να τον αναγνωρίσουμε σαν χαρακτήρα...
Εμείς πάντως τον φόβο τον σκεφτόμαστε σαν υποχώρηση,
αναποφασιστικότητα και αναστολή...

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να καταλήγει σε σύνδρομο παραλυτικής ακαμψίας και αδράνειας.Παρόμοια με τον Κρόνο, με την ιδέα του φόβου συνδέονται τα ζώδια του Αιγόκερω,Παρθένου, Σκορπιού και Ιχθύ.
Καλά σιγά μην δεν φοβούνται και οι άλλοι…
αφού όλοι έχουν Κρόνο στα ωροσκόπια τους..

Συνεπώς καταλήγουμε και στην χαμηλή εκτίμηση που έχει κάποιος για τον εαυτό του.
Όλα αυτά έχουν να κάνουν με την ανατροφή που έχει πάρει απ τους γονείς του κατά τη διάρκεια της παιδικής του ηλικίας.
Η χειρότερη ρίζα του φόβου είναι η ενοχή.

Αλλά η ενοχή συνήθως είναι παράφρων συναίσθημα.
Και όταν κάποιος ή κάποια έχει τέτοια συναισθήματα
καταδικάζεται να ζεί με επαναλήψεις του χρόνου στο παρελθόν,
γιατί έτσι του έμαθαν να κάνει επιλογές οι γονείς του....

Το παρελθόν όμως και έχει περάσει και έχουν γίνει τα γεγονότα.
Και εφόσον έχει περάσει έχει εξασθενήσει την ενέργεια του χρόνου να διαμένει μόνιμα εκεί...
Συνεπώς παραμένει σαν σκέψεις οι οποίες γίνονται εμμονές, που εμποδίζουν την ανάληψη υπευθυνότητας για νέα δράση και γεγονότα.
Το μοναδικό αντίδοτο είναι να συγχωρέσουμε τον εαυτό μας, να τον δούμε με αγάπη για να μπορέσουμε να αναλάβουμε υπευθυνότητα.

Και αυτή μόνο όταν έχει το πνεύμα της αγάπης μέσα της μπορεί να μας κάνει να καταλάβουμε γιατί ένα πρόσωπο μπορεί να σχεδιάζει κάτι αρνητικά,
τότε μπορούμε να σταματήσουμε τον καρμικό τροχό του αίτιου και του αποτελέσματος.
Έτσι ο φόβος δεν μπορεί να συνεχιστεί....
Και αυτό μπορεί να το δουλέψουμε αρκετά ικανοποιητικά…

Αλλά υπάρχει και ο φόβος που προέρχεται απ τον Κένταυρο Χείρωνα..
και επειδή αυτός ο ίδιος είναι μισό ζώο, τα ζώα δεν γνωρίζουν καμμιά φιλοσοφική στάση ζωής όταν πληγώνονται, αυτά τα οποία έχουν τη δύναμη, τείνουν να γυρίζουν πίσω και να δαγκώνουν...
Τι ακριβώς δάγκωμα κάνουν ? Συνήθως έχουν κρυφά, χάσει τη θέληση να ζήσουν και μπορεί, σε ακραία περίπτωση, να προσπαθήσουν να στερήσουν και των άλλων τη χαρά-και ίσως ακόμη και την ίδια τη ζωή τους -από την εύρεση ενός αποδιοπομπαίου τράγου που μπορεί να του φορτώσει όλη την την απελπισία και οτιδήποτε άλλο νιώθει μέσα του.

Όλα αυτά είναι προιόντα του θυμού…
Όμως ο θυμός που πάσχουν οι γονείς ή κάποιοι άνθρωποι τους κάνουν να δημιουργούν ενοχές σε άλλους.
Αυτός είναι ένας τύπος προβολής.
Όταν δεν μπορούμε να αναλάβουμε υπευθυνότητα για τις επιλογές μας, τότε χρειαζόμαστε να βρούμε έναν "αποδιοπομπαίο τράγο".
Και εδώ εμφανίζεται ο Άρης που είναι το αντίδοτο.αν δεν έχει «πετσοκοφτεί» στην παιδική ηλικία…
Και αυτά είναι πολύ δύσκολα θέματα για να τα δουλέψεις….

Ο πλούτωνας επίσης είναι μια ένδειξη φόβου επειδή όταν είναι σε κατάσταση stress μεταφέρει την ανάγκη να είναι σε έλεγχο η ενέργεια με όλα τα κόστη.
Και ο φόβος του να χάσεις τον έλεγχο γεννάει το φόβο του να είσαι τρωτός.
Ο Ποσειδώνας είναι ένα άλλο πρόσωπο του φόβου.
Αλλά αυτό το είδος του φόβου προεξέχει στις περιπτώσεις άρνησης και διάψευσης.
Όταν κάποιος δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα διλήμματα του, ή δεν επιθυμεί να έχει καν διλήμματα είναι πιο εύκολο να αποσυνδεθεί απ αυτά και να αρνηθεί ότι υπάρχουν μάλιστα.

Τότε αναδύονται με έναν σκληρό τρόπο που θυμίζει λες και σου έχουν κάνει "μαύρη μαγεία" πολλαπλάσιες υπο-προσωπικότητες που σου διαλύουν όλη την ύπαρξη και σε μετατρέπουν σε ένα αξιοθρήνητο πλάσμα, και όλο αυτό είναι η τελική κατάληξη των φοβιών, εαν δεν έχει δημιουργηθεί κατάθλιψη, η οποία εμφανίζεται σαν συναίσθημα που μας έχει αφαιρέσει κάτι που επιθυμούμε να έχουμε και δεν το έχουμε....

Μην επιτρέψετε το Χείρωνα, τώρα που είναι stationary να αναισθητοποιήσει όλα τα παραπάνω,γιατί η Σύνοδος με τον Ποσειδώνα που έχει χρόνια τώρα,παίρνει τις ενδορφίνες του οργανισμού (neptune) που είναι υπεύθυνες για την ανακούφιση του οργανισμού και τις αναισθητοποιεί, επειδή ακριβώς δεν υπάρχει συναισθηματική έκφραση και λειτουργεί με το δαιμόνιο του ακκισμού, μια κατάσταση που οι ηθοποιοί γνωρίζουν και παλεύουν μ αυτό, προκειμένου να γίνονται καλοί αγωγοί των κειμένων που μελετάνε σαν ρόλους....

Και αφού μιλήσαμε για αγωγό, το μυαλό πάει στην ηλεκτρική ενέργεια του Ουρανού, που βρίσκεται στον Κριό και κινητοποιεί τον Άρη, που είναι το αντίδοτο των φόβων, και στον Αιγόκερω που βρίσκεται και σε συνέχεια στον Υδροχόο, θα σας δώσει επιπλέον ενέργεια για να εργαστείτε για την ευημερία της ομάδας σας και με τη μορφή συνεργασιών να αντιμετωπισθούν όλες αυτές οι φοβίες.
Και βέβαια όταν κινητοποιείται ο Ουρανός, ηλεκτροδοτείται και ο εγγονός ο Δίας που είναι στο Λέοντα…
Και αυτό δίνει στις Λέαινες «καύλα», ενώ μέσα τους νιώθουν το thriller του φόβου,
αλλά μπορεί να δώσει όλη τη σιδερένια και αδάμαστη θέληση ξεκινώντας απ αυτές,
για να επιτύχουμε τη μαγεία που χρειάζεται να φύγουμε απ τις φοβίες.

Φυσικά και είναι ενδεχόμενα όλα αυτά.
Αλλά είναι όμως και ευκαιρία.
Γι αυτό δώστε ιδαίτερη προσοχή στα όνειρα σας, και ας μην ξέρετε να τα εξηγήσετε.
Να θυμάστε το feeling....

:) ♥

υγ : Λοιπόν τώρα με τους σεισμούς, ανεκάλυψα και άλλον φόβο :

He had a tab on his tongue…
and when he kissed her, she got acid on her tongue too…
now she tripin….

Αυτό φοβάται η μικρή μου αγάπη και εχει εξαφανιστεί…
να κάνει ένα τέτοιο φιλί για το οποίο είναι σίγουρη,
και να χαθεί κάτι χρόνια, μπορεί και σε δεκατέσσερα…
σε ένα mescalin trip που γυρισμό δεν θα έχει…

Το έχουμε ξαναπάθει : μας είπε κάποτε μια παλιά μας αγάπη, ότι ήρθε μαζί μου για λίγο, να ξεφύγει από κάποιον άλλο, και της πήρε λέει " x " χρόνια…
Και μας ζήταγε και ευθύνες και από πάνω…μετά απ αυτά τα " x " χρόνια…
Ναι ζήτα μας ευθύνες και γι αυτό….
επειδή εσύ ήθελες να ξεπεράσεις τις φοβίες σου σε τόσο χρόνο, με τόσο acid και τόσο ecstasy από μένα….


Καλημέραααα :) ♥

Chiron stationary no1 : stay alive is not enough

Chiron stationary no1 : stay alive is not enough

the more real you get the more unreal the world gets, μας έλεγε ο John Lennon για να μας δώσει ένα στίγμα των επόμενων ημερών όπως θα τρέχουν ...
Ναι και Love hurts.Feelings are disturbing.People are taught that pain is evil and dangerous.How can they deal with love if they`re afraid to feel? μας έλεγε και τραγουδούσε ο Jim Morrison...
έτσι σε μια τέτοια συναισθηματική πραγματικότητα συνήθως ρίχνουμε αναισθητικο, για να ξεχαστεί ο πόνος....
μέχρι που εμφανίζεται ο Χείρωνας stationary...

Αλήθεια θυμάστε προηγούμενες ζωές σας...? Ποιές είναι οι δικές σας σκέψεις για την Μετενσάρκωση...?

για να σας προλάβω προσωπικά δεν πιστεύω, αλλά εσείς που πιστεύετε καταγράψτε τα όνειρα σας αυτές τις ημέρες γιατί όχι μόνο μπορεί να σας δώσουν μαγικές και θαυματουργές λύσεις απ ένα άλλο πλάνο Ύπαρξης, που μόνο στο αιθερικό του ονειρικού ύπνου σας έχετε πρόσβαση...

εκτός και αν είστε Pisces ....
και σας ονειρεύεται το ίδιο το ονειρο...:) ♥

αν πάλι δεν καταλαβαίνετε τα όνειρα σας αυτές τις ημέρες, ενδεχομένως να εχουν μια spiritual πληροφορία, που ενημερώνει για τις προηγούμενες ζωές σας, αφού Κένταυρος Χείρωνας και προηγούμενες ζωές έχουν άμεση σχέση...
για εσάς που την πιστεύετε....

Για μένα που δεν πιστέυω κλέβω πληροφορίες, μπαίνοντας στο μυαλό των αγαπημένων μου, για να είμαι έτοιμος, όταν θα έλθει η ώρα να με νιώσει σαν ένα acid ψυχεδελικό ταξίδι, το φιλί στο στόμα της η αγάπη μου...

γιατί επίσης ο Χείρωνας συμβολίζει body mind, τη λεγόμενη χημεία των σωμάτων, και έτσι και παραδοθείς σε ένα τέτοιο sex...
είσαι μεθυσμένος και σε ecstasy during your life...

συγγνώμη αλλά ποιά αλήθεια προτιμάτε....?

:) ♥

neptune stationary : pink narcissus

neptune stationary : pink narcissus

Ο Ποσειδώνας είναι stationary ακόμα στον Ουρανό και θα παραμείνει μεχρι αυριο,
Που θα αρχίσει την direct του κίνηση….
Stationary είναι επειδή βρίσκεται μπροστά απ την πλευρά της Γης και η κίνηση του είναι φαινομενική….
Στην πραγματικότητα στους Ουρανούς κάνει ένα περίεργο grand cross με τα τέσσερα μάτια των Ουρανών…

Το πρώτο είναι το fixed star Fomalhaut ένα τεράστιο μάτι στον ουρανό, που οι αρχαίοι το ήξεραν σαν ένα απ τους 4 guardians των ουρανών, μια από τις τέσσερις γωνίες του ζωδιακού με το Regulus, που τώρα είναι στο τροπικό ζώδιο της Παρθένου, τον Αντάρες (Τοξότης) και Aldebaran (Δίδυμοι) …

Δεν χρειάζεται βέβαια να σας πω ότι στα τέσσερα αυτά σημεία του ζωδιακού, ότι όλος ο μεταβλητός σταυρός προσπαθεί να παρακολουθήσει τα πάντα απ τη ζωή σου..
Πισω απ αυτό που κάνει βρίσκεται ένας θεός στη ζωή τους και λογοδοτούν γι αυτόν…
Στη διαδρομή έχουν μπερδευτεί και έχουν μετατρέψει αυτόν/η που παρακολουθούν Θεό …

Με βάση αυτή τη λογική υπάρχουν άντρες, ευνούχοι στα σκοτεινά σχέδια γυναικών, και γυναίκες «σουργελα» στα χερια μιας σκοτεινής εξουσίας αντρών…
στους gay παίζει και τα δύο : δεν ξεχωρίζεις θεούς απο "σουργελα"...

Απ την άλλη ο Fomalhaut είναι γνωστός σαν « το στόμα του Ψαριού»
(Pisces, το αστέρι του Βορειότερου σημείου των Ιχθύων) …
και συνδέεται με το να βλέπεις πιο πέρα απ το υλικο πλάνο μέσα στο spiritual …
και εγώ «πεσμένος» στο τάφο του Ινδού,
αλήθεια το θυμάστε το γήπεδο αυτό…?
Τα είδα όλα…
χωρίς να βγω απ το σπίτι μου καθόλου…
τρεις μέρες μέσα συνεχώς....
ποιός εγώ...
ποσειδώνα που "εφαγα"...
Εσείς δεν τα είδατε..?

Αν ακόμα δεν τα είδατε, προσπαθείστε με τον Ποσειδώνα που ακόμα είναι stationary, για μια στιγμή προσπάθησε να ακούσεις, τι είναι αυτό που σε καλεί βαθιά από μέσα σου, με την αντήχηση του, τι σε καλεί να πας ακόμα πιο πέρα …
Και ακόμα παραπέρα, αλλά όχι με αυτούς που έχεις δίπλα σου…
Και αυτό είναι μια ανοιχτή πρόσκληση στα πιο υψηλότερα πλάνα της ύπαρξης μας…
Και αυτή βρίσκεται στην transpersonal περιοχή…
Και όχι στην transsexual που φτάνουν οι περισσότεροι και οι περισσότερες….

Πριν γίνει αυτό, τελείωνε με όσες εκκρεμότητες έχεις…
προσπάθησε να γίνεις αφεντικό του εαυτού σου πρωτα,
και τότε θα είσαι ελεύθερη/ος
για την επόμενη νεα περιπέτεια….

Υγ : δεν ξέρω τι γίνεται με τους tuxedomoon …
ανησυχώ…
είναι άριστοι για τόσα χρόνια απ τα 1977….
Μου κράτησαν παρέα όλα τα δύσκολα χρόνια του ΟΤΕ…
και βλέπω να «γερνάω» μαζί τους και σαν αστρολόγος…
τι να το κάνω να βγαίνω έξω…
τα βλέπω όλα από εδώ….
Σκέψου τι έχει να γίνει όταν θα μένω στην Ανω Μερα….
Ένας Δίδυμος, μια Παρθένος, μια Τοξότης παρακολουθεί τη ζωή μου συνεχώς από εδώ μέσα….
εδώ και χρόνια....

ΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΛΙΓΟ : για να δεις ποιά και ποιός είσαι....
δεν είσαι αυτό που φαντάζεσαι, ούτε αυτό που θέλεις...
και προσπάθησε να αγαπήσεις αυτό που θα δεις...
όνειρα γλυκά....:) ♥

mid November 2014

 mid November 2014

 18th - Sun/Saturn conjunction.......... Saturn + Sun = Not much fun
18th - Mars sq Node......................... Warring Bedfellows
20th -Venus sq Neptune................... Love goes astray
21st - Mercury sext. Mars................. Getting the point across
22nd - SUN GOES SAGITTARIAN.. The quest for adventure
22nd - New Moon (in Sadge)............ Launch into the great new venture
23rd - Mercury sq Jupiter.................. Mischief and disorder
23rd - Chiron in Pisces goes direct... The Key to the Soul
 
εβδομαδιαίο πρόγραμμα αστρολογικών ενδείξεων...: the great separation and the consequent joy of liberation

ασφαλώς και οι ώρες απευθυνονται για την Αυστραλία που είναι 8 ώρες μπροστά απο εμας, περίπου ...
αλλά μια κατάθλιψη και μια παγωμάρα, είναι η αρχική αίσθηση της εβδομάδας, με την σύνοδο Ήλιου και Κρόνου...σιγά σιγά μετά τους καυγάδες σας μέσα στις όποιες σχέσεις σας...
πχ τσακώνεστε με τον καλύτερο φίλο σας για να προστατέψετε τη "φούσκα" που ονομάζεται συναισθηματική σας σχέση...ή τσακώνεστε παριστάνοντας το κοκοράκι
μέσα στις σχέσεις σας και είστε "σούζα" αλλού που θεωρείται ότι είναι η δύναμη που πρέπει να προσκυνήσετε...
αυτό ακολούθως θα σας κάνει τα "νεύρα τσατάλια"...έως τη Νεα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, που είναι πολύ hi για να σας ενεργοποιήσει το Χείρωνα μέσα σας
εκεί που θα περίμενετε τις ανταμοιβες μιας ολόκληρης περιόδου....
Ναι θα έλθουν κάποιες, αλλά θα είναι τέτοια η πικρα στο στομα σας, απ αυτά που θα έχετε χάσει, που μπορεί να μην τις θεωρήσετε ανταμοιβές...μετά απόλα αυτά...

Γιατί καμια ιδιαιτερότητα σ αυτή τη ζωή δεν μπορεί να επιτύχει κάτι, αν δεν καταβάλλει το αντιστοιχο κόστος, δεν μπορεί να έχει "κάτω απ την ίδια μασχάλη, και αυγά και καλάθια",
Δεν υπάρχει εξέχουσα θέση που να κερδίσεις αν δεν περάσεις μέσα απο ένα δυνατό καταθλιπτικό παράγοντα...είναι το μυστικό της αλχημείας, και οι μάγοι επιλέγουν αυτα που θέλουν να αφήσουν πίσω τους....
αυτό λέγεται συνειδητότητα και το κόστος της...
Πάρτε λίγο τη ζωή πιο σοβαρά όσοι είστε χαζοχαρούμενοι, που είναι οι πιο πολλοί,
και χαλαρώστε λίγο εσείς οι δημιουργικοί...
αποκτήστε λίγο χιούμορ....

Καλη αστρολογική εβδομάδα...:) ♥

τύποι λατρείας :cat people

τύποι λατρείας :cat people
uranus square pluto and neptune statioanary :cat people

έχουμε ξαναπεί πολλές φορές για τους τύπους της λατρείας
της εξελικτικής ψυχικής πορείας του θηλυκού...

είναι η Εύα.....που μόνο που την ενδιαφέρει είναι η τεκνοποίηση,
το σώμα είναι φορέας δημιουργίας της Νέας Ζωής...

είναι η Ωραία Ελένη....
που θέλουν να γίνουν οι πιο πολλές
που εδώ αρχίζει και συνειδητοποιεί ότι πρέπει να
ψάξει να βρεί τη δική της προσωπική αισθητική
και τις δικές της αξίες στην αγάπη...
αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι απαγορεύει την τεκνοποίηση

είναι η Παναγία...
που κάτι παρανοημένες νάρκισσες μας φέρουν τέτοιο δώρο
αθελα τους ....
που θέλει και τον τρίτο παράγοντα,
τον Άγγελο για να μεταφέρει το μήνυμα του Θεού
για να ισχυροποιήσει τη δόξα του Θεού ...
και το δύσκολο βρίσκεται στο να σεξουαλικοποιηθεί
αυτή η Εικόνα,
πως μπορεις να κάνεις sex με την Παναγία,
γίνεται...γίνεται... μας λέει η Madonna...
η Παναγία με τα σπερματοζωάρια στο πρόσωπο της,
δίνοντας ηχητική πανδαισία και έκφραση στον υπέροχο
ζωγραφικό πίνακα του E.Munch : Η Παναγία και τα σπερματοζώρια...

σ αυτή την κλίμακα είμαι παίζοντας με τις μαγείες μου
και τις αλχημείες μου...και τις μουσικές μου
και η Παναγία με τα σπερματοζωάρια
μου χαμογελάει κάθε βράδυ στα όνειρα μου
δίνοντας μου πληροφορίες και μηνύματα
εμπνεύσεις και ιδέες.....
και μη μου λέτε γιατί μ αρέσουν οι τρελές
γιατί αυτές είναι το status του αύριο....

και είναι και η Σοφία του Θεού, ενα θηλυκό που υπερβαίνει το ήδη
αξεπέραστο τρίτο στάδιο,
που πας δηλ.μετα το όνειρο
μάλλον στον Όλυμπο με νέκταρ και αμβροσία
που είναι για αυτοκράτειρες και βασιλείς...

και όπως καταλαβαίνετε ολη αυτή η σειρά έχει γίνει μπάχαλο
γιατί οι πολλοί μπερδεύουν την πραγματικότητα με το ονειρο
γιατί αν δεν βιώσεις την πραγματικότητα σου,
δεν υπάρχει διαφυγή
θα σε τιμωρεί πάντα το ονειρο...
και αφού οι χρόνοι μας είναι
οι πιο πολλές που έχουν τη λατρεία του Ερωτα
στα χέρια τους
αντι να σεβονται το εθιμοτυπικό του, το γυρίζουν πίσω σ άλλα χρόνια
που να ψάχνουν έναν άντρα που να μοιάζουν σαν
θρησκευτικός ηγέτης, spiritual guru η καταπληκτικός θεραπευτής
λες και υπάρχει τέτοιος άντρας
επειδή αυτές δεν έχουν τακτοποιήσει τη σχέση με με το δικό τους Πατέρα
και θέλουν τη θέση της μανούλας τους εκει...
με αποτέλεσμα να εχουν εναν ιεραποστολικό ζήλο
που τις κάνει να θέλουν τον άλλο
να γίνεται ο πιο ισχυρός εκπρόσωπος του δικού τους
ιδανικού το οποίο είναι όμως σε άγνοια μέσα τους
ποιό είναι....

και τρέχετε σε αστρολόγους για να σας πουν ποιό είναι
και απορώ, απορω τι σας λένε οι περισσότεροι....
που έχουν τελείως άγνοια
ακόμα και απ την ύπαρξη αυτής της διαδικασίας ....
Όμως μην υποτιμάτε την άλλη πλευρά ....
ω ναι ...και όσο οι άντρες δεν θα γνωρίζουν τη γυναικεία ψυχολογία
θα σας απαντάνε με τον πιο χειρότερο γυναικείο τρόπο
να προσπαθούν να σας κάνουν κότες και να σας γυρίσουν
στο κοτέτσι....θα ξεκατινιάζονται χειρότερα απο εσάς...

Γιατί υποτιμάς όταν κάνεις παιγνιδια δύναμης με αυτούς
τό πόσο φανατική και δεσποτική είσαι,
το πόσο φανατικό και δεσποτικό τον κάνεις
γιατί απλά έχεις μια ανικανότητα να βλέπεις
που οι πράξεις σου σε οδηγούν στο μέλλον
όταν εισαι σ αυτή την κατάσταση.....
και επιλέγεις αυτούς
για να μην έχεις κανένα μέλλον
για να αναπαράγεις το παρελθόν της μητρας
που σε δημιούργησε...
αυτό και μόνο..
..
γι αυτό μην αρχίζεις απ την πιο εξελικτική μορφή
τις σχέσεις σου, τη θεική ....
οι πιο πολλές έχουν μείνει στην Εύα
γιαυτό γέμισαν τα σπίτια τους γατάκια και σκυλάκια...
όχι για να παίζουν τα μικρά τους μόνο,
αλλά μήπως και μάθουν πως να ξεφύγουν
απ το τελευταίο στάδιο της εξελικτικής λατρείας....
να γίνουν Ωραία Ελένη.....

καλημεραααα και καλή εβδομάδαααα :) ♥

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

iver novus

iver novus :

When you look off
Tell me who you really love ....

-Ακους κάτι …?
-Όχι τι να ακούσω, τι θα μπορούσα να ακουσω…
-Μια μελωδία, που έρχεται σαν κουδούνισμα…
-Τι ..?...δεν ακούω τίποτε..
-Άκου λίγο καλύτερα σε παρακαλώ…
-Ναι, ίσως κάτι μου έρχεται απ το αριστερό το αυτί…Τι θα μπορούσε να σημαίνει …
-Ατυχία…
-Αποδέχομαι αυτό που λες, αλλά εγώ θέλω και την τύχη και την ατυχία..
-Σήκωσε τα χέρια σου, και προσπάθησε να λάβεις αυτό που έρχεται σε σένα…

-Πω πω και τι είναι αυτό …Ένα μαύρο φίδι, μια μαύρη ράβδος, μια μαύρη ράβδος που Σχηματίζεται όπως ένα φίδι, .με δύο μαργαριτάρια σαν μάτια, ένα χρυσό βραχιόλι γύρω απ το λαιμό…δεν μοιάζει με μια μαγική ράβδο…

-Ναι είναι μια μαγική ράβδος …
-Τι θα μπορούσες να κάνεις μ αυτή…Η μαγική ράβδος είναι μια ατυχία ?Είναι η μαγεία μια ατυχία…
-Ναι για αυτούς που την κατέχουν …ναι…ναι…
-Ναι αλλά είναι σαν να λες σε ένα γέρο, πόσο παράξενος είναι….
-Αυτοί δεν είναι οι πιο όμορφοι ..?
-Η Μαγεία έχει να κάνει πολλά για σένα…
-Ναι φοβάμαι ότι μου μπερδεύεις και ανακατεύεις την άγνοια μου με την επιθυμία μου….αφού ξέρεις ότι ποτέ δεν θα σταματήσει η λαχτάρα μου, στην μαύρη τέχνη που κάνει να προσπαθείς τα πράγματα με τη λιγότερο προσπάθεια …η επιστήμη σας το λέει αυτό…
-Η Μαγεία δεν είναι εύκολη απαιτεί αυτοθυσία…
-Απαιτεί την αυτοθυσία της Αγάπης …των ανθρώπων…το κάνει αυτό μια μαγική να ράβδος…?
-Καλά μην είσαι υπερβολική …η μαγεία δεν απαιτεί αυτοθυσία, αλλά απαιτεί μια άλλη αυτοθυσία
-Ποια αυτοθυσία είναι αυτή
-Εκείνη η αυτοθυσία που απαιτεί η μαγεία, είναι η παρηγοριά
-Παρηγοριά ?...δεν καταλαβαίνω ακριβώς…Η κατανόηση σου είναι ανέκφραστη πολύ δύσκολη..Πες μου τι σημαίνει αυτό…
-Πρεπει να θυσιαστεί η παρηγοριά…
-Τι σημαίνει αυτό ? …να θυσιάσω την παρηγοριά που δίνω ή την παρηγοριά που παίρνω? …Πες μου τι σημαίνει αυτό….
-Και τα δύο…
-Συγχίστηκα…αυτό είναι πολύ σκοτεινό…
-Για να μπορείς να βρεις τη μαγική ράβδο, πρέπει να θυσιάσεις την παρηγοριά του να τη δίνεις και την παρηγοριά του να λαμβάνεις…
-Δηλ.μου λες να μην παίρνω παρηγοριά απ αυτούς που αγαπώ, και να μην δίνω παρηγοριά σ αυτούς που αγαπώ…αυτό δεν σημαίνει ότι χάνω κάτι απ την ανθρωπιά μου…και κάποιος θα το έλεγε αγριότητα στον εαυτό του και στους άλλους…
-Αφου ετσι γίνεται…
-Καλά η μαγική ράβδος απαιτεί τέτοια αυτοθυσία…
-Μπορεί αλλά σε μένα δεν επιτρέπεται να κάνω αυτού του είδους την αυτοθυσία που απαιτεί η μαγική ράβδος…Δεν πρέπει να αποδεχτώ αυτό που ζητάει η μαγική ράβδος…Τη θέλεις ή δεν τη θέλεις…?
-Δεν μπορεί να το ξέρω….Τι ξέρω εγώ απ τη μαυρη αυτή μαγική ράβδο…Ποιος θα μου τη δώσει….
-Το σκοτάδι που βρίσκεται πριν από σένα..Είναι το επόμενο πράγμα που σου έρχεται..Θα το αποδεχτείς ή θα δεχτείς αυτή την αυτοθυσία …?
-Είναι σκληρό να θυσιάσω στο σκοτάδι, το τυφλό σκοτάδι…με την αυτοθυσία τι να κάνω…
-Η Φύση δεν σου προσφέρει παρηγοριά …Γιατι δεν αποδέχεσαι αυτή την παρηγοριά…?Εσυ κάνεις επιχειρήσεις σε έναν σκληρό κόσμο…τι παρηγοριά μου λες…
-Αυτή είναι η ατυχία σου και η δύναμη της μαυρη ράβδου
-Πόση κατήφεια έχει το προαίσθημα σου ..τι πανοπλία βαριά είναι αυτή που φοράς…
-Γιατί μου μαχαιρώνεις την καρδιά μ αυτή την αδιαφορία…
-Ειμαι ευτυχισμένη με τη ζεστασιά της ζωής …τι να την κάνω τη μαγεία…τι είναι μαγεια …
-Δεν ξέρεις τι είναι μαγεία..μην κρινεις, και μην με «ψαρεύεις» συνεχως…
Μαγεία, τι να την κάνω τη μαγεία, δεν την πιστεύω τη μαγεία…δεν μπορεί να πιστέψω σ αυτή…
-Η καρδιά μου «βουλιάζει» με την ιδέα να θυσιάσω την ανθρωπιά μου..
-Θα σε συμβούλευα, μην πας κόντρα σ αυτό….και να σε φωτίσει όλος ο ουρανός,Εάν βαθιά μέσα σου όντως δεν πιστεύεις στη μαγεία…
-Βρίσκεσαι σε μέθη και σε trance…
-Δεν γίνεται να πιστέψω στην μαγεία …αφού έχω μια ολοκληρωμένη ψεύτικη ιδέα γι αυτή…

When you look off
Tell me who you really love ....

Αποσπάσματα απ το όνειρο που είχα με τον Carl Yung στο liver novus
The red book…
Το κόκκινο βιβλίο της ψυχής σου, που σκόρπια κομμάτια της μαγείας δίνει
Εδώ και εκεί…
Φυσικά και συνεχίζεται….
αφού έτσι το θέλεις…
να με κάνεις το μάγο σου
αφού γίνω μάγος σ όλο τον κόσμο….

When you look off
Tell me who you really love ....

να έχετε μια όμορφη κυριακή...
καλημέραααα :) ♥

if i am delayed...: never too late.....

if i am delayed...: never too late.....

έλεγε παλιότερα ο Καζαντζάκης μην κάνεις μισές δουλειές, να τις αποτελειώνεις...
αλλά εαν είσαι Ταύρος και γόνιμος σου πάει....
αλλά εαν είσαι Κριός και Δίδυμος φυσικά και θα τα αφήνεις στη μέση ...
για να έχει περισσσότερη έξαψη....
για να μένει κάτι απραγματοποίητο και την επόμενη να καιγεσαι για να το κάνεις...
γιατί είναι οι ποιότητες του χρόνου έτσι, που και να το τελειώνεις
ο γερος Σοφός σου, έχει μια άλλη άποψη....
του λείπουν κάποια στοιχεία απ το φωτοστέφανο σου
την αύρα σου...
και είναι σοφός ακριβώς γι αυτό : περιμένει το κάτι ακόμα
για να σε κάνει δική του...που δεν έχει εμφανιστεί ακόμα....
κάτι που θα ξεδιπλώσει ο χρόνος....
περιμένει το κάτι ακόμα για να σε στείλει
ίσως απο εκεί που ήλθες...
βέβαια όταν περιμένεις ...μπορεί αντι να έλθει αυτό που θέλεις,
να εμφανίζεται Ο δικός σου Μπλυχερ, εκει που έχεις τον Ουέλιγκτον
και σε κάνει και νιώθεις τι ετστι Βατερλω....
αν πάσχεις απ το σύνδρομο του Βατερλώ...
βιαζεσαι να τα τελειώνεις όλα...
αλλά και Βατερλώ να υποστείς...
η Ιστορία ποιόν θυμάται το Ναπολέοντα ή το Μπλύχερ
τον Αννίβα η το Σκιπίωνα τον Αφρικανό....
γιατί υπάρχουν και κάποια matches ...που είναι αμφίρροπα
και κάποια τραγούδια που έχουν μεγάλη εισαγωγή....
ειδικά τα remix που μας αρέσουν...
και γιατί οι Εραστές είναι παράξενοι και κάποιοι φορές και άγνωστοι...
και γιατί δεν σε θέλω γυναίκα μου, δεν έχω γυναίκα...
αλλά αιώνια ερωμένη μου
που θα δημιουργείς συνέχεια ...
και θα με γονιμοποιέις για πάντα....
έτσι
When you look off
Tell me who you really love ....
:) ♥

nothing to talk about my love

neptune in pisces stationary : nothing to talk about my love
saturn in scorpio
mars in capricorn ...mutual reception
rosetta formation and again rosetta stationary : We change , We stay the same...


"το πρώτο σύμπτωμα του έρωτα σε έναν άντρα είναι η δειλία,
ενώ σε μια γυναίκα το θάρρος..."
Victor Hugo

a letter for the women....: ο σοφός άντρας της ψυχής σου....

αγαπημένες μου γυναίκες, που είστε οι καλύτερες μου πελάτισσες...
τόσα έμαθα απο εσάς...είναι υγιές να έχετε απόψεις, και θα ήσασταν πολύ ανιαρές χωρίς αυτές....
Αλλά το αρσενικό που είναι κρυμμένο βαθιά μέσα σας, το οποίο χρειάζεστε για να κάνετε σχέσεις, και κάποια άλλη στιγμή σας σαμποτάρει αυτές τις σχέσεις,
μπορεί να γίνεται τόσο δογματικό δηλ. να θέλετε να επιβάλλεται τις απόψεις σας στους άλλους....
όταν αγάπη μου εκφράζεις τις απόψεις σου με ευαισθησία, μπορεί να εκλαμβάνονται και σαν πρωτότυπες.
Όμως το μυστικό σου κίνητρο για την προώθηση τους είναι συνήθως για να σημειώσεις πόντους...
απ τον ανταγωνισμό που έχεις με τον αγαπημένο σου....
Αλλά τότε ενεργοποιείς το αντίστοιχο θηλυκό του άντρα σου,
και τον κάνεις να νιώθει υπερβολική αγανάκτηση συγκριτικά με την κατάσταση...

μπορεί να το νιώσεις αυτό αγάπη μου ?

και τότε αν δεν ξέρει τίποτε για τη γυναικεία ψυχολογία,
αυτός ο άντρας, και σιγά μην ξέρει, θα καυγαδίσει μαζί σου,
μη ξέροντας ότι ότι η τάση σου, θα είναι να καυγαδίσεις για τον καυγά
και όχι για να ανακαλύψεις την αλήθεια....
σιγά σιγά μη σε ενδιαφέρει η αλήθεια...τέτοιες στιγμές....
Και έτσι θα επιτύχεις ασήμαντες λεκτικές νίκες και σε λίγο οι ίδιες αυτές οι επιτυχίες σου θα σου στρώσουν το δρόμο για την ήττα....

αυτό που θα θέλεις πραγματικά δεν θα το έχεις ποτέ.....

δυστυχώς για σένα, ποτέ δεν αναγνωρίζεις την ήττα,
και έτσι το ίδιο μοτίβο επαναλαμβάνεται ...
πόσο ανόητη είσαι αγάπη μου...
και φυσικά η δραστηριότητα του αρσενικού σου βάθους θα επηρεάζεται απ τα φυσικά σου χαρίσματα...
και μπορεί να είσαι πολύ ευφυής και με λαμπρές ιδέες και να εστιάζεις σε ένα σχέδιο που έχει επιτυχία σε για ένα διάστημα και μετά καταρρέει......
και τίποτε δεν μοιάζει να δημιουργείται γύρω σου...
Υπάρχει μια διαμάχη προς τα έξω και μια σύγκρουση μέσα σου....
και όσο μεγαλώνεις, μπορεί να βρεθείς πολύ μόνη,
καθώς οι πιο πολλοί θα έχουν εξαφανιστεί...
απο δίπλα σου...
είναι μια ψευδαίσθηση που πρέπει να ξεπεράσεις ....
που νομίζεις ότι δέχεσαι επίθεση....
μπορείς να το νιώσεις....?
μπορείς να νιώσεις ότι συμπεριφέρεσαι
λες και ο περισσότερος κόσμος είναι εχθρικός...?
και αν έχεις γοητεία και ομορφιά το χρησιμοποιείς σχεδόν για να κρατάς τους άντρες σε δύσκολη θέση....
απολαμβάνοντας συνεχώς το θαυμασμό τους ....
γι αυτό αποδέχεσαι εύκολα την κολακεία και τον έπαινο,
γιατί χωρίς αυτά νιώθεις χαμένη....
έτσι μ αυτό τον τρόπο πληγώνεις τους αγαπημένους σου,
εαν δεν σου τροφοδοτούν αυτό τον βαμπιρισμό και τους απομακρύνεις καταστρέφοντας τυφλά κάθε τι πολύτιμο στην προσωπική σου ζωή.....
και αυτό φτάνει μέχρις την αρρώστεια....
και με φωνάζεις για να στο εξηγήσω....:) ♥
ανεβάζω χρηματικές τιμές λόγω οικονομικής κρίσης γιατί
πολλές φορές στα εξήγησα...

a letter for the men : η τέλεια ομορφιά σου

αγορίνες μου και φιλαράκια μου, που θέλω να γίνετε πελάτες μου...
γιατί εσείς όταν αποφασίσετε να έλθετε να με δείτε
πληρώνετε αδρα ...είναι αλήθεια ..
εκτιμάτε πολύ τις στρατηγικές μου
είμαι ακαταμάχητος σ αυτό....μόνο για μένα δεν έχω...
γιατί οι στρατηγικές μου είναι vena cava...
πρέπει να αρχίσετε απ το "Εκείνη" του Ράιντερ Χάγκαρτ...
για εσείς αγαπάτε τη μαγική Εκείνη και όχι αυτή τη συγκεκριμένη....
και εν τω μεταξύ η συγκεκριμένη όλο και φρικάρει μ αυτό
το οποίο τόσο σας παει σε μια promised land
γιατί πρέπει να έχει το χαρακτήρα της "σφίγγας" για να σας καυλώσει....
αλήθεια μόνο το αίνιγμα τους σας καυλώνει....?

ε βέβαια, αφού αυτός ο χαρακτήρας της σφίγγας είναι το απαραίτητο μέρος του εξοπλισμού σου, καθώς και ότι το διφορόυμενο, μια συναρπαστική απατηλότητα-όχι, όχι δεν εννοώ μια απροσδιόριστη θολούρα,
που δεν προσφέρει τίποτε.....
αν και πέφτεις και σ αυτό ...και γίνεσαι ανότητος
στο αυτονόητο...
αλλά μια απροσδιοριστία που μοιάζει γεμάτο υποσχέσεις, όπως η ομιλούσα σιωπή της Μόνα Λίζα...
μια γυναίκα αυτού του είδους είναι ταυτόγχρονα και γριά και νέα, μητέρα και κόρη, με αναμφίβολη αγνότητα,παιδικότητα, και όμως προικισμένη με μια αφελή πονηριά που είναι ακραία αφοπλιστική για σένα.....
μια αγαπούλα όλου του κόσμου....
και ας μην αρέσει σε κανέναν, αρκεί που είναι για σένα έτσι....
και αρκεί που τη βλέπεις εσύ έτσι....

αλλά αναρωτιέσαι εαν ενοχλείται η real γυναίκα ενοχλείται
με τέτοια προβολή που της κάνεις...?
και επιμένεις ότι είναι αυτό που εσύ νομίζεις ότι πρέπει να είναι...
και όσο επιμένεις τόσο ετοιμάζεις το δρόμο για το κέρατο...
γιατί σ αρέσει κατά βάθος....είναι το έπαθλο της μαγείας που πιστεύεις για αυτή....αλλά αυτό δεν τίθεται με τις συνειδητές σου προθέσεις ....
απλά σου συμβαίνει....
και όσο πιο ευαίσθητος και σωστά φέρεσαι στις άλλες επαφές της ζωής σου,
τόσο η σχέση σου με το άλλο φύλο γίνεται προβληματική...
και όμως η ζωή σου μπορεί να διακοπεί, να αμαυρωθεί απο παθιασμένα επεισόδια, τελικά είσαι απόλυτα βέβαιος ότι πρέπει να αποκτήσεις όλο και πιο στενότερη δυνατή σχέση μαζί μ αυτή τη συγκεκριμένη γυναίκα...
και ας της είσαι αδιάφορος....
και δεν σε συγκρατεί ούτε ότι την έχεις πατήσει έτσι ακριβώς στο παρελθόν,
ούτε ότι οι προηγούμενες σχέσεις σου, έχουν διαλυθεί μ αυτό τον τρόπο,
ούτε η ερωτική τρέλα σου είναι το ίδιο με τη τωρινή σου....
και αν μπορεί κάποιος εξωτερικός παρατηρητής να σε δει
θα καταλάβει ότι κάνεις copy paste απ τις προηγούμενες σχέσεις σου....
όταν κυριαρχείσαι απ αυτή την ερωτική τρέλα,
αυτό το απίθανο έντονο συναίσθημα ....η κοινή λογική είναι ανίσχυρη.....
και ακόμα να τη διεκδικείς με το εμμονικό σου θέλω για να πείσεις τους άλλους
ή τα κλονισμένα νεύρα σου....
και ακόμα χειρότερα βρίσκεις ψυχρές και αποστασιοποημένες γυναίκες,
που δεν αντέχουν τα δικά τους συναισθήματα, για να τα εκφράσεις.....

Αυτός είναι οι λόγοι που πλακώνεστε αγαπητά μου ζευγάρια, γιατί βγαίνουν απο μέσα σας αυτά τα κακά πνεύματα....
που αξίζουν ιδιαίτερης προσοχής....
γιατί αυτά υπάρχουν απ τα πανάρχαια χρόνια, και είναι θεές και θεοί....
και αντιστοιχούν σε ένα ανώτερο ζεύγος αντιθέτων, εξαιτίας της αμοιβαίας έλξης μεταξύ τους...
που υπόσχεται την ένωση .......
και στην πραγματικότητα κάποιες φορές την επιτρέπει.....:) ♥

και εγώ που τα ξέρω όλα αυτά, απ το κρεβάτι του ψυχίατρου μου Ε.Μπένετ,
που στις συζητήσεις μας,μου μετέφερε το πνεύμα του Δάσκαλου μου Carl...
αφού και οι δύο μας έχουμε uranus in leo, το ίδιο αρχείο σκέψης,

δεν μπορώ να σου πιάσω ούτε το χέρι σου....
ούτε να απολαύσω το χαμόγελο σου....
γιατί αφου τα ξέρω όλα αυτά -με ακινητοποιούν
και δεν μπορώ να πιάσω το χρυσό μήλο...
δεν ξέρω που πήγε η anima μου,που με οδηγούσε τρελά
σ αυτά που παίζω στην Τέχνη μου
η στην κόρη μου
που μου χάρισε αυτό το εκπληκτικό τραγούδι στο αυτοκίνητο,
να ένας δίσκος εκπληξη....
να η anima ...φιλτραρισμένη στη μουσική μελωδία
μέσα απ την αισθησιακή επιλογή της κόρης μου,
και χάνομαι σε ένα όνειρο που δεν έχει επιστροφή
ψάχνοντας ξεχασμένες ροζέτες, αλλά αυτές σου δημιουργούν
ακόμα περισσότερους εχθρούς ...
δεν βλέπετε τι γίνεται στην Αμφίπολη...

και όπως λέει η πιο ερωτική ποιήτρια φίλη μου Popi S.
εδω μέσα στο fcb ...
η ροζετα είναι μια υγρη αίθουσα που μπορείς να δεις ...
ότι
" Την φίλησε, ένα φιλί που άνοιγε σε πολλούς τόνους,
ένα φιλί που ανταλλάσουν ψυχές που υπερίπτανται ψηλότερα από τους άλλους.
Κάποια κύτταρα κατάπιναν τα άλλα υπενθυμίζοντας πως ο κόσμος είναι αβέβαιος μέσα σε αυτό το έκθαμβο ρίγος,
μέσα σε αυτήν την έκσταση που πολεμούν το σώμα και το πνεύμα."
αυτή είναι η υγρή αίθουσα η ροζέτα, που δεν μπορείς να χρησιμοποιείς
συχνά...αλλά είναι κάψουλα του χρόνου
που εμφανίζεται όπως ο έρωτας....
μια φορά τα δέκα χρόνια ...
και το υπόλοιπο στο ενδιάμεσο σκάνε όλοι οι κομήτες επάνω σου....

Nothing To Talk About
You to whom
I once ran barefoot through the snow
In a crowd I was blind to all
But you
How we left
All our family and friends behind
For each other but now we find
Nothing to talk about
Nothing to talk about
Nothing to talk about
The one you couldn't live without
Nothing to talk about
We change
We stay the same
We change
We stay the same
How your face
Came to represent all I craved
Gave the nameless at last its name
Now a lifetime away
How we left
All our family and friends behind
For each other but now we find
Nothing to talk about
Nothing to talk about
Nothing to talk about
The one you couldn't live without
Nothing to talk about
We change
We stay the same
We change
We stay the same
Je me souviens de ton regard ?tincelant
En route pour notre nouvelle vie
Alors qu'ensemble, seules au monde
Nous n'avions plus besoin des autres
?tendues dans cette chambre
Maintenant occup?e par d'autres nous
Les gestes tendres qui ne laissent aucune trace
Maintenant n'ont plus leur place
Because we've nothing to talk about
Nothing to talk about
The one you couldn't live without
Nothing to talk about
We change
We stay the same

Καλό Σαββατοκύριακο....:) ♥

what was said

neptune stationary : what was said
uranus square pluto
neptune conj chiron
mars in capricorn : anima vs animus


είναι στη φύση του άντρα, να ζητήσει και να ζητάει συγγνώμη, εαν έχει "φταίξει" σε κάτι .....εκτός και αν είναι πολιτικός....και μάλιστα έλληνας πολιτικός.....
γιατί όταν σαν άντρας παραδέχεσαι κάτι, πρέπει μετά να το διορθώσεις.....

είναι στη φύση της γυναίκας το νάζι και το χάδι της, δεν μπορείς να απαιτείς να αλλάξουν, επειδή εσένα σου φαίνονται υποκριτικά κάποιες στιγμές....
αυτά έχεις ανάγκη απ αυτή και όχι "γιούρια και τους φάγαμε"....
δεν γίνεται να είσαι άντρας και να ζητάς προστασία απ αυτή,
την παρηγοριά για όλες τις ήττες που παθαίνεις στον εξωτερικό κόσμο....

δεν γίνεται να είσαι γυναίκα και να τα ζητάς όλα απ τον άντρα σου,
για να μην χαθεί το νάζι σου, και η θηλυκότητα σου.....
κάποιες φορές χρειάζεται να είσαι αμαζόνα....
θα πρέπει να πολεμήσεις και να διεκδικήσεις.....
δεν γίνεται να είσαι γυναίκα και να περιμένεις όλα τα βήματα απ το αρσενικό,
για να μπορείς να του βάζεις όρους ....
αυτό λέγεται manipulative όχι σχέση....
απ την άλλη πρέπει να δεις τι θέλεις,
τι σε καυλώνει και όχι να υποκύπτεις απ την πρώτη πολιορκία του κάθε ξένου στρατηγού....
γιατί μια μάχη θα είσαι γι αυτόν, όχι το όνειρο του...
που φαντάζεσαι ....

δεν γίνεται να είσαι άντρας, και να αδιαφορείς τι θέλει η γυναίκα σου,
και το μόνο που κάνεις είναι να τη "φουχτώνεις" συνέχεια....
σαν τον Αγαμέμνονα με τη Βρησηίδα και τη Χρησηίδα ....
έλεος με τις κατακτήσεις σου που ερμηνεύονται : κοίτα πόσα βγάζω....
άρα μου κάθεσαι θέλεις δεν θέλεις ....
αι σιχτίρ εσύ και ο γρύλος....σου
δεν γίνεται να είσαι γυναίκα και να την κοπανάς με το πρώτο πέσιμο του άντρα σου...
τον βοηθάς να σηκωθεί....
και στις μάχες του...
είσαι ένα βήμα πίσω...ένα βήμα δίπλα του.....

δεν γίνεται να εισαι άντρας και να τελειώνεις με τρείς κινήσεις....
αν είναι έτσι και δεν μπορείς να το χειριστείς.....
σκύβεις και τη φιλάς, με το ίδιο πάθος....
δεν γίνεται να είσαι γυναίκα και να έχεις περισσότερο ανάγκη
για sex, γιατί το σώμα σου είναι το όχημα για τη νέα ζωη
και να κάνεις "νάζια" για να πέφτουν τελειωμένοι στα πόδια σου...
δεν γίνεται να είσαι γυναίκα και να παίρνεις μια τέτοια δύναμη
απ το αρσενικό, προσωρινά μέσω sex, και να θέλεις να τον υποτάξεις...
δεν γίνεται να είσαι αρσενικό και να παίρνεις τέτοια λαγνεια και αισθησιασμό
απ το θηλυκό και να τρέχεις προς τα έξω και να βρίσκεις άλλες,
κάτι συμβαίνει με σένα....

Και πάνω απόλα και τα δύο φύλα θα πρέπει να μάθουν να συγχωρούν...
δεν γίνεται να μπερδεύεται η συγχώρεση με την κατάσταση ελιγμού της οποσθοχώρησης...
και ούτε η συγχώρεση σημαίνει επιστροφή στην ίδια παλιά κατάσταση....
η συγχώρεση είναι ερωτική όταν είναι αληθινή .....
και μπορεί να γίνει και super σεξουαλική εαν είναι αυθεντική.....

γιατί έχει διαφορά το χαμόγελο εκείνο που γητεύει,
με το χαμόγελο που γεννάει η ψυχή απ την ανάσταση της.....
το πρώτο είναι παλιμπαιδισμός και υποκρισία,
το δεύτερο αιώνια χαρά στη μορφή του παιδιού......
και τα παιδιά είναι άγγελοι......:) ♥

...The greatest love
Both is and never was
I carry on
But I can't forget
What was said.....

the squanderer

Sun square Jupiter. 21°Scorpio- 21°Leo : the squanderer

The two biggest forces in the solar system align to test our progress! It may not feel like a lucky break right now with all the rest going on, and now our urge to get on with it all and expand our world is tested by the truth of our purpose. How true and honest is it, are you having fun yet?
Reset the alignment forward with a test in faith, believing in yourself and where you are heading and remember positive outcomes come with truthful and positive attitudes.

my intoxication of my personal mythology....

όλο αυτό τον καιρό που κάνω τα αφιερώματα μου στη ζωή μου
που αλλάζει ....
ήμουνα καθοδηγούμενος το να ρωτάω με όλη τη σοβαροτητα που έχει
η ηλικία μου...
ποιός ήταν και είναι ο μυθος που ζω...
και με τρόμο αυτές τις ημέρες, δεν βρήκα απάντηση....
και αρχίζω να παραδέχομαι ότι δεν ζω ένα μύθο ή μέσα σε ένα μύθο...
αλλά μάλλον μέσα σε ένα σύννεφο μιας αβεβαιότητας θεωρητικών δυνατοτήτων
και ήμουν στην αρχή να τις θεωρώ με μια αυξανόμενη δυσπιστία...

Και με τον πιο φυσικό τρόπο πήρα απ τον εαυτό μου να γνωρίσω το μύθο μου
και το θεώρησα αυτό σαν το μεγιστο καθήκον
απολα τα άλλα καθήκοντα..
έτσι είπα στον εαυτό μου, πως θα μπορούσα εγω
να χαρακτηρίσω τους ανθρώπους που με βλέπουν, τους πελάτες μου
καταβάλλοντας αυτοί την οφειλόμενη αποζημίωση
στην προσωπική μου εξίσωση, η οποία δεν είναι τόσο αναγκαία
για τη γνωση του άλλου προσώπου
εαν ήμουνα ασυνείδητος απ αυτόν το μύθο....

και αυτό είναι το πιο δύσκολο πείραμα μου
και δεν ζει και η μητέρα μου να μου περιγράψει
τις φρίκες της με μένα, όσο ηταν εγκυος σε μένα...
αλλά στην Τέχνη της ζωής μου
ανεκάλυψα το drama of aeternus puer...
απ αυτό που είμαι κατασκευασμένος
που μου το κλεβουν συνεχώς γιατί μοιάζει με
ελιξήριο ζωής....και είναι η ουσία μου...

Και με το τετράγωνο Sun and Jupiter που παίζει με ακρίβεια
το dancefloor του νυχτερινού ουρανου σε Σκορπιό και Λέοντα
εκει βρίσκεται η ουσία μου ...
σε Σκορπιό και Λέοντα
που τους παραμερίζω απ τη ζωή μου προσωρινα
αλλά και να μην το κάνω εγώ
το κάνει αυτό το blog of the sky ...
γιατί ο πρώτος δεν του αρέσουν τα παιγνίδια, ο Σκορπιός
και ο δεύτερος κάνει μόνο παιγνίδια, ο Λέων
γιατί ο πρώτος προδίδει τους άλλους ανθρώπους μόνο
και αυτή είναι η ευφυια του
και ο δεύτερος θέλει να κυριαρχήσει σ αυτά που κατέκτησες
δεν αρκεί όμως να δίνεις τους άλλους επειδή εσύ είσαι πιο βαθύς
ουτε υπάρχουν βασιλιάδες που νέμονται τα κέρδη σου
απ την ψυχική σου περιπέτεια ανακάλυψης του βυθού σου
γιατί αυτοί είναι οι τρελοί
και οι δύο σου πετάνε το βουρκο της θολούρας
όταν είσαι στα βαθιά..
Και σε μένα φαίνεται ότι το t-square with neptune on the top,
και uranus opp my MC.....
όπως μου έλεγε η δασκάλα μου Liz
ξεπερνα κάθε όριο ανθρώπινης συνειδητότητας και το πληρώνεις
αλλά μ αυτό θα βρείς τον προσωπικό σου μύθο.....
Και μ αυτό "σκάβω" και ανακαλύπτω πόσο
ξοδεύομαι να είμαι ακόμα υποδουλος ....

Και στο δικό μου γάμο του Ουρανού και της Κόλασης
είμαι ακόμα στις παροιμίες της Κόλασης....
γιατί όπως λεει και ο William Blake :

"Τον καιρο της σπορας μαθαινε,τον καιρο του θερισμου διδασκε,τον χειμωνα απολαμβανε.
Οδηγησε το καρο και το αλετρι σου πανω απο τα κοκκαλα των νεκρων.
Ο δρομος της υπερβολης οδηγει στο παλατι της σοφιας.

Η Συνεση ειναι μια πλουσια ασχημη γεροντοκορη,που τη φλερταρει η Ανικανοτητα.
Αυτος που επιθυμει αλλα δεν πραττει,γενναει την πανουκλα.

Το κομμενο σκουληκι δινει αφεση στο αλετρι.
Ριξε στο ποταμι εκεινον που αγαπαει το νερο.
Ο ηλιθιος δε βλεπει το ιδιο δεντρο που βλεπει κι ο σοφος.

Αυτος που το προσωπο του δεν αναδιδει φως,δεν θα γινει ποτε αστρο.
Η Αιωνιοτητα ειναι ερωτευμενη με τους καρπους του χρονου.

Η εργατικη μελισσα δεν εχει καιρο για θλιψη.

Τις ωρες της τρελας τις μετραει το ρολοι,της σοφιας ομως κανενα ρολοι δε μπορει να μετρησει.
Οι τροφες που χορταινουν δεν πιανονται με διχτυ η παγιδα.

Την κακη χρονια βγαλε το τεφτερι,το ζυγι και το μετρο.
Κανενα πουλι δεν ανεβαινει στα υψη, αν πεταει με τις δικες του φτερουγες.

Το νεκρο κορμι δεν παιρνει εκδικηση για τις πληγες του.

Η πιο υψηλη πραξη ειναι να επιδιωκεις μιαν αλλη.

Αν ο τρελος επεμενε στην τρελα του,θα γινοταν σοφος.
Η τρελα ειναι ο μανδυας της απατης.
Η Ντροπη ειναι ο μανδυας της Επαρσης"....

...εσεις που είστε στο δικό σας γάμο του Ουρανού και της Κόλασης...?
ή αλλιώς στο δικό σας uranus square pluto...?

Καλημέραααααα :) ♥ ♥

neptune stationary :myths and revolution ...revolution and glamorous...: enemy at the gates....

neptune stationary :myths and revolution ...revolution and glamorous...: enemy at the gates....

Στο Στάλινγκραντ δόθηκε μια από τις σημαντικότερες μάχες του Β παγκοσμίου πολέμου. Στο σκηνικό αυτό μας μεταφέρει η ταινία Enemy At The Gates παρουσιάζοντας την ιστορία του Vasili ενός σκοπευτή του Ρωσικού στρατού.
Κινούμενος στην πολιορκημένη πόλη καταφέρνει πλήγματα κατά των Γερμανών. Ένας υπεύθυνος προπαγάνδας του καθεστώτος ανακαλύπτει την ιστορία αυτού του στρατιώτη και τον μεταμορφώνει σε ήρωα, σε μια προσπάθεια ανόρθωσης του ηθικού των Ρώσων.
Το Ναζιστικό καθεστώς στέλνει τον καλύτερο σκοπευτή του για να εξολοθρεύσει τον Vasili, και πλέον η μάχη μεταφέρεται σε ένα ατομικό επίπεδο.
Ποιος τελικά θα επικρατήσει σε μια μάχη που τελικά χαμένοι είναι και οι δύο.
με...Jude Law Joseph Fiennes Edd Harris Bob Hoskins

απ αυτή την ταινία διδάχτηκα πάρα πολλά για την Αριστερά...
για αυτή την Αριστερά...όχι αυτή που έχω στο μυαλό μου...
η Αριστερά αυτή θέλει ήρωες...δηλ.μάρτυρες...
ίσως επειδή σταμάτησε ο Χριστιανισμός να το κάνει...
και είναι κόντρα στην κάθε ιδέα και ρεύμα της ψυχανάλυσης
και ισοπεδώνει την ιδέα της individual
και στέλνει όλο τον κόσμο στην αγκαλιά των
απατεώνων του καπιταλιστικού τζόγου...

Ο εχθρός προ των πυλων μας είναι η ίδια η Αριστερά με το δικό της glamorous που πάσχει...σκορπίζοντας συγχιση και black magic στους ανθρώπους που πάσχουν
και πληττονται προκειμένου να "περνάει" η δική της γραμμή...
της αδράνειας και του ελέγχου....
όσο θα υπάρχει μια τέτοια Αριστερά θα βλέπετε την επανάσταση
μόνο μέσα απο ταινίες....
μια τέτοια Αριστερά είναι μια υβρις απέναντι στη ΖΩΉ....
και όσο θα το ξέρουν οι κάθε λογής τζογαδόροι καπιταλιστές
θα "τρίβουν" τα χέρια τους και θα κολυμπάνε στα κλοπιμαία τους
απο ευτυχία και χαρά....
και εμείς θα είμαστε βυθισμένοι στην απελπίσία και το χάος....
γιατί μια τέτοια Αριστερά glamorous-ίζει την μελαγχολία και την κατάθλιψη...

και όπως λέει ο εξαιρετικός μου φίλος Χάρης Καφετζόπουλος :

κάθισες και σκέφτηκες…σαν έξυπνο παιδί που είσαι...
«…Θα πάρω το παλιό (που είναι και δοκιμασμένο...)
Θα το παντρέψω με το νέο (να μη μοιάζει με παλιό...)
Θα ρίξω μέσα ότι ερμαφρόδιτο μου φέρει ψήφους (μάζευε κι ας ειν’ και ρόγες...)
Θα δώσω βήμα στους μαλάκες (Ελλάδα είναι ...ένα σεβαστό ποσοστό σε μαλάκες θα το έχει...)
Θα κρατήσω τους σοβαρούς (λέμε τώρα...)
Θα τους βάλω δίπλα σε κάποιον ψιλοαγωνιστή για ξεκάρφωμα (απ’ αυτούς που έτσι δηλώνουν...)
Θα βρω φρασούλες πιασάρικες για να κυκλώσω τους άστεγους (η Κεφαλλονιά βλέπεις ξεχάστηκε και ψάχνεις νέους...)
Θα κάνω άνοιγμα προς τους δεξιούς (με αριστερό προφίλ...)
Θα κοιτάζω πάντα στα αριστερά (της δεξιάς...),
Θα ευαγγελίζομαι τις οργανωμένες επιθέσεις στο κόμμα μου από τους αντιπάλους μου (αλλά και από τους μαλάκες του κόμματός μου, δόξα τον αλλάχ έχω πολλούς!...)
Θα συνεχίσω να μπερδεύω το εκλογικό σώμα τύπου: "θα λέω ο,τι μου κατεβεί κι άντε να βγάλεις άκρη"...,
Θα μείνω στην Ευρώπη των μονοπωλίων (λέγοντας πως θα φύγω...)
Θα γίνω σύμμαχος των Γάλλων (για να κυκλώσω τους Γερμανούς...)
Θα τα έχω καλά με τους Γερμανούς (γιατί οι Γάλλοι είναι και ψιλοκουφάλες...)
Θα συνεχίσω να φοράω Armani (πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά η συνήθεια...)
Θα κάνω τον «μεγάλο νότο» (με τη βοήθεια του βορρά...)
Θα είμαι γοητευτικούλης (έτσι ψηφίζουν οι γκόμενες...)
Θα απελευθερώσω το ελληνικό φάντασμα του ποθητού ηγέτη (από το χρονοντούλαπο της ιστορίας...)
Θα τραπεζώσω και αυτό το μαλακισμένο τον Σταύρο Θεοδωράκη που φύτρωσε από το πουθενά (τα media πάντα ήταν χρήσιμα στους υποψήφιους εξουσιαστές...)
κι όλα θα πάνε μια χαρά…(!)» είπες…από μέσα σου...
Μόνο... που ξέχασες κάτι βασικό...
Όλα αυτά αφορούν τους μαλάκες...
Τους υποψιασμένους και σκεπτόμενους πως θα τους καταφέρεις;...
Εδώ σε θέλω!......

ΕΔΩ ΣΑΣ ΘΕΛΩ : Ο Καπιταλσιμός έμαθε απ τον (ΑΝ)ΥΠΑΡΚΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
απ αυτή την Αριστερά ....την αξία και τη δύναμη της προπαγάνδας....
στα χρόνια προστέθηκε και το glamorous που είναι απο μόνο του μια μαυρη μαγεία...
Μια τέτοια Αριστερά είναι Υποκριτική και μια συνομωσία του Κακού....

neptune stationary : the true of unseen world :) ♥

neptune stationary : the true of unseen world
:) ♥

o Kirk Douglas απ τους καλύτερους ηθοποιούς της παλιάς φρουράς του Hollywood, είχε κάνει στον Κινηματογράφο τον καλύτερο Μονομάχο Σπάρτακο, είχε δηλώσει μια απίστευτη δήλωση :
"Μπορείς να μάθεις πολλά, μα πάρα πολλά πράγματα για κάποιον κοιτώντας ποιά παντρεύτηκε..."
ε καλά...δεν χρειάζεται και να παντρευτεί....
μας αρκεί και με ποια και ποιόν πάιζει μόνιμα fucking games...
Βέβαια μπορείς και να το αντιστρέψεις....
θυμάμαι παλιότερα, χωρίς να ξέρω αυτή τη δήλωση του Kirk τότε,
σε κάποια φίλη και πελάτισσα, όταν μου έκανε παράπονα για τον επι 20 χρόνια δεσμό της, ήταν πέρίπου στα σαράντα τότε-
"της είπα ότι είσαι το ταίρι του άντρα σου, και για την κοινωνία είσαι η γυναίκα του, συνεπώς "κουβαλάς" και τα χαρακτηριστικά του...
τα οποία ψάχνοντας σιγά σιγά ποιά είναι ....
μπορεί να διαπιστώσεις με τρόμο ....ότι τα έχεις μέσα σου....:) ♥
πρέπει να είσαι πολύ ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ στη ζωή σου,
για να μπορείς να συλλάβεις τέτοιες απόψεις ....
όπως και ο Kirk που έπαιξε αυτό το ρόλο στον κινηματογράφο....
Συνεπώς τώρα που ετοιμάζεστε να τα κάνετε μπάχαλο με τα συντρόφια σας, τις γυναίκες και τους άντρες σας,με τον Άρη στον Αιγόκερω, δεν θα ανεχθείτε άλλο να παίρνετε εντολές και με τον Άρη στον Υδροχόο θα αρχίσετε τα πειράματα εξεύρεσης νέων πόρων απόλαυσης και ίσως χορηγών στη ζωή σας..
αλλά μην φρικάρετε με το ταίρι σας....
Δεν φταίει μόνο αυτός...
Αυτό που σας φρικάρει ....
δεν είναι επάνω του μόνο, σαν συμπεριφορά....
είναι και μέσα σας, σαν ένα συμβολικό αρχείο,
που όχι μόνο να αναπαράγει τέτοιες συμπεριφορές,
αλλά κάποιες άλλες φορές σας εξιτάρει....
:) ♥....
πω πω πω ...αντε να φτιαχτείς ότι αυτό που σε εξιτάρει...
αν υποψιαστώ....:) που έλεγε και ο Λαζόπουλος
όλα θα μετατραπούν μια grotesque κατάσταση
που ουτε τα ταξίδια στο Διάστημα δεν με γλυτώνουν...

Στην αστρολογία απ την άλλη, για παράδειγμα αν κάποιος για παράδειγμα,
φρικάρει πια με γυναίκες που έχουν όψη pluto and venus or moon...
δεν είναι έκπληξη πια όταν μέσα του βρεί στο ωροσκόπιο του,
ότι έχει και αυτός μια hard aspect venus and pluto...
μην περιμένετε να βρείτε τους ίδιους αστρολογικούς παράγοντες...
βάλτε λιγο φαντασία...
ναι έχω pluto opp venus
και έχει pluto opp moon
ακόμα χειρότερα δηλ....
Και τι νομίζετε πως παίζει αυτόν τον astrological significator της ?....
Όλη την ώρα, όλες τις μέρες όπου και να βρίσκεται
είναι στο fcb...και στον vurt world του...
και φυσικά είναι λόγος γι αυτή,
να μην είσαι σε δεσμό με κάποια../.ον, επειδή δεν είναι στο facebook ...
δηλ. εαν τη διαγράψω πάει για αυτοκτονία...
Αλλά είναι οι εποχές μας τέτοιες που ...

Iσχύει εν μέρει: οι τοίχοι των σπιτιών έχουν γίνει πιο διάφανοι,
οπότε ας δουν όλοι ότι αφήνω το κρεβάτι μου ξέστρωτο.
ας με δουν και γυμνό – σιγά το θέαμα.
Ωστόσο, τα αληθινά μου μυστικά, τα όντως απόρρητα και εσωτερικά, παραμένουν απόρρητα ακόμα και στην εξομολογητική αλάνα του Facebook.
Τα social media απενοχοποίησαν το φαίνεσθαι μέσα από την εκκωφαντική του φωταγώγηση, αλλά επ' ουδενί δεν κατάργησαν το κομμάτι του ιδιωτικού απορρήτου που έχει σημασία: όσα νιώθουμε, φοβόμαστε ή επιθυμούμε.
Αντιθέτως, τώρα όλοι υποκρίνονται περισσότερο και με πιο εφευρετικούς τρόπους.
δεν θυμάμαι σε ποιό editor το έχω διαβάσει-ίσως στη lifo-αλλά ισχύει,

Μπράβο στην αγάπη μου, που έγινε τόσο υποκρίτρια...
αλλά υποκρισια σημαίνει ότι είσαι εκτός εαυτού...
του αληθινού ...εαυτού...
και ο άρης στον υδροχόο θα έλθει, για να έλθεις να με δείς
να σου πω τι είναι το αληθινό για σένα...
δεν χρειάζεται στο λεω απο τώρα :
έχεις γίνει τέλεια και αστέρι
how to be a fly on the wall
( πως να παρακολουθείς μια κατάσταση με σκοπό να μάθεις τι γίνεται)
συνεπώς δουλεύοντας αστρολογικά... (3ος-7ος-11ος)
και σε σένα εκεί μέσα είναι η καρδιά σου ...έτσι...?
Και εγώ κάνοντας serf royksopp, θα σου πω απο κοντά
τι είναι αυτό...
ανέπτυξα ακόμα πιο πολύ....
the art of scuba -diving
(την τέχνη να καταδύεσαι όλο και περισσότερο μέσα στη ψυχή)
δουλεύοντας συνεχώς (4ος-8ος-12ος)....
και κατέληξα ότι :
Πάντα θα θέλουμε έρωτα, χρήμα, κρασί και τριαντάφυλλα...:) ♥
και μουσική και sex και sex και sex....
αλλά και οργασμό με το sex...
τελικά πόσο δύσκολο είναι να έχει κάποια ../..ος οργασμό
και να μην είναι στο facebook....? ....
γιατί είναι στο fcb ακόμα και αυτές και αυτοί που λένε ότι δεν είναι....
που να δειτε πόσοι καλλιτέχνες είναι μέσα και κάνουν αυτή τη δουλειά...
δικαιώνοντας ξέρετε ποιόν ...?
το Τρότσκυ, στο Λογοτεχνια και Επανάσταση, που τα έλεγε αυτά αυτά
ότι θα συμβαίνουν στις αρχές του 21ου αιώνα....
:) ♥
αλλά η δική μου άποψη είναι άλλη :
" όπως είπε στην εκπληκτική σκηνή, στην καλύτερη ταινία της χρονιάς που πέρασε στην ουσία, -Η ΤΕΛΕΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ του Πάολο Σορεντίνο-ο Γκαμπαρντέλα:

Το μόνο που μας έχει απομείνει, στο χείλος της απόγνωσης, είναι να κοιταζόμαστε στα μάτια..........
Αντί, λοιπόν, να κάνεις, και όταν αποφασίζεις να ανοίξεις το στόμα σου και να μου λες μαλακίες, ή να ψάχνεσαι σε ψεύτικους τοίχους και χρόνους
έλα και δώσε μου ένα φιλάκι.
Όπως παλιά.....που είμασταν παιδιά...
που είχαμε την αλαζονεία του ταλαντούχου τεμπέλη
που μας παραμύθιαζε και μας οδηγούσε στη ματαίωση του έρωτα και δυστυχώς και της αγάπης..................:) ♥

spring rain


spring rain 

..αγάπη μου χορεύουμε στη βροχή που έρχεται
Στο χνούδι της νεας ζωής....
Στην αυρα απ το μετάξι του δέρματος σου
Γιατι η βροχή ξεπλένει τη σύγχιση των πόθων σου
Γιατί η ζωή σου χωρίς νερό είναι hot και σκληρή
Και σαν σκληρή σε τιμωρεί για την ύβρη σου
Απέναντι στο σώμα σου και τα συναισθήματα σου....
Που επνιξες τις κραυγες σου για να κρυφτείς
Απο μένα....αλλά κυρίως απο σένα....
Και τώρα βγες στην πρώτη νυχτερινη βροχή
Κάπου αλλού βρέχει επίσης....αλλά είναι άνοιξη...
Όχι οπως εδω...που έρχεται ο χειμώνας....
Μέχρι τότε μπορείς να σκέφτεσαι
Εαν θέλεις να βρέχεσαι αιώνια στις μπόρες
Μαζί μου....
Και θα είναι συνέχεια άνοιξη.....
:) ♥

Neptune statiotanary απο 11/11-22/11 περίπου : μέλη μιας αόρατης bizarre order

Neptune statiotanary απο 11/11-22/11 περίπου : μέλη μιας αόρατης bizarre order

Σε λίγο ο Mars squares Uranus και την ίδια ώρα Venus conjoins Saturn
Δύο διαφορετικές όψεις, που δείχνουν σπρώξιμο, σπάσιμο και σταθεροποίηση της όποιας αλλαγής έχει μπει στη ζωή σας...
Αυτή είναι μια ανακάλυψη, που αφού με έναν σκληρό τρόπο βρήκες ένα σκοπό,
κοίτα να γίνεις εφευρετικός και εφευρετική για το πως θα το επιτύχεις....
Και απ την άλλη είσαι για πρώτη φορά να συνθέσεις τα αντίθετα τόσο κοντά ...
αρκεί να ήσουνα σοβαρός....το προηγούμενο διάστημα
Για να είμαστε ειλικρινείς όλο το Σύμπαν "χορεύει" στις πλάτες μας,
με αποτέλεσμα να χάνονται ουσιώδεις αστρολογικές επισημάνσεις απ τους αστρολόγους, δείχνοντας πόσο άνθρωποι των 3 διαστάσεων είμαστε οι πιο πολλοί...
και οι υπόλοιποι που βρίσκουμε τι μας συμβαίνει αστρολογικά,
πρώτα έχουμε την εμπειρία και μετά προσπαθούμε να εξηγήσουμε τι έχει συμβεί.....

Έτσι όπως κάθε χρόνο, ο Ποσειδώνας σταματάει φαινομενικά τη κίνηση του για μερικές μέρες, για να γυρίσει ευθύγραμμη πορεία, όταν είχε αρχίσει οπισθόδρομη πριν περίπου πέντε μήνες, αρχές Ιούνη...
σας δίνω το χρόνο, για να θυμηθείτε τι είχατε αρχίσει τότε....
και τώρα πια τι έχει αποδώσει....
αν και νομίζω μάλλον θα φρικάρετε : τότε του είχα δώσει τον τίτλο,
η απόλαυση του να καταστρέφεις...ή η γοητεία του να είσαι μαλάκας...
φαντάζομαι δεν θέλετε άλλο....καταλάβατε...καταλάβατε....

Mόνο που εφέτος συμπίπτει με την ενεργοποίηση του Uranus square Pluto,
με τον τρόπο που θέλει ο Άρης...
και νομίζω ότι κάτι είδατε απ το thriller που έρχεται...
άντε και αυτό δεν είναι τόσο κακό, αλλά τα κοράκια που περιμένουν να "ξεκοκαλίσουν'' ότι έχει μείνει απο σένα σε αγαθά είτε υλικά είτε ψυχικά...
το αναλογίζεσαι....
Και όταν εμφανίζεται μια ενέργεια με δυναμικό τρόπο, που είναι ούτως ή άλλως κρυμμένη όλο το χρόνο, όλο τον καιρό, καταλαβαίνετε ότι ερχόμαστε σε επαφή με τον ΙΔΙΟ ΤΟ ΘΕΟ, μυθικά μιλώντας ή με το ίδιο το αρχέτυπο, μιλώντας ψυχολογικά...
Δεν είμαι και πολύ σίγουρος το πόσο αντέχουν οι άνθρωποι
τέτοιου είδους εμπειρίες και δοξασίες.
Γιατί μιλώντας με ανθρώπους ψυχολογικά, χαρακτηρίζουν τις ημέρες αυτές παράξενες, αλλά μιλάω εδώ και καιρό ότι έχουμε μπεί σε μια bizarre order,νομίζοντας ότι κυνηγάμε το όνειρο μας, εξ αιτίας φτωχής κρίσης μας για το τι περιβάλλον ζούμε και των τάσεων διαφυγής που έχει ο καθένας και η καθεμιά για να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα του...
Ο Ποσειδώνας βρίσκεται και στο σπίτι του στους Ιχθύς, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργήσει ένα περιβάλλον με τερατογενέσεις...
Μην ξεχνάτε στη Μυθολογία, τα περισσότερα τέρατα ήταν δικά του δημιουργήματα.
O Κύκλωπας, ο μονόφθαλμος που σε επαφή με τους ανθρώπους τους κάνει να φωνάζουν ότι το όνομα τους είναι ο κανένας ?
Ο Μινώταυρος, που εμφανίζεται όταν προσπαθείς να βγάλεις άκρη εκεί που έχεις χαθεί ή ο Πήγασος που είναι η πιο εκδοχή της διαφυγής αλλά γιός της Μέδουσας, και πόσοι μπορούμε να πάρουμε τη θέση του Βελλεροφόντη για να καθαρίσουμε τις Χίμαιρες της ζωής μας ....

Στη διάρκεια αυτής της περιόδου, αυτών των ημερών, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και να παρατηρήσουμε τη συνεργασία εννοιών που δεν τους αρέσει να εργάζονται μαζί, όπως :

πίστη vs πεποίθηση, γνώση vs εμπειρία,διαίρεση vs ενότητα.

Όλα αυτά σημαίνουν με απλά λόγια μια κατάσταση συνεχούς δυσκολίας και ανισορροπίας.Και κανένας δεν κρατάει καμιά αλήθεια ούτε εμείς μπορούμε να επιβάλουμε ότι θα κάνουμε επάνω στους άλλους.
Έτσι ο καθένας θα δοκιμάζει τη ζωή μόνο μέσα απ τους δικούς του προσωπικούς φακούς, και αλοίμονο εαν έχει αχρωματοψία...
Επίσης ότι είναι σωστό για εμάς δεν σημαίνει ότι θάνει και για τους άλλους και αντίθετα.
Αλλά και σε εμάς τους ίδιους πάλι το σωστό και το λάθος να μην ισχύει σε απόλυτα όρια.
Η επικράτηση αυτού του solaris feeling,για αυτό και να δείτε την ταινία όσοι δεν την έχετε δεί, θα είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό αυτής της περιόδου.

Αυτό θα σημαίνει απ την άλλη, ότι οι πεποιθήσεις και οι μνήμες έχουν να συμφιλιωθούν, σε οτιδήποτε έχει χαθεί σε μια ευκαιρία για μια δεύτερη ζωή.
Το τετράγωνο ουρανού και πλούτωνα που θα είναι σε ισχύ θα σε πετάει με σκληρό τρόπο στον αγώνα την ίδια ώρα που θα είσαι ναρκωμένος απ τις αυταπάτες σου…
Ακόμα ….ακόμα για πόσο ?
Βέβαια υπάρχουν και αυταπάτες που θα σας κάνουν να βιώνετε το διωγμό και τη συναισθηματική σας τιμωρία και μαρτύριο…
ακόμα και ακόμα για πόσο ?
Αυτό θα σημαίνει επίσης ότι εαν δεν αντέχεις την αλήθεια, περίμενε λίγο,
έρχεται και άλλη δόση σύγχισης και ονείρου,που σημαίνει περισσότερο τάσεις διαφυγής ...αρκεί να είσαι νάρκισσος ...
όχι δείξτε μου, μια ή έναν που δεν είναι....
Για να τα δείς όλα τον ερχόμενο Μάρτη….

Τώρα εσύ θα νομίζεις ότι μέσα στη γλυκειά σου illusion ότι είσαι δημιουργικός..
Αλλά αυτό για να γίνει σε τελευταία ανάλυση θα χρειαστεί η οριστική ένωση με κάτι,να γίνει μόνο με την οριστική αποδοχή ότι είμαστε διαφορετικοί και μοναδικοί, και ακόμα τμήμα μιας πιο μεγαλύτερης ενότητας.
Και πιο απλά ακόμα, αυτές τις μέρες the real life and dream life
will be remain the same...
So, when you will be feel ecstasy,
Απλά ανοίξτε τα μάτια σας…
για να βλέπετε που βρίσκεστε...
στην ουτοπία είστε …
εγώ μόλις ανεχώρησα….

Και στην ουτοπία, ο Θεός με την τρίαινά του πάντα μεταφέρει ένα δίχτυ,
και είναι εύκολο για τους ανθρώπους να βρίσκονται μπλεγμένοι σε έναν ιστό απο μισο-αλήθειες ή ψευδαισθήσεις ....
Συνεπώς να προσέχετε αυτούς που έχουν έχουν μια ισχυρή αίσθηση του ρυθμού,
όταν μιλάνε μαζί σας, την ικανότητα για ολοκληρωτική δέσμευση μαζί σας...
τα projects που σας προτείνουν...
εγώ μόνο sex προτείνω, my neptune in scorpio γαρ....
να προσέχετε αυτές και αυτούς που σας μιλάνε για την αυτοθυσία,
ακόμα πιο έντονα....
όχι πείτε μου …υπάρχει αθώο θύμα…αν "τσιμπήσετε" ή "πέσετε" στο δίχτυ..?
γιατί αν κάποτε στα δίχτυα του πιαστείς
μονάχος βρες την άκρη της κλωστής
και αν είσαι τυχερός...αν είσαι...
ξεκίνα πάλι.....

ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ.....

Καλημέρααααααα :) ♥

...the inevitable end : i `m waiting here..

...the inevitable end : i `m waiting here..

έχουμε χρόνια απο εδώ στις στήλες μια vurt media σεντόνας
μιας εικονικής πραγματικότητας επικοινωνίας, που νομίζεις
οτι όλα σου ανήκουν : που σας προειδοποιώ απ το 2012,
με συνεχή άρθρα
για το απίστευτο τετράγωνο uranus and pluto
που μέχρι τον επόμενο Μάρτη θα έχει το δικό του
inevitable end ...το δικό μας inevitable end σε όλα...
που διαλύει τις ζωές μας, που ισοπεδώνει τα πάντα
που δεν αφυπνίζει κανέναν και καμιά γιατί όλοι και όλες
θέλουν να σου επιβάλλουν τον τρόπο που εσύ θα ζεις και θα τους υπηρετείς...
είναι τέτοια η πόλωση και το μπλοκάρισμα που όταν
αντιδράς και θέλεις να μείνεις μόνος σου για να προστατευτείς,
σου "πετάνε" στο πρόσωπο το αναισθητικό της χημικής διάλυσης
του Ποσειδώνα και Χείρωνα για να σε ισοπεδώσουν...

πάρε μια ανάσα : δες το στην κοινωνική πραγματικότητα...
όλο αυτό το πιο επάνω...
δες το στην πολιτική πραγματικότητα...
δες το στην προσωπική σου ζωή...
δες το με τους φίλους σου....
όσο και τα λόγια τους να βγαίνουν
απ τις ψυχεδελικές ουσίες της ύπαρξης τους....
το μόνο που νοιάζει : που θα σου επιβληθεί ένας τρόπος ζωής επάνω σου
για να κυνηγάνε το Big Dream τους, ατάραχοι παραμυθιάζοντας σε
ότι είσαι κομμάτι του δικού τους Big dream ....
Και ότι το δικό τους big dream αφορά και σένα μέσα απ την Αγάπη
αλλά αν όντως στο δικό μας big dream αφορά και την Αγάπη
η Αγάπη όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει σχήμα...
γιατί η Αγάπη είναι το όνομα του ανέμου και του αγέρα
την έχει στα χέρια του ο Αίολος
και ο άνεμος φυσάει και λυσσομανάει μέσα απ τα δέντρα
και τα αστέρια ....
Και όποια επιθυμία και ευχή να κάναμε για να είμαστε μαζί
και όποια όνειρα κάναμε μαζί
όταν ονειρευόμασταν τις νύχτες μαζί...
λέγαμε λέξεις και φράσεις, για να χτίσουμε το big dream μας
λέγαμε μελωδίες που θέλαμε να ακούμε
για να δημιουργήσουμε το δικο μας big dream....
να σπάσουμε τις φυλακες και να πετάξουμε στο νυχτερινό ουρανό
εκεί που βρίσκεται το αληθινό μας σπίτι.....

Αλλά αγάπη μου γλυκειά για αναρωτήσου ότι δεν πετύχαμε τίποτε...
για σκέψου ότι είμαστε αιχμάλωτοι ακόμα, άλλοι σε χρυσά κλουβιά
με περισσότερο καναβούρι .....
και άλλοι σε μίζερους τοίχους μιας οθόνης εικονικής πραγματικότητας
κυνηγώντας το big dream τους
Δεν υπάρχει κανένας αγάπη μου που να πέτυχε κάτι όλα αυτά τα χρονια...
ακόμα και αυτοί που θησαύρισαν πουλώντας τις ψυχές ολόκληρων λαών σε
μνημονια και οργανισμούς ...
φυσικά ούτε και εσύ ...
αλλά και ουτε και εγώ....
ο χρόνος μόνο κατεδάφισε το χαμόγελο σου....
η αρχική σκέψη που πρέπει να κάνεις ....
δεν είναι τι έχω κερδίσει....
αλλά τι έχω χάσει για να είμαι σ αυτό το περιβάλλον
που επέλεξαν οι άλλοι για μένα να είμαι,

γιατί έχουμε πόλεμο μωρό μου ....
και όπως τραγουδούσε παλιότερα ο Τζιμάκος
" Πλέκω στιχάκια με κάποιο χιούμορ
μ’ αρχή και τέλος σαν τον Αίσωπο
Νιώθω σαν κάτι γκομενούλες του σαράντα
που πλέκαν κάλτσες για το μέτωπο...
Έχουμε πόλεμο, μην το γελάς, μωρό μου...
Πλέκω στιχάκια κι έχω ένα φόβο
να μη χτυπήσει το τηλέφωνο
και ειν’ ο τύπος απ’ το κράτος που ελέγχει
αν υπακούει το φερέφωνο
Έχουμε πόλεμο, μην το γελάς, μωρό μου,
να μην αφήνεις το παράθυρο ανοιχτό
Κοίτα πώς κρέμονται οι αυτόχειρες φαντάροι
με τις θηλιές απ’ της σημαίας τον ιστό
Οι παλιοί μας φίλοι για πάντα φύγαν
κουνώντας μαντηλάκι καλαματιανό
Παίζουμε μόνοι μας στο θέατρο, μωρό μου,
κι οι θεατές θα βλέπουν κάποιο τελικό..."..

γιατί έχουμε πόλεμο μωρό μου...
και εγώ είμαι ακόμα εδώ ...
και το ταξίδι μου γίνεται ακόμα πιο μοναχικό
για να δημιουργήσω μια αγάπη
κάτω απ τη σκοτεινή σελήνη
μέσα στο σκοτεινό σου φεγγάρι....
για να βρω τον τρόπο να "κάψω τις γέφυρες"
γιατι στον πόλεμο αν θες να νικήσεις
ανατινάζεις τις γέφυρες ανεφοδιασμού του εχθρού
για να μπορέσω να δώ ποια κάστρα σου είναι
φτιαγμένα απο άμμο
και μόνο τότε αγάπη μου
μπορώ να κοιτάω τον ουρανό να βλέπω το αστέρι που πέφτει
για να κάνω μια ευχή, την ευχή που μου ψιθύριζες τις νύχτες
να ανάψει πάλι, να την ανάψω ...να την ανάψουμε
να ανάψει η αγάπη μας και να φτάσει στο άπειρο.....
αλλά μέχρι τότε αναλογίσου τι εχει κατεδαφιστεί στη ζωή σου
τι έχει χαθεί απ τη ζωή σου
τι παρέδωσες στον εχθρό σου για να είσαι εκεί...
και μέχρι το Μάρτη που η κατεδάφιση θα συνεχίζεται
σε όλους και όλες ...σε όλα και παντού
δεν θα χρειάζεσαι κανένα ψέμα να σε παρηγορεί
γιατί θα πονάς όλο και περισσότερο.....
για να μπορείς να βλέπεις την αγάπη μας στο άπειρο....
και εγώ θα περιμένω ακόμα εδώ....

υγ : το παραπάνω κείμενο είναι το αστρολογικό σενάριο για τους επόμενους
εξι μήνες...ελπίζω να μην το πάρετε σαν κάποιο ποίημα ...
πιο πραγματικότητα δεν γίνεται....
:) ♥